• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Selam kızlar,
napıyosunuz,nasılsınız?

Canım sıkıldı şimdi, bütün yıl bu ayı bekledim ben ya.Zam aldığımız ay mart ayı, sonuç hüsran.
offff offf...
Proje üstüne proje vermesini biliyorlar ama .Kaç haftadır haftasonu notebook alıyorum yanıma.İş çok,iş aksamasın diye onca stres, karşılık yok.

Bende bundan sonra rahat rahat takılcam.

Selam kızlar,
napıyosunuz,nasılsınız?

Canım sıkıldı şimdi, bütün yıl bu ayı bekledim ben ya.Zam aldığımız ay mart ayı, sonuç hüsran.
offff offf...
Proje üstüne proje vermesini biliyorlar ama .Kaç haftadır haftasonu notebook alıyorum yanıma.İş çok,iş aksamasın diye onca stres, karşılık yok.

Zam vermediler mi canım?

Temizliğimi yaptım,m yasasın kaldı ütü :emir_bebek::1: esime hava kararmadan gel bugun dedim Atatürk orman Parkı'na gidelim yuruyus yapalım dedim.sonrada kayın valideme gideceğiz yarında anneme gidecegimmzaten.neyse en güzeli temizliğin bitmiş olması.bu arada dün esimin bürosuna gittim oturuyorduk.bir ara esim cikti.esimin ortağının abisi var bunlarnesimle falan çok yakınlar.ben sacımı bal köpüğüne boyatmistim.bana dediği buarada yesim sacların çok kötü olmuş hemen boyatn .niye öyle diyorsun aa dedim.aksam esime söyledim bugun bana boyle dedi diye.oda o na neymiş sen işine bak deseydin ya dedi.o bir işine baksın dedi.

Son düzenleme:
Selam kızlar,
napıyosunuz,nasılsınız?

offff offf...

Bizimde geçen sene böyleydi benden az bilgisi olanlar proje hakkında benden çok alıyorlardı.
bende boykot yaptım. aldığım kadar çalışıcam diye :28: çok ta başarılı oldu vallahi. 2 katına çıkarıldı maaşım.
sonra yine zam aldım herkesle birlikte şimdi yine yavaştan aynısını yapıyor gibiyim :8: maaşımdan tam olmasa da memnunum ama olsun hakkımı aramam lazım..:54:
bu nisan ayında yeni zamlarımız belli olacak sanırım

inşallah seninde yükseltirler

Memur zammı bellli oldumu yaa.buanbuan canimm100 lira fena değil yine.bize verecekleri zam en fazla 50tl.takma kafanı

Selam kızlar,
napıyosunuz,nasılsınız?

offff offf...

Kendinden fazlasını verirsin hep verimli oluyım her iş yetişsin diye zam zamanı gelincede durum bu bu kadar yapabildik olur:24:
Ne denerki canım ya bunu kabul ediceksin yada itiraz hakkını kullanıp maaşında düzeltme talep ediceksin ,Ben her sene yaparım bu tartışmayı benim hakkım bu değil diye çünkü herkesin maaşını ben yatırıyorum,yatmadan önce itirazımı yapıp gerekli düzeltmeyi yapıyorum,bence hakkını ara sesini çıkarmazsan böyle gider :34:

Bizimde geçen sene böyleydi benden az bilgisi olanlar proje hakkında benden çok alıyorlardı.
bende boykot yaptım. aldığım kadar çalışıcam diye :28: çok ta başarılı oldu vallahi. 2 katına çıkarıldı maaşım.
sonra yine zam aldım herkesle birlikte şimdi yine yavaştan aynısını yapıyor gibiyim :8: maaşımdan tam olmasa da memnunum ama olsun hakkımı aramam lazım..:54:
bu nisan ayında yeni zamlarımız belli olacak sanırım

inşallah seninde yükseltirler

Saol canım.İnşallah. Ben burda çalışalı 5 sene olcak.

İŞimi sevmesem,arkadaşlarımı sevmesem çok farklı olabilirdi. Neyse bu sene sıkmam lazım dişimi, şu ev borcu biraz hafiflesin de.

Saol canım.İnşallah. Ben burda çalışalı 5 sene olcak.

İŞimi sevmesem,arkadaşlarımı sevmesem çok farklı olabilirdi. Neyse bu sene sıkmam lazım dişimi, şu ev borcu biraz hafiflesin de.

benimde 7. yılım olacak ağustosta. aynen ortama alışıyorsun işte.

-----------------------------

biz 25haziran da tatile gidiyoruz :1: bugün eşim yazmış onlar önceden bildiriyorlar. nereye gideceğimz belli değil ama :27::27:

Kendinden fazlasını verirsin hep verimli oluyım her iş yetişsin diye zam zamanı gelincede durum bu bu kadar yapabildik olur:24:
Ne denerki canım ya bunu kabul ediceksin yada itiraz hakkını kullanıp maaşında düzeltme talep ediceksin ,Ben her sene yaparım bu tartışmayı benim hakkım bu değil diye çünkü herkesin maaşını ben yatırıyorum,yatmadan önce itirazımı yapıp gerekli düzeltmeyi yapıyorum,bence hakkını ara sesini çıkarmazsan böyle gider :34:

işte eldeki bulgurdan olmıyım diye ses çıkarmıyom.
Görüşmeden çıkan herkesin suratı asık, herhalde doğru dürüst kimseye bişi vermemişler.
Önemli projeler almışız,tavuk fabrikası ile anlaşmısız,holdinglerle anlaşmışız,bu yıl zor geçcekmiş.
Geçsin bakalım. Hiç kasmıcam kendimi.Oldugu kadarı ile.

benimde 7. yılım olacak ağustosta. aynen ortama alışıyorsun işte.

-----------------------------

biz 25haziran da tatile gidiyoruz :1: bugün eşim yazmış onlar önceden bildiriyorlar. nereye gideceğimz belli değil ama :27::27:

biz kemere ulusoy holiday clup a gidicez fiyatı uygun gidenlerde çok memnun 5 yıldızlı otel düşünüyosanız bi bakın derim kale gibi mimarisi var haziranın 6-12 si arası gidicez

biz kemere ulusoy holiday clup a gidicez fiyatı uygun gidenlerde çok memnun 5 yıldızlı otel düşünüyosanız bi bakın derim kale gibi mimarisi var haziranın 6-12 si arası gidicez

ya biz balayına kemere gittik Antalya bölgesi istemiyorum özellikle :6: bi an heycanlandım ama kemer işte başka taraf istiyorum

işte eldeki bulgurdan olmıyım diye ses çıkarmıyom.
Görüşmeden çıkan herkesin suratı asık, herhalde doğru dürüst kimseye bişi vermemişler.
Önemli projeler almışız,tavuk fabrikası ile anlaşmısız,holdinglerle anlaşmışız,bu yıl zor geçcekmiş.
Geçsin bakalım. Hiç kasmıcam kendimi.Oldugu kadarı ile.

İşte evliler için sorun oluyor çünkü düzenli yapılan ödemeler var,demekki herkese aynı şekilde yaptılar ama bu kadar çok iş alıp motivasyon olsun diye iyi zam yapmaları beklenirdi neyse sağlık olsun canım sende çok kasma çalışırken gerekli kadarını yap fazlasını yapma eve iş götürme :34:

ya biz balayına kemere gittik Antalya bölgesi istemiyorum özellikle :6: bi an heycanlandım ama kemer işte başka taraf istiyorum

biz de kemere gitmiştik balayına ben marmaris fethiye falan istiyodum bu sene hatta ege akdeniz turu çok istiyodum mecburen bu yıl böyle bi tatil yapıcaz eltimlerle falan gidiyoruz 3 aile seneye inş.ege akdeniz yaparız

biz de kemere gitmiştik balayına ben marmaris fethiye falan istiyodum bu sene hatta ege akdeniz turu çok istiyodum mecburen bu yıl böyle bi tatil yapıcaz eltimlerle falan gidiyoruz 3 aile seneye inş.ege akdeniz yaparız

hımm bahsetmiştin canım.
biz yine başbaşa gidiyoruz bende karadeniz turu istedim ama kısmet diğer iznimizi öyle kullanırız belki :9:
öyle bakyorum şimdi ama sanki çok pahalı heeee :1:

hımm bahsetmiştin canım.
biz yine başbaşa gidiyoruz bende karadeniz turu istedim ama kısmet diğer iznimizi öyle kullanırız belki :9:
öyle bakyorum şimdi ama sanki çok pahalı heeee :1:

bu sene döviz kurlarının artışından dolayı otel fiyatları uçmuş

Bizde bu sene ev tutacağız tatil villalarından 7-8kisilik ailelerimizde götüreceğiz.benim anneciğim doğru düzgün hiç tatil yapamadı şimdiye kadar keske gücüm olsa onlari 5yildizli bir otele gönderebilecek.ama bu kadarini yapabiliyorum.boyle düşünerek ben karar verdim eşimde onayladı.bakalim çok pahalı ben denize yakın özel havuzlu bir ev istiyorum ins biraz uygun fiyata bulabiliriz

Son düzenleme:
Back