slm kızlar 3üncü denemem olucak inşallah bu sefer tutunurlar cuma 2.ci konturolum var sonra tıransfer tarihi beli olur tahminim isteyen herkese aratmadan nasip etsin allahım
Kızlar herkese iyi akşamlar, son listeden sonra yazılanları taradım. Elimden geldiğince düzeltmeleri yaptım, siz beni uyarın öyle daha kolay oluyor. Çoook hastayım, grip oldum yatıyorum. Tek tek yazamadım, yeni gelenlere hoşgeldiniz diyorum, tanıdıkları da öpüyorum.
kızlar geçmişi okuyamadım, bana yazılan bir şey yoktur inş.
ben de iğnelerimi yarıladım Allahın izniyle.haftaya muayenem var ve asıl iğnelerime başlıyormuşum.hadi bakalım dualar edin bana..
Ben de sizlerin nicklerinizi sürekli geçiriyorum :) inş sağlıklı hayırlı evladlarımız olur.
ben 2 ekımde negatıf sonucumu aldım malesefbırde hasımato guatırı varmıs bende hıc bı doktorda bu konuyla ılgılenmedı malesef sımdı endokronolga gıdıorum daha sonra 3. deneme...
slm meliscim bende merak etmiştim seni çok sevindim her şeyin yolunda olmasına merak ettirme kendini tekrar hayırlısı olsun benimde d. kontrol hapı bitti adetimi bekliyorum:))
Kızlar herkese iyi akşamlar, son listeden sonra yazılanları taradım. Elimden geldiğince düzeltmeleri yaptım, siz beni uyarın öyle daha kolay oluyor. Çoook hastayım, grip oldum yatıyorum. Tek tek yazamadım, yeni gelenlere hoşgeldiniz diyorum, tanıdıkları da öpüyorum.
Pınarcım canım arkadaşım, senin de uzun protokol oluyor bu dimi, dk hapını ben kullanmadım ya, herkesin farklı galiba yöntemi, ben yumurta baskılayıcı iğne vuruluyorum her gün göbekten.İğnenin bittiği gün ise adetim gelecekmiş.Sonrasında yine iğne :) ay hadi bakalım bayram şekerlerimizz gelsinler de :) seninle daha bebek alışverişi yapcağız canım.unutmadım,bu arada özelden sana yazıyorum kuzum...
kyr canım çok geçmiş olsun tatlım bu arada , salgın var dikkat et canım.
hoşbulduk arkadaşım hepımizin kaderi bir hepiimiz tek bişey istıyoruz oda cocuk, allahım hayırlı saglıklı nasip etsin en kısa zamanda versin bizlere bizler elimizden geleni yapıyoruz derdini arıyoruz,derdi veren allah dermanıda verir elbet...allah bazılarına aratmadan verir imtihan eder, bazılarınada vermeden imtihan eder ne verirse hayırlı versin mevlam...hş geldin aygün ne uzun ne meşakketli bir yol değil mi dile kolay 3 deneme uamrım bu son denemen olur tekrar hoş geldin:))
bilgecim merhaba
sende uzun protokol tedavi goruyorsun sanırım. ben lucrin yerine decapeptyl kullanıyorum cnm. lucrin i ne zamana kadar kullandırıyorlar. ben decapeptyl e adetin 21. gunu basladım. catlatma ıgnesıne kadar devam dedi. ama bu ıgne yuzunden e2 değerım yukselmıyorRabbim hayırlısını nasip etsin inş
kyr canım çok geçmiş olsun çok dinlen çabucak iyileş c vitamini anti gribaal bi şeyler kullansaydın daha çabuk atlatırdın sanıırım kullanıyosundur tekrar çoookk geçmiş olsun bende çookk öptüm:)))
slm meliscim bende merak etmiştim seni çok sevindim her şeyin yolunda olmasına merak ettirme kendini tekrar hayırlısı olsun benimde d. kontrol hapı bitti adetimi bekliyorum:))
Pınarcım canım arkadaşım, senin de uzun protokol oluyor bu dimi, dk hapını ben kullanmadım ya, herkesin farklı galiba yöntemi, ben yumurta baskılayıcı iğne vuruluyorum her gün göbekten.İğnenin bittiği gün ise adetim gelecekmiş.Sonrasında yine iğne :) ay hadi bakalım bayram şekerlerimizz gelsinler de :) seninle daha bebek alışverişi yapcağız canım.unutmadım,bu arada özelden sana yazıyorum kuzum...
kyr canım çok geçmiş olsun tatlım bu arada , salgın var dikkat et canım.
kyr geçmiş olsun canım uğraşma dinlen
bu arada benim yaş 23 ikimizdede biraz sorun var kızlar
kyr geçmiş olsun, bu halinle bir de bizim listeyle uğraşıyorsun valla ellerine sağlık çok teşekkür ederiz,bu arada az sonra pregnyl olmaya gidicem:18:
İSİM---------------YAŞ---NEDEN--------DENEME--------MERKEZ---------------DURUM
sinem25-----------28----.............------1.deneme-------Memorial-------------HAMİLE
nec86--------------25----sebepsiz-----1.deneme-------Kadıköy Şifa---------HAMİLE
aymutu------------29----erkek---------4.deneme-------Anatolia T.B.---------HAMİLE
suaenvar----------...----...............-----...............-------...................----------8 ekim test
pasha--------------...----.........---------2.deneme-------.................-----------12 ekim test
kederci------------23----kdn+erk.-----1.deneme-------Ankara Tıp-----------17 ekim test
toobe--------------27----kadın----------1.deneme------Gazieurofertil--------20 ekim test
denizden77-------34----........----------3.deneme-------....................--------transfer olacak
mine1987---------24----pco------------3.deneme-------Alman Hast.----------transfer olacak
wish_--------------27----pco------------1.deneme-------Bahçeci Fulya--------transfer olacak
baharkus----------33----kadın----------1.deneme------Smyrna T.B.----------6 ekim transfer
merln---------------20----kadın----------2.deneme-------Maya T.B. -----------ekim sonu transfer
pınar72------------39----erkek----------2.deneme------Acıbadem Kadıköy---11 ekim opu
DenizCeren01----34----erkek----------3.deneme------Gürgan Clinic---------13 ekim opu
AliasBlue-----------30----end.-----------2.deneme-------........................-----17 ekim opu
Nazlic---------------26----erkek---------1.deneme------Acıbadem-------------iğneler başladı
melish83-----------28----erkek---------1.deneme------Ege Üniversitesi-----iğneler başladı
aylinnim------------30----.........---------1.deneme------...............-------------iğneler başladı
haziran15---------...-----.........---------6.deneme-------.................-----------lucrin başladı
Deren6-------------25----erkek---------1.deneme------Ada Tıp Has.---------16 ekimde başlıyor
pınar1202---------30----erkek---------4.deneme------Özel Ege T.B.--------ekimde başlıyor
fulyabe-------------32----.......----------3.deneme------Umut T.B.-------------ekimde başlıyor
gren82-------------29----erkek---------2.deneme------Alman Has.-----------ekimde başlıyor
bbeydam-----------30----pco-----------1.deneme------..................-----------ekimde başlıyor
baby2007---------25----pco+erkek----1.deneme------Bursa T.B.------------d.k.h kullanıyor
Bilgemmm---------23----erkek----------2.deneme------ZekaiTahirBurak-----d.k.h kullanıyor
kyr------------------31----kadın----------3.deneme------İrenbe T.B.-----------d.k.h kullanıyor
cloudly-------------28----kadın----------1.deneme------Özel Ege T.B.---------d.k.h kullanıyor
cakir44------------23-----pco+erkek----3.deneme------Memorial-------------15 kasımda başlıyor
hly7----------------23-----pco------------1.deneme------Umut T.B.-------------kasımda başlıyor
ece22--------------.....----sebepsiz-----3.deneme------Bursa Acıbadem-----kasımda başlıyor
sweet_baby------34----sebepsiz------2.deneme------.................-----------.......................
tuana0225-------...-----pco-------------3.deneme------Medikalpark----------bir dahaki sefer inşallah
pepero------------...-----sebepsiz------2.deneme------Genart-----------------bir dahaki sefer inşallah
sermuh------------...-----kadın----------4.deneme------...................----------bir dahaki sefer inşallah
umut11-----------31-----sebepsiz------1.deneme------Florence N.gale-----bir dahaki sefer inşallah
MEVLAM HEPİMİZİN BU TEDAVİLERİNE EVLATLARINI YAZMIŞ OLSUN.
SAĞLIKLA GELSİNLER, HUZURLA BÜYÜSÜNLER İNŞALLAH
Pepero geçmiş olsun canım,üzüldüm,hele hashimato sorununun sonradan tespiti daha kötü,tiroidin kontrol altına alındığında her şey daha olumlu gelişir diye düşünüyorum,sizinki sebepsiz infertilite miydi?
sözde sebepsiz denıyor fakat antikordiolapınlerın bı kez pozıtıf cıkmıstı bırde hasımato guatırı cıktı sonra..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?