benim bebeğim ne zaman gelecek
ben ne zaman eşime bir evlat anne babama bir torun kardeşlerime yiğen verebileceğim acaba
annem babam ölmeden torunlarını görebilecek mi
ya ben kendi evladımın kokusunu ne zman duyacağım
şu dünyadan ölüp gittiğim gün arkamda bana da bı fatiha okuyacak bı evladım kalacak mı acaba
benım annem için babam için endişelendiğim gibi onları özlediğim gibi benı de özleyecek bır evladım olacak mı şu dünyada
hangı anneler gununde bana çiçek getiren yavrum olacak
ölüp gittiğimde mezarıma gelip su dökecek anneeemmmm diyecek bı yavrum olacak mı
gelecekmisin bana meleğim gelecekmisin artık
kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr
HAAAAAAAAMİİİİİİİİİİLEEEEEEEEEEYİMMMMMMMMMMMM
ne yapıcagımı bilemiyorum sanki ayaklarım yerden kesildi elim ayağım titriyor
ALLAHIM SEN HERKESİ SEVİNDİR.
Arkaşlar hepinize merhabalar,
Benimde test günüm yarın. Heyecandan ölmek üzereyim. İlk denememiz negatif oldu. Dondurulmuş embriyolarımdan umarım güzel bir haber alabilirim.
biz daha yolun başındayız.allahımın izni ile o da olacak.daha sonra bu yazdıklarımıza bakıp güleceğiz inşallah....rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.üzme artık kendini...tedavine odaklan.pozitif düşün...
yolun başı sonu yok artık 4 yıldır bır umutla beklemek yordu benı
ben hep başkalarının bebeklerını mı sevicem hayran hayran başkalarının hamileliğini mi izlicem ailem başkalrının torunlarınla mı avunacak
bu hep böyle mi olacak
sürekli bırılerı soracak yok mu hala yapın hadı sankı kolaydı yapmak yaa
anlamıyor kı kımse derdını bılmıyor kı
yolun başı sonu yok artık 4 yıldır bır umutla beklemek yordu benı
ben hep başkalarının bebeklerını mı sevicem hayran hayran başkalarının hamileliğini mi izlicem ailem başkalrının torunlarınla mı avunacak
bu hep böyle mi olacak
sürekli bırılerı soracak yok mu hala yapın hadı sankı kolaydı yapmak yaa
anlamıyor kı kımse derdını bılmıyor kı
kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr
HAAAAAAAAMİİİİİİİİİİLEEEEEEEEEEYİMMMMMMMMMMMM
ne yapıcagımı bilemiyorum sanki ayaklarım yerden kesildi elim ayağım titriyor
ALLAHIM SEN HERKESİ SEVİNDİR.
Ben 3. kez uzun protokol ile deniyorum,ne merak ediyorsan sorabilirsin canımltf benı aydınlatın lutfen ya kafam fena karışık
selam,
allah hepimize sabırlar versin. Seni çok iyi anlıyorum. Bende 1,5 senedir bu işle kafa yoruyorum ve uğraşıyorum. Geçen sene ağustos ayında doğal yollarda hamile kaldım fakat 8 haftalıkken düşük yaptım. Bir süre denedikten sonra tekrar doktora başvurdu, kendi isteğimle ve inatla hsg çektirdim. Iyi ki de çektirmişim. Düşükten sonra kürtaj yapılmıştı. Bu işlemden dolayı rahim içinde ufak da olsa bir yapışıklık oluşmuş. Histereskopi ile açıldı, 2011 nisan'da. Daha sonra bir iki ay daha denedik olmadı, sonrada tüp bebek denedik birincisi negatif şimdidde dondurulmuşların sonucunu bekliyoruz. Dün eczaneye progyx almaya gittiğimde eczanede iki kadın da hamileydi o kadar imrendim ki allah nazardan saklasın, böyle zamanlarda ağlayacak gibi oluyorum.
Canım amlasmicak bise yok evde yatmaktan bunaldım Dr um sadece 2 saat donlen diyo esim arkadaslarım yatmamı söylüyor düşük olabilrmus sancım var kalkmaya korkuyorum ama kan dolaşımı olsun diye dolaşıyorum
Esimede gelince biraz fazla üzerime dusuyo Buda beni üzüyor iste hamilelik bana duygusal yaklastiriyo ne yani bebek içinmiyor off ne biliyim sağlıklı düşünemiyorum
Az önce Dr konuştum bol protein ve su al diyo günde 2 saat donlenme yeter diyo 2 hafta sonra kalp atışlarını duyalım dıyo
Hii sancı bel ağrısı normalmişse öyle yanii
ay canım ya çok mutlu oldumçok sevindım yaaaa
tebrık ederım.ıkı gundur pınarla ıkımız sulu göz olduk çeşme gıbı valla.ağlattınız bizi.
allahım kucagınada almayı nasıp etsın inş...
ne olur dualarında bızı de unutma hamişlerin duası kabul olur....
merhaba bayanlar,yeni hamile arkadaşların,sağlıkla hamileliklerini geçirmelerini ve bebişlerini kucaklamalarını diliyorum.sonuç bekleyenlerinde haklarında hayırlısı olsun.ben kendim için hep öyle dua ettim.herşeyin hayırlısıbenimde mikroenjeksinla 2. hamileliğim.ilkini memorial hast.de 2002 kasım da yaptırdık,Allah uzun ömür versin,8 yaşında bi oğlum var.ikinciyi yine aynı yerde,2011 ocak sonunda denedik.çok şükür 9 aylık hamileyim .bu ay içinde sezeryanla doğum yapıcam.ama bu güne kadar gittiğim 3 dr. sat'a göre doğum tarihimi 27-29 ekim çıkarırken,geçen hafta,yeni başlamak zorunda kaldığım dr.tüp bebek sat'a göre değil,opu'ya göre hesaplanır deyip 12 kasım çıkarınca çok şaşırdım.benim opu 5 şubat,transfer 9 şubat.sat 23 ocak.bende gıcıklık olmasın diye bişey diyemedim,ama canım sıkıldı.dr.un gün vermesini beklersem acilden gidicem heralde doğuma.sizin dr.larınız ne diyor bu konuda.perşembe randevum var. benden önce dr.a gidecek varsa sorabilirmi acaba?cevap bekliyorum:80:
tedavileri sonucu hamile kalan tüm arkadaşları kutlarım..Allah kucağınızada almayı nasip eder inşallah..
benim bebeğim ne zaman gelecek
ben ne zaman eşime bir evlat anne babama bir torun kardeşlerime yiğen verebileceğim acaba
annem babam ölmeden torunlarını görebilecek mi
ya ben kendi evladımın kokusunu ne zman duyacağım
şu dünyadan ölüp gittiğim gün arkamda bana da bı fatiha okuyacak bı evladım kalacak mı acaba
benım annem için babam için endişelendiğim gibi onları özlediğim gibi benı de özleyecek bır evladım olacak mı şu dünyada
hangı anneler gununde bana çiçek getiren yavrum olacak
ölüp gittiğimde mezarıma gelip su dökecek anneeemmmm diyecek bı yavrum olacak mı
gelecekmisin bana meleğim gelecekmisin artık
Merhaba arkadaslar Allah herkese yardimci olur insallah, gönlümüzdeki muradimizi verir insallah. Ben 30 yasindayim ve ilk kez tüp bebek tedavisi yaptiracagim ve almanyada yasiyorum. Buranin dilini tam olarak bilmedigim icin birazda endiseliyim. Ignelerime basladik bakalim yumurta toplama islemi nezaman olur.
Selam,
Allah hepimize sabırlar versin. Seni çok iyi anlıyorum. Bende 1,5 senedir bu işle kafa yoruyorum ve uğraşıyorum. Geçen sene Ağustos ayında doğal yollarda hamile kaldım fakat 8 haftalıkken düşük yaptım. Bir süre denedikten sonra tekrar doktora başvurdu, kendi isteğimle ve inatla HSG çektirdim. İyi ki de çektirmişim. Düşükten sonra kürtaj yapılmıştı. Bu işlemden dolayı rahim içinde ufak da olsa bir yapışıklık oluşmuş. Histereskopi ile açıldı, 2011 Nisan'da. Daha sonra bir iki ay daha denedik olmadı, sonrada tüp bebek denedik birincisi negatif şimdidde dondurulmuşların sonucunu bekliyoruz. Dün eczaneye progyx almaya gittiğimde eczanede iki kadın da hamileydi o kadar imrendim ki allah nazardan saklasın, böyle zamanlarda ağlayacak gibi oluyorum.
Yine yoğun aslında,ama gözümüzü orada açtık bir kere,tekrar sıfırdan,bilmediğimiz bir yerde başlamak çok uzak geldi bize,bir de az çok tedaviye verdiğimiz/vereceğimiz cevabı da biliyorlar artık,bir de kızımız var tabi daha önceki tedavimizden,şimdi ikinci çocuk için tedavideyiz,sen genarta devam ediyorsun galiba,nasıl memnun musun?Kıyaslarsan farklar neler?
ben ılk denememı gurganda yapmıstım negatıf cıktı subat ayındaydı,ıkıncısı genartta oda negatıfıkısı arasında kı en buyuk fark genartta ıstedıgın an doktora ulasabılıyorsun o yonden cok basarılı ve özverıliiler ama gürganda prosfesyoonel orda işi hemsıreler götürüyor,senın kızın kac yasında?
ben ılk denememı gurganda yapmıstım negatıf cıktı subat ayındaydı,ıkıncısı genartta oda negatıfıkısı arasında kı en buyuk fark genartta ıstedıgın an doktora ulasabılıyorsun o yonden cok basarılı ve özverıliiler ama gürganda prosfesyoonel orda işi hemsıreler götürüyor,senın kızın kac yasında?
ayy aynen öle demi ne ağladık bunlar svinç göz yaşları inşallah kısa zaman sonra Allahım izin verirse kendimiz için akıtacağız:))
ayy arkadaşım ne çok isterdim şimdi ben sana benim doğum 1 hafta sonra ben sorayım doktoruma demeyi ama biz bu eylül ekim ayında tüp bebe yaptıracaklar topiğiyiz :)) sanırım yalnış oldu ama olsun ne güzel olmuş hoş geldin inşallah sağ sağlim alırsın evladını kucağına darısı bizlere olsun inşallah bizede dua et:))
slm justing nasılsın ne kadar çabuk geçti değilmi zaman tedavvi zamanım geldi çok şükür adet olmayı bekliyorum kızların nasıl çokkkk öpüyorumm:==
ahh kuzum yapma böle ltf üzülmemeye çalış geçip gidecek inşallah Allahın izniyle ltf kendini dinlememeye çalış olur mu??
slm aylin hoş geldin hakkında hayırlısı olur inşallah gurbetlik zor keşke burada yaptırabilseydin ama olsun bunlar hep birer vesile Rabbim verecekse her yerde veriri inşallah mutlu haberlerini alırız buradan:))
pasha hoş geldin öncelikle kaybın için çok üzüldüm Allah sabır versin inşallah meleğinle beraber unutup gidersin o tatsız günleri hamiş dolu listemiz inşallah sende onlardan biri olursun:))
canım hiç bilmiyorum ama hayırlı olsun inşallah.....
İyi akşamlar kızlar ..
Listeyi gördüm maşallah 3 hamiş var :)
İnşallah hepimiz hayırlısı ile bu duyguyu tadarız..
Bende bir an önce kavuşmak istiyorum kuzuma , benim gittiğim hastanede gebelik takibi yaptıranlarda var , o kadar çok hamile görüyorum ki, bazılar 40'ını bile aşmış..
23 yaşımdayım gencecik bir yaş ama olmuyor işte ..
İnşallah tüp bebekle olsun kavuşuruz evlatlarımıza..
Lucrine geçmek için sabırsızlanıyorum , inşallah ohss olmadan gerçekleşir transferim ..
Biizm deridmiz bitmezki, rapor al , tüp bebek yaptır ohss olur muyum ? , Hamile kalacak mıyım ? Kalp atışını duyacak mıyım ? 2'li taraması , 3'lü taraması vs vs ..
Rabbim sabırlar versin hepimize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?