• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

günaydın herkese...
sabah uyanıp evimi topladım birazdan alışverişe çıkıcam lahana sarması yapıcam akşama. bi de eşim sabah not bırakmış mutfağa, benden kremalı pasta yapmamı istiyodu ne zamandır... hazır pasta tabanını çıkarmış dolaptan üzerinede notunu bırakmış:52::52::52:

oyyy lahana sarmasını ne severim bende,bi yutkundum şimcik, ben hiç dolma yapmadım daha, annemlere gidince yiyoruz, bide eve veriyor.. Hımm kafamda bir çeşit oluştu yakın zamanda yapim bende..

oyyy lahana sarmasını ne severim bende,bi yutkundum şimcik, ben hiç dolma yapmadım daha, annemlere gidince yiyoruz, bide eve veriyor.. Hımm kafamda bir çeşit oluştu yakın zamanda yapim bende..
bende evlendim evleneli bi kere yaptım ki eşim çok sever:) buzlukta lahanalarım vardı onları kullanıp bitireyim dedim :)
eşim geliyormuş. beni yemeğe götürecekmiş, canım çok sıkılıyordu, açık hava içimi açar :16:

oh ne güzell valla eşinle güzel bi yemek yee moralin tavan yapsın canım:9:

Dün işyerine yanıma kardeşim geldi. bende 1 saat erken çıktım, 4 gibi. Baya bi gezdik kardeşle, almasamda bisürü kıyafet denedim, etekler elbiseler :1: içim açıldı. Ayakkabı aldım bitane çok rahat. Dün öğlende gezmiştim.Bugün öğlen yine çıktık arkadaşlarla. Havalar güzelleşince kapalı yerde durmak gelmiyo içimizden. Akşammda ewime gittim kremşanttili kurabiye, fındıklı kakaolu kek yaptım. istanbula giderken götürücem kayınvalideme.Mutfağı toparla, karnımı doyur derken eşim saat geçti çabucak. Valizimizi de hazırladım. YOlculuğa hazırız. Havalar nasıl olucak acaba haftasonu istanbulda ne alsam yanıma tam bilemedim. Değişiklik yapabilirim şimdi eve gidince.

Dün işyerine yanıma kardeşim geldi. bende 1 saat erken çıktım, 4 gibi. Baya bi gezdik kardeşle, almasamda bisürü kıyafet denedim, etekler elbiseler :1: içim açıldı. Ayakkabı aldım bitane çok rahat. Dün öğlende gezmiştim.Bugün öğlen yine çıktık arkadaşlarla. Havalar güzelleşince kapalı yerde durmak gelmiyo içimizden. Akşammda ewime gittim kremşanttili kurabiye, fındıklı kakaolu kek yaptım. istanbula giderken götürücem kayınvalideme.Mutfağı toparla, karnımı doyur derken eşim saat geçti çabucak. Valizimizi de hazırladım. YOlculuğa hazırız. Havalar nasıl olucak acaba haftasonu istanbulda ne alsam yanıma tam bilemedim. Değişiklik yapabilirim şimdi eve gidince.

c.tesi yağmurlu olabilirmiş, ama sonrası hava güzel.. Şimcikte hava ılık, umarım kısa tatilinizi en güzel şekilde geçirirsiniz..

bende evlendim evleneli bi kere yaptım ki eşim çok sever:) buzlukta lahanalarım vardı onları kullanıp bitireyim dedim :)

oh ne güzell valla eşinle güzel bi yemek yee moralin tavan yapsın canım:9:

evet canım, dışarıda olmak iyi geldi.. Güneşli hava iyi geliyor, yağmurlu havada kasvet basıyor.. Bahar biran önce gitmemek üzere gelsin :9:

pingu hayırlı yolculuklar dilerim canım, ist.da haftasonu havalar çok güzel olur inşaallah..

bende biraz önce sodalı börek yaptım dolaba koydum biraz dinlensin pişmeden önce, sabahları eşim yer kahvaltıda..canım tarçınlı kek istiyor ama hep aynı keki yapıyorum başka bişi mi yapsam diye düşünüyorum. tariflere bakıyorum ama yok yine havuçlu tarçınlı üzümlü kek yapacam.
akşam yemeğinede güveç yapacam :15: güveç tencerem var bakalım ilk defa kullanacağım. eşimde çok sever güveç yemeğini.

ben kan ilaçlarımı düzenli kullanmaya başlayınca, bugün regl oldum :26::26: normalde daha 4 gün falan vardı zamanına, fazla geldi heralde erken geldi :26:

alışverişten geldim dışarısı bayağı sıcakkk oleyyy yaz geldi artıkkk:52::52::52:
bikaç manavda semizotu aradım bulamadım:( bende ıspanak aldım... kimse semiz otu almıyomuş da ondan yokmuş:53::53:

canım güle git gel... ayakkabınıda güle güle kullan benimde sandalete ihtiyacım var şöylee en rahatındannn:44:

Selamlar;
herkes tatilde ben çalışıyorum :( dün akşam yemek yiyip bulaşıkları topladıktan sonra salonumun tozunu aldım yaklaşık bi saat uğraştım 1 leğen suyla sildim çok tozlanmış bide beyaz olunca tozlar çamura dönüşüyo ıslak bezi sürünce.inceden inceye temizledim içim rahatladı.pazar günü için kayınvaldemlerle kaynım eltim çocuklarını alalım istiyom yemeğe ama bakalım bizimkisi bi maraz çıkarmazsa nezaman onları çağırmak istesem aman boşver diyo sonra da olmadık zamanda onlar geliyo.pff hafta sonu bana dinlenme yok anlıcanız :( hava da bozuk zaten bugün başımda ağrıyo en iyisi ben işme döneyimdearken biritip çıkayım bian evvel öptm sizi grşşş..

bnde bgn alışveriş ve yürüyüş yaptım her taraf yeşil sarı mavi ve narçiçeği :))

yrn eşim işten çknca akşam yemeğine annemlere gidiyoruss yeehuuu:24: kardeşimin doğum günü :))) bi gece yatıcas pzrtesi sbh beyşehire geçeces kızkardeşim orda çalışıo göl gezintisi yapacağız piknik felan :56: inş. hava güzel olur

bnde bgn alışveriş ve yürüyüş yaptım her taraf yeşil sarı mavi ve narçiçeği :))

yrn eşim işten çknca akşam yemeğine annemlere gidiyoruss yeehuuu:24: kardeşimin doğum günü :))) bi gece yatıcas pzrtesi sbh beyşehire geçeces kızkardeşim orda çalışıo göl gezintisi yapacağız piknik felan :56: inş. hava güzel olur

ist.öğleden önce yağmurluydu,sonra hava açtı.. Eşimle yemeğe çıktık, dolaştık biraz..23 nis. tatilim, iyi gelecek..

Umarım hava güzel olur, sizde tatilin tadını çıkarırsınız canım..

Meraba kizlar bassagligi dilekleriniz icin tesekkurler persembe ameliyat oldum sali tamponlarim cikacak onun disinda iyiyim ama bana zaman gecmiyo umarim siz iyisinizdir esimin telden giriyorum zor oluyo yazmasi tekrar gorusuruz opuyorum sizi

Eskiden babam bana bağırdığında nefret ederdim ondan.yumusacik kalbinin derinliklerindeki şefkati göremedim.bir damla gözyaşıma dunyaları yıkacak bir adam benim babam.cok üzgünüm keske babama söyleyebilsem. Esim bana eskisi gibi ilgi göstermiyor.islerinin yoğunluğundan olduğunu biliyorum aslinda.ama icime sigdiramiyorum iste ben ilgiye alışık bir ınsanım. Saat 23 ve hala çalışıyor. Günlerdir hatta aylardır boyle.ben daha 7aylik evliyim. Bulaşar zamanda boyle olduğumuz için okadar uzuluyorumki.depresyona girdim resmen. Sacımı bir ayda iki kez boyayım.annemle babam gittiğimde dediki kızım insanlar mutsuz huzursuz olduklarında sürekli degisiklik yaparlar.mutsuzmuaun sen yoksa dediler.hic bir şey diyemedim.hic bir sosyalist kalmadı neredeyse hayatımızda haftanın uç dört gunü ben işiteyim zaten görüşmüyoruz kalan günlerde boyle olması cok yıpratdı beni.bunlari neden buraya yazıyorum bilmiyorum ama dökmem lazım artık bunlari içimden.surekli ağlıyorum.uzun zamandır ağlamıyordum.ve ben gecmiste ciddi bir depresyon atlatmış bir ınsanım.zaman zaman tekrarlıyor belki onlardan biri bilmiyorum.ama cok kötü hissediyorum..

topiğimiz kimsesiz kaldı bugünnn
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun:72::72::72::72:
dün salona taşındık yaz sezonunu açtık sonunda ohh ferah ferah oturuyorum şuanda. dünya varmış:52::52:

Eskiden babam bana bağırdığında nefret ederdim ondan.yumusacik kalbinin derinliklerindeki şefkati göremedim.bir damla gözyaşıma dunyaları yıkacak bir adam benim babam.cok üzgünüm keske babama söyleyebilsem. Esim bana eskisi gibi ilgi göstermiyor.islerinin yoğunluğundan olduğunu biliyorum aslinda.ama icime sigdiramiyorum iste ben ilgiye alışık bir ınsanım. Saat 23 ve hala çalışıyor. Günlerdir hatta aylardır boyle.ben daha 7aylik evliyim. Bulaşar zamanda boyle olduğumuz için okadar uzuluyorumki.depresyona girdim resmen. Sacımı bir ayda iki kez boyayım.annemle babam gittiğimde dediki kızım insanlar mutsuz huzursuz olduklarında sürekli degisiklik yaparlar.mutsuzmuaun sen yoksa dediler.hic bir şey diyemedim.hic bir sosyalist kalmadı neredeyse hayatımızda haftanın uç dört gunü ben işiteyim zaten görüşmüyoruz kalan günlerde boyle olması cok yıpratdı beni.bunlari neden buraya yazıyorum bilmiyorum ama dökmem lazım artık bunlari içimden.surekli ağlıyorum.uzun zamandır ağlamıyordum.ve ben gecmiste ciddi bir depresyon atlatmış bir ınsanım.zaman zaman tekrarlıyor belki onlardan biri bilmiyorum.ama cok kötü hissediyorum..

caNIm inan çok üzüldüm bu duygular içerisinde olmana... ne diyeceğimide bilmiyorum aslında... bazen hepimiz ihmal edildiğimizi düşünebiliriz hatta bazende biz ihmal ederiz karşımızdakini farketmeden... emin ol seninde dediğin gibi eşinin işi yüzünden böyle düşünüyosun aslında seni umursamadığından değil...onuda anlamaya çalış ve beklentierini düşür bence çünkü sonuçta kendine yaparsın ne yaparsan... aman ha dikkat et depresyon felan demişsin sakın sakın kendi kendini doldurma... sonuçta eşinin keyfiyen yaptığı bi olay yok... bende ilgi manyağıydım aslında hala öyleyim ama biliyorum öğrencilik yılları gibi değil hiç bişey eşimin stresli ve çoğunlukla yorucu bi işi var sürekli bana yoğunlaşıp beni mutlu etmek için uğraşamaz... bunu biliyor ve ona göre şeyler bekliyorum ondan... eğer bu ilgisizliğinin nedeni gerçekten işi ise anlayışlı olmalısın canım benim. tabi eşinle bu rahatsızlığını konuşmayıda unutma:34: :16:

nortstar canım maalesef erkekler bizim gibi etrafındaki insanların ne hissettiğini anlamaya çalışmıyorlar, eğer sıkıldıysan bunaldıysan bunları eşine söylemelisin, konuş onunla böyle böyle böyle de, mutsuzum ben de nasıl değiştirebiliriz bu durumu de, konuş anlatmaya çalış. başka türlü anlamazlar maalesef.

kızlarrrrrr ben geldim nasılsınız görüşmeyeli keyifler yerindedir umarım çok fazla giremiyorum nete sizleri takip edemiyorum o yüzden:(umarım herkes iyidir ..

Back