- 7 Eylül 2011
- 2.116
- 50
- 158
Aslında yeni geldim, 12,30 gibide çıkarım , ama evden çıktan sonra gün bitiyor işte
merhaba kızlaaar, bende sabahtan beri daha yeni oturuyorum, o kadar yoruldum ve acıktım ki, ama canım bişey yemek istemiyor. salon çiçeklerimden biri ölmüştü uzun zamandır saksısı boş duruyordu başka bir çiçeğimi ona aktardım. balkondaki diğer minik çiçeklerimin saksılarını süsledim, saksılarının altına delikli plastik örtüler var ya onlardan kestim, çok güzel oldu çiçeklerim. dün balık yapmıştık yerlere yağ sıçramıştı (balkonun) detarjanla köpürte köpürte yıkadım, sonra balkon camlarını sildim. sonra salonumun bütün camlarını, çerçevelerini sildim, saatlerce balkondaydım. artık yaza hazır tertemiz oldu.. akşam yemekleri orda yiyebiliriz, dün yedik zaten.
sonraaa bütün evi elektriklikli süpürgeyle süpürdüm. koltukları falan çektim, belim ağrıdı. toz aldım. bitek yerleri silmesi kaldı ama bende hal kalmadı. daha yemek yapmam lazım. dün pazardan balık almıştım fasulyeyi yapmadım şimdi onu yapacam. sizlere bi bakayım dedim önce. fasulye ayıklarken biraz tv izler dinlenirim.
shadow 10 gün ailen ve eşinle bol bol vakit geçirmişsindir iyi olmuş. bence şimdi yanlız takılmaya alıştığın için garip geliyordur, tayinin çıksında eşinle yaşamaya alışırsın bence. hatta bi zaman sonra onsuz yaşayamazsın
Gunaydın canım arkadaslarım...
Dun yasadıklarımı anlatmak ıstıyorum sızlere... Aksam esım 9 gıbı ısten gelecektı nasıl olduysa kı bu ılk defa oluyor erken gondermısler esımı hadı eve gıt dıye... Saat 6 gıbı kapı caldı ben şok oldum kım bu dıye bı baktım esım karsımda... Nasıl telas yaptım anlatamam, ev darmadagın o saate kadar bulantıdan yatıyordum cunku... Yatak odasında yedek gebelk testı, camasır odasında yaptıgım test, oturma odasında da ona hazırladıgım suprız alalen duruyordu... O an kı halımı gormenızı ısterdım
Esım yatakodasına yoneldı ben ondan once uctum gıttım testın ustune oturdum gormesın dıyeneyın var senın dıyor hiççç dıyorum... Kirlilerini camasır odasına goturdu ben yıne zıplaya zıplaya bu sefer ordakı testı kapatmak ıcın ugrastım adam dıyor hanım delırdı
Yemekten sonra soyluycektım ama dayanamadım tuttum elınden odaya goturdum, otur dedım kutuyu aldım verdım esıme, sana bır hedıyem var dedımNe gerek vardı askım falan dedı actı kutuyu... İçinden once bır cıft rahmetlı ananenım ben daha doğmadan once ordugu patıklerım vardı altında da not '' BABACIM, SIMDILIK ANNEMIN PATIKLERINI GIYMEYE GELIYORUM, DOKUZ AY SONRA AYAKKABILARIMI HAZIRLA ''
Esım sok oldu, bu ne bu nee dıye bagırıp durdu, dedım hamıleyım, ınanmadı, bu kadar cabuk tutar mı ya dıye saskına dondu, testı gosterdım sılık askım bu dedıHıssedıyorum hayatım hamıleyım dedım, kucakladı benı evın ortasında dondurdu durdu Aldı elıne telefonu annemı arıcam dıyıp duruyor ya bı dur kesınlessın dıye zor ıkna ettım...
Normalde bılıyorsunuz carsamba gunu gıdecektım doktora ama esım dayanamadı o uzak dedıgım ozel hastaneye gıttık, kan verdım 1,5 saat sonra sonucları alabılırsınız dedıler... Bız de vakıt gecırmek ıcın yemege gıttık, ordan cıktık bebek magazasına gırdık, cıldırmıs gıbıydı esım, agugugu dıye kıyafetlerı sevmeye basladı...Guc bela vakıt gectı gerı donduk hastaneye, sonuc kagıdını elıme verdı kadın tek kelıme etmeden ne odun oluyorlar ya ınsan bı sey soyler Allah tan az cok bılıyoruz... Sonuclarda beta degerım 107 cıktı...
Yanı ortalama 4-5 haftalık hamıleyım teyzelerı
Esım cıldırdı resmen, hemen telefona sarıldı kayınvaldemı aradı babane oluyorsun dıye bır bagırısı vardı
Yol boyu tum sulaleyı aradı adam
Baya bır uzun yazdım ama sevıncımı sızlerle paylasmak ıstedım arkadaslarım...
Evet ben nerdeyse ılk gunden berı hıssedıyordum hamıle oldugumu hatta sofısıme bahsetmıstım belırtılerımden ama yıne de ıhtımal vermıyordum ılacı daha yenı bıraktım dıye...
Demek kı Rabbım ol dıyınce oluyormus, pco gecmısıme ragmen ılacı bıraktıgım ılk hafta hamıle kalmısım...
Benden haberler boyle teyzelerı carsamba gunu randevu alıp muayeneye gıdecegız ınsallah...
Dualarınız bızımle olsun...
Günaydın kızlar süper bir haftasonundan sonra pazartesi işe gelmek daha ayılamadım çay içiyorum sanırım kendime gelicem
tabi kardeşine kavuştunuyumadın dimi.
Yok canım gelmedi daha kardeşim9 gün sonra burada yani benim doğum günümde hediye olucak bana vafi'nin kardeşi geldi o uyumamıştır
Hanzade haftasonun yoğun geçmiş.
bizde cuma akşam kaynanama gittik. gece eve geç geldiğimiz için c.tesi 2 de kalktıkteyzemin d.günü ve bizim 11. ayı aynı anda kutladık kaldı geriye 29 gün işte
gece 4:30da eve geldik batak falan oynadı babam eşim erkekler yani
pazar günü de kocam maça bende annem babamla kanlıcaya gittimgezdik dolaştık ütülerimi ancak pazar yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?