• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Türk telekom hep yanımızda arkamızda habire:1::1: anladınız siz:23: biz evdeki adsli geçen ay kapatmak istedik neymiş oraya gitcekmişiz eşiminde vakti yok donduralım demişler karar değiştirirseniz açarız neyse bir nevi kapalı kullanıma,eşiminde benimde internet paketlerimiz var zaten,bana lazım olduğunda evde ıphone'u pc'ye modem olarak bağlıyorum gayet güzel kullanıyorum hızda bir düşme söz konusu olmuyor,bizim birde sınırlıydı bir iki bişey bakıp kapıyorduk 90Tl altından gelmedi hiç kullanılmadığı halde bu sefer sınırsıza geçtik aşıyoruz diye baktık hiç kullanmıyoruz boşa fatura ödüyorduk şimdi rahatız bir fatura eksildi:1:

sağol tatlım hoşbuldum:16: nasıl gidiyor ev hanımlığı sıkılmaya ufaktan başladın mı bakıyım:52:

laz böreğini pek sevmem. içi muhallebili baklava gibi bişey. baklava kadar şerbetli olmadığı için daha hafif...

bende bu arada postahaneye gittim geldim :)

iyi gidiyor canım annemgile geldim :)) daha sıkılmadım ama çalışmak istiyorum sırf para kazanmak için, evde çok rahatım aslında.

bende sonradan tekrar inceledim tarifide hoşuma gitmedi, çok basit, bide milföy hamurlarının kenarlarından çıkan parçalar araya mı gidecek? yapmam yani..

selam kızlar
aslında bugün arkadaşımla eminönüne mısır çarşısına falan gitmeyi planlıyorduk ama dün akşam yağmur başlayınca iptal etmiştik, şimdide bu havayı görünce keşkede gitseymişiz diye iç çekiyorum :( bizim buranın semt pazarına gittim 7 aydır ilk kez, küçük ama sebzeleri falan iyiyimiş. Biraz alışveriş yaptım geldim, akşamada barbunya yapıcam bakalım becerebilecekmiyimmmm

bende ilk türk telekomdan almıştım interneti, sözleşmede imzaladım ama sonradan bi komşumuzdan öğrendiğimde faturada söyledikleri fiyattan çok daha fazlasının geldiğini öğrenmiştim, erişim bedeli, vırt bedeli zırt bedeli diye bir sürü şey ekliyorlarmış üstüne. sonra bağlamaya geldiklerinde ben istemiyorum dedim, sağolsun ordaki adam yardımcı oldu bunlar hep böyle kandırıyorlar insanları dedi, istemiyorsan bende bağlamam merak etme dedi. bağlatmadım dersin, sözleşmeyle korkuturlarsada bişey yapamazlar merak etme dedi. sonra gittim aveadan vın aldım. kartalcell :) hem beşiktaş gol attığında da int kazanıyoruz, 8gb sınırlı ama bize fazla bile geliyor. söyledikleri miktardan fazlada gelmiyor, vın olduğu için başkaları şifreyi kırdı da girdi derdi de yok. limit aşmıyoruz, birde kullanım miktarını istediğimiz zaman kontrol edebiliyoruz. tevsiye ederim arkadaşlar

bende ilk türk telekomdan almıştım interneti, sözleşmede imzaladım ama sonradan bi komşumuzdan öğrendiğimde faturada söyledikleri fiyattan çok daha fazlasının geldiğini öğrenmiştim, erişim bedeli, vırt bedeli zırt bedeli diye bir sürü şey ekliyorlarmış üstüne. sonra bağlamaya geldiklerinde ben istemiyorum dedim, sağolsun ordaki adam yardımcı oldu bunlar hep böyle kandırıyorlar insanları dedi, istemiyorsan bende bağlamam merak etme dedi. bağlatmadım dersin, sözleşmeyle korkuturlarsada bişey yapamazlar merak etme dedi. sonra gittim aveadan vın aldım. kartalcell :) hem beşiktaş gol attığında da int kazanıyoruz, 8gb sınırlı ama bize fazla bile geliyor. söyledikleri miktardan fazlada gelmiyor, vın olduğu için başkaları şifreyi kırdı da girdi derdi de yok. limit aşmıyoruz, birde kullanım miktarını istediğimiz zaman kontrol edebiliyoruz. tevsiye ederim arkadaşlar

eşimde cimbomcell aldı, dediğin gibi yetiyor artıyor bile, gol attıklarında kazandığın gb bir sonraki ay gitmiyorda.. Bir bjk olarak gs gol atmasını ister oldum :37:

günaydın kızlar
ben de bugün yoğun olucam sanırım fatura kesicem artı kurumlar vergisine hazırlamam gereken cariler var pffff çok tembellik ettim buzamana bıraktım :31:

Günaydınnnn
Bende temizliğe başlıcam birazdan, cam silme günüm :))) öğlen dışarı alışverişe çıkıp gelicem sonrada yarın için hazırlık yapmaya başlarım. Çok sevdiğim arkadaşlarım çaya gelecekler.

Günaydınnnn
Bende temizliğe başlıcam birazdan, cam silme günüm :))) öğlen dışarı alışverişe çıkıp gelicem sonrada yarın için hazırlık yapmaya başlarım. Çok sevdiğim arkadaşlarım çaya gelecekler.

akşam eşimin maçı var, biraz da ben erken çıkabilirsem akşam bende temizlik yapıcam.. Kolay gelsin canım sana..

günaydın herkese...
sabah uyanıp evimi topladım birazdan alışverişe çıkıcam lahana sarması yapıcam akşama. bi de eşim sabah not bırakmış mutfağa, benden kremalı pasta yapmamı istiyodu ne zamandır... hazır pasta tabanını çıkarmış dolaptan üzerinede notunu bırakmış:52::52::52:

Back