• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

gördüm tmm zaten sen söylemesen görmezdim açık ama sayfa aşağıa duruyo

Ay kızlar sayfaya arada bakıyorum ama yazamıyorum işlerim var biraz. Landfloves tatlım gelip gimişsin. ohh ne güzel keyfin yerinde, sıkılana kadar böyle dewam et valla sinirli halinden eser kalmamıştır, pamuk gibi olmuşundur şimdi :1:
Ya şu ismimi bende değiştireyim bari kızlar ya kabAK gibi ortada ismim cismim. Hanzade annemin yanına bugün, yarın gidemiycem. Bugün eşimle ewde olalım istedik uzun zamandır birbirimize vakit ayıramıyoruz. yarında nöbetçiyim gece. c.tesi artık. Hala eğilemiyo,uzun süre oturamıyo. yatıyo daha.
Bu gece eşimle film izliycez işallah. Öğle arası gittim bugün çalışmıyo ya kahvaltıyada beni bekledi. Güzel bi sofra hazırlamış. beraber yedik. Şimdi bilgisayar oynuyo ewde.Akşamada kumpir yapıcam canımız çekti.

elifim sen de değiştir beni tanıyanlar olmuş kk daki ...... senin eşin değil mi diye kocama sormuşlar haberin olsun seni tanıyolar dedi bi de bazı arkadaşlarım buraya üye olmadıkları halde (en azından ben öyle biliyorum) girip yazdıklarımı okumuşlar sizin yazışmalarınız gördüm falan dediler ben de değiştirdim

Son düzenleme:
elifim sen de değiştir beni tanıyanlar olmuş kk daki senin eşin değil mi diye kocama sormuşlar haberin olsun seni tanıyolar dedi bi de bazı arkadaşlarım buraya üye olmadıkları halde (en azından ben öyle biliyorum) girip yazdıklarımı okumuşlar sizin yazışmalarınız gördüm falan dediler ben de değiştirdim

canım nasıl değiştiriyoruz bana özel mesajla anlatsana. ben şifremi filanda değiştiricem, hep kullandığım bi şifre çok insan biliyo. tek rahat olduğum yer burası, burayıda kaptırmayayım

Son düzenleme:
elifcim bu sefer olacak farklı yöntem...özel msj attım...1 hakkın var unutma...

yeniden yazıyorumç

7 nisan gündüz yada akşam nasıl olursa ? saatini bizler belirleriz. ( saatide belirleyelim kızlar vafi sen söyle uzaktan gelen sensin biz yakınız)

Kızlarla biz buluşuyoruz eşli olarak tophaneye gidicez nargile içeceğiz :10::10:
istanbulda olup gelmek isteyen var ise gelsin.

selam bu arada mucuukkk :54::54:

Son düzenleme:
Hayırlı olsun yeni nick'in tanıdım:1:

yeniden yazıyorumç

7 nisan gündüz yada akşam nasıl olursa ? saatini bizler belirleriz. ( saatide belirleyelim kızlar vafi sen söyle uzaktan gelen sensin biz yakınız)

Kızlarla biz buluşuyoruz eşli olarak tophaneye gidicez nargile içeceğiz :10::10:
istanbulda olup gelmek isteyen var ise gelsin.

selam bu arada mucuukkk :54::54:

Biz zaten geliyoruz tatlım bildiğin üzere daha kalabalık olsak daha güzel olur diye düşünüyorum :13:

Biz zaten geliyoruz tatlım bildiğin üzere daha kalabalık olsak daha güzel olur diye düşünüyorum :13:

biliyorum tatlım siz geleceksiniz..

diğer arkadaşlar için söyledim böyle arada yazalım herkes görsün. bide nasıl gidicez öğlen mi akşam mı ?
çok erken gitmeyelim en güzeli bence 2*3 gibi falan gidebiliriz. :)

bide ulaşım için tramvay harika oluyor. tam önünde indiriyor..
yada taksim gs lisesinin arasından dümdüz aşağı yürünebilir :34::34:

biliyorum tatlım siz geleceksiniz..

diğer arkadaşlar için söyledim böyle arada yazalım herkes görsün. bide nasıl gidicez öğlen mi akşam mı ?
çok erken gitmeyelim en güzeli bence 2*3 gibi falan gidebiliriz. :)

bide ulaşım için tramvay harika oluyor. tam önünde indiriyor..
yada taksim gs lisesinin arasından dümdüz aşağı yürünebilir :34::34:

Canım 3 gibi buluşuruz derim ben. Tabi burada önemli olan vafi. Biz her türlü ayarlarız kendimizi :)

Back