- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde haftasonu 2 günde misafirim olacak, temizlik işini bende bitirdim, sadece c.tesi bir süpürürüm o kadar.. Beni zorlayan temizlik zaten, şimdi kafam rahat ama, yemek yapmayı problem etmiyorum, menüyüde kafamda yavaş yavaş oluşturdum..
Kızlar bugun işyerime masa geldi:) Hiçbirşeye bu kadar sevinemezdim. 10 aydır ben sandalyede oturuyorum, kucağımda netbook öyle internete giriyordum. Artık benimde bir masam var:)) Ufacık bir masaya bile sevinebiliyomuşş insan:) Aylardır sandalyede oturmaktan sırt ağrılarım azmıştı.
Kızlar bugun işyerime masa geldi:) Hiçbirşeye bu kadar sevinemezdim. 10 aydır ben sandalyede oturuyorum, kucağımda netbook öyle internete giriyordum. Artık benimde bir masam var:)) Ufacık bir masaya bile sevinebiliyomuşş insan:) Aylardır sandalyede oturmaktan sırt ağrılarım azmıştı.
:) Kızlar burası devlet dairesi, özel sektör gibi değilki. Ben laboratuvar elemanıyım, zaten masa başı iş değil ama, evrak işlerim oluyo, bilgisayardan araştırma yapmam gerekiyor. Yani masa başı eleman kadar olmasada yinede masa ve bilgisayara ihtiyacım var. Bu zamana kadar bilgisayarla işlerimi kendi netbookumda hallettim, evrak işlerindede şaka gibi ama dikdörtgen ince kolim var, onu kucağıma koyup çalışıyodum. Yada başkasının masasına geçiyordum. Tabi baya zorlandım bu şekilde çalışmak için. Ama allahtan çok yoğun değil işlerim, öyle saatlerce evrak işim yok yani. Olsun ben işyerimi seviyorum, burda olmaktan mutluyum, o yüzden gözüm görmedi bu zorlukları. Ama masam gelince çok sevindirik oldum ya. Öğlen aradı gidip, çöp kovası, süs eşyası, notluk falan alcam:) Aylardır masa olmayınca görgüsüzleştim:))
ocwmays meraba kuzum nbr
selamlar dışarıda bir kaç işim var onları halletmeden bir uğrayayım dedim
sağolun kızlar, bir dahaki aya kaldı artık bizim bebişko biraz daha beklemeye karar vermiş:)
topiğimiz kurulalı 1 seneyi geçti, farkındaysanız bu kadar uzun süre bir arada kalabilen tek gelin topiğiyiz
dağılırsak üzülürüm ya bu topik sessiz kalmasın
Bebiş geleceği zamanı çok iyi biliyodur bence, anne babasını birazcık daha rahat bırakmak istiyo galiba, biraz daha birbirinize doyun diye bekliyo
ewet canım hem uzun süredir varız, hemde daha içimizden hiçbiri ceza almadı, uyarı almadı, kurallara aykırı hiçbişey yapmadık. çok uslu gelinleriz biz
Temizlik ütü ve çamaşır aradan çıkınca büyük rahatlık oluyor geriye sadece misafirlere güzel şeyler hazırlamak kalıyor menüyü bende hazırladım belki bir iki şeyde değişiklik yaparım çay'a gelicekler zaten yine açık büfe şeklinde hazırlarım daha rahat oluyor, misafirler gidincede eşimle sinema'ya program yaptık