Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızım için isim arıyorum çok kararsız kaldım kızlar size bir danışmak istedim..
eSİLA ECE .............. ESİLA YAĞMUR .............ELA ECRİN ........
sizce hangisi güzel?
yada daha güzel olduğunu düşündüğünüz isimler var mı?
günaydın arkadaşlar
Günaydın speedy tatil sonrası işe gelmek çok güzel iyice dinlendikten sonra
günaydın tatilciler
yediğiniz içtiğiniz sizin olsun anlatın bakalım nerelere gittiniz neler yaptınız
günaydın tatilciler
yediğiniz içtiğiniz sizin olsun anlatın bakalım nerelere gittiniz neler yaptınız
iyi geldi ama dün sabah 7 de kalktım yeğenimin gösterisine gittim 1de geldim sonra beşiktaşa gittik oradan ortaköy,bebek,rumelihisarı-baltalimani fena yürüdük çok yorulduk
bol bol gezdik vallahi güzel 3 günlük tatil oldu
ohh ne güzel eğlenmişsiniz kızlar sevindm sizin adınıza
Oh ne güzel olmuş gösteride izlemişsiniz,yürüyüş iyidir speedy yoruluyor insan ama açılıyosun yürüyünce çok güzel geçmiş tatilin şimdi sırada 1 mayıs var
ohh ne güzel eğlenmişsiniz kızlar sevindm sizin adınıza
Sen neler yaptın anlat bakıyım
hoş geldin hamilelik iyidir inş...ecrin ismini beğenirim ben o güzelmiş canım.kızım için isim arıyorum çok kararsız kaldım kızlar size bir danışmak istedim..
eSİLA ECE .............. ESİLA YAĞMUR .............ELA ECRİN ........
sizce hangisi güzel?
yada daha güzel olduğunu düşündüğünüz isimler var mı?
o zaman hergün ödevini yapmalısın canım daha sık gel hadi ebru hamile senin ne bahanen var bakıyım:))mrb kızlarrr.uzun zaman oldu görüşmeyeli.kendime ödev veriyorum daha sık takip edicem burayı:))
northstar canım valla çok üzüldüm ya,bu kadar üzme kendini.kendine uğraşcak bişiler bulsan.ben de tek takılmaktan nefret eden biriyim.2saat yalnız kalsam,depressif bir hal alıyorum.o yüzden dikkatimi el işlerine filan verdim.beklentimizi yüksek tutuyoruz sanırım.evliliğin oturması uzun zaman alırmış.
ebru tebrik ederim.foruma arasıra girdiğimde hamile mevzusu vardı,ama kim diye merak ediyordum,öğrenememiştim.çok sevindim adına.allah sağlık sıhhat versin sana ve bebeğine
misafirli bi hafta sonu geçirdim cumartesi 5e kadar çalıştık zaten eve geldim sildim süpürdüm banyoyu balkonu yıkadım tatlımı yaptım baya bi yoruldum.pazar günü yemeklerimi yaptım erkenden geldiler zaten.ywmwk yedik çay tatlı derken kayınvaldemler erken gitti ama kaynımla eltimler akşam 12ye kadar bizdelerdi.pazartesi de 7de uyanıp işe geldik.çok yorucuydu benm için bide kayınvaldem biraz huysuzdur sağolsun adam akıllı yemek yemez nezaman gelse bişi ikram etsem aman az koy çok yemem onu yemem bunu yemem der beni de sinir eder.yine aynısı oldu tabi.çok garip biri hala alışamadım okadar uğraşıyorum yine de yaranamıyorum gibi geliyo öyle hissettiriyo bana gerçi bu hareketi nereye gitse yapıyo bana özel bi durum değil ama ben yabancı değilim artık yapmaması lazım şevkimi kırıyo böyle yapınca.diğer gelinine alışmış tabi her yemeğini löpür löpür götürüyo istemediği bişi olunca da başkalarına satmaya çalışıoy oğlum sen ye kızım sen ye diye satamayınca da mecbur yiyo eltim ikram edince.amaaan neyse ben biraz doldum galiba boşverin beniii.siz anlatın
jelo ne güzel spor salonuna yazılmışsınız çok da iyi yapmışsınız çünkü evde istikrarlı bir şekilde spor yapılmıyor maalesef..
speedy oh valla iyi gezmişsiniz sizde süper. tatil iyi gelmiştir ikinizede...
Ne güzel kalabalık yemekli misafir güzel oluyor yaptıklarını sunuyorsun kendinle övünüyorsun Gerisine takılma heleki k.validene onu böyle kabul et çokda uğraşma memnun etmek için ikramını yap yer yemez kendi bilir canım takılma bunlara sen