• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Kızlar bende haftaya salı gibi işten ayrılmaya karar verdim. Yoruldum artık bunlardan. Çok canımı sıktılar şu anda lanet olsun ya. Daha kahvaltı yapmadımmmmm eşek gibi çalışıyorum gördüğüm muameleye bak ya :47:

huzursuz olacağına işten çıkmam senin için daha iyi olur canım, bir şekilde hemen olmasa bile tekrar iş bulabilirsin.. Evinin tadını çıkarırsın bu arada :21:

Kızlar bende haftaya salı gibi işten ayrılmaya karar verdim. Yoruldum artık bunlardan. Çok canımı sıktılar şu anda lanet olsun ya. Daha kahvaltı yapmadımmmmm eşek gibi çalışıyorum gördüğüm muameleye bak ya :47:

huzursuz olacağına işten çıkmam senin için daha iyi olur canım, bir şekilde hemen olmasa bile tekrar iş bulabilirsin.. Evinin tadını çıkarırsın bu arada :21:

demet çantalar güzelmiş gerçekten keşke benmde kocamın dükkanı olsaydı böyle artık herhafta bitane alırdım heryeni gelenden:27:
kızlar hadi konuşun ama sustunuz yahuu

ama benim kocamın değil dedim ya abisinin ama bizde ayrı gayrı yok diğer abisi dükkanın birinde çalışıyo kocam da izin günlerinde falan bakıo tabi ki benim için de güzel bşy çantacı olmaları işime gelio :1: ben de boş zamanlarımda gider yardım ederim

ama benim kocamın değil dedim ya abisinin ama bizde ayrı gayrı yok diğer abisi dükkanın birinde çalışıyo kocam da izin günlerinde falan bakıo tabi ki benim için de güzel bşy çantacı olmaları işime gelio :1: ben de boş zamanlarımda gider yardım ederim

olsun ayrı gayrı yokmuş bak ne güzel :) çanta derdin olmaz hiç bari :23:

bezelye h.sonu yapmıştım ben dün de annem de yedim....
bugün öğlen patates püresi vardı şimdi acıktım tekrar yiyorum akşama karnım tok olacağı için yemek yapasım kaçtı kocam geç gelecek zaten çayla bşyler hazırlarım acıkırsam ben de biraz yerim

kızlaaar merhabalar, merak etmeyin ben iyiyim, işten ayrıldım dün. bütün nedenlerimi saydım, haklısın dediler hiç bişey diyemediler. sorunsuz bir şekilde ayrıldık çok şükürki. ama henüz dinlenemedim daha ev hanımlığımı yaşayamadım. bu sabah eskiden iş yaptığım biri vardı o aradı tesadüfen, onla anlaştık, çalışma değilde bi belgemi kiraya verdim o adama. gitmeyecem aramızda anlaştık sözleşme yaptık aydan aya cüzi bi para gelecek ordan. bugün hep onla uğraştım sonra annemlere geldim, eşimde buraya geldi işten sonra, yemeğimiz yedik şimdi oturduk çay içiyoruz. size yazmak istedim, geçmişide okudum.

haz.9 da eşimin kuzenin düğünü var canım, 1-2 gün öncesi oluruz sanırım orda.. Antalyanın merkezinde olcaz ama semtini bilmiyorum..

aynı tarihte ordayız yani

kızlar haziranda burdasınız demek, bizde merkezdeyiz görüşmek isterim geldiğinizde haber verin mutlaka.

öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiiiiiiii :3::3::3::3::3::3::3::3::3::3:

günaydın kızlar akşam iş çıkışı kız arkadaşım geldi çay yaptım kahvaltılık hazrladım ben de bir de tavuk göğsü almıştım şnitzel yaptım öyle yedik....

landfloves senin adına sevindim iyi olmuş böyle en azından hiç yoktan biraz para geçer elinize işe girene kadar

Günaydın kızlar, bende dün işyerinde patladım ve içimdekileri döktüm. Yöneticimiz farklı bir şehirde salı günü gelecek. O zaman konuşuruz demetciğim dedi. Sanırım bu salı bende bırakıyorum işi. Eşime anlattım. İyi demişsin dedi. Ağzına sağlık kimseye kendini ezdirmeyecek benim karım işte hep böyle olmalı dedi. Daha da bir güvenim geldi kendime :32:

Günaydın. Bugün işe geldim. Dün annemin ameliyatı 2 saat sürdü. sol yumurtalık ve rahmi alındı. yumurtalığı bağırsağına yapışmış. karnında şişkinlik oluyodu, bu yüzdenmiş. çok ağrısı oldu kıyamam, bide beli rahatsız, küçükken ameliyat olmuş. bel ağrısından doğru düzgün yatamıyo sürekli sağa sola döndürmemizi istiyo. döndürdükçede dikişleri acıyo. narkozu atmak için öğürdükçe karnı acıdı, korkusundan çıkartamadı yazık. Zor bi gündü. Akşama kadar ağrıdan acıdan hiçbişey görmedi. bu gece ben kalıcam yanında. Anneleriniz mutlaka bi kadındoğuma gidip muayene olsunlar kızlar.

Back