oy kuzucumm nasıl ters zamana denk gelmiş ya. Olsun tatlım işallah ewlilik yıldönümüne nasip. Bizim ewliyken olan ilk tanışma yıldönümümüzde kocam dalgınlıktan unutmuştu çok kırılmıştım ama belli etmedim. Bizde öyle güzelce cici cici kutlayamadık yani bişey olmuyo üzme sen kendini. Allah sağlık versin daha nice yıldönümleri var önümüzde.
Hayırlı olsun tatlım Allah mutlu meseut etsin. Bende bu sorun yüzünden ilk dans olmadan direk nikah kıyılsın salona duvağımla gireyim o nikahtan sonra duvağımı açıp alnımdan öpsün istedim, yani dansta kaldır öp nikahta tekrar ört gereksiz geldi,öyle yaptık ama o heyecanla ben salona girerken duvağı kapamayı unutmuşum masaya kadar geldik yengem farketti örttü hemen sonra alnımdan öptü hatta güzel bi fotoğraf yakalamış kardeşim tam öperken sonrada dansımızı ettik.
Çok saol canım :) Belki çok küçük bişey ama ben kafama takıroum hem saçma gelio 2 kere aynı şeyi yapmak :) sizin yaptğnz çok güzel olmuş ama bizim hep hayalimizdi şarkımız çalarken içeri girmek ve ilk dansımızı yapmamız.. Bilemedm ki şimdi ama tavsiyen için çok saol canımmmm