Günaydın kızlarrrr
Herkese çooook güzel bir hafta diliyorum. Aydasucum moralini bozma saın hakkınızda hayırlısı ne zaman ne ise o olsun. Benim haftasonum çoook güzel geçti, c.tesi sabahtan bursaya gittik dün gece döndük. Aslında çok yorgunum uyumam lazım ama sanırım yorgunluktan uyuyamıyorumnasıl birşeyse artık birazdanda kalkıp temizliğe başlamam lazım ev almış başını gidiyor...
Aynen benm annemde öyle hiç bişi olmasa da o kendine yapıcak iş mutlaka bulur illa yorulcak durmucak yerindedimi ama bende otursun çay kahve içelim sohbet edelim istiyorum hep o hizmet etti bana bugüne kadar artık ben hizmet edeyim hep hayalleridir annelerin kızları evlenip barklanınca gidip otursun biraz keyfini çıkarsın tabi ki de bide işlerini yapsın
günaydın herkese
dün eve geç geldik yatmadan bizimkileri arıyayım dedim aradım annemim sesi kötü bişeyde demiyor ama anladım ablama sordum işkilllendim o da söylemedi bişey yok felan dedi e babama ver o zaman dedim konuşayım saatte 12 civarıydı yok babam uyuyo dedi ki babam o saatte hayatta uyumaz bizim orda lokal vardır o saatlerde ancak lokalden gelir. hemen dedim bişey oldu dimi babama? o anda düşünüyorum Allah korusun çok kötü bişey olsa söylerler bunlar geçiştiriyolar... neyse babamın tansiyonu çıkmış akşam saat 10 gibi yığılmış lokalde ordan arkadaşları hastaneye götürmüşler bizim evin de karşısı o sese annemler çıkmış tabi şok olmuşlar. tansiyonu tavan yapmış ilaçlarını kullandığı haldeşimdi iyiymiş tabi artık detaylıu doktora gitmesi gerekiyor. bende ağladım bayağı gece yok bişey oldu bana demiyolar sabahı bekliyolar diye neyse babamın sesini duydumda rahatladım. anlatırken hala o anki üzüntüme dönüyorum
akşam trabzona gidiyorum görmeden sarılmadan duramıcam buralarda... hem doktor işlerinide hallederiz çünkü biliyorum babamı. ben arar randevu alırdım habersiz, sonra babamı arar buluşalımmı baba derdim buluştuktan sonra emrivaki yapıp götürürdüm doktora. bugün giderim der çıkar evden akşam gelir gitmedim şu işim vardı der çünkü.
1 hafta kadar kalırım galiba kızlar kendinize çok iyi bakın. evde bi ton işim var eşimin gömleklerini ütüledim sabah kalkar kalkmaz şimdide dolabı yemek depolayacağım öğleden sonra temizlik yapıp dışarı çıkmam gerek yeğenime bişeyler alayım dedim
elifden haber yok onu merak ettim ya. aydasu da gelmedi nasıl acaba canım benim? fırsatını bulursam girmeye çalışırım
öpüyorum hepinizi
Sanırım bir seneyi geçince ancak evimize gelip hiçbir iş yapmadan sırf keyfine oturmaya gelirler
:
aklımdaki şu
büyük bir kutunun içine 3 hediye koyucam
1 ) asprin ; bu 1 yıl boyunca başını ağrıttığım için
2) renkli çikolatalar ; hayatıma renk ve tad kattığın için
3) bebek ayakkabısı , buda ileride gerçek bir aile olduğumuzda harika baba olacağın minik ayaklr için diyeceğim
ama bu hediye değil hediye düşünmem lazım
yok be hiç bir şey farketmiyor.
bize gelsin mutlaka bir iş buluyor kendisine
Speedy çok güzel düşünmüşsün bunları,şaşırtıcı olucakEn çokta bebek ayakkabısına sevinicektir
Hediye ne düşünüyosun
Dimi farketmez anneler niye böylelerneyse olursa bizimki seneye torun bakıcak hala ne zaman diyor bizde daha var diyoruz istemiyoruz diyoruz bu aralar şevkini kırdık bunlar çocuk yapmaz en iyisi ben oğlumu evlendiriyim gelinimden bekliyim diyor
evet canım böyle şeyleri seviyorum.
hediye de ceptelefonu bozuldu alsında alsam süper olur ama kararsız kaldım
yoksa başka bişey mi baksam diye
dimi bide o var Allahtn benim annemde istemiyor hahaha. kendisi de kredi borcu ödediği için borcunuzu hafifletin diyor
olsun anacığın azcık daha beklesin gelecek bebekte
Cep telefonu hımm biraz tuzlu olabilir sen yinede bir araştır bakalım,istediği bir marka varmıydı ona göre ararsın,
Aman beklesinler bişeycik olmaz bende vazgeçmek üzereyim çocuktan bu haftasonu avmde çok hamile gördüm pek rahat yürüyemiyolardı bendeki tepki aman tanrım nasıl yürüyor karnındakiyle
Cep telefonu hımm biraz tuzlu olabilir sen yinede bir araştır bakalım,istediği bir marka varmıydı ona göre ararsın,
Aman beklesinler bişeycik olmaz bende vazgeçmek üzereyim çocuktan bu haftasonu avmde çok hamile gördüm pek rahat yürüyemiyolardı bendeki tepki aman tanrım nasıl yürüyor karnındakiyle
yok aslında ama dokunmatik falan da istemiyor sevmiyr onu.
aynen sokaklarda heryerde hamile bebekli kadınlar var bu yıl yine nufus patlaması olacak
Bende genelde görünce böyle düşünüyorum hatta adetim geldiğinden itibaren diğer ayın adetine 1hafta kalaya kadar bu moddayım tam adete yaklaşıyorumki bende annelik duygusu kabarıyo bu ay olacak mı diye bi heyecan bi istek doluyo içim
O regli psikolojisi oluyor duygusal oluyorsun ondandıradet olmaya yakın bende çok masum oluyorum çok sakin oluyorum eşim tamam dönemine girmişsin sen ne istesem yaparsın diyor,ama bitsin kaplan kesiliyorum
İnşallah kısa zamanda olur canım benim geçen haftadan beri miğde bulantım var ama aldığım antibiyotikten kaynaklı eminim bugün biraz daha coştu sabah sonuncuyu içtim bende dönüyorum miğdemde dönüyor
ben adetliyken acayip sinirli oluyorm agresiflik yapıyo bana normalde çok sakin bi insanım ama olmaya yakın bendeki psikoloji değişiyo eşimde benm ordan anlıyo hehhh yandık şimdi diyohadi bakalım canım seninde ilaçlar bitti arkasından haberini alıcaz inş.hemen
ben adetliyken acayip sinirli oluyorm agresiflik yapıyo bana normalde çok sakin bi insanım ama olmaya yakın bendeki psikoloji değişiyo eşimde benm ordan anlıyo hehhh yandık şimdi diyohadi bakalım canım seninde ilaçlar bitti arkasından haberini alıcaz inş.hemen
Dokunmatik istemiyorsa daha uyguna alabilirsin bir araştır hem ihtiyacı olan bişey olur sevinir,
Evet bu yıl nüfus patlaması çok olucak gibi heryerde hamile gördüm
Çok normal agresif olman arkadaş çevremden biliyorum günün gelmiş senin derdik regl ikenbende konuşmayı sevmem sakin olmaya çalışırım böyle melek olurum ama dokunursan şeytana dönüşürüm Ne acayip bir dönem oluyor.
Yok canım daha bitmedi ya ilaçlar içim bayıldı ilaçlardan 2.kutu bitti şimdide sıra en berbat olanında fitilllllllllllllllllll
Nasıl yapıcam bilmiyorum eşim yaparım dedi ama ben ona güvenmem kesin bugüne kadar çektiklerinin hıncını almak ister
ben kullandım fitil çok saçma geldi banaama napıcan mecbur kullancan.ilk gün çıktı falan dedim allah boşuna gitti meğer çıkabiliyomuş yatarken yap demişti doktor bana,bide kendisi atıyomuş ilacı hepsi içinde kalmıyo çamaşırını pisletiyo genelde.
Neeeeeeeeeeeeebune ya nasıl yanii
Evet mecburen yani kullanıcam istemiyorum ama doktor fitilde biticek bütün hepsi kullanılıcak dedi
Yatarken yap demesi kolay tabi,napıyım bu akşam başlıycam 7 adet var akşamları yazıyor yemekten sonra artık giden gider kalan kalır offfEee içerde ne kadarı kalmış ne kadarı gitmiş nerden bilicez ee akıyosa ne işe yarıycakki bu fitil ne çok soru sordum
Günlük ped kullanıyorum zaten şimdi gün içinde baya bi değiştiricem desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?