- 7 Eylül 2011
- 2.116
- 50
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar kargo geldi Maxx Royal'den bu ets'yi dövücem sonunda he
Katalog göndermişler boyumun yarısı kadar ay sayfaları açarken gözüme giriyorduya niye göndermişler şimdi insanın aklına sokuyolar sezonda geliyor pöff
tatil seni çağırıyorrrr
bende akşama mücver yapmaya karar verdim yanınada patates püresi yaparım çorba da var tamam daha ne olsun:)) öğleden sonrada postaneye gitcem gazımız bitmek üzereymişşş gaz yükliyim bari yağmurda yağıyo üşeniyorum çokkk
Kızlar kargo geldi Maxx Royal'den bu ets'yi dövücem sonunda he
Katalog göndermişler boyumun yarısı kadar ay sayfaları açarken gözüme giriyorduya niye göndermişler şimdi insanın aklına sokuyolar sezonda geliyor pöff
benimde tatile çok gidesim var, kataloga dalıp giitmişsindir şimdi
deniz,kum, yazı özledim yaw
Yaz gelsin hiç şikayet etmicem sıcaktann
Çağırsında bu sene bilmiyoruz bakalım fazla masraf olmadan
Mücver severim ben neyli yapıcaksın,sizin gaz kontürlümü oluyor 1'den sonra git belki azalır yağmur
eminmisin çok sıcaklarda bile
Daldım valla kataloga ama tatil planlıyamadık daha izinlerimize göre bakıcaz kesin belli olsun,
Yaz gelsin cidden artık
valla evde kabak, taze soğan ve maydonoz var tam mücverlik malzemeler bende çok severim de eşimden pek emin değilim:)
evet kartlı bizim baz karta yüklüyoruz artık 1 den sonra gidecem mecbur sonrada gelir yemekleri yaparım bi de haftalık yemek listesi hazırlamam gerek...
ah tatilll öyle istiyorum ki ama denizli bi yer olması şart... ama eşimin izin zamanı belli değil o yüzden uygun fiyata önceden bi otel felan ayarlayamıyoruzz. galiba hayatımız boyuncada böyle olacak
ben severim sıcağı soğuk havayı hiç sevemedim çok üşürüm kat kat giyinirim hava tam ısınmadan da kısa kollu falan bile giymem herkes dalga geçer
ben severim sıcağı soğuk havayı hiç sevemedim çok üşürüm kat kat giyinirim hava tam ısınmadan da kısa kollu falan bile giymem herkes dalga geçer
Önceden bizde planlayamıyoruz, izinler çok netleşmedi henüz.. Bi 14 tem. haftası eşimin memletine gidiceğiz belki kuzenleriyle.. Bide ben deniz tatili istiyorum, bakalım.. Şuan için herşey muallakta:44:
Mücver güzeldir eminim sever eşinde bir dene bakalım,hımm anladım kontürlü olması daha iyi galiba yemek listesi benimde aklımda ama hiç yapamadım bir ara yapmak lazım
Bizimde aynı eşimle benim izinlerimizi denk getirmemiz lazım bakalım kısmet uygun fiyata olmaz da daha hesaplı seçebilirsiniz
ben pazardan, marketten haftalık alışveriş yapıyorum listeyide önceden hazırlayınca bi hafta rahat ediyorum çünkü yarın ne yemek yapacam diye düşünmekten yaşlanma durumlarına gelmiştim
20-25 günlük bi tatili olur büyük ihtimal eşimin e 10 gününü memlekete gitmek ister ki zaten bende isterim ikimizin aileside aynı şehirde ordan ancak bi yerlere kaçarız e bu da 2 tatil demek oluyor... bütçemizi iyi ayarlamalıyız. bakalım kısmet artık. daha muallaktayız.