Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selamlar
keyifsizim, mutsuzum agresifim
pazar günü gelemiyorum, sevgili kayınpederim benim adıma misafir çağırmış
gecen gelememe ihtimalimi söyleyince demet hariç pek kimse umursamamıştı
yani siz üzülür müsünüz bilmem de ben pazar yanınızda olamayacağım için çok üzgünüm
dünden beri kulaklarımdan dahi duman çıkartıyorum
hayr olsun inş
misafir kaçta gelecek sabah kahvaltı yaparız dönersin yemekleri de akşamdan hazırlarsın olmaz mı
bencede biran önce bitsin,dün akşam başım ağrıyordu ağrı kesici içtim yattım, ama sabah kalktığımda yine ağrıyordu, hatta sağ gözümü açamıyordum, yine ağrı kesici içtim hafifledi ama hala geçmedi, evime gitmek istiyorum :84:
baş ağrısından ben neler çekiyorum hapkolik oldum artık sürekli ağrıyo çok şiddetli geçmio
lazer randevum var, yürümek iyi gelir belki..
ay çok fena hıçkırık tuttu benii..
nefesini tut ya da limon suyu iç derler ne kadar doğru bilemicem
selam kızlar nasılsınız benım tel gırmıyo kkya esımınkıyle bakım dedım pazar gunu ıcın demet sagolsun saatı yerı soyledı ben 500t ıle 4levente gelecegım ordan nasıl geleyım esım soylemıyo :)) gıcık
Günaydın kızlar, bende dün işyerinde patladım ve içimdekileri döktüm. Yöneticimiz farklı bir şehirde salı günü gelecek. O zaman konuşuruz demetciğim dedi. Sanırım bu salı bende bırakıyorum işi. Eşime anlattım. İyi demişsin dedi. Ağzına sağlık kimseye kendini ezdirmeyecek benim karım işte hep böyle olmalı dedi. Daha da bir güvenim geldi kendime
Landfloves hoşgeldin kimse gelmiyor ya sen yoksun diye heralde çok sıkıldım