Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın. Bugün işe geldim. Dün annemin ameliyatı 2 saat sürdü. sol yumurtalık ve rahmi alındı. yumurtalığı bağırsağına yapışmış. karnında şişkinlik oluyodu, bu yüzdenmiş. çok ağrısı oldu kıyamam, bide beli rahatsız, küçükken ameliyat olmuş. bel ağrısından doğru düzgün yatamıyo sürekli sağa sola döndürmemizi istiyo. döndürdükçede dikişleri acıyo. narkozu atmak için öğürdükçe karnı acıdı, korkusundan çıkartamadı yazık. Zor bi gündü. Akşama kadar ağrıdan acıdan hiçbişey görmedi. bu gece ben kalıcam yanında. Anneleriniz mutlaka bi kadındoğuma gidip muayene olsunlar kızlar.
Günaydın kızlar, bende dün işyerinde patladım ve içimdekileri döktüm. Yöneticimiz farklı bir şehirde salı günü gelecek. O zaman konuşuruz demetciğim dedi. Sanırım bu salı bende bırakıyorum işi. Eşime anlattım. İyi demişsin dedi. Ağzına sağlık kimseye kendini ezdirmeyecek benim karım işte hep böyle olmalı dedi. Daha da bir güvenim geldi kendime
Günaydın. Bugün işe geldim. Dün annemin ameliyatı 2 saat sürdü. sol yumurtalık ve rahmi alındı. yumurtalığı bağırsağına yapışmış. karnında şişkinlik oluyodu, bu yüzdenmiş. çok ağrısı oldu kıyamam, bide beli rahatsız, küçükken ameliyat olmuş. bel ağrısından doğru düzgün yatamıyo sürekli sağa sola döndürmemizi istiyo. döndürdükçede dikişleri acıyo. narkozu atmak için öğürdükçe karnı acıdı, korkusundan çıkartamadı yazık. Zor bi gündü. Akşama kadar ağrıdan acıdan hiçbişey görmedi. bu gece ben kalıcam yanında. Anneleriniz mutlaka bi kadındoğuma gidip muayene olsunlar kızlar.
Canım huzurun herşeyden önemli,gerisini boşvereceksin tabi, iş er yada geç bulunuyor, en iyisini yapmışsın..
Eşinin yanında olması çok güzel dimi, insan kendini daha güçlü hissediyor
Dün aksamdan beri canim balık istiyor.acaba 2kilo harbin alıp kayınvalideme gidip hep beraber mı yesek yoksa eşiyle gidip rakı balık keyfi mı yapsak gerci rakıdan nefret ederim
Dün aksamdan beri canim balık istiyor.acaba 2kilo harbin alıp kayınvalideme gidip hep beraber mı yesek yoksa eşiyle gidip rakı balık keyfi mı yapsak gerci rakıdan nefret ederim
Çok teşekkür ederim kızlar. Vaficim çiçek için çok teşekkürler :)
chitlenbik kıyamam ya senin anneninde çok kötü olmuş ya idrar kesesini kesmek ne kötü bişeydir, nasıl öyle bi yanlışlık yaparlar.
selamlar
keyifsizim, mutsuzum agresifim
pazar günü gelemiyorum, sevgili kayınpederim benim adıma misafir çağırmış
gecen gelememe ihtimalimi söyleyince demet hariç pek kimse umursamamıştı
yani siz üzülür müsünüz bilmem de ben pazar yanınızda olamayacağım için çok üzgünüm
dünden beri kulaklarımdan dahi duman çıkartıyorum
hayr olsun inş
neyse kızlar ben çıkıyorum
sinir ve sıkıntıdan ölmezsem görüşürz
selamlar
keyifsizim, mutsuzum agresifim
pazar günü gelemiyorum, sevgili kayınpederim benim adıma misafir çağırmış
gecen gelememe ihtimalimi söyleyince demet hariç pek kimse umursamamıştı
yani siz üzülür müsünüz bilmem de ben pazar yanınızda olamayacağım için çok üzgünüm
dünden beri kulaklarımdan dahi duman çıkartıyorum
hayr olsun inş