Şuan bile tepemde ufo cayır cayır yanıyo dışardan her gelen abla üşüyomusun ya bu havada üşünürmü diyolar
Serinlik var ama üşüyosan yak tabi canım,onlar dışarda güneş alıyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şuan bile tepemde ufo cayır cayır yanıyo dışardan her gelen abla üşüyomusun ya bu havada üşünürmü diyolar
saba tümerde cemil ipekçi var onu izliyorum. seviyorum cemil ipekçiyi ya ben çok matrak biri öylede rahat ki...
bende bazen pazara gidemiyorum. zaten kışın hiç gitmedim diyebilrim. manavdan, marketten alıyorum sebze, meyveyi. sebzeler zaten çok durmuyor ki dolapta bile olsa... marulun en küçüğünü alıyorum yıkıyıp dolaba atınca 2. günden sonra kararmaya başlıyolar...Pazara gitme şansımız olmuyor,direk market alışverişi bir aylık toptan bunun haricinde haftasonları sebzemizi alıyoruz az almak zorundayım bozulsun atıyım istemiyorum,
Sadece dolapta sebzeleri bu bügün ve yarın bu diğer gün diye bir sıralama yapıyorum sebzelikte
20-25 gün ne güzel ailelerinizide görün tabiki tatiliniz biraz bölünücek ama olsun hasret giderirsiniz,bütçeyi aman iyi ayarlayın sonra sarsılmayın canım
Oh sofişin deymeyin keyfineCemil ipekçiyi bende severim hoş adam madam
kızlar internette bi tarif gördüm sizede göztereyim istedim
Sosyetik Laz Böreği
Malzemeler
10 adet milföy hamuru
... 2,5 bardak süt
2 kaşık un
1 paket vanilya
7 kaşık şeker
1 adet yumurta sarısı
Süslemek için:
Fındık ve çokokrem
Sosyetik Laz Böreği Yapılışı
Milföyler büyükçe bir bardakla yuvarlak şekilde kesilir. Önceden ısıtılmış fırında kapağı aralık bırakılarak pişirilir. Yumurta dışında tüm muhallebi malzemeleri bir tencereye konur. Muhallebi pişirilir. Tamamen soğuyunca, yumurta sarısı ilave edilip 2 dk. çırpılır. Pişmiş milföylerin arasına muhallebi, üstüne de çokokrem sürülür. İstenilen şekilde süslenir.
Eki Görüntüle 394859
laz böreği deyince bende hamsili bişeydir sanmıştım aşağıdaki resmi görmesem tarifi okumayacaktım bile milföy hamurlarım vardı aslında yapabilirm belki.
sağol tatlım hoşbuldum nasıl gidiyor ev hanımlığı sıkılmaya ufaktan başladın mı bakıyımmerhabaa kızlar, günde bikaç saat giriyorum hem tv ye bakıp hem geçmişi okumaya çalışıyorum çok zor oluyor.
bende cemil ipekçiyi izliyorum sofistike, bu arada hoşgeldin özlettin kendini
laz böreği deyince bende hamsili bişeydir sanmıştım aşağıdaki resmi görmesem tarifi okumayacaktım bile milföy hamurlarım vardı aslında yapabilirm belki.
çitlenbik ;
internetten bu yüzden nefret ediyorum kampanya öyle böyle diyorlar sadece kandırıyorlar bişey imzalamış mıydınız ? 12 ay kullanma şartı falan imzalatmadılar ise iptal ettirin zararın neresinden dönrsen kardır.
sonra da şikayet edin bence
Ya valla insanlar garipleşmiş gerçekten herkes herkesi kandırıyo yaklaşık 1ayı geçkin süre kadar önce dükkana türk telekomdn elemanlar geldi aynı pazarlamacı gibi.limitsiz fiber internet paketini anlattılar bize de geçerseniz limitsiz 67 tl ödüceksinz şuan paketinizi zaten aşıyosunuz bu civarlarda geliyo faturanız limitsize geçin sabit ücret şeklinde gelsin dediler bizde geçtik şimdi eşmin cep telefonuna msj geliyo hiç bilmediğimiz bi adsl hizmet numarasından 114 tl borcunuz var diye yazıyo.internetten e fatura bölümüne bi girdim 2 hizmet numarası açılmış adımıza biri daha önce kullandığımız diğeride bu limitsiz olan 2adet fatura kesilmiş 114 ve 48,50 tl olarak.müşteri hizmetlerini aradık çakallar iş yerinde 2 farklı numara var bizim birinde zaten kullandığımız adsl var diğer numaraya da adsl bağlamışlar ve 50 gün bekleyip 67 tl olan paketi 114 tl olarak fatura etmişler hem de hiç kullanmamışız bu interneti.kablomuz diğer önceki adsl hattına bağlı olduğu için biz kendi netimizi kullanmışız.diğeri boşu boşuna fatura edilmiş.şimdi eşim telekoma gitti şikyet edip iptal ettircek.ha bi de biara telekomdan geliyoruz diyip kablosuz modem getirip onu taktılar neymiş hızımız çok düşükmüş yükseltceklermiş aksine onu taktıklarından beri ne telefon hattı çalışıyo ne de internet çalışıoy doğru düzgün kopup kopup duruyo..
telekom özelleştirildiği için ticari bir kurum mantığıyla hareket ediyor artık hizmet hak getire.. İnt. için babamı her hafta arıyorlar,paketi değiştirelim diye.. artık gına geldi adama sinirleniyor, aramayın diye yok yinede hala arıyorlar..
taahütü yok heralde imzaladığı sözleşmeyi de yanına aldı bakalım ne dicekler telekomda.bide bizimki tamamen kapıtıcam neti dedi sinirlenipte bende ona sinirlendim sonraa
taahütü yok heralde imzaladığı sözleşmeyi de yanına aldı bakalım ne dicekler telekomda.bide bizimki tamamen kapıtıcam neti dedi sinirlenipte bende ona sinirlendim sonraa
aynen ya özellikler iş yerlerinde çok oluyo illa görüşecekler yok diyorum ertesi gün yine arıyolar özellikle de wodofone ve aveacılar bikere çok pis patlamıştım birine yeter artık aramayın die çünkü biri aradı 2 dk sonra aynı yerden başka biri aradı gene dalga geçer gibi bende enson arayana patladım artıkın
gerçekten çok dikkatli olmak gerek millet cin olmuş... hele telekomun şu bilmem kaç ay tahahhüdünüz var kapayamayız eğer kaparsak şu kadar para ödemeniz gerek felan demeleri yokmu... internetimi iptal ettikmek için az uğraşmamıştım... sizde şikayet edin korkutun yaptıkları resmen sahtekarlık gözleri korksun bakalım ne olacak...