- 18 Ağustos 2011
- 3.181
- 303
- 363
mmm nefis görünüyo sofran canım ellerine sağlık. aa tarif istemezmi hiç eylül gelinleri değişik olan herşeye kapımız açık biliyosun
etler hazır mı onuda kendin mi yaptın canım ?? Ben hiç böyle süslemiyorum sofralarımı ya aceleye geliyo ya akşam iş çıkışı apar topar yapıyorum. zaten benim eşim içinde hiç önemli değildir öyle şeyler. Bazen özeniyorum bakıyorum onun için önemli değil bende boşweriyorum
Annemde daha iyi canım dün gidemedim bugün gidicem. Kontrolü vardı bugün. Yawaş yawaş kendi işini yapıyo artık. c.tesi gecesi orda kaldık pazar günü temizliğini yaptım biraz. Amiinn Allah sevdiklerimizi başımızdan eksik etmesin.
yorgunpenguen annene çok geçmişler olsun tatlım yeniden.
aydasu valla hayranım sana hem çalışmak hemde böyle güzel yemekler tarifler gerçekten harika. ben devamlı evdeyim ama insanın becerisi işte yapamam senin gibi yapsamda o bazlamaları 5 saatimi alırsenin o tavada börekleri baya uğraşmıştım tin tin anca
bazen görüyorum işte sizi gaz geliyor hadi yapayım bendeşu anda mesela akşama ne yapsam diye düşünüyorum öyle zor geliyorki hemde bayadır da birşey yapmadım. ev işleri şu bu iyi güzelde yemek işine hala ısınamadım
:))
Cok tesekkur ederım canım... Bak gaza getırme benı tum arsıvımı paylasacam yoksa bloga koymadan
Bu arada ben calısmıyorum canım, ha ama evde ders calısıyorum o ayrı
Evlenmeden uc ay once bıraktım gurbette oldugumuzdan meslegımı ıcra edemıyorum, esım ıstemıyor...
Evlenmeden once hıc bılgım yoktu benım yemeklerle ılgılı ama merakım coktu cevremdekı herkes bıgun bu hale gelecegımı bılıyordu
Evlenmeden 2 yıl once yemek tarıflerınden dev bır arsıv olusturmaya baslamıstım kendıme gerısını sen dusun
Dolapta ne var gel beraber karar verelım aksam yemegıne, bı de susle soyle ohh
olsun ders çalışmakta çalışmakbenimde merakım var hani yaptımmı birşeyi tam yaparım herkes inanılmaz beğenir pastalar, çorbalar,yemekler ama bi o kadarda üşengeçliğim var. heleki birde şimdi evimde değilim ya hiç birşey yapasım gelmiyor. dolabımda açıkçası ne var bilmiyorum :44: dondurulmuş şeylerden yapıcam sanırım tatlım ya taze yada kuru fasülye yanınada pilav fazla teferuatlı işlere giremem şimdi. ama dün kaynım senin tarifinden yaptığım tavadaki börekten istedi artık ondan yapmam gerek bi gün
Anladım canım, kendı evınde olmayınca hıc ıcınden gelmez ınsanın...
Ah o dolaptakı yemekler...
Benım hıc bır seyım yok dolabımda sehır dısına geldıgım ıcın bu sene yapamadık, olsa ne guzel benım de elıme yapısırdı neyse seneye artık ınsallah...
Desene kıymalı boregı cok guzel yapmıssın hep ıstıyorlar bak :) Ellerıne saglık canım...
ee senin sayende tatlım yoksa nerden bilicektim de yapıcaktım:13:
merhaba kızlar kaç gündür giremiyorum hem işlerim yoğun hem dün erken çıkıp doktora gittim burun ameliyatı olucam
geçmişe bakamıyorum size bi hbr vereyim dedim işim yoğun belki bugün giremem ama yarın mutlaka gelirim
ben o penguıni galiba tanıdım
inşallah kaçırdığım önemli bşy yoktur görüşmek üzere..
merhaba kızlar kaç gündür giremiyorum hem işlerim yoğun hem dün erken çıkıp doktora gittim burun ameliyatı olucam
geçmişe bakamıyorum size bi hbr vereyim dedim işim yoğun belki bugün giremem ama yarın mutlaka gelirim
Selam kızlar son zamanlarda bir yorgunluk var üstümde uyanık haldeyim ama kalkamıyorum yataktan heryerim ağrıyo temizlik yapıyorum kendimi yormadan yavaş yavaş havalar güzel olsa biraz çamaşır kurusa
Selam kızlar son zamanlarda bir yorgunluk var üstümde uyanık haldeyim ama kalkamıyorum yataktan heryerim ağrıyo temizlik yapıyorum kendimi yormadan yavaş yavaş havalar güzel olsa biraz çamaşır kurusa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?