2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Aslında yeni geldim, 12,30 gibide çıkarım , ama evden çıktan sonra gün bitiyor işte

Sen yine iyisin benm hiç belli olmuyo 3-4ü buluyo çoğu zaman.ama dedğin gibi sabah öğlene kadar bile gelsen yapıcağın şeyler yarım kalıyo günün yarısı bitmiş gibi oluyo

Selam kızlar eşim bugün çalışıyor sabah işe gönderdim öğlene gelir,ben daha kahvaltı yapıyorum bugün çok uyuşuk uyandım kahvaltıdan sonra hızlanmam lazım temizlikte,
Akşam annemde yemekteydik yolda cepten bakıyım dedim foruma aydasunun yazdığını gördüm cevap yazamadım
Aydasucum pazartesi tekrar bir kontrolde belki çıkar çıkmasada kimyasal ise daha yolun başındasınız kendini üzme tekrar denersiniz canım benim sen moralini yüksek tut yeterki herşey Allah'tan bol bol dua et bizde senin adına dualarımızı ederiz.

Günaydın kızlar,
Uzun bir aradan sonra bir hafta sonu tek başımayım, kafama göre takılıyorum. Yalnız olmaya o kadar alışmışımki, yanımda kim olursa olsun rahatımı kaçırıyor itiraf edeyim
Valla tayinim çıkınca nasıl alışacağım bilmiyorum. Ben çok rahat bir insanım, bıraktığım bardak orda günlerce kalabilir, sonra evi komple topladığımda alırım o bardağı Eşimde buna gelemiyor, anında toplamamı istiyor. Benim rahatlığım onun sinirini bozuyor, onun sürekli şunu yap bunu yap demeside benim sinirimi bozuyor
Bir başka taraftanda eşim rahat. Mesela klozetimizin sifonu 6 aydır bozuk yaptırmıyor, arka balkon kapısını kayınvaldem bozmuş 4 aydır o balkonu kullanmıyoruz, açılmıyor kapı. Bulaşık makinemize mutfak dolabı kapağı takılcaktı, evlenmeden önce fırsat kalmadı, evlendikten sonraa eşim yaptırmadı. Bu 3 şeyi aylarca rutin olarak tekrarladım, tamam aşkım yaptırcam dedi. Bir aydır susuyorum, o da susuyor Ben 10 gün izinde onun yanındaydım, diğer zamanlarda biliyorsunuz 2 günlüğüne gidiyorum. İstesem ben halledemezmiyim, 1 günde hallederim hepsini. Ama onun yapmasını istiyorum. O orda yaşıyor, onun yaptırması gerek, elini hiçbir şeye atmıyor ama. Ben erkeklerin cinsliklerine alışamadım Heralde daha birlikte yaşayamadık, alışma sürecim uzun sürüyo.
Birde birgün digitürk servisini çağırmış, kendi evde olmadığı için çağıramıyormuş, hazır ben evdeyken aradan çıksın demiş. Ama bana haber vermeyede unutmuş. sabahın 9 unda digitürkçüler dayandı kapıya, nasıl sinirlendim anlatamam. Telefon açtım bağırdım çağırdım eşime. İnsan bir haber verir ya, bende ona göre üstümü başımı giyerim, annemi çağırırım yanıma. Sonra özür diledi ama iş işten geçti.
Ben itiraf etmeliyimki, yalnızlığa o kadar çok alıştımki, nasıl çekecem bir ömür bilemiyorum. A yada B kişisi hiç farketmiyor, ben tek çok rahatım, hayatımı tamamen kendime göre yönetiyorum, sinirsiz sakinim. Ama ne zmn eşimin yanına gitsem, sinir katsayım artıyor

merhaba kızlaaar, bende sabahtan beri daha yeni oturuyorum, o kadar yoruldum ve acıktım ki, ama canım bişey yemek istemiyor. salon çiçeklerimden biri ölmüştü uzun zamandır saksısı boş duruyordu başka bir çiçeğimi ona aktardım. balkondaki diğer minik çiçeklerimin saksılarını süsledim, saksılarının altına delikli plastik örtüler var ya onlardan kestim, çok güzel oldu çiçeklerim. dün balık yapmıştık yerlere yağ sıçramıştı (balkonun) detarjanla köpürte köpürte yıkadım, sonra balkon camlarını sildim. sonra salonumun bütün camlarını, çerçevelerini sildim, saatlerce balkondaydım. artık yaza hazır tertemiz oldu.. akşam yemekleri orda yiyebiliriz, dün yedik zaten.
sonraaa bütün evi elektriklikli süpürgeyle süpürdüm. koltukları falan çektim, belim ağrıdı. toz aldım. bitek yerleri silmesi kaldı ama bende hal kalmadı. daha yemek yapmam lazım. dün pazardan balık almıştım fasulyeyi yapmadım şimdi onu yapacam. sizlere bi bakayım dedim önce. fasulye ayıklarken biraz tv izler dinlenirim.

shadow 10 gün ailen ve eşinle bol bol vakit geçirmişsindir iyi olmuş. bence şimdi yanlız takılmaya alıştığın için garip geliyordur, tayinin çıksında eşinle yaşamaya alışırsın bence. hatta bi zaman sonra onsuz yaşayamazsın

Ohh ellerine sağlık. Maşşallah burdaki ev hanımları birbirinden hamarat benim dışımda:) Benimde ev almış başını gidiyor. Kıyafetlerimi ayırdım, kirlileri makineye attım, tüm giysi dolabını boşalttım, birbirine girmişti. Tekrardan düzeltip yerleştirdim. Bulaşık yıkadım, şimdide ortalığı toplayıp ütü yapacağım 10 gün çok güzel geçti, gerçi eşimle bir akşam bile başbaşa oturamadık ama eğlenceli geçti. Koşturmacam vardı. Zaten Ankaraya gidince 10 parçaya bölünüyorum, çok yoruluyorum. Misal kaç akşam eşim işten geldi, evde beni bekledi, yeğenimde bırakmadı beni:) Yeğenim 2 yaşında kız, öyle çok özlemişimki, bir akşam kucaklayıp onuda evime götürmemek için zor tuttum kendimi. Doyamıyorum yeğenime. Yalnızlık çok rahat, ama şimdiden sıkılmaya başladım

selam kızlarrr
shadowshows; ne güzel tatil yapmışsın. zaten bizler gibi memleketine gidenler asla dinlenemiyor bi oraya bi buraya koşturmakla geçiyor. aman herkesi göreyim diye :) eşinle hele bi yaşamaya başla ister istemez uyum sağlarsınız birbirinize merak etme:)

landfloves; oh evin mis olmuş. ama bi günde bitirmeye çalışmasaydın bi kaç güne yay çok yorulursun yoksa. ben memlekete gitmeden yaptıydım detaylı temizliğimi ama camlarım yine batmış bi kaç kez yağmur yağmıştı bide o fırtına zamanı mahvoldular yine. bi ara yine sileceğim artık napıyım...

yarın göksuya pikniğe gidelim dedik bi arkadaşım ve eşiyle birlikte. plana göre öğleden önce gidip kahvaltımızıda orda yapmak. bende yufka aldım iç de hazırladım bi kıymalı bi de peynirli sigara böreği saracağım. belki bi de kek yaparım çünkü akşama kadar oralarda oluruz mangaldan sonra biraz gezer akşamı ederiz zaten...
bu arada biz korunmayı bırakmıştık doktorada gitmiştik muayenede dr herşey normal dedi cuma günüde tatlillerim çıktı bayağı enfeksiyon varmış zaten muayene sırasındada anlamıştı dr onun için 500 mglık iki ayrı antibiyotik verdi sabah akşam içmem için , reglimin ilk günü başlıyacakmışım sonrada fitil verdi. demir eksikliğim vardı eskiden,yine eksik çıktı. demir ilacı da yazdı 2 ay kullanacağım.... folik asitede başlayacağım :) ama antibiyotiklerin bitene kadar korunmaya devam dedi dr umarım o bi haftada bişey olmamıştır

okurken gözlerim doldu... Rabbim sana öyle güzel bir hayat versin ki gözünden akan yaşlar hep mutlulukla olsun inşallah:)
senin gibi bir arkadaşım var şükür Allahım sevdiklerinle hep mutlu huzurlu sağlıklı günler nasip etsin gülüm benim:)) bebişimizi de sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri nasip etsin inşallahh:)

teyzede oluyorummm ohhhhhhh keyfime diyecek yok
seni çok seviyorum kuzum benimmmmmm

kızlarr ben geldim bayadır giremedim ama şöyle bir bakayım derken aman yarabbi o da ne hamiş haberleri var

yazmadan edemedim Allah sağlıkla sıhatle kucağınıza almayı nasip etsin

aydasucum bu arada kafaya takma tatlım ya Allah nasip edicek elbet hepimize moralini yüksek tut

açılışı yapıyorum arkadaşlar
günaydın herkese nerelerdesiniz

günaydın kızlar ;

bol bol uyurak geçirdiğim haftasonun ardından yüzüm şiş bi şekilde geldim işe doyamadım uykuya

ben yoğun bi haftasonu geçirdim yorgunum c.tesi misafirim vardı işten eve gider gitmez yemek yaptım onlar akşam 11 gibi gitti annam babam ve kayınpederim geldi benim mutfak balkonuma dolap lazımdı erzak koymak için onu getirmişler mutfağım evlendiğimden beri biraz dağınık yani dolap yetmiyodu annem de kendi dolabını kullanmak istemiyodu elden çıkaracaktı hem sağlam hem de ölçüsü tam bana göre balkona kombinin altına koyduk içine fırınımı mikrodalgamı yerleştirdim erzaklarımı da yerleştirdim fazla kullanmadığım 1-2 tencere falan var onları da koydum mutfağım sonunda ferahladı sonra tabi gece 12 oldu eşimin halasının kızlarına kahve içmeye gittik 3 gibi geldik yattık pazar da kuzenim geldi öyle geçti işte h.sonu uykum var şimdi

Hanzade haftasonun yoğun geçmiş.

bizde cuma akşam kaynanama gittik. gece eve geç geldiğimiz için c.tesi 2 de kalktık teyzemin d.günü ve bizim 11. ayı aynı anda kutladık kaldı geriye 29 gün işte
gece 4:30da eve geldik batak falan oynadı babam eşim erkekler yani

pazar günü de kocam maça bende annem babamla kanlıcaya gittim gezdik dolaştık ütülerimi ancak pazar yaptım

Speedy hanzade kızlar maşallah yoğun geçmiş haftasonunuz
11.ay'da tamam sıra 12.ayda hadi bakalım merakla bekliycez kutlanamızı

Cumartesi temizlik yapıyordum derken annem geldi evden yaprak getirmiş bana oturduk 1 koca tencere sardık tabi çoğunu annem sardı
Üstüne çorbamı yaptı başka yemeklerde yaptı ben temizliğe devam ederken,sonrada benim ütü odam diyim orda biriken nerdeyse 3 sepeti geçkin olan bütün ütülerimi yaptı bende habire erteliyordum nasıl yapıcam diye gözümde büyüyordu dünde kardeşimin kız arkadaşı kahvaltıya geldi bizim küçük gelin yani sonra onu gönderdik bizde arkasından dışarı gezdik sinemaya gidip evimize geldik baya yorulmuşum banyo yaptım yattım ancak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…