• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

akşam son anda misafirim geldi işten eve giderken arkadaşımla konuşmuştum eşiyle bize geldiler hemen gider gitmez yemek yaptım şehriye çorbası havuçlu tavuk sote pilav salata en pratik şeyler hemen oldu onlar gelene kadar

benimde haftasonu 2 günde misafirim olacak, temizlik işini bende bitirdim, sadece c.tesi bir süpürürüm o kadar.. Beni zorlayan temizlik zaten, şimdi kafam rahat ama, yemek yapmayı problem etmiyorum, menüyüde kafamda yavaş yavaş oluşturdum..

Temizlik ütü ve çamaşır aradan çıkınca büyük rahatlık oluyor:1: geriye sadece misafirlere güzel şeyler hazırlamak kalıyor:34: menüyü bende hazırladım belki bir iki şeyde değişiklik yaparım çay'a gelicekler zaten yine açık büfe şeklinde hazırlarım daha rahat oluyor, misafirler gidincede eşimle sinema'ya program yaptık:34:

c.tesi misafir gelecekti ama eşim çalıştığı için salı gününe erteledik pazar rahat rahat temizlik yaparım p.tesi akşamdan yemeklerimin bi kısmını hazırlarım tatlı yaparım salı işim kolay olur akşam eve gelince

Son düzenleme:
Kızlar bugun işyerime masa geldi:) Hiçbirşeye bu kadar sevinemezdim. 10 aydır ben sandalyede oturuyorum, kucağımda netbook öyle internete giriyordum. Artık benimde bir masam var:)) Ufacık bir masaya bile sevinebiliyomuşş insan:) Aylardır sandalyede oturmaktan sırt ağrılarım azmıştı.

Kızlar bugun işyerime masa geldi:) Hiçbirşeye bu kadar sevinemezdim. 10 aydır ben sandalyede oturuyorum, kucağımda netbook öyle internete giriyordum. Artık benimde bir masam var:)) Ufacık bir masaya bile sevinebiliyomuşş insan:) Aylardır sandalyede oturmaktan sırt ağrılarım azmıştı.

nasıl yani masasız mı çalıştırıyolardı nasıl dayandın

Hayırlı olsun masasız günlerin acısını çıkar:34: İşte ufacık bişeye bile seviniyor insan mutlu oluyor rahata kavuşmana sevindim.

Neden masan yoktu ki canım çok ilginç yöneticilerin varmış gerçekten :26:

canım hayırlı olsun masan ama masasız nasıl çalışıyodunki ?? Ne iş yapıyodun sen canım ?

:) Kızlar burası devlet dairesi, özel sektör gibi değilki. Ben laboratuvar elemanıyım, zaten masa başı iş değil ama, evrak işlerim oluyo, bilgisayardan araştırma yapmam gerekiyor. Yani masa başı eleman kadar olmasada yinede masa ve bilgisayara ihtiyacım var. Bu zamana kadar bilgisayarla işlerimi kendi netbookumda hallettim, evrak işlerindede şaka gibi ama dikdörtgen ince kolim var, onu kucağıma koyup çalışıyodum. Yada başkasının masasına geçiyordum. Tabi baya zorlandım bu şekilde çalışmak için. Ama allahtan çok yoğun değil işlerim, öyle saatlerce evrak işim yok yani. Olsun ben işyerimi seviyorum, burda olmaktan mutluyum, o yüzden gözüm görmedi bu zorlukları. Ama masam gelince çok sevindirik oldum ya. Öğlen aradı gidip, çöp kovası, süs eşyası, notluk falan alcam:) Aylardır masa olmayınca görgüsüzleştim:))

:) Kızlar burası devlet dairesi, özel sektör gibi değilki. Ben laboratuvar elemanıyım, zaten masa başı iş değil ama, evrak işlerim oluyo, bilgisayardan araştırma yapmam gerekiyor. Yani masa başı eleman kadar olmasada yinede masa ve bilgisayara ihtiyacım var. Bu zamana kadar bilgisayarla işlerimi kendi netbookumda hallettim, evrak işlerindede şaka gibi ama dikdörtgen ince kolim var, onu kucağıma koyup çalışıyodum. Yada başkasının masasına geçiyordum. Tabi baya zorlandım bu şekilde çalışmak için. Ama allahtan çok yoğun değil işlerim, öyle saatlerce evrak işim yok yani. Olsun ben işyerimi seviyorum, burda olmaktan mutluyum, o yüzden gözüm görmedi bu zorlukları. Ama masam gelince çok sevindirik oldum ya. Öğlen aradı gidip, çöp kovası, süs eşyası, notluk falan alcam:) Aylardır masa olmayınca görgüsüzleştim:))

O zaman hayırlı olsun canım

beren saat 2 aylık hamileymiş şimdi gördüm ben de moda oldu evlenmeden hamile kalmak....

selamlar dışarıda bir kaç işim var onları halletmeden bir uğrayayım dedim
sağolun kızlar, bir dahaki aya kaldı artık bizim bebişko biraz daha beklemeye karar vermiş:)

topiğimiz kurulalı 1 seneyi geçti, farkındaysanız bu kadar uzun süre bir arada kalabilen tek gelin topiğiyiz
dağılırsak üzülürüm ya bu topik sessiz kalmasın

selamlar dışarıda bir kaç işim var onları halletmeden bir uğrayayım dedim
sağolun kızlar, bir dahaki aya kaldı artık bizim bebişko biraz daha beklemeye karar vermiş:)

topiğimiz kurulalı 1 seneyi geçti, farkındaysanız bu kadar uzun süre bir arada kalabilen tek gelin topiğiyiz
dağılırsak üzülürüm ya bu topik sessiz kalmasın

Bebiş geleceği zamanı çok iyi biliyodur bence, anne babasını birazcık daha rahat bırakmak istiyo galiba, biraz daha birbirinize doyun diye bekliyo :1:
ewet canım hem uzun süredir varız, hemde daha içimizden hiçbiri ceza almadı, uyarı almadı, kurallara aykırı hiçbişey yapmadık. çok uslu gelinleriz biz :nazar: :kkk:

Bebiş geleceği zamanı çok iyi biliyodur bence, anne babasını birazcık daha rahat bırakmak istiyo galiba, biraz daha birbirinize doyun diye bekliyo :1:
ewet canım hem uzun süredir varız, hemde daha içimizden hiçbiri ceza almadı, uyarı almadı, kurallara aykırı hiçbişey yapmadık. çok uslu gelinleriz biz :nazar: :kkk:

eylül gelinlerinden, uslu gelinlere terfi ettik :21: :9:

Temizlik ütü ve çamaşır aradan çıkınca büyük rahatlık oluyor:1: geriye sadece misafirlere güzel şeyler hazırlamak kalıyor:34: menüyü bende hazırladım belki bir iki şeyde değişiklik yaparım çay'a gelicekler zaten yine açık büfe şeklinde hazırlarım daha rahat oluyor, misafirler gidincede eşimle sinema'ya program yaptık:34:

c.teside,pazarda yemeğe gelecekler,misafirlerim.. Bende öğlen arası pazara gittim enginar aldım, ana yemekleri farklı yapıcamda, enginar nasılsa z.yağlı fazla yapıp 2 günede çıkarırım..

Selam kızlar nasılasınız bu sabah regl oldum.neyse bir dahaki aya kaldı.cay delmiyorum simdi cay içeceğim sonrada temizlik yapmam lazım sonrada ütü.off kasvet çöküyor ev ısı deyince ama mecbur. Bu arada benim acilen zayıflamam lazım göbeğim çıkmış kocis bana laf söküyor habire. Git gide kilo alıyorsun diye.acaba dükan diyeti mı yapsam ne yapsam bir öneriniz var mı? bu is artık çok ciddi .

Son düzenleme:
kızlar nasılsınız?
şöyle bir baktım geçmişe. tabikide buluşmadaki fotoğraflarada hepiniz çok tatlısınız kızlar çok eylenilmiş kaynaşılmış belli:)

bizdede keyifler iyi değil. üst üste aileden yakınlarımızı kaybediyoruz.perşembe gecesi eşimin babannesini kaybettik gece rahatsızlandı diye apar topar amcasına gittik ambulans gelmişti kadıncağız yanımızda vefat etti :( apar topar hemen cenaze için herkes trabzona geçti. dün sabah eşimle döndük. çok yorgunum yorgunluğun üzerine uçakta fena yaptı.insan orda hiç anlamıyor baya kalabalık koşuşturyorsun ama havasından mı anlamamıştım birşey şimdi pelte gibiyim kolumu kaldıramıyorum..

bir arkadaşımızın daha babaannesi vefat etmiş herhalde başı sağolsun Allah geride kalanlara sabır uzun ömür versin..

diğer tüm herkesinde umarım keyfi yerindedir

Back