merhabalaaar kızlaaaar, güya evimde int yok ama bakın fırsat buldukça burdayım ben :))
bugün sabah bi arkadaşım aradı bi eleman arayan varmış, onun yanına gittim havada çok güzel burda, önce güzel bir kahvaltı yaptım sonra yürüyerek gittim, ilanla ilgili detaylı bilgi aldım, ama istedikleri belgeler bende olmadığı için olmayacak bişey. birde çok uzak biryerde organize sanayi bölogesinde bir fabrika resmen şehir dışı. zaten aradım yetkili kişide yerinde yokmuş görüşemedim gitmedimde. bekliyorum ararlarsa her an çıkabilirim. bu arada annemlere geldim orda bekliyorum, ararlarsa babamın arabasını alıp gitçem çünkü.
yani ben bnugünde evimin keyfini süremedim
demetcim kimseye kendini ezdirmeyeceksin gerçektende, küçük gibi görünen olayları amaaaan deyip geçiştirsekte aslında farkında olmadan içimize atıyoruz. buda sağlığımızı etkiliyor biriktikçe. erkekler daha rahat böyle konularda onların lafını dinlemek lazım bu. benim eşimde işle ilgili konularda beni çok rahatlatır.
demetcim benle alakalı değildir havalardan heralde, bajar havası var, kimsenin çalışası yoktur şimdi, bilgisayar başında oturmak bile sıkıcı gelebiliyor bu havalarda
elifciiim annenin sağlığı inşallah düzelecektir. çok geçmiş olsun, üzme kendini ona destek ol dualarımız sizinle.