• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

kullanıcağın fitil bnm kullandığımla aynı mı bilmiyorum da hap gibi bişiydi benmki sıvı olarak akmadı hapın eriyip pütür pütür olduğunu düşün o şekilde bi dışarı çıkma olmuştu.belki sende olmaz hepsi içinde kalır tatlım :1:

L vardı sonunda tam adını hatırlamıyorum evde böyle nasıl diyim yağmur damlası şeklinde :1:anladım nasıl demek istediğini böyle kremsi bakalım akşama deniycez görücez yapabilirsem tabii :1:

eşim kredi çekelim diyor 5 bin liralık bende çekmek istemiyorum bilmiyorum ne olacak. :ssz: bakıcaz akşama :36:

Aslında çok bir rakam değil aylık ödemeleride düşük olur tabiki faiz olucak ama sizi rahatlatıcaksa hesabınızı kitabınızı akşam iyice yaparsınız beraber inşallah kısa zamanda ferahlarsın canım üzülme olurmu:34:

merhabalar kızlar, haftasonumuz bizimde yoğundu, resmen evde pazartesi sendromu yaşıyorum sanki.

landfloves sen bana bşy soracaktın

evet canım sen lazere gitmiştinya hani bayada memnundun bitti gibi bişeydi sanırım. markası neydi lazer cihazının? benim daha önce ağda için gittiğim bi güzellik salonu aradı, koltuk altı lazerde kampanyamız var, int.de duyurmayacağız bu kampanyayı dediler. 10 seans 100tl, cihazın adıda aleksandırmış.

Aslında çok bir rakam değil aylık ödemeleride düşük olur tabiki faiz olucak ama sizi rahatlatıcaksa hesabınızı kitabınızı akşam iyice yaparsınız beraber inşallah kısa zamanda ferahlarsın canım üzülme olurmu:34:

aynen canım miktar çok büyük değil aslında..
ama dediğin gibi akşam iyice hesap yapmak lzım :1::1:

speedycim iş yerinin tazminatını vermemesine üzüldüm. biz düğünden önce 5bin tl çekmiştik garantiden aylık 440tl ödüyoruz. hala bitmedi. 12 aydı işte eylülde bitecek

aa evet buluştuğumuzda da bahsetmiştin...hatırladım...

:1: evet canm

speedycim iş yerinin tazminatını vermemesine üzüldüm. biz düğünden önce 5bin tl çekmiştik garantiden aylık 440tl ödüyoruz. hala bitmedi. 12 aydı işte eylülde bitecek

vermemesine üzülmedim aslnda kendimde kararsız kalmıştım.
çünkü benim bu sene iznim 21 gün eğer girdi çıktı yaparsa bunu kaybediyorum. ve diyelim kendisi çıkarttı kıdem tazminatımı alabilicem şimdi diğer türlü kendi isteğimle olduğu için az bi miktar alacaktım.
en azından tazminatımı istedim vermedi diyebiliyorum kendime diğer türlü acaba alsam iyi mi olurdu diye düşünmücem :36::36:

aa evet buluştuğumuzda da bahsetmiştin...hatırladım...

:1: evet canm

vermemesine üzülmedim aslnda kendimde kararsız kalmıştım.
çünkü benim bu sene iznim 21 gün eğer girdi çıktı yaparsa bunu kaybediyorum. ve diyelim kendisi çıkarttı kıdem tazminatımı alabilicem şimdi diğer türlü kendi isteğimle olduğu için az bi miktar alacaktım.
en azından tazminatımı istedim vermedi diyebiliyorum kendime diğer türlü acaba alsam iyi mi olurdu diye düşünmücem :36::36:

Back