hoş bulduk canım bende baştan beri yazdıklarımı okuyordum çok gelgitler yaşamışım kah umutlanmış mutlu olmuşum kah umudumu kaybedip mutsuz:))
ben dua ederken inşallah hayırlısı ne ise öyle olsun inşallah hayırlısı gönlümden geçendir diye dua ediyorum cloudly inan elimden dilimden başka bir şey gelmiyor
İlk haamileliğimde ben çok çok mide bulantısı çekmiştim eşimle seyahat edemiyorduk şimdi ne arıyorum o günlerimi ne büyük bir zevkmiş o sıkıntıyı çekmek. inşallah hepimize sağlıklı bir hamilelikle sağlıkla kavuşmayı nasip eder Rabbbim bebeklerimize...
canım ben de HAYIRLISI için dua ediorum..Rabbim gönlümüze göre versinnnn
cnm bnm cook sagol. sırayla gelıyorsunuz sen ve pınar da :) inşallah pozitif sonuc alıcaz hepimiz :)
işallah canım işallah.... sen kaç gün iğne kullandın, kistinde büyüme oldu mu canım, bu arada dayanamayıp cuma günü kistimin kaç cm olduğunu sordum şu an 2,5 cm... herhalde d.k. h. ile küçüldü....
canım iğneyi göbek deliğinin iki parmak üstü altı yanı olarak yapabilirsin. yaapacağın yeri iki parmağının arasına sıkıştır iğneyi enjekte et. ilacın hepsini verdikten sonra 5 saniye bekle hemen çıkarma şırıngayı yoksa ilaç geri veriyo..
doğru yapmışım :) ilk defa yapıyorum ya canım tereddüt ettim çok sapol yardımın içinn...