• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

2 emriyo var bilmiyorum ikiside tuttumu değerlerim yüksek gerçi belli olmuyo ikiz tekz bünyeden bünyeye degisiyo

Canım benim 8. Gün 40 çıktı 10. Gun114 cikti

hayırlısı bakalım bende persembe ve cumartesi tekrar yaptırcam inşallah değerlerimiz yükselir ve sonrada kalp atışlarını duyarız inşallah
şimdi yeni bi süreç ve heyecan baslıyor hayırlısı bakalım.

Off çok canım sikiliyo hiç bişeyden zevk alamıyorum ağrılarım var biyere gidemiyorum arkadslarimada ulaşamıyorum verginin sinirimden oturup aglicam

İSİM---------------YAŞ---NEDEN--------DENEME--------MERKEZ---------------DURUM

sinem25-----------28----.............------1.deneme-------Memorial-------------HAMİLE:nazar::49::nazar:
nec86--------------25----sebepsiz-----1.deneme-------Kadıköy Şifa---------HAMİLE:nazar::49::nazar:
aymutu------------29----erkek---------4.deneme-------Anatolia T.B.---------HAMİLE:nazar::49::nazar:

suaenvar----------...----...............-----...............-------...................----------8 ekim test
kederci-------------...----.........---------1.deneme-------Ankara Tıp-----------17 ekim test

toobe--------------27----kadın----------...............-------Gazieurofertil--------transfer olacak
denizden77-------34----........----------3.deneme-------....................--------transfer olacak
mine1987---------24----pco------------3.deneme-------Alman Hast.----------transfer olacak
baharkus----------33----kadın----------1.deneme------Smyrna T.B.----------6 ekim transfer
mrln----------------20----kadın----------2.deneme-------Maya T.B. -----------ekim sonu transfer

pınar72------------39----erkek----------2.deneme------Acıbadem Kadıköy---11 ekim opu
DenizCeren01----34----erkek----------3.deneme------Gürgan Clinic---------13 ekim opu
AliasBlue-----------30----end.-----------2.deneme-------........................-----17 ekim opu

Nazlic---------------26----erkek---------1.deneme------Acıbadem-------------iğneler başladı
melish83-----------28----erkek---------1.deneme------Ege Üniversitesi-----iğneler başladı
haziran15---------...-----.........---------6.deneme-------.................-----------lucrin başladı

Deren6-------------25----erkek---------1.deneme------Ada Tıp Has.---------16 ekimde başlıyor
pınar1202---------30----erkek---------4.deneme------Özel Ege T.B.--------ekimde başlıyor
fulyabe-------------32----.......----------3.deneme------Umut T.B.-------------ekimde başlıyor
gren82-------------29----erkek---------2.deneme------Alman Has.-----------ekimde başlıyor
bbeydam-----------30----pco-----------1.deneme------..................-----------ekimde başlıyor

baby2007---------25----pco+erkek----1.deneme------Bursa T.B.------------d.k.h kullanıyor
Bilgemmm---------23----erkek----------2.deneme------ZekaiTahirBurak-----d.k.h kullanıyor
kyr------------------31----kadın----------3.deneme------İrenbe T.B.-----------d.k.h kullanıyor
cloudly-------------28----kadın----------1.deneme------Özel Ege T.B.---------d.k.h kullanıyor
cakir44------------23-----pco+erkek----3.deneme------Memorial-------------15 kasımda başlıyor
hly7----------------23-----pco------------1.deneme------Umut T.B.-------------kasımda başlıyor
ece22--------------.....----sebepsiz-----3.deneme------Bursa Acıbadem-----kasımda başlıyor

sweet_baby------34----..........---------2.deneme------.................-----------.......................

tuana0225-------...-----pco-------------3.deneme------Medikalpark----------bir dahaki sefer inşallah
pepero------------...-----sebepsiz------2.deneme------Genart-----------------bir dahaki sefer inşallah
sermuh------------...-----kadın----------4.deneme------...................----------bir dahaki sefer inşallah

:nazar::nazar::nazar:MEVLAM HEPİMİZİN BU TEDAVİLERİNE EVLATLARINI YAZMIŞ OLSUN.
SAĞLIKLA GELSİNLER, HUZURLA BÜYÜSÜNLER İNŞALLAH
:nazar::nazar::nazar:
kyr hemen yenilemişsin listeyi seni ve diğer arkadaşlarıda böyle görürüz inşallah.
listemiz hep o mavi boncuklarla dolar inşallah

Dr ümü aradım muyedeymis bana donucek dicem valla çok kötüyüm hamileliktenmi anlamadım gitti
Keseyede 3 hafta sonra gel dedi 4 pozitif sonucu öğrendim ee 1 hafta gitti daha 2 hafta var günlerde vecmiyoo
Sizce daha erken gitsem belli olurmu Dr onuda sorcam beklemekte beni daraltti

off çok canım sikiliyo hiç bişeyden zevk alamıyorum ağrılarım var biyere gidemiyorum arkadslarimada ulaşamıyorum verginin sinirimden oturup aglicam

canım içini ferah tut.internetten bebek eşyalarına bak.pozitif ol.çok hassas bir durumdasın.eşin gelince ona sarıl ve ağla.emin ol hiçbirşeyin kalmaz o zaman.ben çok yapıyorum.artık sormuyor ne oldu diye.o da bana sarılıyor.güzel şeyler anlatıyor.sonra bir bakmışım ki muhabbet ediyoruz.hiç sıkıntım kalmamış...

:60:bir de başka yolu var.üç kulfu bir elham.eğer üç kulfu bilmiyorsan birinciyi üç kere oku:64::64:

Canım içimden hicbise yapmak gelmiyo yatmakta çok sıkıldım bunaldım bunaltidan kuranımı bile tam okuyamicamm dediğin gibi dua okuyim

kyr hemen yenilemişsin listeyi seni ve diğer arkadaşlarıda böyle görürüz inşallah.
listemiz hep o mavi boncuklarla dolar inşallah

sen böyle güzel bir haber verirsin de yenilemez miyim hiç. Allahım hepimizi güldürür inşallah. Sizlerin mutlu haberleri ile moral buluyoruz. Cnm benim ayyy ne mutlu, ne güzel bir gün.

Dr ümü aradım muyedeymis bana donucek dicem valla çok kötüyüm hamileliktenmi anlamadım gitti
Keseyede 3 hafta sonra gel dedi 4 pozitif sonucu öğrendim ee 1 hafta gitti daha 2 hafta var günlerde vecmiyoo
Sizce daha erken gitsem belli olurmu Dr onuda sorcam beklemekte beni daraltti

Sinemcim nolur rahatla biraz, bak beklediğin haber senin oldu. Artık bildiğin birşey var hamilesin. Tadını çıkar, detaylar elbet önemli ama sen iyi olacaksın ki bebeğin de iyi olsun. En azından ona bunu yapma. Bizleri düşün, bir hafta önceki halini düşün. Tadını çıkar arkadaşım.

kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr
HAAAAAAAAMİİİİİİİİİİLEEEEEEEEEEYİMMMMMMMMMMMM:49::49::49:
ne yapıcagımı bilemiyorum sanki ayaklarım yerden kesildi elim ayağım titriyor
ALLAHIM SEN HERKESİ SEVİNDİR.

ay canım ya çok mutlu oldum :62: çok sevindım yaaaa :21::21:
tebrık ederım.ıkı gundur pınarla ıkımız sulu göz olduk çeşme gıbı valla.ağlattınız bizi. :43::43:
allahım kucagınada almayı nasıp etsın inş...
ne olur dualarında bızı de unutma hamişlerin duası kabul olur....

canım içimden hicbise yapmak gelmiyo yatmakta çok sıkıldım bunaldım bunaltidan kuranımı bile tam okuyamicamm dediğin gibi dua okuyim

anlıyorum seni desem yalan olur ama inşallah anlarım bende seni:34:birkaçgün kendine izin ver.ama kan dolaşımını engelleyecek kadar yatma.birkaçgün sonra rahatlarsın.eşine söyledin mi hamile olduğunu nasıl tepki verdi anlatsana biraz...seni de bunaltıyorum belki ama.istersen anlat canım:61:

canım içini ferah tut.internetten bebek eşyalarına bak.pozitif ol.çok hassas bir durumdasın.eşin gelince ona sarıl ve ağla.emin ol hiçbirşeyin kalmaz o zaman.ben çok yapıyorum.artık sormuyor ne oldu diye.o da bana sarılıyor.güzel şeyler anlatıyor.sonra bir bakmışım ki muhabbet ediyoruz.hiç sıkıntım kalmamış...

:60:bir de başka yolu var.üç kulfu bir elham.eğer üç kulfu bilmiyorsan birinciyi üç kere oku:64::64:

espirin guzeldi :46:

merhaba bayanlar,yeni hamile arkadaşların,sağlıkla hamileliklerini geçirmelerini ve bebişlerini kucaklamalarını diliyorum.sonuç bekleyenlerinde haklarında hayırlısı olsun.ben kendim için hep öyle dua ettim.herşeyin hayırlısı:16:benimde mikroenjeksinla 2. hamileliğim.ilkini memorial hast.de 2002 kasım da yaptırdık,Allah uzun ömür versin,8 yaşında bi oğlum var.ikinciyi yine aynı yerde,2011 ocak sonunda denedik.çok şükür 9 aylık hamileyim:49:.bu ay içinde sezeryanla doğum yapıcam.ama bu güne kadar gittiğim 3 dr. sat'a göre doğum tarihimi 27-29 ekim çıkarırken,geçen hafta,yeni başlamak zorunda kaldığım dr.tüp bebek sat'a göre değil,opu'ya göre hesaplanır deyip 12 kasım çıkarınca çok şaşırdım.benim opu 5 şubat,transfer 9 şubat.sat 23 ocak.bende gıcıklık olmasın diye bişey diyemedim,ama canım sıkıldı.dr.un gün vermesini beklersem acilden gidicem heralde doğuma.sizin dr.larınız ne diyor bu konuda.perşembe randevum var. benden önce dr.a gidecek varsa sorabilirmi acaba?cevap bekliyorum:80:

kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr
HAAAAAAAAMİİİİİİİİİİLEEEEEEEEEEYİMMMMMMMMMMMM:49::49::49:
ne yapıcagımı bilemiyorum sanki ayaklarım yerden kesildi elim ayağım titriyor
ALLAHIM SEN HERKESİ SEVİNDİR.

cnm tebrikler,cok mutlu oldum allah tamamına erdirsin ins:nazar:
kızlar topik uğurlu benden sölemesi pınarın güzel hisleri önce ona sonra bize uğur getircek ins
:32::32::32::32::32::32:

tedavileri sonucu hamile kalan tüm arkadaşları kutlarım..Allah kucağınızada almayı nasip eder inşallah..

sinem 25 sen memorialde tüp yaptırmışsın listeden gürdüm bende memorialde yapıcam
senin sorun ne idi ilacı hangi duzda kollandın ve hangi ilacı kollandın
kaç yomuş oldu kaçı dölendi kaç tane tırasfer yapıldı
kaçınci günün embiriyusuydu
bunları bana cevaplarsan çok sevinirim

sinem 25 sen memorialde tüp yaptırmışsın listeden gürdüm bende memorialde yapıcam

Back