eşim aradı biraz önce erken geliyormuş e bende yavaştan kaçar kızlar öpüldünüz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın arkadaşlar cumartesi yine fuardaydım akşama da kayınvalidemler ve görümcemler bizdeydi 2ye kadar oturduk okey falan oynadık.
pazar günü de eşimin maçı vardı 12*4 yendiler dönüşte eve geldik çantaları bıraktık maçkaya oradan yürüdük beşiktaş sonra döndük yine tophaneye çok iyi geldi. yürüyüş..
ama gözüme bişey kaçtı beyaz kısmı şimdi çizildi canım acıyor düne göre yine iyiyim ama hiç açamadım gözümü rüzgar çoktu.
sonra evde sinema keyfi yaptık tarçınlı mısır yaptım kendime çook güzel oldu ilginç şeyleri çok severim " the help,yardımcı " filmini izledik
bide canımı sıkan bişey var haftaya cumartesi 16:15 kocamın maçı dün ağlıcaktım neredeyse siz bozmayn bence buluşun isterseniz. benimle de başka zamana ayarlarız cidden çok üzüldüm ama yaaaa
kızlar siz bütn çamaşırları ütülüyo musunuz?
ben uğraşmıyorum ya gömlekler, pantolonlar haricinde pek ütü yaptığım söylenemez
Canım benimde açıköğretim sınavlarım var. Daha yeni aklıma geldi Bu hafta çalışmaya başlayacağım inşallah Ertelesek şahane olur
Pazarda sınavım var Sonraki haftada olabilir :)
TAMAM vafi & demette fikrini söyler o zaman
başka gelecek olan yok mu ? istanbullu kızlar
günaydın yorgun penguen
ismin çok şirinmiş
Tamam kızlar, haftaya bana uyar..
TAMAM ozaman yorgun penguen sana da uyuyor mu haftaya ?
Günaydın kızlar
yok canım biz nasipse 21 nisanda ordayız. Ben gelincede size uyarsa kızkıza bi toplantı yaparız olmamı
Gunaydınlar...
Yorgunpenguen ne sırın seysın sen oyle bak ne buldum nette
Eki Görüntüle 381590
Sabah devlet hastanesıne gıttım kadın doğuma, sınırlerım bozuldu gerı geldım, ilgi alaka sıfır. Memlekete gıdınce kendı doktoruma gıdecem... Ne ultrason ne bıse. Elıme bı kagıt tutusturdu folık asıt kullan dıye o kadar
kocacığımla benim resmim ayy internetleremi düşmüşüz şekerim Ne yazıkki devlet hastaneleri öyle be canım. Hiç insan muamelesi görmüyosun. Uyarsanda yersin azarı. Aldıkları parayı ne kadar hakediyolar acaba...
Bu arada tembel blog yazarı hergün bakıyorum hiçbişey yazmıyosun. Fırında aldın artık. Ne zman güncelliyceksin bloğunu