cnm çok sevindim senin adına inş. sorunsuz sürdürürsün hamileliğini RABBİM sağ salim kucağına almayı nasip eder senle bi türlü denk gelemedik bende merak etmiştim tesadüfen gördüm burda ALLAH tamamına erdirsin
zeynepcim çok saol cnm inş aminnnnnn.. Rabbim sanada nasip etsi inş. Var mı bi gelişme?
Deniz ceren, beren, kederci, aliasblue, hly, baby, merln allah razı olsun arkadaşlar darısı sizlere inşallahhhhhhh... Dualarımdasınızzz.. Beni de unutmayınnn..
kederci canım şunun şurasında sadece 7 gün kalmış su gibi akıp gitsin inşallah hep beraber atlatır gideriz bir haftayı sonunda da kutlama yaparız inşallah hoş geldin:))
bir gün benim bebeğim de gelecek bana.ben burdayım geldim işte anne diyecek.
o küçücük yumuk elleri henüz açılamayan o badem gözleri ile gelecek bana
o mis cennet kokusu ile...
evimizin havası değişecek cennet kokacak yavrum kokacak
senin için ne hayallerimiz var bir bilsen
çıkar gelirdin daha fazla bekletmeden.................
günaydın
bugün trasferin 4.günü
sadece sağ kasığımda ağrı oluyor arada ve gaz sancım oluyor arada
pınar cnm ne güsel ifade etmişin duygularını bigün bulacak seni meleğin ve dünyanın en sanslı cocuklarından olcak ins
hly7 cnm rüyan hayırlara cıkar ins ne güzel rüya..unutma rüyalar geleceğin habercisidir
staylan tedavin hayırlı uğurlu olsun
kederci hosgeldin benden 3 gün önce belli olacak senin hadi bakalım
beren berat hayırlı olsun tedavin güzel sonuclar alırsın ins
kuzucuklar oo cok az kalmıs arkadasım heycanını paylasıyorum ins iyi olcak sonuc
aymutu hemen yaz bize mutlu hbrler getir bize bekliyoruz
kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr
HAAAAAAAAMİİİİİİİİİİLEEEEEEEEEEYİMMMMMMMMMMMM
ne yapıcagımı bilemiyorum sanki ayaklarım yerden kesildi elim ayağım titriyor
ALLAHIM SEN HERKESİ SEVİNDİR.
çok sevindim sağlıcakla al kucağınakızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr
haaaaaaaamiiiiiiiiiileeeeeeeeeeyimmmmmmmmmmmm
Ne yapıcagımı bilemiyorum sanki ayaklarım yerden kesildi elim ayağım titriyor
allahım sen herkesi sevindir.
bir gün benim bebeğim de gelecek bana.ben burdayım geldim işte anne diyecek.
o küçücük yumuk elleri henüz açılamayan o badem gözleri ile gelecek bana
o mis cennet kokusu ile...
evimizin havası değişecek cennet kokacak yavrum kokacak
senin için ne hayallerimiz var bir bilsen
çıkar gelirdin daha fazla bekletmeden.................
inşaallah pınarcım hep beraber kutlarız rabbim hepimize yaşatsın çok stresliyim ne olacak bilmiyorum bugün bacaklarım falan ağrıyo korkuyorum
--------------------------------------------------------------------------------
Ne uzun bir bekleyiş olacak bu böyle
Günler geçmek bilmeyecek sanki
Birlikte çıkacağımız bu uzun yolda
Mutluluğu birlikte avuçlayacağız bebeğim
Ardı arkası gelmeyecek hasretin
Dinmeyecek yüreğimdeki heyecan
Sensiz geçen günlere inat
Ruhumda sana kavuşmanın telaşı var
Ahh bebeğim
Hasret gözlüm
Seni kollarıma alıp doyasıya sarılmak
Saçlarını okşayıp, pamuk ellerini tutmak
Dahası sana sevdamın şiirini okumak istiyorum
Yavaş yavaş hissedeceğim bu bekleyişin sona erdiğini
Dolu dizgin bir yol alacağız seninle
Uykusuz gecelerimiz
Gönül yorgunu düşlerimiz olacak
Bir de
Bir de sevda üstüne
hasret üstüne söyleyeceğimiz türkülerimiz
Ne kadar acı çekecek olsakta
Biliyorum ki
Sonunda minik ellerinle birleşecek ellerim
arkadaşlar merhaba bende dün ege üniver. gittim dosyamı açtırdım muayaene oldum,fakat miyomun var dedi ,üzüldüm ,şimdi bana nasıl bir tedavi uygulayacaklar acaba histerskopimi yaparlar,
yumurtalarım toplanmadan önceki gece bir rüya görmüstüm sizlere anlatayım;
mutfakta bi kafes var üstünde yavru beyaz bir muhabbet kusu minicik
önünden geciyorum bu arada balkon kapısı acık herkes korkma bosver ucmaz kacmaz diyor kapıyı kapatmana gerek yok diyor öle demeye kalmadan ucuyor tam balkona geliyor geri dönüyor sonra yakalıyorum ve getirip kafesin icine koyuyorum
hayırdır ins
günaydın kızlar....
şu anki duygularım o kadar yoğun ki...sabahtan beri atamadım üstümden.. bu sabaha karşı çok güzel bir rüya gördüm.. Rabbim gerçeğinin olmasını nasip etsin...
ben hamileymişim 5.5 aylık.. ve biz ailecek bi düğüne gidiyoruz yolda benim sancım oluyor suyum patlıyor hastaneye dönüyoruz hep beraber.. ben doğum yapıyorum ama çok üzgünüm daha çok küçük nasıl yaşayacak sağlıkla olcakmı falan diye.. ama 3,200 doğuyor meleğim bide kız... o kadar ttalı o kadar güzeldi ki..sağlıklı bembeyaz tenli simsiyah saçlı...bağrıma basıyorum onu seviyorum kokluyorum ağlıyorum ve bi yandan emziriyorumm.. o kadar sütüm varki böyle veriyorum oda emiyo... sonra gözlerini bi açıyor o kadar güzel o kadar harika bir mavi ki laciverte dönük... ayyy diyorumm Allah ım nasıl güzel nasip etmişş gözlerini bağrıma basıyorum basıyorumm... seviyorum şükrediyorum kokluyorum ama sonraa malesef ki uyanıyorum.... ellerim bomboş... o kadar istedimki gerçek olmasını bidaha yattım uyudum belki tekrar görürüm diye gördüm de..bidaha sarıldım sanki gerçekten sarılıyormuş gibi...çok güzeldi rüya bile olsa...
ahh pınarcım ahhh bnde çok duygusalım 2 gündür ağlıyorum sürekli yalvarıyorum Rabbime bana ve isteyen arkadaşlarıma nolur nasip eyle diye...hisssetiklerin benimde içimi acıttı.. çok zor çokkk.. ama inşallah geçecek ve bayram da hayırlısıyla meleklerin sana şeker toplamaya gelecek:
günaydın
bugün trasferin 4.günü
sadece sağ kasığımda ağrı oluyor arada ve gaz sancım oluyor arada
pınar cnm ne güsel ifade etmişin duygularını bigün bulacak seni meleğin ve dünyanın en sanslı cocuklarından olcak ins
hly7 cnm rüyan hayırlara cıkar ins ne güzel rüya..unutma rüyalar geleceğin habercisidir
staylan tedavin hayırlı uğurlu olsun
kederci hosgeldin benden 3 gün önce belli olacak senin hadi bakalım
beren berat hayırlı olsun tedavin güzel sonuclar alırsın ins
kuzucuklar oo cok az kalmıs arkadasım heycanını paylasıyorum ins iyi olcak sonuc
aymutu hemen yaz bize mutlu hbrler getir bize bekliyoruz
canım hiç bilmiyorum ama hayırlı olsun inşallah.....Kızlar selam,sizlere birsey danışmak istiyorum.dün merkezle görüştük bize lazerle yuvalama diye bir işlem var tutunmayı kolaylaştırıyor isterseniz ek 1250 liraya yaparız derler. Bende hemen nete girip arattım
Genelde yası büyük olan ve daha önce negatif tedavisi olanlara uygulanıyor falan yazıyor.benim yasım 30 ama ilk denemem birde bebeğe zarar verirlerse diye de korkuyorum. Sizlere böyle br uygulamadan bahseden oldu mü? Lazerle embriyo zarı inceltme. Yada yaptıraniniz var mı?
Tebrik ederim canım bugün transferinin kaçıncı gunü ve degerin kaç canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?