• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Günaydın... Bizde bu hafta sonu gelinlik baktık ve aldık :) Bu kadar çabuk olcagını düşünmüyodum ama çok begendim ya... Üzerime göre dikilcek bakalım artık çok mutluyum cokkkk:)))

canım şikayet var sitesinde yapılan yorum aynen şu: kızartma yaparken altta kalan sebzeler yanıyor, üstekilerse çiğ kalıyor. Alttakilerin yanmaması için mecburen alttakileri almak zorunda kalıyorum. Kapağı açınca da her yer yağ, duman oluyor. Bir de üstte kalan sebzeler hiç kızarmıyor, patatesler haşlama gibi oluyor. kullanan biri bunu söylemiş bilemeedim şimdi:30:

Herkese günaydınnnnnnnnnnn , nasılsınız kızlaaaaar? haftasonu nişanlım bizdeydi , mobilya baktık, gezdik , eğlendiik :70: şimdiden özledim ben onuuuuuuu :59:

kızlaaaaar biz dün gelinlik baktık, rüyalarımın gelinliğini buldum hattaaaa :nazar: giydim süpeeer olduu, başka bişeye bakasım bile gelmedi... gelinlik işinide yarım saat içinde bitirmiş olduk, hatta bu sırada benim anne babamla nişanlımın anne babası çarşıdaydı, onlarıda çağırdık, geldi gördüler, herkes çok ama çok beğendiiii.. :69: :69: :69: :69:

Amanınn neler duyuyorum lemlem de gelinliğini beğenmiş , içinizde en acele eden benken sanırım en sona ben kalacağım :1: çok sevindim lemlemcim, ama biz meraklıyızdır biliyosun modelini merak ediyoruzz :69:

ben de anneler günü indiriminden ıvır zıvır aldık şarap-şampanya kadehleri şu düz modellerden 6 lı tk.5 er tlden dondurma kaseleri 6 tane 5 tl, dondurma kaşığı,bide kase bardak takımı vardı 6 küçük 1 büyük kase 6 da bardak tk.halinde 10 tl çok güzeldi

canım şikayet var sitesinde yapılan yorum aynen şu: kızartma yaparken altta kalan sebzeler yanıyor, üstekilerse çiğ kalıyor. Alttakilerin yanmaması için mecburen alttakileri almak zorunda kalıyorum. Kapağı açınca da her yer yağ, duman oluyor. Bir de üstte kalan sebzeler hiç kızarmıyor, patatesler haşlama gibi oluyor. kullanan biri bunu söylemiş bilemeedim şimdi:30:

ayyy bak benim şikayet sitelerine bakmak hiç aklıma gelmemiştii :26: :26:
eğer böyleyse kötü yaaaa, o zaman fritöz olarak kullanılamaz... oooff çok da hoşuma gitmişti yaaaa. biraz daha incelemek lazım o zaman

Günaydın... Bizde bu hafta sonu gelinlik baktık ve aldık :) Bu kadar çabuk olcagını düşünmüyodum ama çok begendim ya... Üzerime göre dikilcek bakalım artık çok mutluyum cokkkk:)))

Amanınn neler duyuyorum lemlem de gelinliğini beğenmiş , içinizde en acele eden benken sanırım en sona ben kalacağım :1: çok sevindim lemlemcim, ama biz meraklıyızdır biliyosun modelini merak ediyoruzz :69:

buanbuan seninde gelinliğin hayırlı olsuuun, çok güzel oluyor çabucak hallolması diimi? walla bizde çok fazla gezmedik, girdiğimiz ilk iş hanından beğendik ve çıktık... üstümden çıkarmak istemedim yaa o kadar hoşuma gittiki :69:

zvy canım darısı sana :34: biz fotoğrafını çekmeyi çok istedik ama kesinlikle izin vermiyolarlar, inşallah aldıktan sonra çekince eklerim fotoğrafını buraya, henüz almadık biz.. nasıl olsa model belli hiç bi değişiklik de yaptırmayacağım için ağustosta alırız diye düşündük..

DUR Canım sen editleyemiyorsun sanırım kalsın ben hallederim :66:
tamam canım saol :9:
ayyy bak benim şikayet sitelerine bakmak hiç aklıma gelmemiştii :26: :26:
eğer böyleyse kötü yaaaa, o zaman fritöz olarak kullanılamaz... oooff çok da hoşuma gitmişti yaaaa. biraz daha incelemek lazım o zaman

evet canım başkada yorum felan bulamadım nette. benide tatmin etmedi açıkçası...

günaydın kızlar.. h.sonu giremedim bende hiç ewde duramadım ki.. Benim çeyizlermin büyük bi bölümü anneannemlerdeydi.H.sonu oraya gittik çeyizlerimi tek tek açıp baktım,modelini unutmuşum çoğunun. Tekrar görünce içim rahatladı:) Lemlemcim gelinliğini beğenmişsin hayırlı olsun.. Ama ayrıntı isteriz. Nernden aldın,kaça aldın,modeli nasıl :9::21:

Canım senin gelinliğin de hayırlı olsun :70:, darısı başımaa :69: ne kadara aldın canımm bi de modelini görmek isteriz bizzz :17:

buanbuan seninde gelinliğin hayırlı olsuuun, çok güzel oluyor çabucak hallolması diimi? walla bizde çok fazla gezmedik, girdiğimiz ilk iş hanından beğendik ve çıktık... üstümden çıkarmak istemedim yaa o kadar hoşuma gittiki :69:

zvy canım darısı sana :34: biz fotoğrafını çekmeyi çok istedik ama kesinlikle izin vermiyolarlar, inşallah aldıktan sonra çekince eklerim fotoğrafını buraya, henüz almadık biz.. nasıl olsa model belli hiç bi değişiklik de yaptırmayacağım için ağustosta alırız diye düşündük..

canım bende ilk giydiğim gelinliğe işte bu dedim :) Ama sonra, ya pişman olursam diye, biraz gezelim olmazsa dedim. 5 saat gezip- 15 gelinlik giydikten sonra tekrar ilk giydiğim gelinlikciğe gidip , ok ledik :) Biraz bizimkileri yordum galiba ama olsun o kadarcık :) hayırlısı olsun canım seninkide.. İçimize sinen olması süper... Çok güzel olcaz çokkkk :)

Canım senin gelinliğin de hayırlı olsun :70:, darısı başımaa :69: ne kadara aldın canımm bi de modelini görmek isteriz bizzz :17:

Canım, ben sade model sevdiğim için o şekilde aldık. Renk olarak kremsi bir renk.Kumaşı satensi. stamplez ve balık etek modelinden. Sırtı ipli , belindede kurdele var. Resim yok canım. Temmuz 15 te provaya gitcem. Ağustos başındada teslim etcekler. Fiyat olarak 1800 dedi canım, tanıdık olunca 1100 aldık... Sen ne zaman bakcan nasipse?

inşallah canım ben de en kısa zamanda beğenirim, e bari azcık anlat yaa ya da netten benzer bi modelini falan koy da merakımız dinsin lemlemcim :78:

walla nasıl anlatılır bilmiyorumki, taftaydı, yok bilmem ne güpürüydü falan hiç anlamıyorum hangisine ne dediklerini.. ama kumaşı tül perde gibi olanları sevmediğim için bunun önce kumaşı çok hoşuma gitti.. ipek karışımlı bişiymiş, yumuşak bi görüntüüsü var tül gibi değil.. rengi beyaz değil çoook açık krem.. ama baya açık bi krem, diğer krem rengi gelinlikleri sevmiyorum çünkü.. simli pullu değil, öylede sevmiyorum.. eteği kıvrık kıvrık, basenlere kadar dar inip sonra genişliyor, göğüs kısmında inciler var.. bel kısmıda katlamalı katlamalı gibi... yaaa nasıl gelinliğim??? :52:ayy böyle hiç bişi anlamadınız biliyorum ama eğer benzer bir resim bulursam ekleyecem hemen..

fiyatı 1.300 TL, kiralama olursa 900 TL.. biz kiralayacaz.. sıfır ama giyilmemiş olacak.

hoşgeldin burcik aramıza, ben farketmemişimdir yoksa niye eklemeyeyim. hemen ekliyorum :9: her zaman fırsat buldukça bekleriz yorumlarınıda...

ballifinduk sende hoşgeldin aramıza canım, senide ekliyorum ilk sayfadaki listemize..

listede adımı gördüm:))) çok sevindim.. ilk önce neler yazdıklarınıza baktım şöle bi, bugün izin günüm o yüzden daha rahat yazabiliyorum,okuduklarımdan anladım ki gelinlikler beğenilmiş hatta alınmaya başlanmış bende bi gelinlik beğendim inşalllah onu kiralamayı düşünüyorum,fiyatı biraz yüksekti ama artık pazarlıkla falan halledilir diye düşünüyorum,bu kadar telaşın içinde birde evde tadilat işimiz çıktı,tam bir bahtsız bedevi durumundayım:)))ama kafamda herşeyi organize ettim gibi,gelinliği beğendim,beyaz eşyaları ve küçük ev aletlerinin hepsini bi kere de alıcam, parasını biriktiriyorum, bir tek koltuklar kaldı o da hallolur herhalde,haaa benim size bişey danışmam lazım ben nişanımı salonda yaptım, şimdi kınayı nasıl yapayım bilemiyorum,gene salon mu tutsam evde mi yapsam? ev de çok iş çıkar diye istemiyorum ama bizim burda salonlar da 1000 tl civarı hadi bana bi akıl verin güzel bayanlar... ooooo ne çook yazmışım gene:))))

hoşgeldin burcik aramıza, ben farketmemişimdir yoksa niye eklemeyeyim. hemen ekliyorum :9: her zaman fırsat buldukça bekleriz yorumlarınıda...

ballifinduk sende hoşgeldin aramıza canım, senide ekliyorum ilk sayfadaki listemize..

listede adımı gördüm:))) çok sevindim.. ilk önce neler yazdıklarınıza baktım şöle bi, bugün izin günüm o yüzden daha rahat yazabiliyorum,okuduklarımdan anladım ki gelinlikler beğenilmiş hatta alınmaya başlanmış bende bi gelinlik beğendim inşalllah onu kiralamayı düşünüyorum,fiyatı biraz yüksekti ama artık pazarlıkla falan halledilir diye düşünüyorum,bu kadar telaşın içinde birde evde tadilat işimiz çıktı,tam bir bahtsız bedevi durumundayım:)))ama kafamda herşeyi organize ettim gibi,gelinliği beğendim,beyaz eşyaları ve küçük ev aletlerinin hepsini bi kere de alıcam, parasını biriktiriyorum, bir tek koltuklar kaldı o da hallolur herhalde,haaa benim size bişey danışmam lazım ben nişanımı salonda yaptım, şimdi kınayı nasıl yapayım bilemiyorum,gene salon mu tutsam evde mi yapsam? ev de çok iş çıkar diye istemiyorum ama bizim burda salonlar da 1000 tl civarı hadi bana bi akıl verin güzel bayanlar... ooooo ne çook yazmışım gene:))))

Back