• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

kızım için isim arıyorum çok kararsız kaldım kızlar size bir danışmak istedim..
eSİLA ECE .............. ESİLA YAĞMUR .............ELA ECRİN ........
sizce hangisi güzel?

yada daha güzel olduğunu düşündüğünüz isimler var mı?

sizce hangisi güzel?

Ebrucum nerelerdesin?nasılsın nasıl geçiyo hamilelğin? kaç aylık oldu bebişin?arada gel böyle anlat bizlere deneyimlerini merak ediyoruz biz de topikcek çok hevesliğiz çoğumuz denemelere başladık bile inş nasip olur bizlere de :49:
söylediğin isimlerden ela ecrin çok hoş canım allah kucağına almayı nasip etsin

hoşbulduk canım inşallah hepimizin miniminicik bebişleri olur..allah herkese nasip etsin tatlım..5 buçuk aylık oldu çok şükür yavaş yavaş büyüyor bakalım..

Sagolun kızlar. Dun gitti absolutr aldım eşimde zaten 1bucuk muydu neydi geldiginde osaate kadar ictim.somra bir guzel istifra ettim.geldiginde zaten Çakır keyif olmuşum.bir guzel söyledim annemi istiyorum ben diye ağladım ben cok yalnızım dedim.yalniz degilsin ben yanındayım falan diyo. İste yalnızım ben iyice sardım yok sac boyanma kopek isteme falan dedim.sonra oda ağlıyordu bir ara. Sabah'ta beni zorla büroya götürdü. Yalniz kalmayacakmışım onla gidecekmişim. Sonra eve geldim iste.gel gelelim bakın saat 8bucuk ve yine gelmedi eve.neyse ya gittiği yere kadar.diyecek birşeyi bulamıyorum artık. Ben kimin için çalışıyorum dedı.bende dedim sen benim için çalışırken ben kafayı yedikten sonra ne olacak dedim.anlayana..

Son düzenleme:
mrb kızlarrr.uzun zaman oldu görüşmeyeli.kendime ödev veriyorum daha sık takip edicem burayı:))

northstar canım valla çok üzüldüm ya,bu kadar üzme kendini.kendine uğraşcak bişiler bulsan.ben de tek takılmaktan nefret eden biriyim.2saat yalnız kalsam,depressif bir hal alıyorum.o yüzden dikkatimi el işlerine filan verdim.beklentimizi yüksek tutuyoruz sanırım.evliliğin oturması uzun zaman alırmış.

ebru tebrik ederim.foruma arasıra girdiğimde hamile mevzusu vardı,ama kim diye merak ediyordum,öğrenememiştim.çok sevindim adına.allah sağlık sıhhat versin sana ve bebeğine

günaydın tatilciler
yediğiniz içtiğiniz sizin olsun anlatın bakalım nerelere gittiniz neler yaptınız :1:

Günaydın speedy tatil sonrası işe gelmek çok güzel iyice dinlendikten sonra :1:

:1: iyi geldi ama dün sabah 7 de kalktım yeğenimin gösterisine gittim 1de geldim sonra beşiktaşa gittik oradan ortaköy,bebek,rumelihisarı-baltalimani fena yürüdük çok yorulduk :ssz:

günaydın tatilciler
yediğiniz içtiğiniz sizin olsun anlatın bakalım nerelere gittiniz neler yaptınız :1:

:1::1:

bol bol gezdik vallahi güzel 3 günlük tatil oldu :3:

günaydın tatilciler

Günaydın canım valla nereleri saysam :1: çok güzel geçti tatilimiz 3 gün nasıl geçti anlamadık,gezdik yedik içtik bolbol güldük temiz hava depoladık,
Dünde gittik spor salonuna üye olduk istikrarlıyız:1:bu akşamdan başlıyoruz eve gidicez hafif bir yemek yiycez çantamızı hazırlayıp doğru spora bu akşam baya bir yorulucaz ilk günü diye ama yılmıycaz :27: 3 ay gitmeyi planlıyoruz bakalım aksilik olmaz ise:1:

:1: iyi geldi ama dün sabah 7 de kalktım yeğenimin gösterisine gittim 1de geldim sonra beşiktaşa gittik oradan ortaköy,bebek,rumelihisarı-baltalimani fena yürüdük çok yorulduk :ssz:

:1::1:

bol bol gezdik vallahi güzel 3 günlük tatil oldu :3:

Oh ne güzel olmuş gösteride izlemişsiniz,yürüyüş iyidir speedy yoruluyor insan ama açılıyosun yürüyünce çok güzel geçmiş tatilin şimdi sırada 1 mayıs var:1:

Oh ne güzel olmuş gösteride izlemişsiniz,yürüyüş iyidir speedy yoruluyor insan ama açılıyosun yürüyünce çok güzel geçmiş tatilin şimdi sırada 1 mayıs var:1:

1 MAYISTA ÇAlışabiliriz :ssz: tatil süper geldi ama işte işler çok fena :2::2::2:

ohh ne güzel eğlenmişsiniz kızlar sevindm sizin adınıza:34:

evet canım sen neler yaptın ?

Sen neler yaptın anlat bakıyım:34:

misafirli bi hafta sonu geçirdim cumartesi 5e kadar çalıştık zaten eve geldim sildim süpürdüm banyoyu balkonu yıkadım tatlımı yaptım baya bi yoruldum.pazar günü yemeklerimi yaptım erkenden geldiler zaten.ywmwk yedik çay tatlı derken kayınvaldemler erken gitti ama kaynımla eltimler akşam 12ye kadar bizdelerdi.pazartesi de 7de uyanıp işe geldik.çok yorucuydu benm için bide kayınvaldem biraz huysuzdur sağolsun adam akıllı yemek yemez nezaman gelse bişi ikram etsem aman az koy çok yemem onu yemem bunu yemem der beni de sinir eder.yine aynısı oldu tabi.çok garip biri hala alışamadım okadar uğraşıyorum yine de yaranamıyorum gibi geliyo öyle hissettiriyo bana :14: gerçi bu hareketi nereye gitse yapıyo bana özel bi durum değil ama ben yabancı değilim artık yapmaması lazım şevkimi kırıyo böyle yapınca.diğer gelinine alışmış tabi her yemeğini löpür löpür götürüyo istemediği bişi olunca da başkalarına satmaya çalışıoy oğlum sen ye kızım sen ye diye satamayınca da mecbur yiyo eltim ikram edince.amaaan neyse ben biraz doldum galiba boşverin beniii.siz anlatın :51:

dün kayıp gelinlerden ikisi ortaya çıkmış:52:

sizce hangisi güzel?

hoş geldin hamilelik iyidir inş...ecrin ismini beğenirim ben o güzelmiş canım.
mrb kızlarrr.uzun zaman oldu görüşmeyeli.kendime ödev veriyorum daha sık takip edicem burayı:))

northstar canım valla çok üzüldüm ya,bu kadar üzme kendini.kendine uğraşcak bişiler bulsan.ben de tek takılmaktan nefret eden biriyim.2saat yalnız kalsam,depressif bir hal alıyorum.o yüzden dikkatimi el işlerine filan verdim.beklentimizi yüksek tutuyoruz sanırım.evliliğin oturması uzun zaman alırmış.

ebru tebrik ederim.foruma arasıra girdiğimde hamile mevzusu vardı,ama kim diye merak ediyordum,öğrenememiştim.çok sevindim adına.allah sağlık sıhhat versin sana ve bebeğine
o zaman hergün ödevini yapmalısın canım:52: daha sık gel hadi ebru hamile senin ne bahanen var bakıyım:))

misafirli bi hafta sonu geçirdim cumartesi 5e kadar çalıştık zaten eve geldim sildim süpürdüm banyoyu balkonu yıkadım tatlımı yaptım baya bi yoruldum.pazar günü yemeklerimi yaptım erkenden geldiler zaten.ywmwk yedik çay tatlı derken kayınvaldemler erken gitti ama kaynımla eltimler akşam 12ye kadar bizdelerdi.pazartesi de 7de uyanıp işe geldik.çok yorucuydu benm için bide kayınvaldem biraz huysuzdur sağolsun adam akıllı yemek yemez nezaman gelse bişi ikram etsem aman az koy çok yemem onu yemem bunu yemem der beni de sinir eder.yine aynısı oldu tabi.çok garip biri hala alışamadım okadar uğraşıyorum yine de yaranamıyorum gibi geliyo öyle hissettiriyo bana :14: gerçi bu hareketi nereye gitse yapıyo bana özel bi durum değil ama ben yabancı değilim artık yapmaması lazım şevkimi kırıyo böyle yapınca.diğer gelinine alışmış tabi her yemeğini löpür löpür götürüyo istemediği bişi olunca da başkalarına satmaya çalışıoy oğlum sen ye kızım sen ye diye satamayınca da mecbur yiyo eltim ikram edince.amaaan neyse ben biraz doldum galiba boşverin beniii.siz anlatın :51:

Ne güzel kalabalık yemekli misafir güzel oluyor yaptıklarını sunuyorsun kendinle övünüyorsun :1:Gerisine takılma heleki k.validene onu böyle kabul et çokda uğraşma memnun etmek için ikramını yap yer yemez kendi bilir canım takılma bunlara sen :34:

jelo ne güzel spor salonuna yazılmışsınız çok da iyi yapmışsınız çünkü evde istikrarlı bir şekilde spor yapılmıyor maalesef..
speedy oh valla iyi gezmişsiniz sizde süper. tatil iyi gelmiştir ikinizede...

jelo ne güzel spor salonuna yazılmışsınız çok da iyi yapmışsınız çünkü evde istikrarlı bir şekilde spor yapılmıyor maalesef..
speedy oh valla iyi gezmişsiniz sizde süper. tatil iyi gelmiştir ikinizede...

Hoşgeldin sofistike erken kalkmışsın yine yatılmıyor sanırım evde:1:
Evet evde pilates malzemelerimiz var ama yapamıyoruz yapmaya çalışsak eşim alıyor topu üstünde yuvarlanıyor gülmekten yapamıyoruz:1:
Gittik yazıldık salona büyük bir yer içimiz rahatladı herşey var hoca yönlendiricek sizi bir kampa alıcaz sıkı bir kamp diyor:1:
Akşamları yemekten sonra gidicez tabi az yiycez haftada 3 gün gitsek bir kaç saat 3 ayda normale dönermişiz bakalım azimliyiz benim rahat 6 kilo vermem lazım Temmuza kadar çünkü bebek çalışmamız bu zamana denk gelicek ve kilomu verip hamile kalmak istiyorum :1:

Ne güzel kalabalık yemekli misafir güzel oluyor yaptıklarını sunuyorsun kendinle övünüyorsun :1:Gerisine takılma heleki k.validene onu böyle kabul et çokda uğraşma memnun etmek için ikramını yap yer yemez kendi bilir canım takılma bunlara sen :34:

öyle canım da insan okdar özeniyo sunuyo ama böyle karşılık alınca boşuna uğraşmışım diyorum.bukez sadece kendisi de değil eşimin dedisi de ilkkez geldi o da hiç bişi yemedi nerdeyse bi pilavımı yedi okdar eltimin çocukları o yemeği sevmezlermiş onlarda yemedi pilavla tavuk yediler.zaten geriye eltim kaynım kayınpederim kaldı diğerleri öyle yapınca sanki onlarda isteksiz yediler gibi hissettim çok moralim bozuldu.bukadar özenmicem bundan sonra çok geriliyorum :50:

Back