2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

ben lucrıl kulanıyorum ve regli olmadan başladım 6.gün oldum iğne yaptıralı sanırım daha 21 tane var iğnem toplam aranızda benim gibi erken kullanan varmı iğnelerini ekimin sonu yada kasım ilk haftası olucak transferim .

Cnm merhaba,
Bende lucrin benzeri decapeptyl kullanıyorum.adetin 21.gunü başladım.şimdiye kadar 14 iğne vurunmusum. Elimde son 7 iğne kaldı.benim de Ekim sonu ins transfer

Hayırlısı diyorum arkadasım :) benim de buzdolabı ilaç doluydu bir bir azalıyor.inşallah bu son olur da kalan ilaçları birine veririz.

Cnm benim doktorum sait Yucebilgin.o sadece stimulasyonu takip ediyor.merkezde benimle kim ilgilenecek bilmiyorum yumurta toplama ve transfer icin.Erdal bey mı senin doktorun?
Bakalım inşallah hakkımızda hayırlısı olsun.

Cnm merhaba
Benim 1. Deneme Ozel ege tup bebek merkezi

aliasblue merhaba canım,

benim ablamda aynı merkez sayesinde 6 yıl önce anne oldu, bir ay öncede çok yakın bir arkadaşım pozitif sonuç aldı, pazartesi kalp atışı dinleyecek kısmetse :) ben de şimdilik memnunum zaten doktorum da burayı önerdi benim doktorum erdalbey senin ki kim kaan bey mi canım? her ikisi de iyi doktorlarbence....

pınar ve ben adet olmayı bekliyoruz . doğum kontrol haplarımız aynı gece bitti. :) sen bizden biraz daha öndesin.... bahsettiğin işlem hakkında bir bilgim yok açıkcası yapılma gerekçesi neymiş canım? bebekte herhangi bir sorun yaratacağını açıkcası sanmıyorum, öyle olsa yapmazlar herhalde ....ama en iyisi nedenini iyice öğrenip ona göre karar vermen, dediğim gibi açıkcası önce tabiki ALLAHA sonra da merkezime güveniyorum...
belki karşılaşırız canım belli mi olur, işallah hepimiz hamiş olduktan sonra yüzyüze kutlarız bayram bebeklerimizi .:))))

Cnm çok gecmis olsun bu arada.bende ilk iğnelere başladığım gün çok kötü griptim.doktorum calsiyum sandoz dısı hiç birsey kullanma dedi. Bende ballı
Limonlu ihlamurla geçirdim çok şükür.ins en kısa sürede iyilesirsin

Arkadaslar,

ben buraya yeni üye oldum.
Bruksel tup bebek merkezinde eylül sonu ekim in ilk haftasinda yumurtalar toparlanip transfer oldum. simdi beklemekteyiz.
aramizda da ayni zamanda tup bebek tedavisi gören varmi?

Cnm merhaba
Beni şimdilik merkezde kim takip edecek belli değil.hayırlısı :) benim inşallah 1 haftaya toplanacak yumurtalar.
Su embriyo zarı inceltme kısmı neden herkese sorulmuyor çok
merak ettim.size de sorarlarsa haber verir mısınız bana?

İnşallah bizde pozitif sonucu alir yuzyuze kutlarız bebeklerimizi

slm bugün üye oldum bende.aranıza yeni katıldım arkadaşlar.ankara anatolia hakan yaralı doktorum.gonal f e devam ediyorum yumurta toplama işlemini beklios.1.denememiz inşallah güzel sonuçlanır hepimizinki...

Arkadaslar,

ben buraya yeni üye oldum.
Bruksel tup bebek merkezinde eylül sonu ekim in ilk haftasinda yumurtalar toparlanip transfer oldum. simdi beklemekteyiz.
aramizda da ayni zamanda tup bebek tedavisi gören varmi?

bende beklemedeyim test tarhim 20 ekim senin ne zaman hayırlı olsun

listeye beni de ekliyebilirsiniz:

Bahar247-----------36----erkek-----1.deneme-------Bruksel tup-----------12 ekim test

ama bugun ben test yaptim negatif cikti :-(

tabi canım haber veririz ama senin yumurta toplama işlemi bizden önce yine de yazarım tabi, senin problem ne tatlım, benim endometrizois

pınarcım ilaçlarını aldın mı canım haydi bakalım hayırlısı dört gözle regl olmayı bekliyoruz ne tuhaf :))))) normal yolla hamile kalmaya çalışırken adet olmamak için can atan ben şimdi adet olmayı iple çekiyorum ... çünkü biliyorum ki bebeğime bir adım daha yaklaşıyor olacağım işallah :)))

tabi canım haber veririz ama senin yumurta toplama işlemi bizden önce yine de yazarım tabi, senin problem ne tatlım, benim endometrizois

Cnm bende de endometrizis var maalesef 2004 de 8 cm lik kıstı aldırmıştım ama yeniledi.simdi de kistle başladık tedaviye.maalesef gecmiyorlar.hayırlısı ile hamile kalıp normal dogurabilirsek kurtulacağız bu hastalıktan .sende kist var mı su an cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…