• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ben kapatmışım yine ben açıyorum kimsenin uğradığı yok

günaydın arkadaşlar
dün fuardaydım ilk günden başladım yani.. :3:
sabah 7:30'da kalktım 8:30da ancak hazırlandım. ve araba ile gittik.
yani saat 9'dan akşam 19:30'a kadar falan full ayakta dikildim diyebilirim. ayağımda topuklular.
böyle deli gibi eve geldiğimde tabanım şişmişti ve üstüne basamıyordum..
gerçi hala da öyleyim ya neyse bide ctesi gideceğim. :ssz: ondan sonra rahatım :51::51:

sizler nasılsınız ?:36:

günaydın arkadaşlar
dün fuardaydım ilk günden başladım yani.. :3:
sabah 7:30'da kalktım 8:30da ancak hazırlandım. ve araba ile gittik.
yani saat 9'dan akşam 19:30'a kadar falan full ayakta dikildim diyebilirim. ayağımda topuklular.
böyle deli gibi eve geldiğimde tabanım şişmişti ve üstüne basamıyordum..
gerçi hala da öyleyim ya neyse bide ctesi gideceğim. :ssz: ondan sonra rahatım :51::51:

sizler nasılsınız ?:36:

senin için bayağı yorucu bir gün olmuş canım, hergün çekilmez..
Bizim buralar bugünlerde çok sessiz, kimsecikler gelmiyor..
Benim işte bu sıralar orta tempoda, rahatım yani :24:

senin için bayağı yorucu bir gün olmuş canım, hergün çekilmez..
Bizim buralar bugünlerde çok sessiz, kimsecikler gelmiyor..
Benim işte bu sıralar orta tempoda, rahatım yani :24:

evet ben bu aralar nedense inanılmaz yoğunum. ofiste dinlenirim diyordum öğlen başka bi yere daha gidilecekmiş toplantıya :6:
senin içinde iyi azcık dinlen yine çoğalır işler nasılsa :16:

Günaydın herkese,
Bugun perşembe haftanın son günleri. Eski işyerimde cumaları heyecanlanırdım, o gün bitmezdi:) Şimdi cuma yada pazartesi farketmiyor, hatta hafta sonu olmasın mümkünse.

Haftasonu misafirimiz var eşimin üni'den kız arkadaşları gelicek cumartesi günü yarın akşamdan hazırlık yapmam lazım neyseki evim temiz hiçbir işim kalmadı bugün yemek yapıcam yarın akşam yiyebilelim diye evde iş olmayınca kafam çok rahat oluyor.

Günaydınlar..
Dün akşamda iş çıkışı annemdeydim yine,yemek,bulaşık,misafire hizmetlen falan filanla geçti akşam. Bugün kocacık tatil yapıcak. Öğle arası ewe gidicem yemeğe beraber yeriz. Akşamda anneme gitmiycem bugün. kumpir canımız istedi kumpir yapalım dedik bu akşam eşimle.

Haftasonu misafirimiz var eşimin üni'den kız arkadaşları gelicek cumartesi günü yarın akşamdan hazırlık yapmam lazım neyseki evim temiz hiçbir işim kalmadı bugün yemek yapıcam yarın akşam yiyebilelim diye evde iş olmayınca kafam çok rahat oluyor.

benimde haftasonu 2 günde misafirim olacak, temizlik işini bende bitirdim, sadece c.tesi bir süpürürüm o kadar.. Beni zorlayan temizlik zaten, şimdi kafam rahat ama, yemek yapmayı problem etmiyorum, menüyüde kafamda yavaş yavaş oluşturdum..

Haftasonuna az kaldı Allahtan, sende o zaman dinlenirsin canım :34:

cumartesi yine fuardayım pazar günü de eşimle kahvaltıya gidicez o gün dinlenirim birazcık dışarda kahvaltı yapıcaz güzel hava da birazcık dinlenirim...
gerçi sonra eve geilip camlarımı ve tüllerimi temizlemek istiyorum halim olursa tabi :26:

Back