selam canım,
iş yerinden giremiyordum uzun zamandır nerdeyse gazeteleri bile yasaklıycaklardı açılmış siteye giriş şimdi farkettim... geçmişe bakıyordum azcık ama artık yakalamam zor gibi :) evde internetimiz var ama bilgisayar yok :) bende değişik bişi yok iş ev arası gidip geliyorum... özledim burda sizlerle sohbet etmeyi ama yine de dikkat çekmemesi açısından çok giremem... sen nasılsın ? herkes nasıl daha doğrusu... :)face de ekli olan arkadaşları ordan takip ediyorum gerçi :)
Özledim kuzum seni bakıyorum ne zamandır yoksun dedim kızdı girmiyor heralde diye düşünmüştüm:44:
İş yerleri kısıtlama yapıyorlar bize olmamasına şaşıyorum zaten dikkat ediyorum yakalanmamak için Bizdede iş ev arası mekik dokuyoruz bizde özledik sohbetini artık buralarda görmek isterim seni,herkes iyi normal yani bende kaçırmışımdır arada girmediğim zamanlardan, bizim evde her ikiside vardı eşim geçen gün interneti kapatmış çok kullanmadığımızdan cepten giriyoruz çoğu zaman yani telefonumu bilgisayara bağlıyorum modem gibi bu daha mantıklı oluyor,
Neyse artık ara arada olsa buralardasın