• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

hoş bulduk canım bende baştan beri yazdıklarımı okuyordum çok gelgitler yaşamışım kah umutlanmış mutlu olmuşum kah umudumu kaybedip mutsuz:))
ben dua ederken inşallah hayırlısı ne ise öyle olsun inşallah hayırlısı gönlümden geçendir diye dua ediyorum cloudly inan elimden dilimden başka bir şey gelmiyor
İlk haamileliğimde ben çok çok mide bulantısı çekmiştim eşimle seyahat edemiyorduk şimdi ne arıyorum o günlerimi ne büyük bir zevkmiş o sıkıntıyı çekmek. inşallah hepimize sağlıklı bir hamilelikle sağlıkla kavuşmayı nasip eder Rabbbim bebeklerimize...

canım ben de HAYIRLISI için dua ediorum..Rabbim gönlümüze göre versinnnn

cnm bnm cook sagol. sırayla gelıyorsunuz sen ve pınar da :) inşallah pozitif sonuc alıcaz hepimiz :)

işallah canım işallah.... sen kaç gün iğne kullandın, kistinde büyüme oldu mu canım, bu arada dayanamayıp cuma günü kistimin kaç cm olduğunu sordum şu an 2,5 cm... herhalde d.k. h. ile küçüldü....

canım iğneyi göbek deliğinin iki parmak üstü altı yanı olarak yapabilirsin. yaapacağın yeri iki parmağının arasına sıkıştır iğneyi enjekte et. ilacın hepsini verdikten sonra 5 saniye bekle hemen çıkarma şırıngayı yoksa ilaç geri veriyo..

doğru yapmışım :) ilk defa yapıyorum ya canım tereddüt ettim çok sapol yardımın içinn...

Öldüm, bittim, bittim ben... Ev ısı yapmak ne zormus. Esın 2 gundur sehir dısında, ben de fırsat bu fırsat 2 gundur sokakalardayim. Bu gece geliyor, kalkayım evi temizleyeyim dedim sabah demez olaydım. Gercekten çok yorucuymus, unutmusum. Ben ise gitmeyi seviyorum valla;)) okuyamadım yazdıklarınızı,daha isler bitmedi yarın görüşürüz. Hepinizi öptüm.

sagol pınarcım :) hafta sonu ıslerımı bıtırmezsem hafta ıcı ıcım sıkılıyor evde. aksam da yapılmıyor bu ısler. o yuzden kostura kostura yapıyorum ıslerı

valla en korktugum kısma adım adım yaklasıyorum cnm. ozel ege de genel anestezi mi lokalle mı toplanıyor cnm? bır de sen hangısını onerırsın? bana lokal yeterlı genel alma dedı doktorum da ondan soruyorum cnm

vala canım ben genel oldum ama böyle uyur uyanık arası bişeydi yani çok ama çok az sanki neler olduğunu duyabiliyo gibiydi. diğer merkezlerde yaptırdığımda hiç öle olmamıştı yani hep tamamen bayılmıştım ama bburada sanki çok uzaklardan bişeyler duyuyomuş gibi hissediyodum...ben genel olması taraftarıyım nedense yani o anları yaşamak istemiyorum uyanınca her şeyin bitmiş olması beni daha rahatlatıyo sanki uyanık olursam korkacakmışım gibi geliyo:))

Öldüm, bittim, bittim ben... Ev ısı yapmak ne zormus. Esın 2 gundur sehir dısında, ben de fırsat bu fırsat 2 gundur sokakalardayim. Bu gece geliyor, kalkayım evi temizleyeyim dedim sabah demez olaydım. Gercekten çok yorucuymus, unutmusum. Ben ise gitmeyi seviyorum valla;)) okuyamadım yazdıklarınızı,daha isler bitmedi yarın görüşürüz. Hepinizi öptüm.

yormasaydın tatlım keşke o kadar kendini neyse mis gibi olmuş her yer ne güzel benim aşkımda yoktu geliyo bu gece çok şükür:))

merhaba ...bende ekim sonu reglimi bekliyorum,memorialde baslamak istiyorum nasibse,,,benim 7 yasinda bir oglum var,ikincisi olmuyor senelerdir,yasim 36,

cloudly ve pınar 1202 ; aktif tedavi dönemine girmişsiniz,hayırlı olsun,sonu bebişli olsun inşallah,
Benim de transferim yarın olacak sanırım,henüz netleşmedi ama sabah ararlar p tesi mi salı mı söylerler,benim daha önceki tedavilerimde embryolar çok kaliteli olmamışlardı,muhtemelen yine öyledirler ve bir gün daha riske atmayıp yarın transfer ederler diyorum,ben kendimi yarına hazırlıyorum bakalım kısmet

aynı fikirdeyim cnm. yarın işte dinlenicem insallah. hafta sonu her zaman daha yorucu oluyor bnm ıcın

vala canım ben genel oldum ama böyle uyur uyanık arası bişeydi yani çok ama çok az sanki neler olduğunu duyabiliyo gibiydi. diğer merkezlerde yaptırdığımda hiç öle olmamıştı yani hep tamamen bayılmıştım ama bburada sanki çok uzaklardan bişeyler duyuyomuş gibi hissediyodum...ben genel olması taraftarıyım nedense yani o anları yaşamak istemiyorum uyanınca her şeyin bitmiş olması beni daha rahatlatıyo sanki uyanık olursam korkacakmışım gibi geliyo:))

haklısın cnm. bende genel isteyecegım ozel ege de. inşallah tamamen uyurum. sizinle bu hafta ıcınde yumurta toplama tecrubelrımı paylasırım :) insallah hiçç birşey hissetmem :50:

işallah canım işallah.... sen kaç gün iğne kullandın, kistinde büyüme oldu mu canım, bu arada dayanamayıp cuma günü kistimin kaç cm olduğunu sordum şu an 2,5 cm... herhalde d.k. h. ile küçüldü....

cnm ben adetın 21. gunu basladım ıgnelere. decapeptyl kullandıgım ıcın yumurtalarım geç gelişti. bugun ıgnelerın 12. gunu. sanırım 14. gun son verecegız ıgnelere.

benım su an kıstımde bır degısıklık yok. benım de sagda yaklasık 2 cm lık kıstım var.

Kızlar merhaba benimde 11 eylülde transferim oldu.çok fazla yazamadım.ama sürekli okuyorum.bu topic şans getiriyomuş.inşallah banada ve tüm isteyenlerede şans getirir.23 ekim test sonuc günüm. Sizleri tanımıyorum hepininizi seviyorum...

inşallah pozitif alırsın hayalimm.. kendine dikkat et bol bol dua et.. bizleri de unutma..

pınarcım hoşgeldin canım. biliyo musun benim de duygularım senin gibi karışık. bir tarafım diyor olacak, bir tarafım diyor olmayacak, belki de arada olmayacak gibi düşünmemim nedeni hayal kırıklığına uğrarsam çok üzülmemek içinnn ... bilmiyorum ben de karışğım işte.....

bir hamile geldi bana misafir ..... ayyyy mahvetti bu beni vallahi , mide bulantısı, halsizlik diye şikayet ediyordu... çok sinir oldum....kendi kendime ben olsam dedim şikayet etmezdim bebeğimden hamilelikten .....

allah hepimizi meleklerimize kavuştursun hayırlısıyla sağlıkla işallah

bende şaşırıyorum ve hatta kızıyorum şikayet edenlere.. forumda başka topiclerdede gördüm aman oram ağrıyor aman midem bulanıyor.. yaa ne olacak Rabbim sağ salim kucağımıza versinde inşallahh.. bizler herşeye razıyız..
elbette günlük hayatını engellemesi zordur ama cennet kokulular için herşey değer.. bizler heralde her belirtide şükürler ederiz.. hatta şimdi sırtım ağrıyor çok şükür diyorum bebeğim benimle büyüyor inşallah diye düşünüyorummm

Son düzenleme:
kızlar bi an kendimi çok şaşkoloz hissettim:(şimdi ben adetimin 2.günü gidicem tedaviye başlıcaz peki bu transfer bi soraki adetten öncemi yapılcak yoksa ben okuya okuya sapıttım mı?

kızlar bi an kendimi çok şaşkoloz hissettim:(şimdi ben adetimin 2.günü gidicem tedaviye başlıcaz peki bu transfer bi soraki adetten öncemi yapılcak yoksa ben okuya okuya sapıttım mı?

tedavin hayırlı olsun eger bi aksilik çıkmazsa çıkmaz inş ikinci adete kadar bitiyo tedavi benim dr öyle söyledi

tedavin hayırlı olsun eger bi aksilik çıkmazsa çıkmaz inş ikinci adete kadar bitiyo tedavi benim dr öyle söyledi

çok saol canm umarım bi aksilik çıkmaz bu talihle çıkmamasını beklemek abest ama allahtan umut kesilmiyo işte inş seninde hepimizinde tedavileri yüzümüzü güldürür..

çok saol canm umarım bi aksilik çıkmaz bu talihle çıkmamasını beklemek abest ama allahtan umut kesilmiyo işte inş seninde hepimizinde tedavileri yüzümüzü güldürür..

amin ALLAHIN dedigi olur kimsenin kucagını boş bırakmaz tüm isteyen bekleyen herkese hayırlı saglıklı evlatlar nasip eder inş....

amin ALLAHIN dedigi olur, kimsenin kucagını boş bırakmaz tüm isteyen bekleyen herkese hayırlı saglıklı evlatlar nasip eder inş...:emir_bebek::emir_bebek:

kızlar cok üzgünüm bugün 8. günüm ve baya kahverengi lekelenmem var
hemsiremi aradım progestan iğne yaptır dedi simdi ben adet mi oldum coook üzgünümmm

Back