• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

selam canım,

iş yerinden giremiyordum uzun zamandır nerdeyse gazeteleri bile yasaklıycaklardı açılmış siteye giriş şimdi farkettim... geçmişe bakıyordum azcık ama artık yakalamam zor gibi :) evde internetimiz var ama bilgisayar yok :) bende değişik bişi yok iş ev arası gidip geliyorum... özledim burda sizlerle sohbet etmeyi ama yine de dikkat çekmemesi açısından çok giremem... sen nasılsın ? herkes nasıl daha doğrusu... :)face de ekli olan arkadaşları ordan takip ediyorum gerçi :)

Özledim kuzum seni bakıyorum ne zamandır yoksun dedim kızdı girmiyor heralde diye düşünmüştüm:44:
İş yerleri kısıtlama yapıyorlar bize olmamasına şaşıyorum zaten dikkat ediyorum yakalanmamak için :8:Bizdede iş ev arası mekik dokuyoruz bizde özledik sohbetini artık buralarda görmek isterim seni,herkes iyi normal yani bende kaçırmışımdır arada girmediğim zamanlardan, bizim evde her ikiside vardı eşim geçen gün interneti kapatmış çok kullanmadığımızdan cepten giriyoruz çoğu zaman yani telefonumu bilgisayara bağlıyorum modem gibi bu daha mantıklı oluyor,
Neyse artık ara arada olsa buralardasın:34:

Canım benim annemde çalışıyor ama sabahtan yapar yemeklerini genelde ya da erken çıktığı zaman yapıyor arada iyi oluyor...

malesef annem her zaman akşamdan yapamıyorum hele sabahtan yemek yapması hiç mümkün değil maşallah annene sabah erken kalkıp yapıyor demek :10:

gelirim gelirim ben de özledim canım :)

benim kayınvalidemle aynı apt da oturduğumu biliyosunuzdur.... bir üstümde eşimin halası oturuyor en üstte kayınvalidem. hala dul. gleini doğum yaptı 5 aylık oldu bebek kadın kocası bebek halada kalıyorlar. geceleri gündüzleri yok. öküz gibi gürültü yapıyorlar. yerleri eski tahta garç gurç sürekli ses. çıldırmak üzereyim. kocama git söyle diyorum gitmiyor. babasına diyorum gitmiyor ben gidersem kavga edicem. eve o kadar masraf yaptık kocam ödüyor hala kredi ama ev babasının evi. biz çıkmayız orası bizim gözüyle bakıp yaptık onca masrafı ama dayanamıyorum artık. kocam artık krediyi ödemicek kiraya çıkcaz dedim kaynanama geçenlerde eşşek gibi ödücek dedi bana. 10 gündür aramıyorum sormuyorum. sinirimden çatlıcam. ne yapıcam bilmiyorum.

gelirim gelirim ben de özledim canım :)

benim kayınvalidemle aynı apt da oturduğumu biliyosunuzdur.... bir üstümde eşimin halası oturuyor en üstte kayınvalidem. hala dul. gleini doğum yaptı 5 aylık oldu bebek kadın kocası bebek halada kalıyorlar. geceleri gündüzleri yok. öküz gibi gürültü yapıyorlar. yerleri eski tahta garç gurç sürekli ses. çıldırmak üzereyim. kocama git söyle diyorum gitmiyor. babasına diyorum gitmiyor ben gidersem kavga edicem. eve o kadar masraf yaptık kocam ödüyor hala kredi ama ev babasının evi. biz çıkmayız orası bizim gözüyle bakıp yaptık onca masrafı ama dayanamıyorum artık. kocam artık krediyi ödemicek kiraya çıkcaz dedim kaynanama geçenlerde eşşek gibi ödücek dedi bana. 10 gündür aramıyorum sormuyorum. sinirimden çatlıcam. ne yapıcam bilmiyorum.

Akrabalarla aynı apartmanda oturunca işte sorunlar olunca kötü oluyor,inşallah bir orta yolu bulursunuz, bayada masraf yapılmış yazık günah babasının evi kendi evi sayılır o kadar masraf yaptınız sonuçta,k.validende iyi dememiş kestirmeden demiş lafını keşke seni dinleseydi bir önce nedenini falan,
Aynı dert bendede var apartman 3 katlı her katta 4 daire var güya herkes medeni yalan koca bir yalan üst kattakinin mutfağındaki sandalyeleri çekme sesinden nefret ettim mutfakta oturamıyoruz sayesinde ben bütün mobilyalarımın sandalyelerimin altına keçe aldım yapıştırdım birgün çıkıcam elimde bir paket keçe ile mümkünse bunu mutfak sandalyelerinizin altına yapıştırın sizde kurtulun bende diycem diycemde eşim izin vermiyor:20::20:
Sıkma canını eşinle bir çözüm bulmaya çalışın bence

dün erken çıktım film çekildikten sonra arkadaşıma gittim 5 çayı keyfi yaptık kısır yaptık hamur kızarttık elmalı tarçınlı kek yaptık evde olmak süper bi duygu akşam kocam da oraya geldi gece 2 ye kadar oturduk geyik muhabbet sonra araç bulamadığımız için o saatte taksiyle eve döndük bugün de sonuçları alıp doktora göstericem ve ameliyat gününü belirliyeceğiz biraz korku biraz heyecan bakalım ne olacak

Selam kızlar,

sorunsuz bir toplantı sonrası, keyfim yerinde:34:
Hera gelmiş, gitmiş, sıkma canını canım ya, eşinle güzelce oturup sakinken kararlar alın,sonradan pişman olmayın,bu arada sağlığın nasıl oldu? Sorcam face den yanlış anlarsın diye soramadım.Gögsün ki kitle vardı yanlış hatırlamıyosam...

Tatilden bahsetmişsiniz,bende tatile gitmek istiyom... Gezmek ve uyumak istiyom... Bahardan mı ne uykulara hiç doyamıyorum :31:

dün erken çıktım film çekildikten sonra arkadaşıma gittim 5 çayı keyfi yaptık kısır yaptık hamur kızarttık elmalı tarçınlı kek yaptık evde olmak süper bi duygu akşam kocam da oraya geldi gece 2 ye kadar oturduk geyik muhabbet sonra araç bulamadığımız için o saatte taksiyle eve döndük bugün de sonuçları alıp doktora göstericem ve ameliyat gününü belirliyeceğiz biraz korku biraz heyecan bakalım ne olacak

Geçmiş olsun tekrardan canım, bizi hbrdar etmeyi unutma:34:

tekrar geçmiş olsun tatlım. sıkma kendini sıkıntı yapma herşey hallolur habersiz bırakma bizi

hANzade geçmiş olsun canım sonucu bize de söyle.

buanbuan fena tatil istiyor canım hava bugün daha da güzel 2 saat dışarı toplantıya gittim ısındım vallahi içim ısındı :51::51::51::51:

Ne güzel keyif yapmışsınız iyi gelmiştir sana:34: Korkmana gerek yok bir bakmışsın girmişsin bir bakmışsın çıkmışsın sağlığın yerine gelsinde azıcık sabredersin geçmiş olsun:34:

Geçmiş olsun canım, bizi de haberdaret merak ederiz seni :34:

Selam kızlar,

sorunsuz bir toplantı sonrası, keyfim yerinde:34:
Hera gelmiş, gitmiş, sıkma canını canım ya, eşinle güzelce oturup sakinken kararlar alın,sonradan pişman olmayın,bu arada sağlığın nasıl oldu? Sorcam face den yanlış anlarsın diye soramadım.Gögsün ki kitle vardı yanlış hatırlamıyosam...

Tatilden bahsetmişsiniz,bende tatile gitmek istiyom... Gezmek ve uyumak istiyom... Bahardan mı ne uykulara hiç doyamıyorum :31:

hımm toplantını atlattığına göre daha sık gelirsin artık dimi canım:21:

Kızlar bugün yarın evdeki bütün işlerimi bitirip cumartesi salona gidicem randevumu aldım manikür pedikür cilt bakımı saçlarımı hepsini yaptırıcam oh mis olcam:21:
Cumartesi eşimin arkadaşının nişanı var akşama kadar bütün bakımlarımı yaptırıp kendimi şımartıcam:1:

Kızlar bugün yarın evdeki bütün işlerimi bitirip cumartesi salona gidicem randevumu aldım manikür pedikür cilt bakımı saçlarımı hepsini yaptırıcam oh mis olcam:21:
Cumartesi eşimin arkadaşının nişanı var akşama kadar bütün bakımlarımı yaptırıp kendimi şımartıcam:1:

hımmm süper yaaaa kadınlarıın en güzel silahi ne kadar moral bozuk olsa da bakım sonrası keyfimiz yerine geliyor :10:

Back