Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dün akşam camları ve kapıları sildim, bugünde yemeklerin bir kısmını yapıcam.. Yarın izin almayı düşünüyorum umarım alabilirim, yarın içinde süpürüp,siler, toz alırım.. Pazar günüde kahvaltıya gidicem
hamarat kızsın vesselamm
Lazere gidenler ya kaç seans oldu hemen hemen ben 5.seansa gidecek aslinda subatta gidecektim ama param yoktu ozandan benim daha bitmedi çıkıyor ya sizinki hangi makina ile çalışıyor .benimki alexandrite ile çalışıyor.herseferinde nasıl dayanıyorum o acıya bilmiyorum ama büyük rahatlık gercekten özellikle yazın.bronzken yüksek dozla yaptıgı için geçenlerde bir arkadasım yanmıştı çok kötü olmuştu şimdi daha dikkatli.ben ciddiye uzmanına gidiyorum.Birde fiyat ne kadar sizlerin benim bir seansı 250tl.iki ayda bir gitmem gerekiyor.ama bütçemi zorluyor tabi haliyle
Selam kızlar uykuu tutmadı beni bugün de sınava giricem is için bakalım inşallah güzel gecer lazere bende gidiyorum diyodlazer gittiğim yüzüm için seansı 120 lira banada artık cok geliyor 8.seans olacak daha önce koltuk altına gittim koltuk altım bitti yüzümde tüyler inceledi ama bitmedi 2 ayda bir gidiyorum kıza soruyorum nezaman biter diye tam Cvp vermiyor 15de bitiyor genelde diyor tüyler geç çıkıyor memnunum aslında ama cok param gitti ya sonuc ne olacak bilmiyorumda
Günaydınlar
baya bi zamandan sonra cumartesi çalışıyorum yine pffffffffff hava çok güzel dışarıda ama çalışmaya devamm
Günaydın kızlar, dün dananın kuyruğu koptu. Çıkıyorum işten. Eşimde bırakıyorsun dedi. Bu arada bu gün bir yere iş görüşmesine çağırdılar.
Hayırlısı olsun dedikleri gibi bi kapı kapanır başka bi kapı açılır :129:
northstar düşündümde 5 seans 1250 vermişsin bana kalırsa 5 seans daha gitmen gerekir şu an ne durumda eğer hala çok varsa paket satın al ama güvenilir bi yerden ben 1500 almıştım o zamanlar pahalıydı sonra hep kampanyalar oldu aynı yer 900 e bile düşmüştü çok üzülmüştüm ama sonra çingenelik yaptım hakkımı aradım bşyler daha yaptırdım ben
günaydınlarrr
geçmişe bi göz attım aklımda kalanlarla başlıyım :)
elifcim; annene çok çok geçmiş olsun. acil şiflar diliyorum.
landfloves; hadi bakalım ev hanımlığın hayırlı olsun ama bi türlü sefasını sürememişsin ya:) iş görüşmeleri hemen başlamış ama sevindim adına canım rahat, huzurlu bi iş nasip olur inş.
demet86; çantalar harikaaa bayıldım bayıldımmm
demet9; sende karar verdin demek işten çıkmaya. hayırlı olsun diyelim canım iş yerinde huzur çok önemli. ama inanın ev hanımlığıda bi yere kadar bi zaman sonra bunalıma meyilleniyosun :))
bu arada aydasu ve semerta nerelerde kızlar ya aydasuyla geçen facede konuşmuştuk ama semerta yok ne zamandır... meraklardayım:44: