2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

işaretler vardır hayatta buda onlardan biri sanırım:))

cnm gercekten düsünmeye bile vaktim olmadı bugün sadece derslerde aklıma geldi gülümsedim halimize..
bilemiyorum simdi düsünüyorum esimlede telde konustuk o neydi yaa die..
bilemicim yaaani
ins
sende adet olmusun pınar hadi gözün aydın ins pozitif olsun topikimizin annesi sen ol tatlım

İSİM---------------YAŞ---NEDEN--------DENEME--------MERKEZ---------------DURUM

sinem25-----------28---.............------1.deneme-------Memorial-----------HAMİLE
nec86--------------25---sebepsiz-----1.deneme-------Kadıköy Şifa-------HAMİLE
aymutu------------29---erkek----------4.deneme-------Anatolia T.B.------HAMİLE
myra---------------...---...............------...............-------...................-------HAMİLE

suaenvar----------...---...............-----...............-------...................-------8 ekim test
pasha--------------...---.........---------2.deneme-------.................---------12 ekim test
bahar247---------36---erkek---------1.deneme-------Bruksel T.B.--------12 ekim test
kederci------------23---kdn+erk.-----1.deneme-------Ankara Tıp---------17 ekim test
toobe--------------27---kadın---------1.deneme-------Gazieurofertil------20 ekim test
sevinc85-----------...---.........----------1.deneme------Kadıköy Şifa-------24 ekim test

denizden77-------34---........---------3.deneme-------...................--------transfer olacak
mine1987---------24---pco-----------3.deneme--------Alman Hast.--------transfer olacak
wish_--------------27---pco-----------1.deneme--------Bahçeci Fulya------transfer olacak
baharkus----------33---kadın---------1.deneme--------Smyrna T.B.-------6 ekim transfer
DenizCeren01----34---erkek--------3.deneme--------Gürgan Clinic-------transfer olacak
merln---------------20---kadın---------2.deneme--------Maya T.B. ---------ekim sonu transfer

AliasBlue-----------30---end.---------2.deneme--------...................-------17 ekim opu

Nazlic---------------26---erkek--------1.deneme-------Acıbadem-----------iğneler başladı
melish83-----------28---erkek--------1.deneme-------Ege Üniversitesi---iğneler başladı
aylinnim------------30---.........--------1.deneme-------...............-----------iğneler başladı
bonbonsekerim---30---kadın--------1.deneme-------Akay T.B.------------iğneler başladı
oznur65------------27---erkek--------3.deneme-------Umut T.B.-----------iğneler başladı
haziran15----------...----.........-------6.deneme--------.................---------lucrin başladı
staylan-------------29---sebepsiz----1.deneme-------Hisar İnt. Hos.-----lucrin başladı

Deren6-------------25---erkek---------1.deneme------Ada Tıp Has.-------16 ekimde başlıyor
CARMENNN--------....---.........---------2.deneme------....................-------17 ekimde başlıyor
pınar1202---------30---erkek---------4.deneme------Özel Ege T.B.-------ekimde başlıyor
fulyabe-------------32---.........---------3.deneme------Umut T.B.-----------ekimde başlıyor
gren82-------------29---erkek---------2.deneme------Alman Has.---------ekimde başlıyor
bbeydam----------30---pco------------1.deneme------..................---------ekimde başlıyor

baby2007---------25---pco+erkek----1.deneme------Bursa T.B.-----------d.k.h kullanıyor
Bilgemmm---------23---erkek----------2.deneme------ZekaiTahirBurak---d.k.h kullanıyor
kyr------------------31---kadın----------3.deneme------İrenbe T.B.----------d.k.h kullanıyor
cloudly-------------28---kadın----------1.deneme------Özel Ege T.B.-------d.k.h kullanıyor
cakir44-------------23---pco+erkek---3.deneme------Memorial-------------15 kasımda başlıyor
hly7-----------------23---pco------------1.deneme------Umut T.B.------------kasımda başlıyor
ece22---------------...---sebepsiz-----3.deneme------Bursa Acıbadem-----kasımda başlıyor
tuana0225--------...----pco------------3.deneme------Medikalpark----------kasımda başlıyor

sweet_baby-------34---sebepsiz-----1.deneme------.................-----------bir dahaki sefer inşallah
pepero-------------...---sebepsiz------2.deneme------Genart-----------------bir dahaki sefer inşallah
sermuh-------------...---kadın----------4.deneme------...................----------bir dahaki sefer inşallah
umut11------------31---sebepsiz------1.deneme------Florence N.gale------bir dahaki sefer inşallah
pınar72------------39---erkek----------2.deneme------Acıbadem Kadıköy---bir dahaki sefer inşallah

MEVLAM HEPİMİZİN BU TEDAVİLERİNE EVLATLARINI YAZMIŞ OLSUN.
SAĞLIKLA GELSİNLER, HUZURLA BÜYÜSÜNLER İNŞALLAH

inşallah dilerim Rabbimden hepimiz birer birer görürüz pozitifi alırız bebeklerimizi kucağımıza herbirimiz...

sabahtan beri çıkamadım yataktan karın ağrısı halsizlik ishal baş ağrısı bütün gün uyudum desem yeridir neyse şükür daha iyiyim şimdi umarım 9 ay adet olmam son adetimin oyunlarıdır bunlar bana:))

ayy olmayan tüğlerim diken diken olduuuu..acaba başka bir yerden felan mı geldi ki.başınızın olduğu duvardan yanii.insan ülperiyor.ben olsam altıma işerdim korkudan heralde:18::18:

amiiinnnnn inşllah yarabbim sen duy sesimizi

ayy olmayan tüğlerim diken diken olduuuu..acaba başka bir yerden felan mı geldi ki.başınızın olduğu duvardan yanii.insan ülperiyor.ben olsam altıma işerdim korkudan heralde:18::18:

işte öle korkutmadı da ilginç olan ben normalde cok korkak biriyimdir ama öle hissettirmedi
neyse anlamadım ama hayra yoralım cok tatlıydı ama sesi

Cnm bununla gecmis olsun, bu son olsun insallah

kyr cnm benim 3.negatifti 4.denemeyi denicem kasımda listede yanlış gözüküyor düzeltirsen sevinirim geçmiş olsun cnm inşaallah 9ay adet olmazsın bebeğin geldiği için

myracımmm hayırlı olsun canımmm hiç bırakmasın bebişini seni inşallahhhhh..

toobe o nasıl birşeyyy.. Yarabbim bence de karnındaki bebişin mutluluğunu duyurdu sizlere :))

Arkadaşlar benide listeye eklermisiniz
brnyns - 32 - kendi isteği - 1. deneme - Bahçeci Fulya - elül 31 de tedaviye başlıycak
inşlh hayırlısı olur :26:

Yaaa pardon kafam o kadar doluki ekim yerine eylül yazmışım
Neyse bende kısa bi şekilde karışık öykümü yazayım 2 oğlum var ilk evliliğimden ilki pramatüre 2. plesenta previye oldu 2. eşimle evlendik 2 kere kürtajım oldu 1 kimyasal bir düşük ve 1 kimyasal daha laparoskopi histerekopi ameliyatı oldum 5.30 saatlik bir ameliyat ve ölümden döndüm :2: neyse şükür iim çok yıprandım ve pisikolojim alt üst oldu 9 ay geçti fakat ben hala hamile kalamadım ve tüp bebeğe karar verdik kısmetse adetim 29 ekim 3. günü tedaviye başlıycaz bahçecide 31 ekime geliyo herkesin allah gönlüne göre versin kimseleri bebeksiz bırakmasın....

arkadaşlar ben de ekim 2011 de tüp bebek deneyenlerdenim bugün opu yapıldı transfer içinde salı yada çarşamba gideriz heralde bu benim üçüncü denemem inşallah son denemem olur hepimiz özlemle beklediğimiz bebişlerimizi kucagımıza alırız inşallah

hayırlara vesile olsun inşallah çok ilginç.

evt cnm doktorlar inanmıyo bende söyledim yok öyle şey dedi ama ben eminim çok etkili bende 2 yıllık evliyim ilk yıl hiç düşünmedik görev icabı ayrıydık ama sonrasında da ameliyat falan derken 7-8 aydır doğaldan denedik ama olmadı inş. tüp bebek ile olur tek ihtiyacımız sabır yolun başındayız tez zamanda hayırlısıyla nasip et allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…