• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

aydasu, çok sevinmiştim aynı günlerde doğuracağımız için
ama sen de biliyosun ki Allah bizim bilmediklerimizi biliyor
biz kendimiz için en hayırlı olanı bilemiyoruz
bazen üzülebiliyoruz bu yüzden
ama oysa Allah herşeyi o kadar güzel planlıyor ki bizler için
sen belki görmüyorsun ama o bebeğin bir kaç ay geç gelmesi sizin için başka bir konuda büyük bir kolaylık olacaktır bilebilir miyiz?
belki ocak ayında gelmesi değil de şubat-martta gelmesinde bi hayr vardır bilmediğin, düşünemediğin

şubat-mart diyorum çünkü adım giib eminim ki sen Allahın izniyle hamile kalacaksın hemen
kimyasall gebelik aşamış olman yumurtlamanda herhangi bir sorun olmaması anlamına geliyor
bu tamamen bebişkonun sana tutunmasıyla ilgi bir durumdu
sağlık olsun, lütfen üzülüp yıpratmayın kendiizi

Maşallah speedy kilolu doğmuşsun:1: eh kadıncağız nasıl versin kiloları sayende :1:
Ben sekiz aylık doğdum erkenden kilomda çok düşükmüş annem hala söylemez kaç kilo doğduğumu:1:47 kg ile evlenmiş 50 kilo hamile kalmış 56 kg'dada beni doğurmuş şu anki kilosu 55 kg benden zayıftır herzaman azıcık göbeği çıksa ay göbeğim çıkdı der hala hemen yürüyüşüne gider ben yemek yerken müdahale eder kızım çok yeme ki kendisi kuş gibi yer:1:bu ara kiloma takmış durumda zayıflatmaya çalışıyor:27:

evet canım yuvarlanarak çıkmışım resmen bide devamlı ağlıyormuşum. kimse beni 1 yaşına kadar sevmezmiş anneme üzülürlermiş.
benimde annemde öyle aman aman kilolu değil myom ameliyatı olduktan sonra aniden menopoza girmek zorunda kaldı yumurtalıkları alındı sonra hafif kilosu yani aslında şişkinlik ama anneme anlatamıyoruz..

speedy ben 2014 model istiyorum, yani seneye sene sonu gibi hamile kalıp 2014'te doğurursam süper olur :)) ama sırf burcumuz hepimizinde aynı olsun diye, 2013'ün başlarında bikaç çalışma yapabiliriz aralıkta doğarsa çok daha güzel olur :46::46:

benim babamda bu dünyadaki en çok sevdiğim kişi sanırım. yani annemi, eşimi kardeşlerimide çok seviyorum ama babamın yeri ayrı, Allah başımızdan eksik etmesin inşallah, sağlıklı uzun bir ömür versin.

kızlar anneler günüde yaklaşıyor, iki anneyede ne hediye düşünüyorsunuz, mutfakta temizlik yapıyordum aklıma geldi, int.den biraz bakayım indirimli sitelerde bişiler bulabilirim belki diye açtım bilg.ı., sipariş versem ancak gelir çünkü.. bugün işlerimi bitirmek istiyorum bir sürü ütüm var hala yapmadım bende, bugün başlarım inşallah, başlarsam biter çünkü.

2014 model süpermiş hahaha :1::1: o zamana bedelli hamilelikte çıkar belki :31:
anneler günü için annem ayağından ameliyat oldu sandalet alabilirim ama diğerine düşünmedim bile :54: bakıcaz artık :36::36:

Kimyasal gebelık...
Bır sure aranızda olamam gıbı gelıyor...
Dualarınızı esırgemeyın...
Iyı degılım...

canım üzme kendini pazartesine kadar dualarım seninle.
Rabbim ne geliyor ne veriyor ise hayırlısı ile verir :34::54:

Kimyasal gebelık...
Bır sure aranızda olamam gıbı gelıyor...
Dualarınızı esırgemeyın...
Iyı degılım...

ayy çok kötü oldum birden, hanzadeye birşey sormak için açmıştım.
canım benim hiç üzülme neler neler yaşayanlar var, kötü bişey yokmuş en azından, normal bişeymiş bak. bende ilk defa duydum böyle bişeyde varmış demekki. daha yeni başlamıştınız inşallah en yakın zamanda tekrar olur. üzme kendini lütfen.

bence aydasununda kimyasal gebelik olma şansı çok düşük. e 28 mart değilmiydi adet tarihi 6 gün geçmiş gününün üzerinden hala adet olmamış. Değer azda olsa yükselmiş. Doktor niye hemen moral bozmuşki anlamadım.

ben yaşadığım için bayagı araştırdım bu kimyasal gebeliği iki ay önce
ben umut vermek istemiyorum aydasu daha çok yıkılmasın diye
aradan 5-6 gün geçmiş neredeyse
bu durumda en az 5 kat artmalıydı değeri

benim ütüm fişte çıkayım şimdi, sonra sorarım hanzadeciğim çok önemli bi konu değildi zaten şimdi sırasıda değil. msnin açık değildi ordan soracaktım ama neyse yarın görüşürüz artık.

hamile hanımlar sizde üzülmeyin, doktor kontrolünede gidene kadar kendinizi herşeye hazırlayın.

selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli :) uzun zaman oldu nete girmeyeli geçen çarşamba mevlüd verdim evde baya kalabalıktı ben gelmeyeli hamile olanlar var sanırım biri bana özet yapsın yoksa çatlarım anlatın yaa nasıl gidiyor hayat ?:49:

kızlar yazmıyosunuz hiç ben akşam eltime gidicem yemeğe evde yokum yemek derdi de yok gerçi evde çorbayla patates yemeği vardı

herşey Allah tan arkadaşlar hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun bende şuan annemlerdeyim birazdan eve geçicem kocamın izin haftası evde beni bekliyor :1: anneme hediye aldım bugün anneler günü için sizler ne yaptınız aldınız mı hediye ?bizim de istanbul a taşınma durumları var daha belli değil ama inş. olmaz gerçi eşim istiyor gitmek ama ben ailemden uzak kalıcam diye istemiyorm :31:

kızlar ben çıkıyorum fırsat buldukça yine gelir yazarım kendinize çok iyi bakın öpüyorum hamile arkadaşlarımız dikkat etsin hamile olmak isteyenlerde pes etmesin çalışmaya devam ;) iyi günler hepinize..

Bende 14gün gecikmeyle adet oldum sonunda buna da şükür şuan göbeğim şişkinlikten patlıcak gibi ve kocaman bi göbekim oldu :86: umarım şimanlıktan değildir de adet bitince sönüverir göbekk :9: adet sancısı da cabası..amaan gelsin yeterki bekletip bekletip üzmesin bizi ona da razıyım :31:

ayyy kıyamam aydasuya üzülme desem de faydasız.her şerde bir hayır vardır mutlaka.buna çok inanıyorum.alakası yok gibi ama bugün ocakta biraz süt ısıtmıştım sonra ısınan sütü tezgahın üstüne koydum nası olduysa ben de anlamadım dökülüverdi.oflaya puflaya nası döküldü bu ya derken bi daha ısıtayım dedim bi de baktım ki ocak açık kalmış.süt dökülmese öyle boşa gaz çıkacaktı allah korusun.bi de adet gecikmeye başladığında hamileliğe yaklaşmış oluyomuşsun kk da okumuştum bilmiyorum.

yorgunpenguen sen elif misin?:34:

Merabalar kızlar,
Uzun zamandır yazamıyorum, izindeydim eşimin yanında. Hiç internete girmedim desem yeridir. zaten artık işyerinde kkya giremiyorum, bilgisayar geldi, odada herkesin görebileceği biryerde ekranım:(
Ben gelmeyeli baya bişey değişmiş. Ocways ve yorgunpenguen tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün.
Aydasu çok geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda tekrar olur. Daha yaşımız genç, işallah sende bebeğini eline alacaksın.
Ben şuan evlendiğimi bile idrak edememişken çocuk o kadar uzak geliyorki anlatamam.

günaydın kızlar
sevgili kocacığım sabahın köründe benim için organik meyva sebze almaya gitti
ben sabah namazında öyle bir mide bulantısıyla uyandım ki namazı bile oturarak kıldım dayanamadım
uyuyunca geçti Allaha şükür
beni,m gebeliğim biraz zor geçecek galiba , Allah bilir
çok dua ediyorum inş. kolay bir gebelik ve kolay doğum olur

Back