Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol tatlım hoşbuldum nasıl gidiyor ev hanımlığı sıkılmaya ufaktan başladın mı bakıyım
laz böreğini pek sevmem. içi muhallebili baklava gibi bişey. baklava kadar şerbetli olmadığı için daha hafif...
bende bu arada postahaneye gittim geldim :)
bende ilk türk telekomdan almıştım interneti, sözleşmede imzaladım ama sonradan bi komşumuzdan öğrendiğimde faturada söyledikleri fiyattan çok daha fazlasının geldiğini öğrenmiştim, erişim bedeli, vırt bedeli zırt bedeli diye bir sürü şey ekliyorlarmış üstüne. sonra bağlamaya geldiklerinde ben istemiyorum dedim, sağolsun ordaki adam yardımcı oldu bunlar hep böyle kandırıyorlar insanları dedi, istemiyorsan bende bağlamam merak etme dedi. bağlatmadım dersin, sözleşmeyle korkuturlarsada bişey yapamazlar merak etme dedi. sonra gittim aveadan vın aldım. kartalcell :) hem beşiktaş gol attığında da int kazanıyoruz, 8gb sınırlı ama bize fazla bile geliyor. söyledikleri miktardan fazlada gelmiyor, vın olduğu için başkaları şifreyi kırdı da girdi derdi de yok. limit aşmıyoruz, birde kullanım miktarını istediğimiz zaman kontrol edebiliyoruz. tevsiye ederim arkadaşlar
eşimde cimbomcell aldı, dediğin gibi yetiyor artıyor bile, gol attıklarında kazandığın gb bir sonraki ay gitmiyorda.. Bir bjk olarak gs gol atmasını ister oldum
günaydıııııııın
Kızlar nerdesiniz, yahu
burada canım çalışıyorum
kolay gelsin canım, benim işlerim yoğun değil tembellik günüm bugün..
bidee 23 nis. çalışmıycakmışız, çok sevindim
günaydın kızlar
ben de bugün yoğun olucam sanırım fatura kesicem artı kurumlar vergisine hazırlamam gereken cariler var pffff çok tembellik ettim buzamana bıraktım
BENİM yine yoğun ama çk mutluyum 3 gün evdeyim
Günaydınnnn
Bende temizliğe başlıcam birazdan, cam silme günüm :))) öğlen dışarı alışverişe çıkıp gelicem sonrada yarın için hazırlık yapmaya başlarım. Çok sevdiğim arkadaşlarım çaya gelecekler.
akşam eşimin maçı var, biraz da ben erken çıkabilirsem akşam bende temizlik yapıcam.. Kolay gelsin canım sana..
ne güzel, ben yarın yarım gün çalışacağım ama yinede kısa bir tatil gibi gelecek