• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Selam kknin guzel kızları.dun eşiymle barıştık.ama ben az kalsın evden gidiyordum o beni durdurdu.sonra kayınvalidelere gölcük te pikniğe gittik gol cok güzeldi ya buz tutmuştu tamamen .eğlendik guzel vakit geçirdik. Acayip soğukyu ama. Neyse bugun dukan diyetine başladım.insallah bırakmam.birazdanda yürüyüşe çıkacağım.xbox kinect guzel birşeye benziyor yaa.ama fiyatları nasıl pahalı mı.ben duymamıştım daha önce :1:

eşinle barıştığına sevindim tatlım en güzelide yakışanıda bu olmuş :)
ohhh piknikte eminim çok güzel geçmiştir bende istiyorum yaz gelsin dışarlara atalım kendimizi
xbox kinect te tatlım piyasada internette bilmiyorum ama biz 1000 liraya aldık. ps3 vardı verip üzerine para ekledik bizim için daha uygun oldu.

mm senin yaşadıkların biraz daha farklı canım
herkese Allah kaldırabildiği kadar yük veriyor işte
sana çok ayıpları olmuş sanırım
eşimin ailesi benim şahsıma şimdiye kadar hiçbişey yapmadılar Allah var
eşime karşı çok düşüncesizlikleri oldu, ilgisiz davrandılar, bazı şeylerde çok çok çok düşncesiz hareket ettiler, görgüsüzce durumlarla karşılaştım
para konsunda çok eziyet ettiler
ama beni herkese överler, canım kızım canım yavrum derler, kayınpederim hep yanında oturtur yani bana iyi davranırlar
bu yüzden ben de yüzlerine karşı kötü olamam sabırlı davranmaktan başka çarem olmuyor pek

ancaaakk en büyük görümcemle 2 yıldır eşim de ben de küsüz
o bana çok fena şeyler yaptı, hatta namusuma bile iftira attı çok çirkinleşti
o ablası hapise girdi gecen yıl eşim maddi anlamda yardımda bulundu yegenleri için
ama asla yüz yüze gelmiyoruz 2 senedir konuşma görüşme yok
bir sürü şey yaptı biz ablamız dedik sustuk ama en son raddede eşim öyle bir sildi ki adını bile andırmıyor
bitti gitti hayatımızdan
kayınpederim falan gidip ziyaret etmemizi istiyor ama eşim kesinlikle susturuyor lafını bile ettirmiyor

eşlerimiz için çok şanslıyız, bunlardan daha kötüsünü yaşayıp eşlerinden de destek göremeyen kadınlar var
Allaha hamdolsun

İnsan herşeyi yaşıyabiliyor ama sağlık olsun diyorum ben hep en başta gerisi teferruat ben Allah'a havale ettim Rabbim en iyisini bilir.:34:

eşinle barıştığına sevindim tatlım en güzelide yakışanıda bu olmuş :)
ohhh piknikte eminim çok güzel geçmiştir bende istiyorum yaz gelsin dışarlara atalım kendimizi
xbox kinect te tatlım piyasada internette bilmiyorum ama biz 1000 liraya aldık. ps3 vardı verip üzerine para ekledik bizim için daha uygun oldu.

Evet biraz pahalıymis canım.ama eminim cok eğlencelidir.

Selam kknin guzel kızları.dun eşiymle barıştık.ama ben az kalsın evden gidiyordum o beni durdurdu.sonra kayınvalidelere gölcük te pikniğe gittik gol cok güzeldi ya buz tutmuştu tamamen .eğlendik guzel vakit geçirdik. Acayip soğukyu ama. Neyse bugun dukan diyetine başladım.insallah bırakmam.birazdanda yürüyüşe çıkacağım.xbox kinect guzel birşeye benziyor yaa.ama fiyatları nasıl pahalı mı.ben duymamıştım daha önce :1:

Barışmanıza sevindim hayatı zorlaştırmayın bugün varız yarın yokuz ben böyle bakıyorum,
Bu dukan diyeti söylendiği kadar iyimi acaba ben öylesine bir araştırmıştım ama inşallah iyi sonuçlar alırsın:34:

günaydıııınnn
evimde yalnızım keyif yapıyom :16:
kayınpederim burada işe girmişti ya hani kızlar, o anlaşma iptal olmuş, inşaat firması vazgeçmiş
kayınpederim de dün evine döndü bu sebeple:))))))
yani kasım ayına kadar bizde kalacaktı, artık kalmayacak.
sadece 2 ayda bir 4-5 günlüğüne ziyarete gelir ee öyle olunca da başımın üstünde yeri var tabiki
dün belalı görümcemin kızlarını da aldı annelerine bıraktı
çocuklar giderken "ayy keşke her haftasonu annemler bizi buraya gönderseeeee" dediler:1::1:
biraz daha kötü davranmalıyım sanırım insanlara:27:

Gözünaydın canım :9:

Ahsencim gözünaydın tatlım çok sevindim senin adına. İşallah sınavlarında iyi geçer o yükü de atarsın üzerinden.

Northstar barışmanız iyi olmuş. Aynı ewin içinde küslük kendiniz yıpratmaktan başka bi işe yaramıyoki. Ben artık kırgınlıklarımı hiç sürdürmüyorum. Çünkü gün içinde stresten sıkıntıdan elbet bazen düşüncesiz dawranışlarımız oluyo. Bilerek yapılmıyoki.

mlsvt; xbox güzel bişeye benziyo canım ama çok pahalı ya biz alamayız şuan kesinlikle. Hayırlı olsun size canım iyi eğlenceler.

Ahsencim gözünaydın tatlım çok sevindim senin adına. İşallah sınavlarında iyi geçer o yükü de atarsın üzerinden.

Northstar barışmanız iyi olmuş. Aynı ewin içinde küslük kendiniz yıpratmaktan başka bi işe yaramıyoki. Ben artık kırgınlıklarımı hiç sürdürmüyorum. Çünkü gün içinde stresten sıkıntıdan elbet bazen düşüncesiz dawranışlarımız oluyo. Bilerek yapılmıyoki.

mlsvt; xbox güzel bişeye benziyo canım ama çok pahalı ya biz alamayız şuan kesinlikle. Hayırlı olsun size canım iyi eğlenceler.

bana kalsa bende almam ama eşim çok istedi biriktirmiş para kıramadım iyi dedim sen çok istiyorsun al bakalım dedik. ben onun yerine neler alırdım :6:

kızlar selam ben yazamıyorum artık buraya ..işler cok yoğun haftasonu evimde biile değildim dısarıda kalmak zorunda kaldım kocamla ikinci kez ayrı gece gecirdik saolsun evi bir güzel dağıtmış kocacım ve benim toplamaya halim yoktu pazar biraz palladium da gezdik sonra uyudum tüm gün ,bu akşam 3 makina ütülenecek çamaşır var ayrıca sabah evden cıkmadan 1 makine daha çamaşır attım... yani halim bu akşam harapp:14:

kızlar siz bütn çamaşırları ütülüyo musunuz?
ben uğraşmıyorum ya gömlekler, pantolonlar haricinde pek ütü yaptığım söylenemez

ben uğraşmıyorum ya gömlekler, pantolonlar haricinde pek ütü yaptığım söylenemez

bende nevresimlerimi, havluları ütülemiyorum, ıslakken silkeliyorum, uçlarından çekiyorum, zaten ütülü gibi oluyor..

tavuk sote tarifi verim canım,kime yapsam tadını çok beğeniyor.. Göğsünden değil bacaklarından yapıyorum hani bimde satılıyor kemiksiz.. Tavuğu sotelik doğradıktan sonra kısık ateşte haşlıyorum, tavada soğanları kavuruyorum, bir diş sarmısak koyuyorum, sonra yeşil,kırmızı,sarı biberleri koyuyorum,ama çok öldürme,biraz diri kalsın,tavukları atıyorum.. Pişmesine 2-3dk kala fincanın içinde hazırladığım tuz,azıcık şeker, tarçın,karabiber,yenibahar,kırmızı biber karışımını döküyorum,1-2 karıştırıyorum servise hazır.. Görsel olarak çok güzel renkli renkli, tarçın değişik bir tad veriyor..

tavuk sote tarifi verim canım,kime yapsam tadını çok beğeniyor.. Göğsünden değil bacaklarından yapıyorum hani bimde satılıyor kemiksiz.. Tavuğu sotelik doğradıktan sonra kısık ateşte haşlıyorum, tavada soğanları kavuruyorum, bir diş sarmısak koyuyorum, sonra yeşil,kırmızı,sarı biberleri koyuyorum,ama çok öldürme,biraz diri kalsın,tavukları atıyorum.. Pişmesine 2-3dk kala fincanın içinde hazırladığım tuz,azıcık şeker, tarçın,karabiber,yenibahar,kırmızı biber karışımını döküyorum,1-2 karıştırıyorum servise hazır.. Görsel olarak çok güzel renkli renkli, tarçın değişik bir tad veriyor..

ıımm çok severim tavuk soteyi:56:

bende gömlek pantolon bide buruşurs aince t-shirtler onları ütülerim. nevresim filann ütülemiyorum. Zaten altımızda buruşuyo o 1 gecede. Benim eşim nasıl beceriyosa kenarlara sıkıştırdığım nevresimleri bile çıkartır gece :1:

kızlar bana güzel bir tavuk yemeği söyleyin ya

bende bugün tavuk yapıcam. Kelebek deniyo sırt kısmı tavuğun ondan aldım. Derilerini soyup salçalı baharatlı sos yapıp karıştırıp fırına atıcam canım.

Back