2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Havalar güzelleşince, haftasonlarımız daha dolu geçiyor, ne güzel

TEMİZLİK YAPARKEN UYGULAYABİLECEĞİNİZ PRATİK BİLGİLER

Çaydanlığınızın içinde biriken kireç tortusunu temizlemek için, 15 dakika kadar içinde sirke kaynatın.
Sürahinizin dibi kir tutmuş ise, içine bir avuç tuz ile sirke koyup çalkalayınız, tertemiz olacaktır.
Evde ortaya çıkan karıncaları yok etmek için kahve telvesi kullanmanız iyi sonuç verecektir.
Bulaşık suyunuza bir kaşık sirke katmakla bulaşıklarınızın daha kolay ve güzel yıkandığını göreceksiniz.
Paslanmaz çelikten tencereler zamanla parlakligini kaybedebilir. Biraz sirkeyi atese koyup isitin. Sonra yumusak bir bezi bu ilik sirkeye batirarak iyice ovun. Ama sonra da iyice durulayin.
Sebzelerinizi tuzlu suda yikamayi aliskanlik haline getirin. Tuzlu su, sebzeleri daha etkili ve çabuk temizler.
Teflon tavalar, tencereler çok kullanilmaktan ötürü zamanla sararir. Bunu önlemek için zaman zaman, içine su biraz da çamasir suyu koyduktan sonra atesin üstünde kaynatin. Indirince de önce sicak, sonra da soguk suyla iyice durulayin. Teflonunuzun sari rengi kaybolacaktir.
Pisirirken tencerenin dibi tuttuysa bir gece tuzlu suda bekletin, tencere daha kolay temizlenecektir.

LEKELERİ KOLAYCA ÇIKARIN

Çay ve kahve lekelerini karbonatla silerek çıkartabilirsiniz.
Bira lekesini çıkarmak için sabunlu suya biraz amonyak karıştırın ve lekelenin üzerine sürün.
Zeytinyağ lekesini çıkarırken bir lokma ekmek içi yuvarlanıp lekenin üzerinde gezdirilmelidir.
Eğer örtünüze meyve suyu döküldüyse hemen tuz serpin, ilk yıkamada çıkacaktır.
Yumurta lekesini çıkarmak için önce soğuk suda bekletmeli sonra ılık sabunlu suda yıkamalısınız.
Şarap lekesini çıkarmak için, oksijenli suyla tampon yapın ya da lekenin üzerini örtecek şekilde tuz serpin ve bir süre bekletin, daha sonra yıkayın.
Teflon tavanızda oluşan lekeleri temizlemek için bir bardak suya iki çorba kaşığı karbonat ve yarım su bardağı sirke karıştırın. Bunu tavanızın içine dökün, 10 dakika kaynatın.
Masanızın üzerine damlayan mumları çıkarmak için nalburdan alacağınız boya incelticiği lekenin üzerine döküp 5 dakika bekleyin sonra nemli bir bezle incelticiği silin.
Mutfak eşyalarının üzerindeki etiket izlerini yok etmek için, üzerlerine mobilya cilası serpip yumuşak bir bezle silin.

Sanırım bir seneyi geçince ancak evimize gelip hiçbir iş yapmadan sırf keyfine oturmaya gelirler

Sofis geçmiş olsun uzakta olunca meraklanıyorsun tabiki,onlarda bişey söylemek istemiyorlar telaş yapma diye ama bugün gitmen iyi olur gözünle görürsün doktor kontrollerini takip edersin bilgi alırsın için rahat edip dönersin evine inşallah büyük bişeyi yoktur sende bir hafta hasret giderirsin

Speedy çok güzel düşünmüşsün bunları,şaşırtıcı olucakEn çokta bebek ayakkabısına sevinicektir
Hediye ne düşünüyosun

yok be hiç bir şey farketmiyor.
bize gelsin mutlaka bir iş buluyor kendisine

Dimi farketmez anneler niye böyleler neyse olursa bizimki seneye torun bakıcak hala ne zaman diyor bizde daha var diyoruz istemiyoruz diyoruz bu aralar şevkini kırdık bunlar çocuk yapmaz en iyisi ben oğlumu evlendiriyim gelinimden bekliyim diyor

Speedy çok güzel düşünmüşsün bunları,şaşırtıcı olucakEn çokta bebek ayakkabısına sevinicektir
Hediye ne düşünüyosun

evet canım böyle şeyleri seviyorum.
hediye de ceptelefonu bozuldu alsında alsam süper olur ama kararsız kaldım
yoksa başka bişey mi baksam diye

dimi bide o var Allahtn benim annemde istemiyor hahaha. kendisi de kredi borcu ödediği için borcunuzu hafifletin diyor
olsun anacığın azcık daha beklesin gelecek bebekte

Cep telefonu hımm biraz tuzlu olabilir sen yinede bir araştır bakalım,istediği bir marka varmıydı ona göre ararsın,
Aman beklesinler bişeycik olmaz bende vazgeçmek üzereyim çocuktan bu haftasonu avmde çok hamile gördüm pek rahat yürüyemiyolardı bendeki tepki aman tanrım nasıl yürüyor karnındakiyle

yok aslında ama dokunmatik falan da istemiyor sevmiyr onu.
aynen sokaklarda heryerde hamile bebekli kadınlar var bu yıl yine nufus patlaması olacak

Bende genelde görünce böyle düşünüyorum hatta adetim geldiğinden itibaren diğer ayın adetine 1hafta kalaya kadar bu moddayım tam adete yaklaşıyorumki bende annelik duygusu kabarıyo bu ay olacak mı diye bi heyecan bi istek doluyo içim

Son düzenleme:
yok aslında ama dokunmatik falan da istemiyor sevmiyr onu.
aynen sokaklarda heryerde hamile bebekli kadınlar var bu yıl yine nufus patlaması olacak

Dokunmatik istemiyorsa daha uyguna alabilirsin bir araştır hem ihtiyacı olan bişey olur sevinir,
Evet bu yıl nüfus patlaması çok olucak gibi heryerde hamile gördüm

O regli psikolojisi oluyor duygusal oluyorsun ondandıradet olmaya yakın bende çok masum oluyorum çok sakin oluyorum eşim tamam dönemine girmişsin sen ne istesem yaparsın diyor,ama bitsin kaplan kesiliyorum
İnşallah kısa zamanda olur canım benim geçen haftadan beri miğde bulantım var ama aldığım antibiyotikten kaynaklı eminim bugün biraz daha coştu sabah sonuncuyu içtim bende dönüyorum miğdemde dönüyor

ben adetliyken acayip sinirli oluyorm agresiflik yapıyo bana normalde çok sakin bi insanım ama olmaya yakın bendeki psikoloji değişiyo eşimde benm ordan anlıyo hehhh yandık şimdi diyo hadi bakalım canım seninde ilaçlar bitti arkasından haberini alıcaz inş.hemen

Çok normal agresif olman arkadaş çevremden biliyorum günün gelmiş senin derdik regl ikenbende konuşmayı sevmem sakin olmaya çalışırım böyle melek olurum ama dokunursan şeytana dönüşürümNe acayip bir dönem oluyor.
Yok canım daha bitmedi ya ilaçlar içim bayıldı ilaçlardan 2.kutu bitti şimdide sıra en berbat olanında fitilllllllllllllllllll
Nasıl yapıcam bilmiyorum eşim yaparım dedi ama ben ona güvenmem kesin bugüne kadar çektiklerinin hıncını almak ister

Bende asabi oluyorum o zamanlar, eşimede heyheylerim üzerimde dikkat et kendine diyorum

ben kullandım fitil çok saçma geldi bana ama napıcan mecbur kullancan.ilk gün çıktı falan dedim allah boşuna gitti meğer çıkabiliyomuş yatarken yap demişti doktor bana,bide kendisi atıyomuş ilacı hepsi içinde kalmıyo çamaşırını pisletiyo genelde.

Neeeeeeeeeeeee bune ya nasıl yanii
Evet mecburen yani kullanıcam istemiyorum ama doktor fitilde biticek bütün hepsi kullanılıcak dedi
Yatarken yap demesi kolay tabi,napıyım bu akşam başlıycam 7 adet var akşamları yazıyor yemekten sonra artık giden gider kalan kalır offfEee içerde ne kadarı kalmış ne kadarı gitmiş nerden bilicez ee akıyosa ne işe yarıycakki bu fitil ne çok soru sordum
Günlük ped kullanıyorum zaten şimdi gün içinde baya bi değiştiricem desene

kullanıcağın fitil bnm kullandığımla aynı mı bilmiyorum da hap gibi bişiydi benmki sıvı olarak akmadı hapın eriyip pütür pütür olduğunu düşün o şekilde bi dışarı çıkma olmuştu.belki sende olmaz hepsi içinde kalır tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…