işaretler vardır hayatta buda onlardan biri sanırım:))
ürperdim bende canım valla çok enteresan
cnm gercekten düsünmeye bile vaktim olmadı bugün sadece derslerde aklıma geldi gülümsedim halimize..
bilemiyorum simdi düsünüyorum esimlede telde konustuk o neydi yaa die..
bilemicim yaaani
ins
sende adet olmusun pınar hadi gözün aydın ins pozitif olsun topikimizin annesi sen ol tatlım
slm kızlar anca girebilidim bugün.
Ya gece cok ilginç bi olay geldi basımıza
11.30 yatmıstık gece bi sesle uyandım
hani telefonlarda bebek gülme sesi oluyor ya msj tonu olarak filan kullanılabiliyor
esimin teli basucumuzda önce rüya gördüm zannettim uyandım oturdum
sesi dinledim bebek gülüyor ses telden geliyor bi kere kahkaha atıyor sonra kesiliyor
telinde buarada ısığı filan yanmıyor korkudan ödüm patladı o arada esim uyandı
oturduk dinledik ses kesildi buarada kalktık su içtik filan sonra hadi iyi geceler dedik sonra yine bi kahkaha
teli aldık elimize bişey yokkorkudan kapattık teli epey sonra uyumusuz
sabah teli alt üst ettik öle bi ses yok ne melodi olarak ne de baska bişi
Kızlar gercekten hayal görmedik kafayıda yemedikNeyin nesiydi bu...
Ayrıca hiçkimse de bilmio ki tüp bebek olayını saka yapıo desek ..
İSİM---------------YAŞ---NEDEN--------DENEME--------MERKEZ---------------DURUM
sinem25-----------28---.............------1.deneme-------Memorial-----------HAMİLE
nec86--------------25---sebepsiz-----1.deneme-------Kadıköy Şifa-------HAMİLE
aymutu------------29---erkek----------4.deneme-------Anatolia T.B.------HAMİLE
myra---------------...---...............------...............-------...................-------HAMİLE
suaenvar----------...---...............-----...............-------...................-------8 ekim test
pasha--------------...---.........---------2.deneme-------.................---------12 ekim test
bahar247---------36---erkek---------1.deneme-------Bruksel T.B.--------12 ekim test
kederci------------23---kdn+erk.-----1.deneme-------Ankara Tıp---------17 ekim test
toobe--------------27---kadın---------1.deneme-------Gazieurofertil------20 ekim test
sevinc85-----------...---.........----------1.deneme------Kadıköy Şifa-------24 ekim test
denizden77-------34---........---------3.deneme-------...................--------transfer olacak
mine1987---------24---pco-----------3.deneme--------Alman Hast.--------transfer olacak
wish_--------------27---pco-----------1.deneme--------Bahçeci Fulya------transfer olacak
baharkus----------33---kadın---------1.deneme--------Smyrna T.B.-------6 ekim transfer
DenizCeren01----34---erkek--------3.deneme--------Gürgan Clinic-------transfer olacak
merln---------------20---kadın---------2.deneme--------Maya T.B. ---------ekim sonu transfer
AliasBlue-----------30---end.---------2.deneme--------...................-------17 ekim opu
Nazlic---------------26---erkek--------1.deneme-------Acıbadem-----------iğneler başladı
melish83-----------28---erkek--------1.deneme-------Ege Üniversitesi---iğneler başladı
aylinnim------------30---.........--------1.deneme-------...............-----------iğneler başladı
bonbonsekerim---30---kadın--------1.deneme-------Akay T.B.------------iğneler başladı
oznur65------------27---erkek--------3.deneme-------Umut T.B.-----------iğneler başladı
haziran15----------...----.........-------6.deneme--------.................---------lucrin başladı
staylan-------------29---sebepsiz----1.deneme-------Hisar İnt. Hos.-----lucrin başladı
Deren6-------------25---erkek---------1.deneme------Ada Tıp Has.-------16 ekimde başlıyor
CARMENNN--------....---.........---------2.deneme------....................-------17 ekimde başlıyor
pınar1202---------30---erkek---------4.deneme------Özel Ege T.B.-------ekimde başlıyor
fulyabe-------------32---.........---------3.deneme------Umut T.B.-----------ekimde başlıyor
gren82-------------29---erkek---------2.deneme------Alman Has.---------ekimde başlıyor
bbeydam----------30---pco------------1.deneme------..................---------ekimde başlıyor
baby2007---------25---pco+erkek----1.deneme------Bursa T.B.-----------d.k.h kullanıyor
Bilgemmm---------23---erkek----------2.deneme------ZekaiTahirBurak---d.k.h kullanıyor
kyr------------------31---kadın----------3.deneme------İrenbe T.B.----------d.k.h kullanıyor
cloudly-------------28---kadın----------1.deneme------Özel Ege T.B.-------d.k.h kullanıyor
cakir44-------------23---pco+erkek---3.deneme------Memorial-------------15 kasımda başlıyor
hly7-----------------23---pco------------1.deneme------Umut T.B.------------kasımda başlıyor
ece22---------------...---sebepsiz-----3.deneme------Bursa Acıbadem-----kasımda başlıyor
tuana0225--------...----pco------------3.deneme------Medikalpark----------kasımda başlıyor
sweet_baby-------34---sebepsiz-----1.deneme------.................-----------bir dahaki sefer inşallah
pepero-------------...---sebepsiz------2.deneme------Genart-----------------bir dahaki sefer inşallah
sermuh-------------...---kadın----------4.deneme------...................----------bir dahaki sefer inşallah
umut11------------31---sebepsiz------1.deneme------Florence N.gale------bir dahaki sefer inşallah
pınar72------------39---erkek----------2.deneme------Acıbadem Kadıköy---bir dahaki sefer inşallah
MEVLAM HEPİMİZİN BU TEDAVİLERİNE EVLATLARINI YAZMIŞ OLSUN.
SAĞLIKLA GELSİNLER, HUZURLA BÜYÜSÜNLER İNŞALLAH
ayy olmayan tüğlerim diken diken olduuuu..acaba başka bir yerden felan mı geldi ki.başınızın olduğu duvardan yanii.insan ülperiyor.ben olsam altıma işerdim korkudan heralde:18::18:
sabahtan beri çıkamadım yataktan karın ağrısı halsizlik ishal baş ağrısı bütün gün uyudum desem yeridir neyse şükür daha iyiyim şimdi umarım 9 ay adet olmam son adetimin oyunlarıdır bunlar bana:))
geçmiş olsun cnm inşaallah 9ay adet olmazsın bebeğin geldiği içinsabahtan beri çıkamadım yataktan karın ağrısı halsizlik ishal baş ağrısı bütün gün uyudum desem yeridir neyse şükür daha iyiyim şimdi umarım 9 ay adet olmam son adetimin oyunlarıdır bunlar bana:))
27 yaş erkek infertilitesi 3. deneme umut tüp iğnelere başladım bende hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah. (amin)
slm kızlar anca girebilidim bugün.
ya gece cok ilginç bi olay geldi basımıza
11.30 yatmıstık gece bi sesle uyandım
hani telefonlarda bebek gülme sesi oluyor ya msj tonu olarak filan kullanılabiliyor
esimin teli basucumuzda önce rüya gördüm zannettim uyandım oturdum
sesi dinledim bebek gülüyor ses telden geliyor bi kere kahkaha atıyor sonra kesiliyor
telinde buarada ısığı filan yanmıyor korkudan ödüm patladı o arada esim uyandı
oturduk dinledik ses kesildi buarada kalktık su içtik filan sonra hadi iyi geceler dedik sonra yine bi kahkaha
teli aldık elimize bişey yokkorkudan kapattık teli epey sonra uyumusuz
sabah teli alt üst ettik öle bi ses yok ne melodi olarak ne de baska bişi
kızlar gercekten hayal görmedik kafayıda yemedikneyin nesiydi bu...
ayrıca hiçkimse de bilmio ki tüp bebek olayını saka yapıo desek ..
kızlar gunum bellı oldu kısmet olursa carsamba gunu transfer olucam bana dua edın olurmu guzel anneler
canım benim de kistim 6 cm di. önce doktor laparoskopi sonra tüp bebek dedi, tetkikler yapılırken soğan kürünü uyguladım. kistin küçülmüş ameliyat olmadan hemen tüp bebeğe başlayabilirsin dedi, soğan suyunu söyledim doktor güldü geçti. bilirsin bu kist yüzünden adetlerimiz çok sancılı geçiyor, adet ağrım bile çok az oldu....gerçekten mucize... benim kist dışında haşimato tiroitim de var.... işallah bizde kistlerle hamile kalırız....
cloudly,coming soon,aliasblue hepimiz çikolata kistinden muzdaribiz
ayrıca bende 1,5 yıllık evliyim aynı sebeplerden basladım tedaviye
ins yüzümüz güler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?