• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Benimde çorbam var ıspanak almıştık dün onları yıkadım koydum dolaba doğrayıp yemeğini yapmayı düşünüyorum

Kızlar kargo geldi Maxx Royal'den bu ets'yi dövücem sonunda he:20:
Katalog göndermişler boyumun yarısı kadar ay sayfaları açarken gözüme giriyordu:1:ya niye göndermişler şimdi insanın aklına sokuyolar sezonda geliyor pöff:31:

kurufasulye ve pilavım var bide cacık yaparım ..

salı günü yapmıştım, dünde annemlere gidince kaldı, Allahtan k.fasulyeyi 3 tabaktan fazla yapmamaya çalışıyorum..

Katalog göndermişler boyumun yarısı kadar ay sayfaları açarken gözüme giriyordu:1:ya niye göndermişler şimdi insanın aklına sokuyolar sezonda geliyor pöff:31:

tatil seni çağırıyorrrr:52::52::52:

bende akşama mücver yapmaya karar verdim yanınada patates püresi yaparım çorba da var tamam daha ne olsun:)) öğleden sonrada postaneye gitcem gazımız bitmek üzereymişşş:53: gaz yükliyim bari yağmurda yağıyo üşeniyorum çokkk

tatil seni çağırıyorrrr:52::52::52:

bende akşama mücver yapmaya karar verdim yanınada patates püresi yaparım çorba da var tamam daha ne olsun:)) öğleden sonrada postaneye gitcem gazımız bitmek üzereymişşş:53: gaz yükliyim bari yağmurda yağıyo üşeniyorum çokkk

Çağırsında bu sene bilmiyoruz bakalım fazla masraf olmadan :1:
Mücver severim ben neyli yapıcaksın,sizin gaz kontürlümü oluyor 1'den sonra git belki azalır yağmur

benimde tatile çok gidesim var, kataloga dalıp giitmişsindir şimdi :9:

deniz,kum, yazı özledim yaw :51:

Çağırsında bu sene bilmiyoruz bakalım fazla masraf olmadan :1:
Mücver severim ben neyli yapıcaksın,sizin gaz kontürlümü oluyor 1'den sonra git belki azalır yağmur

valla evde kabak, taze soğan ve maydonoz var tam mücverlik malzemeler:56: bende çok severim de eşimden pek emin değilim:)
evet kartlı bizim baz karta yüklüyoruz artık 1 den sonra gidecem mecbur sonrada gelir yemekleri yaparım bi de haftalık yemek listesi hazırlamam gerek...
ah tatilll öyle istiyorum ki ama denizli bi yer olması şart... ama eşimin izin zamanı belli değil o yüzden uygun fiyata önceden bi otel felan ayarlayamıyoruzz. galiba hayatımız boyuncada böyle olacak:50:

Daldım valla kataloga:1: ama tatil planlıyamadık daha izinlerimize göre bakıcaz kesin belli olsun,
Yaz gelsin cidden artık :34:

Önceden bizde planlayamıyoruz, izinler çok netleşmedi henüz.. Bi 14 tem. haftası eşimin memleketine gidiceğiz belki kuzenleriyle.. Bide ben deniz tatili istiyorum, bakalım.. Şuan için herşey muallakta:44:

Son düzenleme:
valla evde kabak, taze soğan ve maydonoz var tam mücverlik malzemeler:56: bende çok severim de eşimden pek emin değilim:)
evet kartlı bizim baz karta yüklüyoruz artık 1 den sonra gidecem mecbur sonrada gelir yemekleri yaparım bi de haftalık yemek listesi hazırlamam gerek...
ah tatilll öyle istiyorum ki ama denizli bi yer olması şart... ama eşimin izin zamanı belli değil o yüzden uygun fiyata önceden bi otel felan ayarlayamıyoruzz. galiba hayatımız boyuncada böyle olacak:50:

Mücver güzeldir eminim sever eşinde bir dene bakalım,hımm anladım kontürlü olması daha iyi galiba yemek listesi benimde aklımda ama hiç yapamadım bir ara yapmak lazım :31:
Bizimde aynı eşimle benim izinlerimizi denk getirmemiz lazım bakalım kısmet uygun fiyata olmaz da daha hesaplı seçebilirsiniz:34:

ben severim sıcağı soğuk havayı hiç sevemedim çok üşürüm kat kat giyinirim hava tam ısınmadan da kısa kollu falan bile giymem herkes dalga geçer :1:

bende çok üşürüm, hatta bu sene daha bi üşüdüm.. Doktora gidip, kan sayımı bile yaptırdım, kansızlıktan mı üşüyorum diye, bi problem çıkmadı..

ben severim sıcağı soğuk havayı hiç sevemedim çok üşürüm kat kat giyinirim hava tam ısınmadan da kısa kollu falan bile giymem herkes dalga geçer :1:

bendeee hiç sevmem soğuğu. sürekli yaz olsun razıyım :) ayaklarımda hep patik vardır sürekli bi üşüme halindeyim iyice havalar ısınacakki bende çıkarıp atıyım :))

Bende sevmiyorum soğuk havayı içim titriyor kat kat ben giyemiyorum daralıyorum :1:üşüyosan elbetteki giyinmen gerekir

Önceden bizde planlayamıyoruz, izinler çok netleşmedi henüz.. Bi 14 tem. haftası eşimin memletine gidiceğiz belki kuzenleriyle.. Bide ben deniz tatili istiyorum, bakalım.. Şuan için herşey muallakta:44:

Böyle olunca plan falan yapılamıyor işte ama olsun netleşince planlama yapması kolay tarih belli olsun yeterki:34:

Mücver güzeldir eminim sever eşinde bir dene bakalım,hımm anladım kontürlü olması daha iyi galiba yemek listesi benimde aklımda ama hiç yapamadım bir ara yapmak lazım :31:
Bizimde aynı eşimle benim izinlerimizi denk getirmemiz lazım bakalım kısmet uygun fiyata olmaz da daha hesaplı seçebilirsiniz:34:

ben pazardan, marketten haftalık alışveriş yapıyorum listeyide önceden hazırlayınca bi hafta rahat ediyorum çünkü yarın ne yemek yapacam diye düşünmekten yaşlanma durumlarına gelmiştim:9:
20-25 günlük bi tatili olur büyük ihtimal eşimin e 10 gününü memlekete gitmek ister ki zaten bende isterim ikimizin aileside aynı şehirde ordan ancak bi yerlere kaçarız e bu da 2 tatil demek oluyor... bütçemizi iyi ayarlamalıyız. bakalım kısmet artık. daha muallaktayız.

Şuan bile tepemde ufo cayır cayır yanıyo dışardan her gelen abla üşüyomusun ya bu havada üşünürmü diyolar :9:

saba tümerde cemil ipekçi var onu izliyorum. seviyorum cemil ipekçiyi ya ben çok matrak biri öylede rahat ki...:52::52:

ben pazardan, marketten haftalık alışveriş yapıyorum listeyide önceden hazırlayınca bi hafta rahat ediyorum çünkü yarın ne yemek yapacam diye düşünmekten yaşlanma durumlarına gelmiştim:9:
20-25 günlük bi tatili olur büyük ihtimal eşimin e 10 gününü memlekete gitmek ister ki zaten bende isterim ikimizin aileside aynı şehirde ordan ancak bi yerlere kaçarız e bu da 2 tatil demek oluyor... bütçemizi iyi ayarlamalıyız. bakalım kısmet artık. daha muallaktayız.

Pazara gitme şansımız olmuyor,direk market alışverişi bir aylık toptan bunun haricinde haftasonları sebzemizi alıyoruz az almak zorundayım bozulsun atıyım istemiyorum,
Sadece dolapta sebzeleri bu bügün ve yarın bu diğer gün diye bir sıralama yapıyorum sebzelikte :1:
20-25 gün ne güzel ailelerinizide görün tabiki tatiliniz biraz bölünücek ama olsun hasret giderirsiniz,bütçeyi aman iyi ayarlayın sonra sarsılmayın canım:34:

Back