günaydın vafi hoş geldin
sigara olayından hayatım boyunca müzdarip oldum annem içer babam içer ablam eniştem hatta en yakın arkadaşım içer e kocamda zaman zaman içer ben hiç içmedim ama pasip içicilikte üstüme yoktur... eminim onlar kadar ciğerlerim dumanla dolmuştur hatta daha fazla
geçenlerde elektrikli süpürge almıştık philips sessiz olandan onu getirdiler az önce hemen deneme süpürmesi yapıyım
aslında onun yerine şarjlı süpürge almak daha mantıklıydı ama bu sessiz olunca hoşumuza gitti... çünkü zaten ihlasın robotu var e bi de king in minik bi süpürgesi var bu üçüncü oldu. robotu sürekli açamıyorum hem çok hantal hemde suya çekiyor onu temizlemek bi ölüm resmenn ayda bi kez onla süpürmek yetiyor zaten halıları derinlemesine çekiyor... king olanında halı ucu kırıldı sürekli çıkıyodu zaten zayıf bi süpürgeydi hiç memnun değildim ondan yinede iyi oldu... şarjlı süpürgeyide belki sonradan alırım bi de düdüklü tencere almaya niyetliyim tefal ya da fissler alıcam... sizin düdüklü rencereleriniz ne marka fikir olur bana..