2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

hamile arkadaşlar tebrik ederim çok sevindim
darısı başımıza inşallah
rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
analı babalı büyüsünler hayırlı evlat olsunlar inşallah

merhaba arkadaşlar benim dün yumurtam topladı 11 yumurta çıkmış az önce klınığı aradım 6 sı dönlendi dediler benimde canım sıkıldı transfer gününe kadar hepsi ölürse yumurtaların şuanki kalıtesinide bilmiyorum ilk denemem olduğu içinde bilinçsizim birde 3. gün embriyosu 5.gün embriyosu ne demek oluyor hangisi daha iyidir? p.tesi yumurtam toplandı transfer içinde cuma yada c.tesi diyorlar bakalım hayırlısı artık ama benim nedense hiç umudum yok ilk defa böyle umutsuzum 2.tane de negatif aşılamam var arkadaşlar.

Mrb canım tedavin hayırlı olsun allah tamamını erdirsin
6 yumurta az değil yani inşallah dua et neden olmasın
3 mü 5 mı sorusuna gelince tabiki 5. Gün çünkü emriyo tam anlamıyla gelişme oluyo transfer isleminden hemen sonra rahime yerlesiyo 3. Gün ise rahimde 2 gun daha gelişmesi bekleniyor oda olursa sonra rahime tutunuyo
Benim 5. Gün 1. Kalite digeri okadar kaliteli değilmiş bakalım suan ne dirumdayim bilmiyorum

Canım bak bunu bilmiyorum paylaşımın için tesekur ederim daha fazla bekleyemicem

eşim ilaçlarımı getirdi ovitrel cetrotide falan gonal f zaten almıştık yani biz yola çıkmaya hazırız sadece adet olmayı bekliyorum sabırla birazda sabırsızlıkla yani garip bir durum bilemiyorum belki ilk defa sakinim bu derece inşallah hakkımızda hayırlısı ne ise öyle olur inşallah hakkımızda hayırlısı kalbimizden geçendir..

canım cevabın için çok sağol inş hakkımızda hayırlısı olsun ozaman benim büyük ihtimalle yumurtalar ölmezse 5.gün embriyosu olucak cuma yada c.tesi dediler olucak senin transferin oldumu rabbım yüzümüzü güldürsün inş

wish merhaba canım hayırlısı olsun hakkında yumurta sayında embriyo sayında gayet yerinde çok güzel bence ltf bunları düşünüp kendini strese sokma embriyonun günü ise şöyle ki embriyo ilk günden itibaren bölünerek çoğalmaya başlıyo 3. güne kadar gelen embriyo sağlıklı 5. güne gelen embriyo çok daha sağlıklı oluyo amaaaa maalesef bunlar sadece teoride. pratikte benim adıma öyle olmadı. ben 3. gün embriyosu ile hamile kaldım fakat kalp atımı olmadı ama 2 adet 5. gün embriyosu ile tutunmamın t si bile olmadı maalesef yani her şeyden önce kaderimizde ne varsa onu yaşayacağız umarım 5. gün embriyosu olur ama ola ki 3. gün embriyosu olursa ltf stres yapma üzülmeolur mu?
sevgiler:))

Benim 14 yumurta toplandı 9 emriyo oluştu son dört güne 7 tane kaldı 5. Günde bana 2 tane kaldığı söylediler transfer edilicek dediler
Benim tahminimce bı sorunum olmdigi için sonradan belkide kendiliğimden kalırım diyemi artık bilmiyorum ama çünkü son günde 5 emriyo nasıl canlılığını yitirir bende üzerinde durmadım çünkü bı sorun yokken Tup bebekten sonra doğal yolla kalan çok tanıdığım var Ellerinde hazla kağanları imha ediyolarmus
Gerçi benim hastanede böyle bise olmaz ama bı ginde 5 i birden yok olması bana inandırıcı gelmedi

cnm 5. birden kaybolmamıştır benimde 11 tane toplanmıştı 9 tane si döllenmişti hepside 1. kaliteydi 3.gün transferden önce dr bana 1 tane 1. kalite embriyom kaldıgını söyledi 2 ve 3. kaliteye düşmüşler onun içinde sadece 1. kalite olanları donduruyorlarmış.

hamile olan arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum allah sag saglim kucagınıza almayı nasip eder inşallah.
darısı artık bizlerin başına

cevaplarınız için çok teşekkür ederim ben hem meraklı hem korkulu hemde nedesen se çok umutsuzum kendime çok kızıyorum şimdeden çok strese girdim beni çok rahatlattınız çok sağolun inş herşey hepimiz için çok güzel olur banada dua edin gelişmeleri sizinle paşlaşıcağım

canım benim ilk tüp bebek tedavin o kadar normal ki hissettiklerin karmaşık olman sana tek tavsiyem çok denemiş biri olarak:)) ltf sakin ol zor biliyorum bazen bende olamıyorum ama sakin olmaya çalış hayal kur sitelere bak alış veriş yap çok svdiğin kankalarınla kahve iç bol bol cd al transferde sonra evde izleyip eğlenebileceğin türden kitaplar al okumak için ve bol bol dua et canı ltf sakin olmaya çalış olur mu?? dualarım hepimiz için inan..

canım bende oradayım nisan ayında tedavi oldum ama bana öle bişey teklif etmediler açıkçası bahsettiğin embriyo traşlama işlemi sanırım bana nisandaki tedavimde yapıldı mı yapılmadı mı inan hiç hatırlamıyorum ama ekstra bi şey sormadılar bana
ben açıkçası memnun kaldım kısmet olmadı ama yine orayı tercih ettim şüpheci olman çok normal canım zor yollardan geçiyoruz hepimiz peki sen memnun kaldın mı? doktorun kimdi?
inşallah karşılaşırız ne güzel olur cloudyl ve ben adet olmayı bekliyoruz:))

aymutucummmmm canımmm çokkkk sevindimmmmmm hayırlı olsun ALLAH tatamına erdirsinnn inşallahhh.. şimdi de kese görme ve kalp atışı duymada dimi?? Rabbim inşallah gördürür, duydurur hepimize...

merln yada baby demişi unuttum bak :) bırakır mıyım sizleri??? dualarım sizinleeee...

İSİM---------------YAŞ---NEDEN--------DENEME--------MERKEZ---------------DURUM

sinem25-----------28----.............------1.deneme-------Memorial-------------HAMİLE
nec86--------------25----sebepsiz-----1.deneme-------Kadıköy Şifa---------HAMİLE
aymutu------------29----erkek---------4.deneme-------Anatolia T.B.---------HAMİLE

suaenvar----------...----...............-----...............-------...................----------8 ekim test
pasha--------------...----.........---------2.deneme-------.................-----------12 ekim test
kederci-------------...----.........---------1.deneme-------Ankara Tıp-----------17 ekim test
toobe--------------27----kadın----------1.deneme------Gazieurofertil--------20 ekim test

denizden77-------34----........----------3.deneme-------....................--------transfer olacak
mine1987---------24----pco------------3.deneme-------Alman Hast.----------transfer olacak
wish_--------------....----........----------1.deneme-------.................-----------transfer olacak
baharkus----------33----kadın----------1.deneme------Smyrna T.B.----------6 ekim transfer
merln---------------20----kadın----------2.deneme-------Maya T.B. -----------ekim sonu transfer

pınar72------------39----erkek----------2.deneme------Acıbadem Kadıköy---11 ekim opu
DenizCeren01----34----erkek----------3.deneme------Gürgan Clinic---------13 ekim opu
AliasBlue-----------30----end.-----------2.deneme-------........................-----17 ekim opu

Nazlic---------------26----erkek---------1.deneme------Acıbadem-------------iğneler başladı
melish83-----------28----erkek---------1.deneme------Ege Üniversitesi-----iğneler başladı
aylinnim------------30----.........---------1.deneme------...............-------------iğneler başladı
haziran15---------...-----.........---------6.deneme-------.................-----------lucrin başladı

Deren6-------------25----erkek---------1.deneme------Ada Tıp Has.---------16 ekimde başlıyor
pınar1202---------30----erkek---------4.deneme------Özel Ege T.B.--------ekimde başlıyor
fulyabe-------------32----.......----------3.deneme------Umut T.B.-------------ekimde başlıyor
gren82-------------29----erkek---------2.deneme------Alman Has.-----------ekimde başlıyor
bbeydam-----------30----pco-----------1.deneme------..................-----------ekimde başlıyor

baby2007---------25----pco+erkek----1.deneme------Bursa T.B.------------d.k.h kullanıyor
Bilgemmm---------23----erkek----------2.deneme------ZekaiTahirBurak-----d.k.h kullanıyor
kyr------------------31----kadın----------3.deneme------İrenbe T.B.-----------d.k.h kullanıyor
cloudly-------------28----kadın----------1.deneme------Özel Ege T.B.---------d.k.h kullanıyor
cakir44------------23-----pco+erkek----3.deneme------Memorial-------------15 kasımda başlıyor
hly7----------------23-----pco------------1.deneme------Umut T.B.-------------kasımda başlıyor
ece22--------------.....----sebepsiz-----3.deneme------Bursa Acıbadem-----kasımda başlıyor

sweet_baby------34----sebepsiz------2.deneme------.................-----------.......................

tuana0225-------...-----pco-------------3.deneme------Medikalpark----------bir dahaki sefer inşallah
pepero------------...-----sebepsiz------2.deneme------Genart-----------------bir dahaki sefer inşallah
sermuh------------...-----kadın----------4.deneme------...................----------bir dahaki sefer inşallah

MEVLAM HEPİMİZİN BU TEDAVİLERİNE EVLATLARINI YAZMIŞ OLSUN.
SAĞLIKLA GELSİNLER, HUZURLA BÜYÜSÜNLER İNŞALLAH

Son düzenleme:
Kızlar herkese iyi akşamlar, son listeden sonra yazılanları taradım. Elimden geldiğince düzeltmeleri yaptım, siz beni uyarın öyle daha kolay oluyor. Çoook hastayım, grip oldum yatıyorum. Tek tek yazamadım, yeni gelenlere hoşgeldiniz diyorum, tanıdıkları da öpüyorum.

kızlar geçmişi okuyamadım, bana yazılan bir şey yoktur inş.
ben de iğnelerimi yarıladım Allahın izniyle.haftaya muayenem var ve asıl iğnelerime başlıyormuşum.hadi bakalım dualar edin bana..
Ben de sizlerin nicklerinizi sürekli geçiriyorum :) inş sağlıklı hayırlı evladlarımız olur.

umut11-----------31-----sebepsiz-------1 deneme eylul 2011 ------Florence N.gale--------bir dahaki sefer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…