Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar benim dün yumurtam topladı 11 yumurta çıkmış az önce klınığı aradım 6 sı dönlendi dediler benimde canım sıkıldı transfer gününe kadar hepsi ölürse yumurtaların şuanki kalıtesinide bilmiyorum ilk denemem olduğu içinde bilinçsizim birde 3. gün embriyosu 5.gün embriyosu ne demek oluyor hangisi daha iyidir? p.tesi yumurtam toplandı transfer içinde cuma yada c.tesi diyorlar bakalım hayırlısı artık ama benim nedense hiç umudum yok ilk defa böyle umutsuzum 2.tane de negatif aşılamam var arkadaşlar.
Sinemcim bel veya kasık ağrısı gebeliğin ilk zamanlarında bariz hissediliyor doğrudur canım,beni sabaha karşı uykumdan uyandırmıştı kasık ağrısı,ne korkmuştum ama,ilk defa yaşadığın bir şey,korkuların doğal,çok huzursuzsan daha önce gir usg ye,ısrar et doktoruna,kalp atışı hemen görülmez ama ,hani şöyle bir hesap yapayım,transferin 12. günü kan testi yapıyoruz,20. günü yani testten 8 gün sonra ben usg ye girmiştim ve keseyi görebilmiştik,kalp atışı için 10 gün dha beklemiştik tabii,ama keseyi daha erken görebilirsin hem de kafan rahat olur canım
Mrb canım tedavin hayırlı olsun allah tamamını erdirsin
6 yumurta az değil yani inşallah dua et neden olmasın
3 mü 5 mı sorusuna gelince tabiki 5. Gün çünkü emriyo tam anlamıyla gelişme oluyo transfer isleminden hemen sonra rahime yerlesiyo 3. Gün ise rahimde 2 gun daha gelişmesi bekleniyor oda olursa sonra rahime tutunuyo
Benim 5. Gün 1. Kalite digeri okadar kaliteli değilmiş bakalım suan ne dirumdayim bilmiyorum
merhaba arkadaşlar benim dün yumurtam topladı 11 yumurta çıkmış az önce klınığı aradım 6 sı dönlendi dediler benimde canım sıkıldı transfer gününe kadar hepsi ölürse yumurtaların şuanki kalıtesinide bilmiyorum ilk denemem olduğu içinde bilinçsizim birde 3. gün embriyosu 5.gün embriyosu ne demek oluyor hangisi daha iyidir? p.tesi yumurtam toplandı transfer içinde cuma yada c.tesi diyorlar bakalım hayırlısı artık ama benim nedense hiç umudum yok ilk defa böyle umutsuzum 2.tane de negatif aşılamam var arkadaşlar.
Benim 14 yumurta toplandı 9 emriyo oluştu son dört güne 7 tane kaldı 5. Günde bana 2 tane kaldığı söylediler transfer edilicek dediler
Benim tahminimce bı sorunum olmdigi için sonradan belkide kendiliğimden kalırım diyemi artık bilmiyorum ama çünkü son günde 5 emriyo nasıl canlılığını yitirir bende üzerinde durmadım çünkü bı sorun yokken Tup bebekten sonra doğal yolla kalan çok tanıdığım var Ellerinde hazla kağanları imha ediyolarmus
Gerçi benim hastanede böyle bise olmaz ama bı ginde 5 i birden yok olması bana inandırıcı gelmedi
cevaplarınız için çok teşekkür ederim ben hem meraklı hem korkulu hemde nedesen se çok umutsuzum kendime çok kızıyorum şimdeden çok strese girdim beni çok rahatlattınız çok sağolun inş herşey hepimiz için çok güzel olur banada dua edin gelişmeleri sizinle paşlaşıcağım
pınarcım merhaba
sende ozel ege tup bebek de değilmiydin? bana orada onerdıler bunu. sen daha once bu merkzde tedavı gormusmuydun? hiç embriyo zarını ınceltelım bu sekılde daha kolay tutunuyor ve gebelık oranı artıyor demedıler mi? benim kafam cok karıstı :44:
bebeğe zarar verirler diye korkuyorum acıkcası
1 haftaya yumurtalarım toplanacak, cloudly ve sen eğer denk gelirse merkzde gorusuruz umarım :)
Bir de sen memnundun değil mi ozel ege den? ben biraz suphecı yaklasıyorum sanırım onlara
Kızım 3.5 yaşında, sen şu an tedavide değilsin değil mi?
İSİM---------------YAŞ---NEDEN--------DENEME--------MERKEZ---------------DURUM
sinem25-----------28----.............------1.deneme-------Memorial-------------HAMİLE
nec86--------------25----sebepsiz-----1.deneme-------Kadıköy Şifa---------HAMİLE
aymutu------------29----erkek---------4.deneme-------Anatolia T.B.---------HAMİLE
suaenvar----------...----...............-----...............-------...................----------8 ekim test
pasha--------------...----.........---------2.deneme-------.................-----------12 ekim test
kederci-------------...----.........---------1.deneme-------Ankara Tıp-----------17 ekim test
toobe--------------27----kadın----------1.deneme------Gazieurofertil--------20 ekim test
denizden77-------34----........----------3.deneme-------....................--------transfer olacak
mine1987---------24----pco------------3.deneme-------Alman Hast.----------transfer olacak
wish_--------------....----........----------1.deneme-------.................-----------transfer olacak
baharkus----------33----kadın----------1.deneme------Smyrna T.B.----------6 ekim transfer
merln---------------20----kadın----------2.deneme-------Maya T.B. -----------ekim sonu transfer
pınar72------------39----erkek----------2.deneme------Acıbadem Kadıköy---11 ekim opu
DenizCeren01----34----erkek----------3.deneme------Gürgan Clinic---------13 ekim opu
AliasBlue-----------30----end.-----------2.deneme-------........................-----17 ekim opu
Nazlic---------------26----erkek---------1.deneme------Acıbadem-------------iğneler başladı
melish83-----------28----erkek---------1.deneme------Ege Üniversitesi-----iğneler başladı
aylinnim------------30----.........---------1.deneme------...............-------------iğneler başladı
haziran15---------...-----.........---------6.deneme-------.................-----------lucrin başladı
Deren6-------------25----erkek---------1.deneme------Ada Tıp Has.---------16 ekimde başlıyor
pınar1202---------30----erkek---------4.deneme------Özel Ege T.B.--------ekimde başlıyor
fulyabe-------------32----.......----------3.deneme------Umut T.B.-------------ekimde başlıyor
gren82-------------29----erkek---------2.deneme------Alman Has.-----------ekimde başlıyor
bbeydam-----------30----pco-----------1.deneme------..................-----------ekimde başlıyor
baby2007---------25----pco+erkek----1.deneme------Bursa T.B.------------d.k.h kullanıyor
Bilgemmm---------23----erkek----------2.deneme------ZekaiTahirBurak-----d.k.h kullanıyor
kyr------------------31----kadın----------3.deneme------İrenbe T.B.-----------d.k.h kullanıyor
cloudly-------------28----kadın----------1.deneme------Özel Ege T.B.---------d.k.h kullanıyor
cakir44------------23-----pco+erkek----3.deneme------Memorial-------------15 kasımda başlıyor
hly7----------------23-----pco------------1.deneme------Umut T.B.-------------kasımda başlıyor
ece22--------------.....----sebepsiz-----3.deneme------Bursa Acıbadem-----kasımda başlıyor
sweet_baby------34----sebepsiz------2.deneme------.................-----------.......................
tuana0225-------...-----pco-------------3.deneme------Medikalpark----------bir dahaki sefer inşallah
pepero------------...-----sebepsiz------2.deneme------Genart-----------------bir dahaki sefer inşallah
sermuh------------...-----kadın----------4.deneme------...................----------bir dahaki sefer inşallah
umut11-----------31-----sebepsiz-------1 deneme eylul 2011 ------Florence N.gale--------bir dahaki sefer inşallah
MEVLAM HEPİMİZİN BU TEDAVİLERİNE EVLATLARINI YAZMIŞ OLSUN.
SAĞLIKLA GELSİNLER, HUZURLA BÜYÜSÜNLER İNŞALLAH