• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

dün akşam camları ve kapıları sildim, bugünde yemeklerin bir kısmını yapıcam.. Yarın izin almayı düşünüyorum umarım alabilirim, yarın içinde süpürüp,siler, toz alırım.. Pazar günüde kahvaltıya gidicem :9:

dün akşam camları ve kapıları sildim, bugünde yemeklerin bir kısmını yapıcam.. Yarın izin almayı düşünüyorum umarım alabilirim, yarın içinde süpürüp,siler, toz alırım.. Pazar günüde kahvaltıya gidicem :9:

hamarat kızsın vesselamm :16:

Lazere gidenler ya kaç seans oldu hemen hemen ben 5.seansa gidecek aslinda subatta gidecektim ama param yoktu ozandan :1: benim daha bitmedi çıkıyor ya sizinki hangi makina ile çalışıyor .benimki alexandrite ile çalışıyor.herseferinde nasıl dayanıyorum o acıya bilmiyorum ama büyük rahatlık gercekten özellikle yazın.bronzken yüksek dozla yaptıgı için geçenlerde bir arkadasım yanmıştı çok kötü olmuştu şimdi daha dikkatli.ben ciddiye uzmanına gidiyorum.Birde fiyat ne kadar sizlerin benim bir seansı 250tl.iki ayda bir gitmem gerekiyor.ama bütçemi zorluyor tabi haliyle :ssz::40:

Lazere gidenler ya kaç seans oldu hemen hemen ben 5.seansa gidecek aslinda subatta gidecektim ama param yoktu ozandan :1: benim daha bitmedi çıkıyor ya sizinki hangi makina ile çalışıyor .benimki alexandrite ile çalışıyor.herseferinde nasıl dayanıyorum o acıya bilmiyorum ama büyük rahatlık gercekten özellikle yazın.bronzken yüksek dozla yaptıgı için geçenlerde bir arkadasım yanmıştı çok kötü olmuştu şimdi daha dikkatli.ben ciddiye uzmanına gidiyorum.Birde fiyat ne kadar sizlerin benim bir seansı 250tl.iki ayda bir gitmem gerekiyor.ama bütçemi zorluyor tabi haliyle :ssz::40:

canım ben paket almıştım öyle daha hesaplı bence 1500 e almıştım 2 yıldır gidiyorum 10 seansı geçti yani öyle hemen bitmiyo
ilk 3 seans pek etki etmiyo aynen çıkıo 3.den sonra etkisini gösteriyo zaten 2 ay arayla falan gidiyosun 2 ayda pek çıkmıyo bitti gibi sanıyosun ama yazın ara verince 3-4 ay yine bayaa çıkıo yazın kesinlikle tavsiye etmiyorlar gitme leke kalabiliyo
benim 10 seansta bitti diyebilirim belli belirsiz tüyler kalmıştı onlarda bitti şimdi gözle görülmüyo bile ama garantiye almak adına gidiyorum nasılsa para vermiyorum
ilk başlarda IPL die bi cihaz kullandılar şimdi alexadrite ile yapıolar kurtuldum kişiye göre değişir ama kime sorduysam en az 10 esans gittiğini duydum
ayrıca ayda 1 gidilmez 45 gün olmalı en az ilk başlarda sonra 2 ayda 1 bitmek üzereyken de 2 ayı geçiyo bile çıkmıyo

bana 45 günden önce randevu vermiyolardı iyice çıkması gerekiyomuş ama seans başına para aldıkları için bşy demiyolardır sana
ben şimdi ömür boyu ne zaman tekrar çıkarsa tüyüm para vermeden yaptırıcam orası açık olduğu sürece ki büyük bir yer gittikçe büyüyorlar inş.bşy olmaz
çünkü hamilelikte falan hormonlar değiştiği için tekrar çıkabilirmiş ya da doğ.kont.hapları anti depresan haplar da çıkarabiliyo inş.ikisini de kullanmam ama yine de her ihtimal var

northstar düşündümde 5 seans 1250 vermişsin bana kalırsa 5 seans daha gitmen gerekir şu an ne durumda eğer hala çok varsa paket satın al ama güvenilir bi yerden ben 1500 almıştım o zamanlar pahalıydı sonra hep kampanyalar oldu aynı yer 900 e bile düşmüştü çok üzülmüştüm ama sonra çingenelik yaptım hakkımı aradım bşyler daha yaptırdım ben

Selam kızlar uykuu tutmadı beni bugün de sınava giricem is için bakalım inşallah güzel gecer lazere bende gidiyorum diyodlazer gittiğim yüzüm için seansı 120 lira banada artık cok geliyor 8.seans olacak daha önce koltuk altına gittim koltuk altım bitti yüzümde tüyler inceledi ama bitmedi 2 ayda bir gidiyorum kıza soruyorum nezaman biter diye tam Cvp vermiyor 15de bitiyor genelde diyor tüyler geç çıkıyor memnunum aslında ama cok param gitti ya sonuc ne olacak bilmiyorumda :14:

Günaydınlar
baya bi zamandan sonra cumartesi çalışıyorum yine pffffffffff hava çok güzel dışarıda ama çalışmaya devamm :8: :8: :8:

günaydın kızlar

Selam kızlar uykuu tutmadı beni bugün de sınava giricem is için bakalım inşallah güzel gecer lazere bende gidiyorum diyodlazer gittiğim yüzüm için seansı 120 lira banada artık cok geliyor 8.seans olacak daha önce koltuk altına gittim koltuk altım bitti yüzümde tüyler inceledi ama bitmedi 2 ayda bir gidiyorum kıza soruyorum nezaman biter diye tam Cvp vermiyor 15de bitiyor genelde diyor tüyler geç çıkıyor memnunum aslında ama cok param gitti ya sonuc ne olacak bilmiyorumda :14:

canım zaten ince tüyler kalıyor tamamen biteceğini kimse söylemiyor makina onları görmüyomuş ne kadar kalın ve siyah olursa tüy o kadar çabuk biter

Günaydınlar
baya bi zamandan sonra cumartesi çalışıyorum yine pffffffffff hava çok güzel dışarıda ama çalışmaya devamm :8: :8: :8:

ben hep çalışıyorum çok gıcık

Günaydın kızlar, dün dananın kuyruğu koptu. Çıkıyorum işten. Eşimde bırakıyorsun dedi. Bu arada bu gün bir yere iş görüşmesine çağırdılar.

northstar düşündümde 5 seans 1250 vermişsin bana kalırsa 5 seans daha gitmen gerekir şu an ne durumda eğer hala çok varsa paket satın al ama güvenilir bi yerden ben 1500 almıştım o zamanlar pahalıydı sonra hep kampanyalar oldu aynı yer 900 e bile düşmüştü çok üzülmüştüm ama sonra çingenelik yaptım hakkımı aradım bşyler daha yaptırdım ben

Demetcim aynen iste bana pahalıya patlıyor.burasi küçük bir yer olduğu için seçenek yok fazla paket alamıyorsun yani.keske öyle birşeyi olsa

Son düzenleme:
günaydınlarrr:71::71::71:

geçmişe bi göz attım aklımda kalanlarla başlıyım :)

elifcim; annene çok çok geçmiş olsun. acil şiflar diliyorum.
landfloves; hadi bakalım ev hanımlığın hayırlı olsun ama bi türlü sefasını sürememişsin ya:) iş görüşmeleri hemen başlamış ama sevindim adına canım rahat, huzurlu bi iş nasip olur inş.
demet86; çantalar harikaaa bayıldım bayıldımmm
demet9; sende karar verdin demek işten çıkmaya. hayırlı olsun diyelim canım iş yerinde huzur çok önemli. ama inanın ev hanımlığıda bi yere kadar bi zaman sonra bunalıma meyilleniyosun :))

bu arada aydasu ve semerta nerelerde kızlar ya aydasuyla geçen facede konuşmuştuk ama semerta yok ne zamandır... meraklardayım:44:

Sofistitke hoş geldin

aydasu ve semerta uzun zamandır girmiyo ben de merak ettim ama önemli bşy yoktur inş.müsait olamadıkları için giremiyorlardır sadece

günaydınlarrr:71::71::71:

geçmişe bi göz attım aklımda kalanlarla başlıyım :)

elifcim; annene çok çok geçmiş olsun. acil şiflar diliyorum.
landfloves; hadi bakalım ev hanımlığın hayırlı olsun ama bi türlü sefasını sürememişsin ya:) iş görüşmeleri hemen başlamış ama sevindim adına canım rahat, huzurlu bi iş nasip olur inş.
demet86; çantalar harikaaa bayıldım bayıldımmm
demet9; sende karar verdin demek işten çıkmaya. hayırlı olsun diyelim canım iş yerinde huzur çok önemli. ama inanın ev hanımlığıda bi yere kadar bi zaman sonra bunalıma meyilleniyosun :))

bu arada aydasu ve semerta nerelerde kızlar ya aydasuyla geçen facede konuşmuştuk ama semerta yok ne zamandır... meraklardayım:44:

Canım artık sağlığıma bir şey olacak diye korkuyorum. Stresten sürekli başağrısı ve titreme olayı başladı bende. Bunu daha fazla kaldıramıyorum. Bundan sonra önüme bakacağım. Evde bir süre vakit geçiririm. Sonra bakınırım yine ve daha kurumsal firmalarla çalışmayı istiyorum. Bir firmanın standartları ve kuralları tek bir tanedir ama burada 3 yönetici var üçüde farklı kurallar koyuyor. Ben çekemiyorum artık...

selam kızlaaarr

herkese güzel haftasonları

çok şükür laptop aldık hemde istediğimizden daha iyisini nasip etti rabbim çok şükür.

tabi sizlerin de dualarıyla rabbim sizlere de her isteğinize böyle çabucak kavuşmayı nasip etsin...

elifcim anneciin çabucak iyileşir toparlanır inş.

demetcim iş konusunda hakkında hayırlısı olsun inş.
bakarsın çok daha iyisi çıkar karşına

Back