• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

kızlar bende geçen hafta ilk defa gelinlik denedim kalpten gidiyodum acayip heyecanlandım :69:

ama ben hazır bir gelinlik düşünmüyorum hayallerimi süsleyen bir model var "san patrick eire" onu diktirmeyi planlıyorum fiyat araştırması yaptım satılık fiyatı 2.500 kiralık 1.900 en son 1.750 tl ye düştüler.. birakaç yerden daha fiyat alıcam daha sonra karar vericem siz nekadara aldınız gelinliklerinizi...

E.R.A hoşgeldin canım aramıza, senide ekliyorum ilk sayfadaki listemize, her zaman bekleriz sohbetlerimize katılmanı, fikir alışverişinde bulunmanı..

Hoşbuldum lemlem07, burda ki diyalogları görünce çok garip hissettim kendimi, o kadar aynı ki telaşelerimiz. İlk defa birebir içinde olduğum düğün kendi düğünüm olacak, arkadaşlar kuzenler evlendiler tabii ama o zaman bilfiil içinde olamıyorsun o koşturmacaların. Yapılacak alınacak sürüyle şey var, çeşit çok gibi görünse de benim gibi kararsız bir insan için yetmiyor. Artık sizden de göre göre diyaloglara katıla katıla ufkum biraz daha genişleyecek sanırım (:

Herkese merhabalar

Hoşbuldum lemlem07, burda ki diyalogları görünce çok garip hissettim kendimi, o kadar aynı ki telaşelerimiz. İlk defa birebir içinde olduğum düğün kendi düğünüm olacak, arkadaşlar kuzenler evlendiler tabii ama o zaman bilfiil içinde olamıyorsun o koşturmacaların. Yapılacak alınacak sürüyle şey var, çeşit çok gibi görünse de benim gibi kararsız bir insan için yetmiyor. Artık sizden de göre göre diyaloglara katıla katıla ufkum biraz daha genişleyecek sanırım (:

Herkese merhabalar

hoşgeldin canım aramıza :71:
burda hep beraber paylaşımda bulundukça hem karar vermemiz kolay oluyor hem de heyecanımız artıyor canım
memnun olduk geldiğine :70:
ee hazırlıklar ne alemde? beyaz eşya, mobilya, gelnlik? :52:

hoşgeldin canım aramıza :71:
burda hep beraber paylaşımda bulundukça hem karar vermemiz kolay oluyor hem de heyecanımız artıyor canım
memnun olduk geldiğine :70:
ee hazırlıklar ne alemde? beyaz eşya, mobilya, gelnlik? :52:

Beyaz eşyalara net karar vermedik ama kafamızda şekillendi bir çoğu, Mobilyalar işin en zor kısmı ben evlendikten sonra Malatyaya yerleşeceğim bir süre, sözlümün tayin yeri orası çünkü. 1 yıla kadar da başka bir şehre tayin olacak. Alacağımız eşyaların ölçüleri çok önemli. Çok kararsızım bu konuda.. :(

Gelinlik en net olan şey; Pronovias'ın 2012 ön koleksiyonlarından olan, Manuel Mota Koleksiyonunun 2. modelini beğendik. Pronovias ın bu koleksiyon haziran sonrası gelecekmiş, o yüzden ben şimdiden bir moda evinde diktirmeyi düşünüyorum. Umarım istediğim gibi diktirebileceğim bir yer bulabilirim.

Beyaz eşyalara net karar vermedik ama kafamızda şekillendi bir çoğu, Mobilyalar işin en zor kısmı ben evlendikten sonra Malatyaya yerleşeceğim bir süre, sözlümün tayin yeri orası çünkü. 1 yıla kadar da başka bir şehre tayin olacak. Alacağımız eşyaların ölçüleri çok önemli. Çok kararsızım bu konuda.. :(

Gelinlik en net olan şey; Pronovias'ın 2012 ön koleksiyonlarından olan, Manuel Mota Koleksiyonunun 2. modelini beğendik. Pronovias ın bu koleksiyon haziran sonrası gelecekmiş, o yüzden ben şimdiden bir moda evinde diktirmeyi düşünüyorum. Umarım istediğim gibi diktirebileceğim bir yer bulabilirim.

mmm hayırlısı olsun
bizim de mobilya işi belirsiz hala :26:

2 hafta önce doğum günümde annemler 200 liraya almışlar canım çeyizciden arnica borayı. Şimdi 180 liraya düşürmüşler bizim orda :( Kredi kartı taksitle alıyosan normaldir ama...

yok peşin aldım canikom
ya iyi bir makinadır umarım söylendiği kadar

umarım :) bana kalsa almazdım da benim ki sulu makinenin sağlık acısından iyi olduğu için alalım demişti. Polen ve toza karşı alerjim varda ondan, umarım kullanırken zorlanmayız...

Back