2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

zeynepcim çok saol cnm inş AMİNNNNNN.. Rabbim sanada nasip etsi inş. var mı bi gelişme?

deniz ceren, beren, kederci, aliasblue, hly, baby, merln Allah razı olsun arkadaşlar darısı sizlere inşallahhhhhhh... dualarımdasınızzz.. beni de unutmayınnn..

bir gün benim bebeğim de gelecek bana.ben burdayım geldim işte anne diyecek.
o küçücük yumuk elleri henüz açılamayan o badem gözleri ile gelecek bana
o mis cennet kokusu ile...
evimizin havası değişecek cennet kokacak yavrum kokacak
senin için ne hayallerimiz var bir bilsen
çıkar gelirdin daha fazla bekletmeden.................

aaaaa niye unutalım seni yaa.artık yazmayyacakmısın yoksa.gelişmelerden haberdar edersin bizi..hem ne dedik yeni sayfa açacağız hepbirlikte inşallah.ekim hamileleri diye.unuttun mu??bizi bırakmazsın umarım...

kederci canım şunun şurasında sadece 7 gün kalmış su gibi akıp gitsin inşallah hep beraber atlatır gideriz bir haftayı sonunda da kutlama yaparız inşallah hoş geldin:))

inşaallah pınarcım hep beraber kutlarız rabbim hepimize yaşatsın çok stresliyim ne olacak bilmiyorum bugün bacaklarım falan ağrıyo korkuyorum

bugun test gunun demı cnm.hadı senden de güzel haberler bekliyoruz.
çok meraklandırma bizi.....

--------------------------------------------------------------------------------

Ne uzun bir bekleyiş olacak bu böyle
Günler geçmek bilmeyecek sanki
Birlikte çıkacağımız bu uzun yolda
Mutluluğu birlikte avuçlayacağız bebeğim
Ardı arkası gelmeyecek hasretin
Dinmeyecek yüreğimdeki heyecan
Sensiz geçen günlere inat
Ruhumda sana kavuşmanın telaşı var

Ahh bebeğim
Hasret gözlüm
Seni kollarıma alıp doyasıya sarılmak
Saçlarını okşayıp, pamuk ellerini tutmak
Dahası sana sevdamın şiirini okumak istiyorum

Yavaş yavaş hissedeceğim bu bekleyişin sona erdiğini
Dolu dizgin bir yol alacağız seninle
Uykusuz gecelerimiz
Gönül yorgunu düşlerimiz olacak
Bir de
Bir de sevda üstüne
hasret üstüne söyleyeceğimiz türkülerimiz

Ne kadar acı çekecek olsakta
Biliyorum ki
Sonunda minik ellerinle birleşecek ellerim

hoşbulduk canım inşaallah ben hayırlı haberler alırım sanada uğur getiririm 3gün sonrada seninkini kutlarız hep beraber

arkadaşlar merhaba bende dün ege üniver. gittim dosyamı açtırdım muayaene oldum,fakat miyomun var dedi ,üzüldüm ,şimdi bana nasıl bir tedavi uygulayacaklar acaba histerskopimi yaparlar,

yumurtalarım toplanmadan önceki gece bir rüya görmüstüm sizlere anlatayım;
mutfakta bi kafes var üstünde yavru beyaz bir muhabbet kusu minicik
önünden geciyorum bu arada balkon kapısı acık herkes korkma bosver ucmaz kacmaz diyor kapıyı kapatmana gerek yok diyor öle demeye kalmadan ucuyor tam balkona geliyor geri dönüyor sonra yakalıyorum ve getirip kafesin icine koyuyorum
hayırdır ins

kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr
HAAAAAAAAMİİİİİİİİİİLEEEEEEEEEEYİMMMMMMMMMMMM
ne yapıcagımı bilemiyorum sanki ayaklarım yerden kesildi elim ayağım titriyor
ALLAHIM SEN HERKESİ SEVİNDİR.

[

kızlar siz beni ağlamaktan beter ettiniz iki gündür canımm çok tebrik ederim sağlıkla sıhhatle kucağına al inş evladını bu sevinç göz yaşlarım inşallah kendi evladım içinde dökülsün ne diyeyim önce minik zehrayı sonra seni ve eşini çokkk tebrik ederim bizede dua et olurmu:))

haaaaaaaamiiiiiiiiiileeeeeeeeeeyimmmmmmmmmmmm
Ne yapıcagımı bilemiyorum sanki ayaklarım yerden kesildi elim ayağım titriyor
allahım sen herkesi sevindir.

ayyyy çok sevindimm.hadi böyle devam eder inşallahhhh.üçüncü talihli oldun

Cook Cook sevindim Allahım saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Şükürler olsun, harikasınız kızlar, üstüste hamile haberleri geliyor. İnsallah hep böyle sürsün. Gözünaydın cnm, sağlıkla sıhatle büyüsün.

canımm benim gelecek Allahın izniyle bebeğimiz lütfen üzülme...

inşaallah pınarcım hep beraber kutlarız rabbim hepimize yaşatsın çok stresliyim ne olacak bilmiyorum bugün bacaklarım falan ağrıyo korkuyorum

canım benim ltf sakin olmnaya çalış elinden geldiğince kewndini dinlememeye çalış bol bol dua et canım komedi filimleri izle sevdiğin arkadaşlarınla sohpet et inşallah erşey güzel olacak:))

azz kaldı canım az kaldı ellerimiz birleşecek ...

arkadaşlar merhaba bende dün ege üniver. gittim dosyamı açtırdım muayaene oldum,fakat miyomun var dedi ,üzüldüm ,şimdi bana nasıl bir tedavi uygulayacaklar acaba histerskopimi yaparlar,

hayırlısı olsun canım sıkma canını miyom çok önemli bir sorun değil hallolur Allahın izniyle

hayırlısı olsun canım çok güzel bir rüyaymış :))

canım benim geçecek inşallah çok güzel bir rüya görmüşsün Allah hayırlara çıkarsın..

inşallah canım hepimizin evlatları gelsin :))

canım hiç bilmiyorum ama hayırlı olsun inşallah.....

İSİM---------------YAŞ---NEDEN--------DENEME--------MERKEZ---------------DURUM

sinem25-----------28----.............------1.deneme-------Memorial-------------HAMİLE
nec86--------------25----sebepsiz-----1.deneme-------Kadıköy Şifa---------HAMİLE
aymutu------------29----erkek---------4.deneme-------Anatolia T.B.---------HAMİLE

suaenvar----------...----...............-----...............-------...................----------8 ekim test
kederci-------------...----.........---------1.deneme-------Ankara Tıp-----------17 ekim test

toobe--------------27----kadın----------...............-------Gazieurofertil--------transfer olacak
denizden77-------34----........----------3.deneme-------....................--------transfer olacak
mine1987---------24----pco------------3.deneme-------Alman Hast.----------transfer olacak
baharkus----------33----kadın----------1.deneme------Smyrna T.B.----------6 ekim transfer
mrln----------------20----kadın----------2.deneme-------Maya T.B. -----------ekim sonu transfer

pınar72------------39----erkek----------2.deneme------Acıbadem Kadıköy---11 ekim opu
DenizCeren01----34----erkek----------3.deneme------Gürgan Clinic---------13 ekim opu
AliasBlue-----------30----end.-----------2.deneme-------........................-----17 ekim opu

Nazlic---------------26----erkek---------1.deneme------Acıbadem-------------iğneler başladı
melish83-----------28----erkek---------1.deneme------Ege Üniversitesi-----iğneler başladı
haziran15---------...-----.........---------6.deneme-------.................-----------lucrin başladı

Deren6-------------25----erkek---------1.deneme------Ada Tıp Has.---------16 ekimde başlıyor
pınar1202---------30----erkek---------4.deneme------Özel Ege T.B.--------ekimde başlıyor
fulyabe-------------32----.......----------3.deneme------Umut T.B.-------------ekimde başlıyor
gren82-------------29----erkek---------2.deneme------Alman Has.-----------ekimde başlıyor
bbeydam-----------30----pco-----------1.deneme------..................-----------ekimde başlıyor

baby2007---------25----pco+erkek----1.deneme------Bursa T.B.------------d.k.h kullanıyor
Bilgemmm---------23----erkek----------2.deneme------ZekaiTahirBurak-----d.k.h kullanıyor
kyr------------------31----kadın----------3.deneme------İrenbe T.B.-----------d.k.h kullanıyor
cloudly-------------28----kadın----------1.deneme------Özel Ege T.B.---------d.k.h kullanıyor
cakir44------------23-----pco+erkek----3.deneme------Memorial-------------15 kasımda başlıyor
hly7----------------23-----pco------------1.deneme------Umut T.B.-------------kasımda başlıyor
ece22--------------.....----sebepsiz-----3.deneme------Bursa Acıbadem-----kasımda başlıyor

sweet_baby------34----..........---------2.deneme------.................-----------.......................

tuana0225-------...-----pco-------------3.deneme------Medikalpark----------bir dahaki sefer inşallah
pepero------------...-----sebepsiz------2.deneme------Genart-----------------bir dahaki sefer inşallah
sermuh------------...-----kadın----------4.deneme------...................----------bir dahaki sefer inşallah

MEVLAM HEPİMİZİN BU TEDAVİLERİNE EVLATLARINI YAZMIŞ OLSUN.
SAĞLIKLA GELSİNLER, HUZURLA BÜYÜSÜNLER İNŞALLAH

Tebrik ederim canım bugün transferinin kaçıncı gunü ve degerin kaç canım

Pınar1202,cakır44,merln,aliasblue ve kyr
hepinizden allah razı olsun cok teşk ederim
dualarım hep sizinleydi bu gunde mutlu haberi alınca ilk olarak allahım bu mutluluğu benimle aynı kaderi paylasan tüm arkadaslarımada yasat dedim.
rabbim hepinizin yüzünü güldürsün en kısa zamanda inşallah bekletmesin
aaaamiiiinnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…