• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

hımmm doğru ya şimdi geçmişe dönünce gördüm :1::1::1:
benimde anneler günü akşamı askerdeki kuzenim geliyor :7: çok özledim yaaaaaaaaaa :36:

Öylemi ne güzel bir haber bir haftasonra burada gelsin askerler artık ya gerçi bizimki askerlik yaptı denemez:1:komutanlığın marketindeydi habire çarşıda orda burdaydı 2 hafta önce görevi almışlar elinden sen tezkerecisin yat gez dolaş demişler canı çok sıkılıyormuş boş durmaktan kitap okuyomuş habire az kaldı çok şükür gelsin annemle babam o yokken bana sardılar :1:

Son düzenleme:
Speedy hanzade kızlar maşallah yoğun geçmiş haftasonunuz:34:
11.ay'da tamam sıra 12.ayda hadi bakalım merakla bekliycez kutlanamızı:1:

Cumartesi temizlik yapıyordum derken annem geldi evden yaprak getirmiş bana oturduk 1 koca tencere sardık tabi çoğunu annem sardı:1:
Üstüne çorbamı yaptı başka yemeklerde yaptı ben temizliğe devam ederken,sonrada benim ütü odam diyim orda biriken nerdeyse 3 sepeti geçkin olan bütün ütülerimi yaptı bende habire erteliyordum nasıl yapıcam diye gözümde büyüyordu :1:dünde kardeşimin kız arkadaşı kahvaltıya geldi bizim küçük gelin yani:1: sonra onu gönderdik bizde arkasından dışarı gezdik sinemaya gidip evimize geldik baya yorulmuşum banyo yaptım yattım ancak :34:

vallahi sonunda yaptık ütüleri hee :32::32::32:
12 ayımıza harika şeyler düşünüyorum güzel şeyler yapmak istiyorum ama aklıma hiç bişey gelmiyor :36::36::36::36::36::36::36::36:

küçük gelin he benimde bi abim var ama kız arkadaşı varsa da ciddi bişey olmadığı için tanıştırmadı daha :14: :16: :30:
güzel gezdik ettik ama deli gibi uykum var benim gidiyim espresso içiiyim ancak o benim uykumu açar :53::53::53:

Öylemi ne güzel bir haber bir haftasonra burada gelsin askerler artık ya gerçi bizimki askerlik yaptı denemez:1:komutanlığın marketindeydi habire çarşıda orda burdaydı 2 hafta önce görevi almışlar elinden sen tezkerecisin yat gez dolaş demişler canı çok sıkılıyormuş boş durmaktan kitap okuyomuş habire az kaldı çok şükür gelsin annemle babam o yokken bana sardılar :1:

evet ya gelsinler artık bizimki askerliği tam anlamı ile yaptı devamlı görevdeydi:50: son 7 günümüz :55:

benim kardeşim de askerde ocakta gitmişti 10 ay var daha o da aydın çine de tatil yapıo sanki torpil yapsan denk gelmez askerlik şubesinde 5-6 askerler sivil memurlarla beraber çalışıyolar gün içerisinde bankaya falan gönderiyolarmış askere gideceklerin evraklarını teslim ediyolarmış bi de utanmadan sıkılıyorum keşke taburda olsam daha çabuk vakit geçer diyo acemi birliği manisadaydı 4000 asker mi ne varmış orda vakit çabuk geçiyomuş kafayı yemiş yaa rahat batıyo

vallahi sonunda yaptık ütüleri hee :32::32::32:
12 ayımıza harika şeyler düşünüyorum güzel şeyler yapmak istiyorum ama aklıma hiç bişey gelmiyor :36::36::36::36::36::36::36::36:

küçük gelin he benimde bi abim var ama kız arkadaşı varsa da ciddi bişey olmadığı için tanıştırmadı daha :14: :16: :30:
güzel gezdik ettik ama deli gibi uykum var benim gidiyim espresso içiiyim ancak o benim uykumu açar :53::53::53:

evet ya gelsinler artık bizimki askerliği tam anlamı ile yaptı devamlı görevdeydi:50: son 7 günümüz :55:

Ütüler bittiii sonundaaa:1:
Zamanın var daha bir konu aç istersen herkes fikir verir değişik fikirleri olan çok kişi var forumda
Evet küçük gelinimiz var ama 6 yıl oldu beraberlikleri biz iki yıldır tanıyoruz tamam budur dediğinde getirdi kardeşim bizde çok seviyoruz gelinimizi :34:
Ciddi birşey olursa getirir tanıştırır mutlaka canım,
Haftasonu daha çok yoruluyoruz gibi :1: gezmeden misafirden hımm kahve süper fikir açılırsın:27:
Görevde olması kötü insanın aklı kalır neyseki son bir hafta artık hiçbişey yaptırmazlar tezkereci diye sağ salim gelsinler inşallah:34:

Kızlar günaydın;
cumartesi işten geç çıktık 5gibi ancak evde olduk yemek pişrip yedik arkasından bütün gece ütü yaptım biriktirdiğim herşeyi ütüledim nasıl rahatladım anlatamam gardolabımı yerleştirdim kışlıkları yazlıkları yer değiştirdim büyük bi yük üstümden kalktı :32: jelooo keşke benm annemde bana yakın otursaydı da gelip yardım etseydi.kadıncağız şimdi bile gelip yardım edeyim sen işteyken ütülerini yapayım diyomda bırakmıyorum kadın bi saatlik yolu 2 vesait gelipte ütü yapıcak bide Kadıncağız okadar yolu yorulmak için gelsin istemiyorum.zaten geldiğinde de pek bişi yaptırtmamaya çalışıyorum.ama çok sık gelemiyo yaa ben çalıştığım için ancak pazar günü o da ailecek gelebiliyo tek başına gelip şöylekarşılıklı keyif yapamıyoruz çok üzülüyorm.yakın olsak hafta içi akşamda olsa yarım saatliğine çıkar gelir oturmaya.ev alırsak inşşş onlara yakın bi yerden almayı çok istiyorm.bide bnm eşim seyhte gittiği için hep onlara gitmek zorunda kalıyorum göçebe gibi hissediyorum kendimi oysa yakın olsa kardeşim yada annm bana gelir kalmaya bazen ben giderim pfff inşşş alabilirz ordan.

benim kardeşim de askerde ocakta gitmişti 10 ay var daha o da aydın çine de tatil yapıo sanki torpil yapsan denk gelmez askerlik şubesinde 5-6 askerler sivil memurlarla beraber çalışıyolar gün içerisinde bankaya falan gönderiyolarmış askere gideceklerin evraklarını teslim ediyolarmış bi de utanmadan sıkılıyorum keşke taburda olsam daha çabuk vakit geçer diyo acemi birliği manisadaydı 4000 asker mi ne varmış orda vakit çabuk geçiyomuş kafayı yemiş yaa rahat batıyo

ben gittim aydın çineye
hatta orada çine köftesi meşhur herkes çok beğenir eşimin annesi aydınlı :9:

Ütüler bittiii sonundaaa:1:
Zamanın var daha bir konu aç istersen herkes fikir verir değişik fikirleri olan çok kişi var forumda
Evet küçük gelinimiz var ama 6 yıl oldu beraberlikleri biz iki yıldır tanıyoruz tamam budur dediğinde getirdi kardeşim bizde çok seviyoruz gelinimizi :34:
Ciddi birşey olursa getirir tanıştırır mutlaka canım,
Haftasonu daha çok yoruluyoruz gibi :1: gezmeden misafirden hımm kahve süper fikir açılırsın:27:
Görevde olması kötü insanın aklı kalır neyseki son bir hafta artık hiçbişey yaptırmazlar tezkereci diye sağ salim gelsinler inşallah:34:

bitti , ya konu açsan da düzgün fikir çıkmıyor. :D :27::27: :28: ben öyle klasik bişey istemiyorum :16: 1 fikir var aklımda ama bişeyler daha bulmam lazım.
aynen ciddi ilişkisi olsa getirir mutlaka :34: Allah hayırlı ise nasip etsin birlikteliklerini :28: :16::16: :28:
neyseki bitti askerlikleri :3::3::3:

İnşallah çok çabuk biter askerliği,bizimki 5 ay olmasına rağmen sıkıldı birşey yapmamaktan bütün gün toplanıp yiyip içiyolar ellerinde telefonları habire netteler,2 kere falan giydi asker kıyafetini biri yemin töreninde biride gittiği gün başka giymedi sivil dolaştı hep,böyle askerliği herkes yapar ama birde onlara sormak lazım ne olursa olsun özgür değilsin aileni göremiyorsun,ama güzel yere düşmüş Aydın tatil yeri kapkara gelir artık,hayırlısıyla bitsin gelsin çabucak:34:

Günaydınnn..
cuma akşamı annecim yaprak sarması yapmış bana yavrum daha kendi tam iyileşmedi beli ağrımış bitene kadar ama miss gibi olmuş ımmm. Akşam oraya yemeğe gittim sonra beraber gezmeye gittik akrabaya. c.tesi günü liseden arkadaşıma gittim kızlarla buluştuk iyi geldi. Akşama dolma doldurdum ertesi gün için. pazar günüde sabah işyerinden arkadaşım aradı sana gelicem diye. bi kek çırptım, milföyden börek yaptım. kocacığımada balkonu yıkattım. balkonda oturduk arkadaşla. güzel bi h.sonu geçirdim.
Belim ve kasıklarım ağrıyo akşamları. biraz sonrada doktora gidicem bakalım.

Günaydın kızlarrrr
Herkese çooook güzel bir hafta diliyorum. Aydasucum moralini bozma saın hakkınızda hayırlısı ne zaman ne ise o olsun. Benim haftasonum çoook güzel geçti, c.tesi sabahtan bursaya gittik dün gece döndük. Aslında çok yorgunum uyumam lazım ama sanırım yorgunluktan uyuyamıyorum :1: nasıl birşeyse artık :D birazdanda kalkıp temizliğe başlamam lazım ev almış başını gidiyor...

ben gittim aydın çineye
hatta orada çine köftesi meşhur herkes çok beğenir eşimin annesi aydınlı :9:

bitti , ya konu açsan da düzgün fikir çıkmıyor. :D :27::27: :28: ben öyle klasik bişey istemiyorum :16: 1 fikir var aklımda ama bişeyler daha bulmam lazım.
aynen ciddi ilişkisi olsa getirir mutlaka :34: Allah hayırlı ise nasip etsin birlikteliklerini :28: :16::16: :28:
neyseki bitti askerlikleri :3::3::3:

Klasik bişey istemiyorum derken speedy:23:
Bizede söyle yorum yapalım aklındakine:1:
amin canım bitti çok şükür azıcık kaldı

Kızlar günaydın;
cumartesi işten geç çıktık 5gibi ancak evde olduk yemek pişrip yedik arkasından bütün gece ütü yaptım biriktirdiğim herşeyi ütüledim nasıl rahatladım anlatamam gardolabımı yerleştirdim kışlıkları yazlıkları yer değiştirdim büyük bi yük üstümden kalktı :32: jelooo keşke benm annemde bana yakın otursaydı da gelip yardım etseydi.kadıncağız şimdi bile gelip yardım edeyim sen işteyken ütülerini yapayım diyomda bırakmıyorum kadın bi saatlik yolu 2 vesait gelipte ütü yapıcak bide Kadıncağız okadar yolu yorulmak için gelsin istemiyorum.zaten geldiğinde de pek bişi yaptırtmamaya çalışıyorum.ama çok sık gelemiyo yaa ben çalıştığım için ancak pazar günü o da ailecek gelebiliyo tek başına gelip şöylekarşılıklı keyif yapamıyoruz çok üzülüyorm.yakın olsak hafta içi akşamda olsa yarım saatliğine çıkar gelir oturmaya.ev alırsak inşşş onlara yakın bi yerden almayı çok istiyorm.bide bnm eşim seyhte gittiği için hep onlara gitmek zorunda kalıyorum göçebe gibi hissediyorum kendimi oysa yakın olsa kardeşim yada annm bana gelir kalmaya bazen ben giderim pfff inşşş alabilirz ordan.

Cumartesi geç çıkınca işten bütün planın alt üst oluyordur,ama ütü bitince çok rahatlıyor insan,annem yapıyor ama bana batıyor ben o gelince otursun çay kahve yapıyım kekini önüne servis ediyim isterken o hep bir işimi yapma peşinde tamam yardım ediyor elbetteki ama ne biliyim kendi evinde yoruluyor birde bana koşuyor,benim evde inanki işim olmasada benim annem bir iş çıkarır kendine yerinde duramayan biri:1:
İnşallah evi yakınlarında alırsınızda rahat edersin :34:

Cumartesi geç çıkınca işten bütün planın alt üst oluyordur,ama ütü bitince çok rahatlıyor insan,annem yapıyor ama bana batıyor ben o gelince otursun çay kahve yapıyım kekini önüne servis ediyim isterken o hep bir işimi yapma peşinde tamam yardım ediyor elbetteki ama ne biliyim kendi evinde yoruluyor birde bana koşuyor,benim evde inanki işim olmasada benim annem bir iş çıkarır kendine yerinde duramayan biri:1:
İnşallah evi yakınlarında alırsınızda rahat edersin :34:

Aynen benm annemde öyle hiç bişi olmasa da o kendine yapıcak iş mutlaka bulur illa yorulcak durmucak yerinde :1: dimi ama bende otursun çay kahve içelim sohbet edelim istiyorum hep o hizmet etti bana bugüne kadar artık ben hizmet edeyim hep hayalleridir annelerin kızları evlenip barklanınca gidip otursun biraz keyfini çıkarsın tabi ki de bide işlerini yapsın :9:

günaydın herkese

dün eve geç geldik yatmadan bizimkileri arıyayım dedim aradım annemim sesi kötü bişeyde demiyor ama anladım ablama sordum işkilllendim o da söylemedi bişey yok felan dedi e babama ver o zaman dedim konuşayım saatte 12 civarıydı yok babam uyuyo dedi ki babam o saatte hayatta uyumaz bizim orda lokal vardır o saatlerde ancak lokalden gelir. hemen dedim bişey oldu dimi babama? o anda düşünüyorum Allah korusun çok kötü bişey olsa söylerler bunlar geçiştiriyolar... neyse babamın tansiyonu çıkmış akşam saat 10 gibi yığılmış lokalde ordan arkadaşları hastaneye götürmüşler bizim evin de karşısı o sese annemler çıkmış tabi şok olmuşlar. tansiyonu tavan yapmış ilaçlarını kullandığı halde:( şimdi iyiymiş tabi artık detaylıu doktora gitmesi gerekiyor. bende ağladım bayağı gece yok bişey oldu bana demiyolar sabahı bekliyolar diye:( neyse babamın sesini duydumda rahatladım.:( anlatırken hala o anki üzüntüme dönüyorum:(
akşam trabzona gidiyorum görmeden sarılmadan duramıcam buralarda... hem doktor işlerinide hallederiz çünkü biliyorum babamı. ben arar randevu alırdım habersiz, sonra babamı arar buluşalımmı baba derdim buluştuktan sonra emrivaki yapıp götürürdüm doktora. bugün giderim der çıkar evden akşam gelir gitmedim şu işim vardı der çünkü.
1 hafta kadar kalırım galiba kızlar kendinize çok iyi bakın. evde bi ton işim var eşimin gömleklerini ütüledim sabah kalkar kalkmaz şimdide dolabı yemek depolayacağım öğleden sonra temizlik yapıp dışarı çıkmam gerek yeğenime bişeyler alayım dedim
elifden haber yok onu merak ettim ya. aydasu da gelmedi nasıl acaba canım benim? fırsatını bulursam girmeye çalışırım
öpüyorum hepinizi:54::54::54::54:

vaficim gözün aydın canım

sofistike canım çok geçmiş olsun annemde de var tansiyon çok kötü

Klasik bişey istemiyorum derken speedy:23:
Bizede söyle yorum yapalım aklındakine:1:
amin canım bitti çok şükür azıcık kaldı

aklımdaki şu

büyük bir kutunun içine 3 hediye koyucam

1 ) asprin ; bu 1 yıl boyunca başını ağrıttığım için
2) renkli çikolatalar ; hayatıma renk ve tad kattığın için
3) bebek ayakkabısı , buda ileride gerçek bir aile olduğumuzda harika baba olacağın minik ayaklr için diyeceğim :34:

ama bu hediye değil hediye düşünmem lazım :ssz:

Hadi bakalım kavuştun kardeşine çok şükür canım:34:

Yok canım gelmedi daha kardeşim:27: 9 gün sonra burada yani benim doğum günümde hediye olucak bana:1: vafi'nin kardeşi geldi o uyumamıştır:9:

Sağol canım, 2 günlüğünede olsa, görmek iyi geldi, özlemiştim.. Yarın gidiyor maalesef :(

C.tesi işten çıktıktan sonra üsküdara gidip biraz deniz havası aldım, sonra eve gittim.. Sonra eşimin halasına gittik gebzeye, ninesi gelmişti, 9,5 gibide annesinin bir akrabası vardı oraya gittik..Eve gelip yatmamız 1,30 geliyordu.. Pazar sabahı kahvaltıya gittik, öğleden sonrada Taksime gittik, Ordanda annemlere geçtik.10 da kardeşimi almaya gittik, eve geldik yemek, çay derken 1 de çıktık ve benim çoook uykum var..

Back