günaydın herkese
dün eve geç geldik yatmadan bizimkileri arıyayım dedim aradım annemim sesi kötü bişeyde demiyor ama anladım ablama sordum işkilllendim o da söylemedi bişey yok felan dedi e babama ver o zaman dedim konuşayım saatte 12 civarıydı yok babam uyuyo dedi ki babam o saatte hayatta uyumaz bizim orda lokal vardır o saatlerde ancak lokalden gelir. hemen dedim bişey oldu dimi babama? o anda düşünüyorum Allah korusun çok kötü bişey olsa söylerler bunlar geçiştiriyolar... neyse babamın tansiyonu çıkmış akşam saat 10 gibi yığılmış lokalde ordan arkadaşları hastaneye götürmüşler bizim evin de karşısı o sese annemler çıkmış tabi şok olmuşlar. tansiyonu tavan yapmış ilaçlarını kullandığı halde
şimdi iyiymiş tabi artık detaylıu doktora gitmesi gerekiyor. bende ağladım bayağı gece yok bişey oldu bana demiyolar sabahı bekliyolar diye
neyse babamın sesini duydumda rahatladım.
anlatırken hala o anki üzüntüme dönüyorum
akşam trabzona gidiyorum görmeden sarılmadan duramıcam buralarda... hem doktor işlerinide hallederiz çünkü biliyorum babamı. ben arar randevu alırdım habersiz, sonra babamı arar buluşalımmı baba derdim buluştuktan sonra emrivaki yapıp götürürdüm doktora. bugün giderim der çıkar evden akşam gelir gitmedim şu işim vardı der çünkü.
1 hafta kadar kalırım galiba kızlar kendinize çok iyi bakın. evde bi ton işim var eşimin gömleklerini ütüledim sabah kalkar kalkmaz şimdide dolabı yemek depolayacağım öğleden sonra temizlik yapıp dışarı çıkmam gerek yeğenime bişeyler alayım dedim
elifden haber yok onu merak ettim ya. aydasu da gelmedi nasıl acaba canım benim? fırsatını bulursam girmeye çalışırım
öpüyorum hepinizi