hımmm doğru ya şimdi geçmişe dönünce gördüm
benimde anneler günü akşamı askerdeki kuzenim geliyorçok özledim yaaaaaaaaaa
Speedy hanzade kızlar maşallah yoğun geçmiş haftasonunuz
11.ay'da tamam sıra 12.ayda hadi bakalım merakla bekliycez kutlanamızı
Cumartesi temizlik yapıyordum derken annem geldi evden yaprak getirmiş bana oturduk 1 koca tencere sardık tabi çoğunu annem sardı
Üstüne çorbamı yaptı başka yemeklerde yaptı ben temizliğe devam ederken,sonrada benim ütü odam diyim orda biriken nerdeyse 3 sepeti geçkin olan bütün ütülerimi yaptı bende habire erteliyordum nasıl yapıcam diye gözümde büyüyordudünde kardeşimin kız arkadaşı kahvaltıya geldi bizim küçük gelin yani sonra onu gönderdik bizde arkasından dışarı gezdik sinemaya gidip evimize geldik baya yorulmuşum banyo yaptım yattım ancak
Öylemi ne güzel bir haber bir haftasonra burada gelsin askerler artık ya gerçi bizimki askerlik yaptı denemezkomutanlığın marketindeydi habire çarşıda orda burdaydı 2 hafta önce görevi almışlar elinden sen tezkerecisin yat gez dolaş demişler canı çok sıkılıyormuş boş durmaktan kitap okuyomuş habire az kaldı çok şükür gelsin annemle babam o yokken bana sardılar
vallahi sonunda yaptık ütüleri hee
12 ayımıza harika şeyler düşünüyorum güzel şeyler yapmak istiyorum ama aklıma hiç bişey gelmiyor
küçük gelin he benimde bi abim var ama kız arkadaşı varsa da ciddi bişey olmadığı için tanıştırmadı daha
güzel gezdik ettik ama deli gibi uykum var benim gidiyim espresso içiiyim ancak o benim uykumu açar
evet ya gelsinler artık bizimki askerliği tam anlamı ile yaptı devamlı görevdeydison 7 günümüz
benim kardeşim de askerde ocakta gitmişti 10 ay var daha o da aydın çine de tatil yapıo sanki torpil yapsan denk gelmez askerlik şubesinde 5-6 askerler sivil memurlarla beraber çalışıyolar gün içerisinde bankaya falan gönderiyolarmış askere gideceklerin evraklarını teslim ediyolarmış bi de utanmadan sıkılıyorum keşke taburda olsam daha çabuk vakit geçer diyo acemi birliği manisadaydı 4000 asker mi ne varmış orda vakit çabuk geçiyomuş kafayı yemiş yaa rahat batıyo
Ütüler bittiii sonundaaa
Zamanın var daha bir konu aç istersen herkes fikir verir değişik fikirleri olan çok kişi var forumda
Evet küçük gelinimiz var ama 6 yıl oldu beraberlikleri biz iki yıldır tanıyoruz tamam budur dediğinde getirdi kardeşim bizde çok seviyoruz gelinimizi
Ciddi birşey olursa getirir tanıştırır mutlaka canım,
Haftasonu daha çok yoruluyoruz gibigezmeden misafirden hımm kahve süper fikir açılırsın
Görevde olması kötü insanın aklı kalır neyseki son bir hafta artık hiçbişey yaptırmazlar tezkereci diye sağ salim gelsinler inşallah
benim kardeşim de askerde ocakta gitmişti 10 ay var daha o da aydın çine de tatil yapıo sanki torpil yapsan denk gelmez askerlik şubesinde 5-6 askerler sivil memurlarla beraber çalışıyolar gün içerisinde bankaya falan gönderiyolarmış askere gideceklerin evraklarını teslim ediyolarmış bi de utanmadan sıkılıyorum keşke taburda olsam daha çabuk vakit geçer diyo acemi birliği manisadaydı 4000 asker mi ne varmış orda vakit çabuk geçiyomuş kafayı yemiş yaa rahat batıyo
ben gittim aydın çineye
hatta orada çine köftesi meşhur herkes çok beğenir eşimin annesi aydınlı
bitti , ya konu açsan da düzgün fikir çıkmıyor.ben öyle klasik bişey istemiyorum 1 fikir var aklımda ama bişeyler daha bulmam lazım.
aynen ciddi ilişkisi olsa getirir mutlakaAllah hayırlı ise nasip etsin birlikteliklerini
neyseki bitti askerlikleri
Kızlar günaydın;
cumartesi işten geç çıktık 5gibi ancak evde olduk yemek pişrip yedik arkasından bütün gece ütü yaptım biriktirdiğim herşeyi ütüledim nasıl rahatladım anlatamam gardolabımı yerleştirdim kışlıkları yazlıkları yer değiştirdim büyük bi yük üstümden kalktıjelooo keşke benm annemde bana yakın otursaydı da gelip yardım etseydi.kadıncağız şimdi bile gelip yardım edeyim sen işteyken ütülerini yapayım diyomda bırakmıyorum kadın bi saatlik yolu 2 vesait gelipte ütü yapıcak bide Kadıncağız okadar yolu yorulmak için gelsin istemiyorum.zaten geldiğinde de pek bişi yaptırtmamaya çalışıyorum.ama çok sık gelemiyo yaa ben çalıştığım için ancak pazar günü o da ailecek gelebiliyo tek başına gelip şöylekarşılıklı keyif yapamıyoruz çok üzülüyorm.yakın olsak hafta içi akşamda olsa yarım saatliğine çıkar gelir oturmaya.ev alırsak inşşş onlara yakın bi yerden almayı çok istiyorm.bide bnm eşim seyhte gittiği için hep onlara gitmek zorunda kalıyorum göçebe gibi hissediyorum kendimi oysa yakın olsa kardeşim yada annm bana gelir kalmaya bazen ben giderim pfff inşşş alabilirz ordan.
Cumartesi geç çıkınca işten bütün planın alt üst oluyordur,ama ütü bitince çok rahatlıyor insan,annem yapıyor ama bana batıyor ben o gelince otursun çay kahve yapıyım kekini önüne servis ediyim isterken o hep bir işimi yapma peşinde tamam yardım ediyor elbetteki ama ne biliyim kendi evinde yoruluyor birde bana koşuyor,benim evde inanki işim olmasada benim annem bir iş çıkarır kendine yerinde duramayan biri
İnşallah evi yakınlarında alırsınızda rahat edersin
Klasik bişey istemiyorum derken speedy
Bizede söyle yorum yapalım aklındakine
amin canım bitti çok şükür azıcık kaldı
Hadi bakalım kavuştun kardeşine çok şükür canım
Yok canım gelmedi daha kardeşim9 gün sonra burada yani benim doğum günümde hediye olucak bana vafi'nin kardeşi geldi o uyumamıştır
vaficim gözün aydın canım
sofistike canım çok geçmiş olsun annemde de var tansiyon çok kötü
Çok mutlusun tabi kardeşin geldi kavuştunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?