- 7 Eylül 2011
- 2.116
- 50
- 158
grip başlangıcı gibi geldi bana
bol sıvı tüketsen iyi olur, yaz gribi berbat bişeydir, dikkat et
günaydın kızlar
bugün kötüyüm yaa daha gece uyurken her yerimin ağrıdığını hissettim rüyamda hastaydım sabah kalktım midem kötü başım ağrıyo vücudumun hiç bi yeri tutmuyo gibiniye böyle oldu anlamadım.kahvaltı ettim biraz,bi ağrı kesici içtim şimdi geçer inş.gözlerimi zor açıyorum yoksa
geçmiş olsun canım. şimdi sıcak diye heryeri açıyoruz ceyranda kalıyoruz üşütmüşsündür mutlaka. kocan izin versin sana bugün ewe göndersin.
canım göbeğim çıksın ondan hiç şikayetçi değilim ama kilo çok alıcam galiba benn.. inan tek yediğim ekmek sabah kahvaltıda yediğim simit. öğlen hastanede pek bişey yiyemiyorum yemekler ağır geliyo. akşamda ekmeksiz yemek yiyorum. ama benim bünya böyle işte kilo almaya çok müsaitim. artık spora yavaş yavaş başlasam iyi olucak.
Kızlar sonuç negatifEşim çok üzüldü. Bebek istediğini biliyordum ama bu kadarını tahmin edemedim hiç. Bu arada adetim gecikti. Neyse kısmet değilmiş.
kızlarr merhabalarrr
yine bi fırsatını buldum bi selam ve bi kaç havadis vereyim dedim sizlere:)
eşim yarın dönüyor bende 2 hafta sonra...
özledim sizleri..
uzun bi zamanım olmuyo ki geçmişi okuyayım... merak ediyorum:)
asıl haberime gelince reglm 5 gün geciktiibu akşam test alıp yapıcam artık. hava değişikliği felan diye bu zamana kadar bekledim dualarınızı eksik etmeyin:)) ilk fırsatta haberdar etmeye geleceğim. öptüm hepinizi
kızlarr merhabalarrr
yine bi fırsatını buldum bi selam ve bi kaç havadis vereyim dedim sizlere:)
eşim yarın dönüyor bende 2 hafta sonra...
özledim sizleri..
uzun bi zamanım olmuyo ki geçmişi okuyayım... merak ediyorum:)
asıl haberime gelince reglm 5 gün geciktiibu akşam test alıp yapıcam artık. hava değişikliği felan diye bu zamana kadar bekledim dualarınızı eksik etmeyin:)) ilk fırsatta haberdar etmeye geleceğim. öptüm hepinizi
Siyahdeniz haftasonu biraz moralsizdin cevap yazmamıştım ama umarım düzelmiştir aralar...
Canım sorduğun düşündüğün için çok teşekkür ederim. Anladımki bu erkeklerin hepsinde az da olsa bi odunluk var. Kavga ettik bağrıştık çağrıştık, hatta saçma sapan yeminler dahi ettik. Ne oldu ertesi gün hiç bişey yokmuş gibi canımlı cicimli arayı düzeltmeye çalışıyor. Ama benim umrumda bile değil. Konuşuyorum ama şöyle böyle ve resmi olarak gerekmedikçe susuyorum, eskiden işten gelince boynuna atlardım şimdi bi hoşgeldin yeter... Anladı hatasını binpişman, ama kolay kolay affetmeyeceğim yaptıklarını unutmayacağım.
Günaydın herkese...
3 Gündür feci hasta yatıyorum, kalkıp suyumu dahi alamamak çok kötü... Çok şükür bugün dah iyiyim. Sizler nasılsınız bebişler???
Geçmiş olsun. Kızlar yoğurdum çok güzel tutmuş. Bu gün hiç bir işim yok. Yarın teyzemler ve kız kardeşim gelecek. Bu günden sarma saracağım.
Günaydın herkese...
3 Gündür feci hasta yatıyorum, kalkıp suyumu dahi alamamak çok kötü... Çok şükür bugün dah iyiyim. Sizler nasılsınız bebişler???
Geçmiş olsun. Kızlar yoğurdum çok güzel tutmuş. Bu gün hiç bir işim yok. Yarın teyzemler ve kız kardeşim gelecek. Bu günden sarma saracağım.
daphnecim valla ne güzel evde olmana rağmen ne güzel boş durmuyosun hiç özeniyorum sana vallahi
siyahdeniz geçmiş olsun
artık kızlar nerde hiç kimse eskisi gibi girmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?