• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

misafir kaçta gelecek sabah kahvaltı yaparız dönersin yemekleri de akşamdan hazırlarsın olmaz mı

Son düzenleme:
selamlar
keyifsizim, mutsuzum agresifim
pazar günü gelemiyorum, sevgili kayınpederim benim adıma misafir çağırmış
gecen gelememe ihtimalimi söyleyince demet hariç pek kimse umursamamıştı
yani siz üzülür müsünüz bilmem de ben pazar yanınızda olamayacağım için çok üzgünüm
dünden beri kulaklarımdan dahi duman çıkartıyorum
hayr olsun inş

Canım benim eşinin ailesi gidince bir organizasyon daha yaparız. Artık havalarda güzelleşti. Beykoz tarafında deniz kenarı bir yerde yaparız.

misafir kaçta gelecek sabah kahvaltı yaparız dönersin yemekleri de akşamdan hazırlarsın olmaz mı

Bence buda güzel fikir. Bir kaç saat oturur ayrılırız. Hem önümüz yaz daha çok program yaparız. Adalara gideriz mesela. Çok daha dolu dolu programlar yaparız. Bir şekilde çözülebilinir diye düşünüyorum ben.

bencede biran önce bitsin,dün akşam başım ağrıyordu ağrı kesici içtim yattım, ama sabah kalktığımda yine ağrıyordu, hatta sağ gözümü açamıyordum, yine ağrı kesici içtim hafifledi ama hala geçmedi, evime gitmek istiyorum :84:

bencede biran önce bitsin,dün akşam başım ağrıyordu ağrı kesici içtim yattım, ama sabah kalktığımda yine ağrıyordu, hatta sağ gözümü açamıyordum, yine ağrı kesici içtim hafifledi ama hala geçmedi, evime gitmek istiyorum :84:

baş ağrısından ben neler çekiyorum hapkolik oldum artık sürekli ağrıyo çok şiddetli geçmio

baş ağrısından ben neler çekiyorum hapkolik oldum artık sürekli ağrıyo çok şiddetli geçmio

Bende ağrı kesici içmek istemiyorum, ama başka çarede bulamıyorum.. Hafif ağrıdığı zaman kahveyle geçiştirmeye çalışıyorum, çok ağrıdığı zaman mecburen içiyorum..

lazer randevum var, yürümek iyi gelir belki..

şimdi mi gidicen ben de randevu alsam iyi olur gerçi mayısta gidicem ama çok zor yer bulunuyo zaten bu kış sadece 1 kez gidebildim bronz olduğum için 2. yi gidicem sonra yaz tatili zaten tüy de bitti kalmadı öylesine gidiyorum

Selam kızlar nasılsınız benım tel gırmıyo kkya esımınkıyle bakım dedım pazar gunu ıcın demet sagolsun saatı yerı soyledı ben 500t ıle 4levente gelecegım ordan nasıl geleyım esım soylemıyo :)) gıcık

selam kızlar nasılsınız benım tel gırmıyo kkya esımınkıyle bakım dedım pazar gunu ıcın demet sagolsun saatı yerı soyledı ben 500t ıle 4levente gelecegım ordan nasıl geleyım esım soylemıyo :)) gıcık

leventten metro olması gerekiyo canım ya da otobüslerde var ama no.larını bilmiyorum 500 t deki otobüs şöförüne de sorarsın gösterir

Landfloves hoşgeldin kimse gelmiyor ya sen yoksun diye heralde çok sıkıldım

merhabalaaar kızlaaaar, güya evimde int yok ama bakın fırsat buldukça burdayım ben :))

bugün sabah bi arkadaşım aradı bi eleman arayan varmış, onun yanına gittim havada çok güzel burda, önce güzel bir kahvaltı yaptım sonra yürüyerek gittim, ilanla ilgili detaylı bilgi aldım, ama istedikleri belgeler bende olmadığı için olmayacak bişey. birde çok uzak biryerde organize sanayi bölogesinde bir fabrika resmen şehir dışı. zaten aradım yetkili kişide yerinde yokmuş görüşemedim gitmedimde. bekliyorum ararlarsa her an çıkabilirim. bu arada annemlere geldim orda bekliyorum, ararlarsa babamın arabasını alıp gitçem çünkü.

yani ben bnugünde evimin keyfini süremedim :1:

Günaydın kızlar, bende dün işyerinde patladım ve içimdekileri döktüm. Yöneticimiz farklı bir şehirde salı günü gelecek. O zaman konuşuruz demetciğim dedi. Sanırım bu salı bende bırakıyorum işi. Eşime anlattım. İyi demişsin dedi. Ağzına sağlık kimseye kendini ezdirmeyecek benim karım işte hep böyle olmalı dedi. Daha da bir güvenim geldi kendime :32:

demetcim kimseye kendini ezdirmeyeceksin gerçektende, küçük gibi görünen olayları amaaaan deyip geçiştirsekte aslında farkında olmadan içimize atıyoruz. buda sağlığımızı etkiliyor biriktikçe. erkekler daha rahat böyle konularda onların lafını dinlemek lazım bu. benim eşimde işle ilgili konularda beni çok rahatlatır.

Landfloves hoşgeldin kimse gelmiyor ya sen yoksun diye heralde çok sıkıldım

demetcim benle alakalı değildir havalardan heralde, bajar havası var, kimsenin çalışası yoktur şimdi, bilgisayar başında oturmak bile sıkıcı gelebiliyor bu havalarda :1::1::1:

elifciiim annenin sağlığı inşallah düzelecektir. çok geçmiş olsun, üzme kendini ona destek ol dualarımız sizinle.

Son düzenleyen: Moderatör:
inşallah senin için en iyisi olur
özellikle pazar ve pazartesi mutlaka gir fotolarımıza bak olur mu

merhaba kızlar
dün gelemedim hiç dışardayım bugün de işleirm ancak bitti gibi devamı var daha ama :6:
çok geçmişe bakamadım :9:

demet9 işten çıkıyormuşşsun sanırım vallahi kredim olmasa dün akşam istifa ediyorum diyip çoktan çıkmıştım :1: artık çok fena oldum çünkü dün gece saatlerce ağladım. sinirimden :32:

ocwnys kayınpederini resmen gırtlaklamalı yaaaaaa :ssz::ssz:

1 hafta ileri atalım demişsiniz önümüzdeki hafta içi 2 gün ve haftasonu full olmakla birlikte fuarda olacağım :7: malesef bana uymaz ama darılmam da başka zamana buluşuruz. böyle değişiklik olursa haber verirseniz sevinirim çok takip edemiyorum :9::9:

demet 86 çantalara bayıldım. hepsi harika inş. yolum düşer ya bigün :16::16::16::16:

bu arada arkadaşım bugün dr gitti 1 aylıkmış bebeği içimiz rahatladı dış gebelik değilmiş :29: darısı sizlerin başına çitlenbik ve ocwnys :34:

Back