2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

benim bebeğim ne zaman gelecek
ben ne zaman eşime bir evlat anne babama bir torun kardeşlerime yiğen verebileceğim acaba
annem babam ölmeden torunlarını görebilecek mi
ya ben kendi evladımın kokusunu ne zman duyacağım
şu dünyadan ölüp gittiğim gün arkamda bana da bı fatiha okuyacak bı evladım kalacak mı acaba
benım annem için babam için endişelendiğim gibi onları özlediğim gibi benı de özleyecek bır evladım olacak mı şu dünyada
hangı anneler gununde bana çiçek getiren yavrum olacak
ölüp gittiğimde mezarıma gelip su dökecek anneeemmmm diyecek bı yavrum olacak mı
gelecekmisin bana meleğim gelecekmisin artık

biz daha yolun başındayız.allahımın izni ile o da olacak.daha sonra bu yazdıklarımıza bakıp güleceğiz inşallah....rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.üzme artık kendini...tedavine odaklan.pozitif düşün...

kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr
HAAAAAAAAMİİİİİİİİİİLEEEEEEEEEEYİMMMMMMMMMMMM
ne yapıcagımı bilemiyorum sanki ayaklarım yerden kesildi elim ayağım titriyor
ALLAHIM SEN HERKESİ SEVİNDİR.

canım hayırlı olsun allah tamamına erdirsin rabbim kucağına almayıda nasip etsin

Merhaba arkadaslar Allah herkese yardimci olur insallah, gönlümüzdeki muradimizi verir insallah. Ben 30 yasindayim ve ilk kez tüp bebek tedavisi yaptiracagim ve almanyada yasiyorum. Buranin dilini tam olarak bilmedigim icin birazda endiseliyim. Ignelerime basladik bakalim yumurta toplama islemi nezaman olur.

Arkaşlar hepinize merhabalar,

Benimde test günüm yarın. Heyecandan ölmek üzereyim. İlk denememiz negatif oldu. Dondurulmuş embriyolarımdan umarım güzel bir haber alabilirim.

canım nolur hayırlısıyla yarın sende güzel haberler ver çünkü ben çok sıkıldım hayırlı haberlerini bekliyo olcam

yolun başı sonu yok artık 4 yıldır bır umutla beklemek yordu benı
ben hep başkalarının bebeklerını mı sevicem hayran hayran başkalarının hamileliğini mi izlicem ailem başkalrının torunlarınla mı avunacak
bu hep böyle mi olacak
sürekli bırılerı soracak yok mu hala yapın hadı sankı kolaydı yapmak yaa
anlamıyor kı kımse derdını bılmıyor kı

Selam,
Allah hepimize sabırlar versin. Seni çok iyi anlıyorum. Bende 1,5 senedir bu işle kafa yoruyorum ve uğraşıyorum. Geçen sene Ağustos ayında doğal yollarda hamile kaldım fakat 8 haftalıkken düşük yaptım. Bir süre denedikten sonra tekrar doktora başvurdu, kendi isteğimle ve inatla HSG çektirdim. İyi ki de çektirmişim. Düşükten sonra kürtaj yapılmıştı. Bu işlemden dolayı rahim içinde ufak da olsa bir yapışıklık oluşmuş. Histereskopi ile açıldı, 2011 Nisan'da. Daha sonra bir iki ay daha denedik olmadı, sonrada tüp bebek denedik birincisi negatif şimdidde dondurulmuşların sonucunu bekliyoruz. Dün eczaneye progyx almaya gittiğimde eczanede iki kadın da hamileydi o kadar imrendim ki allah nazardan saklasın, böyle zamanlarda ağlayacak gibi oluyorum.

inan anlıyorum seni.aynı durum bende de var.insanlara yalan söylemekten artık bi hal oldum benim de dört sene oldu.herkese ayrı bir bahane.ev alacam ondan sonra araba alacam ondan sonra.daha yaşım küçük vs..isyan etme ama.burada birbirimize destek olmalıyız.ben de üzüldüm sen üzülünce.rabbim hepimize sabır versin.inancını yitirme.inşallah bu tedavinde yüzün güler.daha sonra ikinci bebek için gerek duyarsın sadece umarım tüp bebeğe...

benim normal yolla olması imkansızmış.tüpler kapalı olduğu için yani.ben de çok imrenirim.bir de maşşallah allah nazardan saklasın çevremdekiler kedi gibi 2. 3. çocuklarını doğurdu benle evlenenler.bende tık yok.bazı arkadaşlarım sormuyor artık neden çocuk yapmıyorsun diye.sanırım anladılar olmadığını.geçen biri sorarken diğeri onu dürttü gördüm.sonrasında saatlerce ağladım neden ben diye...ama elden birşey gelmez ki.inşallah rabbim yüzümüzü güldürür

Sinemcim bel veya kasık ağrısı gebeliğin ilk zamanlarında bariz hissediliyor doğrudur canım,beni sabaha karşı uykumdan uyandırmıştı kasık ağrısı,ne korkmuştum ama,ilk defa yaşadığın bir şey,korkuların doğal,çok huzursuzsan daha önce gir usg ye,ısrar et doktoruna,kalp atışı hemen görülmez ama ,hani şöyle bir hesap yapayım,transferin 12. günü kan testi yapıyoruz,20. günü yani testten 8 gün sonra ben usg ye girmiştim ve keseyi görebilmiştik,kalp atışı için 10 gün dha beklemiştik tabii,ama keseyi daha erken görebilirsin hem de kafan rahat olur canım

ayy aynen öle demi ne ağladık bunlar svinç göz yaşları inşallah kısa zaman sonra Allahım izin verirse kendimiz için akıtacağız:))

ayy arkadaşım ne çok isterdim şimdi ben sana benim doğum 1 hafta sonra ben sorayım doktoruma demeyi ama biz bu eylül ekim ayında tüp bebe yaptıracaklar topiğiyiz :)) sanırım yalnış oldu ama olsun ne güzel olmuş hoş geldin inşallah sağ sağlim alırsın evladını kucağına darısı bizlere olsun inşallah bizede dua et:))

tedavileri sonucu hamile kalan tüm arkadaşları kutlarım..Allah kucağınızada almayı nasip eder inşallah..

slm justing nasılsın ne kadar çabuk geçti değilmi zaman tedavvi zamanım geldi çok şükür adet olmayı bekliyorum kızların nasıl çokkkk öpüyorumm:==

ahh kuzum yapma böle ltf üzülmemeye çalış geçip gidecek inşallah Allahın izniyle ltf kendini dinlememeye çalış olur mu??

slm aylin hoş geldin hakkında hayırlısı olur inşallah gurbetlik zor keşke burada yaptırabilseydin ama olsun bunlar hep birer vesile Rabbim verecekse her yerde veriri inşallah mutlu haberlerini alırız buradan:))

pasha hoş geldin öncelikle kaybın için çok üzüldüm Allah sabır versin inşallah meleğinle beraber unutup gidersin o tatsız günleri hamiş dolu listemiz inşallah sende onlardan biri olursun:))

ben ılk denememı gurganda yapmıstım negatıf cıktı subat ayındaydı,ıkıncısı genartta oda negatıfıkısı arasında kı en buyuk fark genartta ıstedıgın an doktora ulasabılıyorsun o yonden cok basarılı ve özverıliiler ama gürganda prosfesyoonel orda işi hemsıreler götürüyor,senın kızın kac yasında?

Kızım 3.5 yaşında, sen şu an tedavide değilsin değil mi?

Kızım 3.5 yaşında, sen şu an tedavide değilsin değil mi?

hoşbulduk, yarın o sonucu nasıl alıcım bilmiyorum. Allah yardımcım olsun

İyi akşamlar kızlar ..
Listeyi gördüm maşallah 3 hamiş var :)
İnşallah hepimiz hayırlısı ile bu duyguyu tadarız..
Bende bir an önce kavuşmak istiyorum kuzuma , benim gittiğim hastanede gebelik takibi yaptıranlarda var , o kadar çok hamile görüyorum ki, bazılar 40'ını bile aşmış..
23 yaşımdayım gencecik bir yaş ama olmuyor işte ..
İnşallah tüp bebekle olsun kavuşuruz evlatlarımıza..
Lucrine geçmek için sabırsızlanıyorum , inşallah ohss olmadan gerçekleşir transferim ..
Biizm deridmiz bitmezki, rapor al , tüp bebek yaptır ohss olur muyum ? , Hamile kalacak mıyım ? Kalp atışını duyacak mıyım ? 2'li taraması , 3'lü taraması vs vs ..
Rabbim sabırlar versin hepimize..

canım hiç bilmiyorum ama hayırlı olsun inşallah.....

pınarcım merhaba
sende ozel ege tup bebek de değilmiydin? bana orada onerdıler bunu. sen daha once bu merkzde tedavı gormusmuydun? hiç embriyo zarını ınceltelım bu sekılde daha kolay tutunuyor ve gebelık oranı artıyor demedıler mi? benim kafam cok karıstı :44:

bebeğe zarar verirler diye korkuyorum acıkcası

1 haftaya yumurtalarım toplanacak, cloudly ve sen eğer denk gelirse merkzde gorusuruz umarım :)

Bir de sen memnundun değil mi ozel ege den? ben biraz suphecı yaklasıyorum sanırım onlara

bilgecim merhaba
sende uzun protokol tedavi goruyorsun sanırım. ben lucrin yerine decapeptyl kullanıyorum cnm. lucrin i ne zamana kadar kullandırıyorlar. ben decapeptyl e adetin 21. gunu basladım. catlatma ıgnesıne kadar devam dedi. ama bu ıgne yuzunden e2 değerım yukselmıyor Rabbim hayırlısını nasip etsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…