• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Kızlar başka var mı test günü yakın olan yaaa.bana daha çok var sizi takip edeyim bari:66:

arkadaşım çok tebrik ederim,sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah,darısı benim ve arkadaşlarımın başına
:nazar:

kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr
HAAAAAAAAMİİİİİİİİİİLEEEEEEEEEEYİMMMMMMMMMMMM:49::49::49:
ne yapıcagımı bilemiyorum sanki ayaklarım yerden kesildi elim ayağım titriyor
ALLAHIM SEN HERKESİ SEVİNDİR.

tebriklerrrrrrrrrrrrrr, çok sevindim canım, allah sağlıklı sıhatlı bir şekilde tamamına erdirsin, ay iki gündür ağlamaktan mahvaoldum ya nec ve sen umut oldunuz hepimize, inanılmaz moral oldu,hamişlerin dulası kabul olur derler bizlerede dularınızı eksik etmeyin olur mu???

arkaşlar hepinize merhabalar,

benimde test günüm yarın. Heyecandan ölmek üzereyim. Ilk denememiz negatif oldu. Dondurulmuş embriyolarımdan umarım güzel bir haber alabilirim.

hadi bakalım inşallah hayırlı haber verirsin.okey e dördüncü aranıyor zaten.listede dördüncü hamile olursun umarımm

hadi bakalım inşallah hayırlı haber verirsin.okey e dördüncü aranıyor zaten.listede dördüncü hamile olursun umarımm

tekrar merhaba,

cevabın için çok teşekkür ederim. Bu foruma ilk defa yazdım ve ilk defa senden yanıt geldi. İçim içime sığmıyor inan ki, umarım güzel bir haber verebilirim. Transferden sonraki 8 ve10.günlerde kahverengi lekelenme oldu, açıkçası biraz moralim bozuldu, hatta ağladım. Umarım yüce allahım bizleri de sevindirir.

anlıyorum seni desem yalan olur ama inşallah anlarım bende seni:34:birkaçgün kendine izin ver.ama kan dolaşımını engelleyecek kadar yatma.birkaçgün sonra rahatlarsın.eşine söyledin mi hamile olduğunu nasıl tepki verdi anlatsana biraz...seni de bunaltıyorum belki ama.istersen anlat canım:61:

Canım amlasmicak bise yok evde yatmaktan bunaldım Dr um sadece 2 saat donlen diyo esim arkadaslarım yatmamı söylüyor düşük olabilrmus sancım var kalkmaya korkuyorum ama kan dolaşımı olsun diye dolaşıyorum
Esimede gelince biraz fazla üzerime dusuyo Buda beni üzüyor iste hamilelik bana duygusal yaklastiriyo ne yani bebek içinmiyor off ne biliyim sağlıklı düşünemiyorum
Az önce Dr konuştum bol protein ve su al diyo günde 2 saat donlenme yeter diyo 2 hafta sonra kalp atışlarını duyalım dıyo
Hii sancı bel ağrısı normalmişse öyle yanii

Hamile arkadaşlarım gözünüz aydın ..
Sağlıcakla kucaığınıza da almak nasip olsun inşallah ..

cnm anestezisiz nasıl yaparlar ben anestezi olduğum halde kendime gelince çok sancım oldu bir de rahmine çizikler atıldı mi,dr. böylr birşey söyledi mi?

Cnm hoşgeldin, hadi gözün aydın, toplantın da bitmiş, ilacında... Dua için çok üzme kendini, Allah bilmiyor mu kalbinden geçeni, bir eksik, bir fazla önemli olan niyetin bence.

İnşallah bu yolda çektiğin son acı olur. Bana düşmez ama ben de çok şaşırdım anestezi olmamasına. Vardır herhalde bir bildikleri, olan olmuş çünkü. Hakkında hayırlısı olsun cnm.
Kızlar benimde tanısal yani ofis histereskopiydi , onda anestezi yapmıyoruz dediler .. Tedavi amaçlıda yani polip aldıklarında yada rahimde perde falan varsa onu düzeltirken anestezi yapıyolarmış..
Bende bişey diyemedim ama tansiyonum düştü , fenalaştım , Çok şükür bitti ama ..
hadi hayırlısı olsun tatlım bu umarım son göz yaşın olur bebişlerine giderken ne güzel bir adım bir adım daha ve bitecek inşallah hasretinn

Amin canım ne güzel dua etmişsin , rabbim bizlerede nasip etsin.

zeynepcim çok saol cnm inş AMİNNNNNN.. Rabbim sanada nasip etsi inş. var mı bi gelişme?

deniz ceren, beren, kederci, aliasblue, hly, baby, merln Allah razı olsun arkadaşlar darısı sizlere inşallahhhhhhh... dualarımdasınızzz.. beni de unutmayınnn..

sağol cnm aminn inş. hayırlısıyla nasip etsin cnm bende şimdi yumurtlama düşüklüğü çıktı şimdilik ilaç kullanıyorum böle işte

nec86 sağol cnm benım amin inş hepimiz tek tek hamiş haberlerimizi veririz burdan inş

İSİM---------------YAŞ---NEDEN--------DENEME--------MERKEZ---------------DURUM

sinem25-----------28----.............------1.deneme-------Memorial-------------HAMİLE:nazar::49::nazar:
nec86--------------25----sebepsiz-----1.deneme-------Kadıköy Şifa---------HAMİLE:nazar::49::nazar:
aymutu------------29----erkek---------4.deneme-------Anatolia T.B.---------HAMİLE:nazar::49::nazar:

suaenvar----------...----...............-----...............-------...................----------8 ekim test
pasha--------------...----.........---------2.deneme-------.................-----------12 ekim test
kederci-------------...----.........---------1.deneme-------Ankara Tıp-----------17 ekim test

toobe--------------27----kadın----------...............-------Gazieurofertil--------transfer olacak
denizden77-------34----........----------3.deneme-------....................--------transfer olacak
mine1987---------24----pco------------3.deneme-------Alman Hast.----------transfer olacak
baharkus----------33----kadın----------1.deneme------Smyrna T.B.----------6 ekim transfer
mrln----------------20----kadın----------2.deneme-------Maya T.B. -----------ekim sonu transfer

pınar72------------39----erkek----------2.deneme------Acıbadem Kadıköy---11 ekim opu
DenizCeren01----34----erkek----------3.deneme------Gürgan Clinic---------13 ekim opu
AliasBlue-----------30----end.-----------2.deneme-------........................-----17 ekim opu

Nazlic---------------26----erkek---------1.deneme------Acıbadem-------------iğneler başladı
melish83-----------28----erkek---------1.deneme------Ege Üniversitesi-----iğneler başladı
haziran15---------...-----.........---------6.deneme-------.................-----------lucrin başladı

Deren6-------------25----erkek---------1.deneme------Ada Tıp Has.---------16 ekimde başlıyor
pınar1202---------30----erkek---------4.deneme------Özel Ege T.B.--------ekimde başlıyor
fulyabe-------------32----.......----------3.deneme------Umut T.B.-------------ekimde başlıyor
gren82-------------29----erkek---------2.deneme------Alman Has.-----------ekimde başlıyor
bbeydam-----------30----pco-----------1.deneme------..................-----------ekimde başlıyor

baby2007---------25----pco+erkek----1.deneme------Bursa T.B.------------d.k.h kullanıyor
Bilgemmm---------23----erkek----------2.deneme------ZekaiTahirBurak-----d.k.h kullanıyor
kyr------------------31----kadın----------3.deneme------İrenbe T.B.-----------d.k.h kullanıyor
cloudly-------------28----kadın----------1.deneme------Özel Ege T.B.---------d.k.h kullanıyor
cakir44------------23-----pco+erkek----3.deneme------Memorial-------------15 kasımda başlıyor
hly7----------------23-----pco------------1.deneme------Umut T.B.-------------kasımda başlıyor
ece22--------------.....----sebepsiz-----3.deneme------Bursa Acıbadem-----kasımda başlıyor

sweet_baby------34----..........---------2.deneme------.................-----------.......................

tuana0225-------...-----pco-------------3.deneme------Medikalpark----------bir dahaki sefer inşallah
pepero------------...-----sebepsiz------2.deneme------Genart-----------------bir dahaki sefer inşallah
sermuh------------...-----kadın----------4.deneme------...................----------bir dahaki sefer inşallah

:nazar::nazar::nazar:MEVLAM HEPİMİZİN BU TEDAVİLERİNE EVLATLARINI YAZMIŞ OLSUN.
SAĞLIKLA GELSİNLER, HUZURLA BÜYÜSÜNLER İNŞALLAH
:nazar::nazar::nazar:

tekrar merhaba,

cevabın için çok teşekkür ederim. Bu foruma ilk defa yazdım ve ilk defa senden yanıt geldi. Içim içime sığmıyor inan ki, umarım güzel bir haber verebilirim. Transferden sonraki 8 ve10.günlerde kahverengi lekelenme oldu, açıkçası biraz moralim bozuldu, hatta ağladım. Umarım yüce allahım bizleri de sevindirir.

üzülme canım.yerleşme kanaması olabilir.kanaması olup hamile kalan çok arkadaş oldu.kendine dikkat et test gününde de mutlaka buraya yaz.inşallah bebekli haberler verirsin bize.

canım amlasmicak bise yok evde yatmaktan bunaldım dr um sadece 2 saat donlen diyo esim arkadaslarım yatmamı söylüyor düşük olabilrmus sancım var kalkmaya korkuyorum ama kan dolaşımı olsun diye dolaşıyorum
esimede gelince biraz fazla üzerime dusuyo buda beni üzüyor iste hamilelik bana duygusal yaklastiriyo ne yani bebek içinmiyor off ne biliyim sağlıklı düşünemiyorum
az önce dr konuştum bol protein ve su al diyo günde 2 saat donlenme yeter diyo 2 hafta sonra kalp atışlarını duyalım dıyo
hii sancı bel ağrısı normalmişse öyle yanii

ayy inşallah bir sorun yoktur.eşler öyle işte.öyle üstümüze çok düşünce daha çok bunaldığımızı bilmiyorlar.iki hafta çabucak geçer umarım senin için.dua edecem senin için.

hamile kalmış tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum......Allah tamamına erdirsin..

darısı en kısa vakitte hayırlısıyla bize olsun...

tekrar merhaba,

cevabın için çok teşekkür ederim. Bu foruma ilk defa yazdım ve ilk defa senden yanıt geldi. Içim içime sığmıyor inan ki, umarım güzel bir haber verebilirim. Transferden sonraki 8 ve10.günlerde kahverengi lekelenme oldu, açıkçası biraz moralim bozuldu, hatta ağladım. Umarım yüce allahım bizleri de sevindirir.

ha bir de bilgilerini yazarsan kyr arkadaşımız seni de listeye ekler...:64:

kyr cnm benim 1. deneme ve test tarihim 20 ekim listeye ekleyebilirsin eksik bilgi olmasın:34:

Hamile kalan arkadaşlara sesleniyoruuuuuuuuuuummmmm

kızlar arada hiç kanamanız oldu mu.olduysa kaçıncı gününüzde oldu.biz geride kalanlara sölermisiniz :66:

kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr
HAAAAAAAAMİİİİİİİİİİLEEEEEEEEEEYİMMMMMMMMMMMM:49::49::49:
ne yapıcagımı bilemiyorum sanki ayaklarım yerden kesildi elim ayağım titriyor
ALLAHIM SEN HERKESİ SEVİNDİR.

:64::64::64::64::49::49::49::49::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::64::64::64::64:

canım çok sevindim gözünaydın hadi.. Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. darısı başımıza ...

hayırlısı olsun canım çok güzel bir rüyaymış :))

saolasın canım benim inşallah rüyam gerçek olur :97::97::97:

Arkaşlar hepinize merhabalar,

Benimde test günüm yarın. Heyecandan ölmek üzereyim. İlk denememiz negatif oldu. Dondurulmuş embriyolarımdan umarım güzel bir haber alabilirim.

ay inşallah yarında senin hamiş haberine halay çekeriz canım sağlıkla inşalah :49::49:

Back