Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr
HAAAAAAAAMİİİİİİİİİİLEEEEEEEEEEYİMMMMMMMMMMMM
ne yapıcagımı bilemiyorum sanki ayaklarım yerden kesildi elim ayağım titriyor
ALLAHIM SEN HERKESİ SEVİNDİR.
Canım benim 8. Gün 40 çıktı 10. Gun114 cikti
arkaşlar hepinize merhabalar,
benimde test günüm yarın. Heyecandan ölmek üzereyim. Ilk denememiz negatif oldu. Dondurulmuş embriyolarımdan umarım güzel bir haber alabilirim.
hadi bakalım inşallah hayırlı haber verirsin.okey e dördüncü aranıyor zaten.listede dördüncü hamile olursun umarımm
anlıyorum seni desem yalan olur ama inşallah anlarım bende senibirkaçgün kendine izin ver.ama kan dolaşımını engelleyecek kadar yatma.birkaçgün sonra rahatlarsın.eşine söyledin mi hamile olduğunu nasıl tepki verdi anlatsana biraz...seni de bunaltıyorum belki ama.istersen anlat canım
cnm anestezisiz nasıl yaparlar ben anestezi olduğum halde kendime gelince çok sancım oldu bir de rahmine çizikler atıldı mi,dr. böylr birşey söyledi mi?
Kızlar benimde tanısal yani ofis histereskopiydi , onda anestezi yapmıyoruz dediler .. Tedavi amaçlıda yani polip aldıklarında yada rahimde perde falan varsa onu düzeltirken anestezi yapıyolarmış..Cnm hoşgeldin, hadi gözün aydın, toplantın da bitmiş, ilacında... Dua için çok üzme kendini, Allah bilmiyor mu kalbinden geçeni, bir eksik, bir fazla önemli olan niyetin bence.
İnşallah bu yolda çektiğin son acı olur. Bana düşmez ama ben de çok şaşırdım anestezi olmamasına. Vardır herhalde bir bildikleri, olan olmuş çünkü. Hakkında hayırlısı olsun cnm.
hadi hayırlısı olsun tatlım bu umarım son göz yaşın olur bebişlerine giderken ne güzel bir adım bir adım daha ve bitecek inşallah hasretinn
zeynepcim çok saol cnm inş AMİNNNNNN.. Rabbim sanada nasip etsi inş. var mı bi gelişme?
deniz ceren, beren, kederci, aliasblue, hly, baby, merln Allah razı olsun arkadaşlar darısı sizlere inşallahhhhhhh... dualarımdasınızzz.. beni de unutmayınnn..
tekrar merhaba,
cevabın için çok teşekkür ederim. Bu foruma ilk defa yazdım ve ilk defa senden yanıt geldi. Içim içime sığmıyor inan ki, umarım güzel bir haber verebilirim. Transferden sonraki 8 ve10.günlerde kahverengi lekelenme oldu, açıkçası biraz moralim bozuldu, hatta ağladım. Umarım yüce allahım bizleri de sevindirir.
canım amlasmicak bise yok evde yatmaktan bunaldım dr um sadece 2 saat donlen diyo esim arkadaslarım yatmamı söylüyor düşük olabilrmus sancım var kalkmaya korkuyorum ama kan dolaşımı olsun diye dolaşıyorum
esimede gelince biraz fazla üzerime dusuyo buda beni üzüyor iste hamilelik bana duygusal yaklastiriyo ne yani bebek içinmiyor off ne biliyim sağlıklı düşünemiyorum
az önce dr konuştum bol protein ve su al diyo günde 2 saat donlenme yeter diyo 2 hafta sonra kalp atışlarını duyalım dıyo
hii sancı bel ağrısı normalmişse öyle yanii
tekrar merhaba,
cevabın için çok teşekkür ederim. Bu foruma ilk defa yazdım ve ilk defa senden yanıt geldi. Içim içime sığmıyor inan ki, umarım güzel bir haber verebilirim. Transferden sonraki 8 ve10.günlerde kahverengi lekelenme oldu, açıkçası biraz moralim bozuldu, hatta ağladım. Umarım yüce allahım bizleri de sevindirir.
kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr
HAAAAAAAAMİİİİİİİİİİLEEEEEEEEEEYİMMMMMMMMMMMM
ne yapıcagımı bilemiyorum sanki ayaklarım yerden kesildi elim ayağım titriyor
ALLAHIM SEN HERKESİ SEVİNDİR.
hayırlısı olsun canım çok güzel bir rüyaymış :))
Arkaşlar hepinize merhabalar,
Benimde test günüm yarın. Heyecandan ölmek üzereyim. İlk denememiz negatif oldu. Dondurulmuş embriyolarımdan umarım güzel bir haber alabilirim.