• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Selam kızlar nasılasınız bu sabah regl oldum.neyse bir dahaki aya kaldı.cay delmiyorum simdi cay içeceğim sonrada temizlik yapmam lazım sonrada ütü.off kasvet çöküyor ev ısı deyince ama mecbur. Bu arada benim acilen zayıflamam lazım göbeğim çıkmış kocis bana laf söküyor habire. Git gide kilo alıyorsun diye.acaba dükkan diyeti mı yapsam ne yapsam bir öneriniz var mı? bu is artık çok ciddi .

tatlıyı mı çok yiyorsun bu sıralar, şekerli şeyler direk göbeğe gidiyormuş çünkü.. Bide suyu bol iç, zayıflamaya yardımcı oluyormuş..

Basınız salsun Allah sabırlar versin esine ve ailesine.allah kalanlara uzun ömürler versin.

kızlar nasılsınız?
şöyle bir baktım geçmişe. tabikide buluşmadaki fotoğraflarada hepiniz çok tatlısınız kızlar çok eylenilmiş kaynaşılmış belli:)

bizdede keyifler iyi değil. üst üste aileden yakınlarımızı kaybediyoruz.perşembe gecesi eşimin babannesini kaybettik gece rahatsızlandı diye apar topar amcasına gittik ambulans gelmişti kadıncağız yanımızda vefat etti :( apar topar hemen cenaze için herkes trabzona geçti. dün sabah eşimle döndük. çok yorgunum yorgunluğun üzerine uçakta fena yaptı.insan orda hiç anlamıyor baya kalabalık koşuşturyorsun ama havasından mı anlamamıştım birşey şimdi pelte gibiyim kolumu kaldıramıyorum..

bir arkadaşımızın daha babaannesi vefat etmiş herhalde başı sağolsun Allah geride kalanlara sabır uzun ömür versin..

diğer tüm herkesinde umarım keyfi yerindedir

canım başınız sağolsun.. Allah mekanını cennet etsin..

tatlıyı mı çok yiyorsun bu sıralar, şekerli şeyler direk göbeğe gidiyormuş çünkü.. Bide suyu bol iç, zayıflamaya yardımcı oluyormuş..

Hayır ben tatlı pek sevmem ben karbonhidrat tüketiyorum fazla oyuzden sanırım.makarnadan vazgeçemiyorum.:1:

kızlar merhaba ben geldim. internetsizlik ne zormuş. annemgildeyim şu an. gelir gelmez int.e sarıldım :)) ben gelmeyeli 20 sayfa olmuş hepsini okuyamam, hepiniz iyisinizdir umarım. buluştunuz mu? fotolarınız nerdeee?

kızlar merhaba ben geldim. internetsizlik ne zormuş. annemgildeyim şu an. gelir gelmez int.e sarıldım :)) ben gelmeyeli 20 sayfa olmuş hepsini okuyamam, hepiniz iyisinizdir umarım. buluştunuz mu? fotolarınız nerdeee?

özledik seni yaw :54: fotolar hanzade de var, oraya bak istersen..

mlsvt başınız sağolsun canım allah sabır versin

landfloves hoş geldin bebeğim özledim seni benim albümde fotolar baktın mı

baktım hanzadeciğim. süpersiniz hepiniz maşallah.. koskoca istanbuldan 4 kişi mi gelebilmiş ama şaşırdım. hani ocwmays, hani eftelya? daha istanbullular aklıma gelmiyor ama baya klişi vardı yaa..

demet9 işi bıraktı mı bu arada? haberiniz var mı? o da çok sıkıntılıydı çünkü?

ben çok rahatım keşke dah aönceden bıraksaymışım diyorum. şimdilik 1 tane iş görüşmesine gittim istedikleri belgeler bende yoktu, olma ihtimali çok azdı zaten, aramadıklarına görede olmadı. inşallah 1 ay sonra falan bulurum, şimdilik evimin tadını çıkarıyporum. havalarda çok güzel burda kızlar, 2 hafta sonra deniz sezonunu açarız heralde, beklerim hepinizi.

baktım hanzadeciğim. süpersiniz hepiniz maşallah.. koskoca istanbuldan 4 kişi mi gelebilmiş ama şaşırdım. hani ocwmays, hani eftelya? daha istanbullular aklıma gelmiyor ama baya klişi vardı yaa..

demet9 işi bıraktı mı bu arada? haberiniz var mı? o da çok sıkıntılıydı çünkü?

ben çok rahatım keşke dah aönceden bıraksaymışım diyorum. şimdilik 1 tane iş görüşmesine gittim istedikleri belgeler bende yoktu, olma ihtimali çok azdı zaten, aramadıklarına görede olmadı. inşallah 1 ay sonra falan bulurum, şimdilik evimin tadını çıkarıyporum. havalarda çok güzel burda kızlar, 2 hafta sonra deniz sezonunu açarız heralde, beklerim hepinizi.

demet9 şimdilik ayrılmadı konunun üstünü kapatmaya çalışmışlar şimdilik bi problem çıkana kadar devam edecek bildiğim kadarıyla

dün pişirdiğim yemekler bitti kızlar biraz pilav var sadece çorbada vardı ama kocam öğlen işe giderken içmiş ne yapsam acaba anneme mi gitsem yoksa

landfloves evde kalmak rahat anlaşılan tavsiye ediyosun o duyguyu merak ediyorum

dün pişirdiğim yemekler bitti kızlar biraz pilav var sadece çorbada vardı ama kocam öğlen işe giderken içmiş ne yapsam acaba anneme mi gitsem yoksa

ton balıklı makarna yapıcam bugün bide salata.. Yarın akşam eşimin maçı var, haftasonuda misafir, yemek yapıpta kalsın istemiyorum..

Bende dün kurutulmus patlıcan ve biber dolması yaptım birde domates corbasi yaptım bu aksamda onlari yeriz. Kızlar C L A 500 duydunuzmu hiç amayınız ürünü yağları yakan bir yağ asidi bu. Konuğu liocilid asid mı ne. Kullanan tanıdığınız varmi

landfloves evde kalmak rahat anlaşılan tavsiye ediyosun o duyguyu merak ediyorum

evet canım benim çok rahat, ama fazlası zarar. uzun sürew oturmak istemem doğrusu.

annem kısır yaptı çay demleniyor şimdi termosa koyup komşularıda alıp annemgilin burda yeni açılan bir park var oraya gideceğiz. ağaçlar altında, bayanlar yiyeceklerini içeceklerini getiriyor sohbet muhabbet orda oturuyorlar, havada güneşli. özendirmek gibi olmasın tabii kızlar çalışmakta çok güzel, ben uzun süre duramam böyle bir kaç hafta sonra ne iş olsa yaparım moduna girebilirim.

evet canım benim çok rahat, ama fazlası zarar. uzun sürew oturmak istemem doğrusu.

annem kısır yaptı çay demleniyor şimdi termosa koyup komşularıda alıp annemgilin burda yeni açılan bir park var oraya gideceğiz. ağaçlar altında, bayanlar yiyeceklerini içeceklerini getiriyor sohbet muhabbet orda oturuyorlar, havada güneşli. özendirmek gibi olmasın tabii kızlar çalışmakta çok güzel, ben uzun süre duramam böyle bir kaç hafta sonra ne iş olsa yaparım moduna girebilirim.

ben de evde olsam kadınlarla güne katılsam hava güzel olunca pikniğe gitsek kadın kadına aayyy ne hoş olur...kısırlar,börekler,sarmalar.....

Back