Mrb bayanlar ben bu topinkte yeniyim
Kendimi kısaca tanitiyim 4,5 yıllık evliyim 5 kere aşılama yaptırdım olmadı gectigmiz Eylül 8 de regli oldum 9 unda Tup bebek işlemlerine başladık 20 sonde 14 yumurta toplandı dışardan 5 gün bitene emriyo kaliteli 2. Biraz düşüğü 25 Eylül'de 2 emriyo transfer edildi transferin 8. Gün hcg degerim 40 10. Gün 114 çıktı Dr um hamile olduğumu soyledi
20 şinde utrasyon görüntüm var keseye bakilicak
İnşallah kese görülür bir sorun olmaz darısı tüm isteyenlere
Kendimi kısaca tanitiyim 4,5 yıllık evliyim 5 kere aşılama yaptırdım olmadı gectigmiz Eylül 8 de regli oldum 9 unda Tup bebek işlemlerine başladık 20 sonde 14 yumurta toplandı dışardan 5 gün bitene emriyo kaliteli 2. Biraz düşüğü 25 Eylül'de 2 emriyo transfer edildi transferin 8. Gün hcg degerim 40 10. Gün 114 çıktı Dr um hamile olduğumu soyledi
Saolun kizlar ben 28 yaşındayım memorial semra Kahraman duymussunzdur belki Tup bebekte ilk Türkiye'de kendi uyguluyor tavsiye ederim
Kizlar ilk benmiyim şimdi ama kzlar genede dualarına ihtiyacım var kese ve kalp atislarida çok onemli
Saolun kizlar ben 28 yaşındayım memorial semra Kahraman duymussunzdur belki Tup bebekte ilk Türkiye'de kendi uyguluyor tavsiye ederim
Kizlar ilk benmiyim şimdi ama kzlar genede dualarına ihtiyacım var kese ve kalp atislarida çok onemli
transferim gerceklesti bugün
Suan eve geldim dinleniyorum
tek embriyo transfer ettiler
10 taneside donduruldu hepsi kaliteliymiş cok sükür
Ben atlattım kızlar cok sakindim 2 saat merkezde yattım geldim evime
2 gün raporum var carsamba baslıcam ise
20 ekim test günüm artık sabırla beklicez
ama cok güzel seyler hayal ettim transfer sırasında
Herkesten güzel hbrler alabilmek dileğiyle
arkadaslar tablo şeklinde listede sorun oldugu için böyle birşey hazırladım. Eksik yalnış bilgi varsa belirtin.
Bugün sonuç bekliyoruz hadi hayırlısı. Insallah listemize ilk hamilelerimizi ekleriz bugün
ayyy inşaallah sıkı sıkı tutunur bebeğin sana 9ay 10gün bırakmasın senitransferim gerceklesti bugün
suan eve geldim dinleniyorum
tek embriyo transfer ettiler
10 taneside donduruldu hepsi kaliteliymiş cok sükür
ben atlattım kızlar cok sakindim 2 saat merkezde yattım geldim evime
2 gün raporum var carsamba baslıcam ise
20 ekim test günüm artık sabırla beklicez
ama cok güzel seyler hayal ettim transfer sırasında
herkesten güzel hbrler alabilmek dileğiyle
maşallah canımmm çok güzellll.. ultrasonda gördün mü yavrunu?? bebişini aldın rahatladın dimi:) kaç embriyo koydular? 5. gün mü 6. gün embriyosu mu?
kyr merhabalar cnm .. Lıste ıcın tskler .. Bu arada benım yıne kontrolum vardı bugun.. Pazar gecesı catlatma ıgnesını vurup, salı sabahına 11 ekım yumurta toplama ıslemı olacak .. Sen nasılsın ?
arkadaşlar bende histeroskopiden geldim azönce olumsuz birşeye raslanmamış çok şükür ama bu ay dinlenmedeymişiz yani tedaviye, iğnelere kasımda başlıycam hadi hayırlısı bakalım
ayyy inşaallah sıkı sıkı tutunur bebeğin sana 9ay 10gün bırakmasın senibusefer inat etcem hastanede bende yatıcam bikaç saat
arkadaşlar bende histeroskopiden geldim azönce olumsuz birşeye raslanmamış çok şükür ama bu ay dinlenmedeymişiz yani tedaviye, iğnelere kasımda başlıycam hadi hayırlısı bakalım
rahatladım cnm
göremedim ama öle bişi demediler:26:
seninde az kaldı hadi hayırlısı
buarada tek koydular
masallahhhhhhhhhhhh canım .. Allah nazardan saklasın .. 20 ekıme kadar sabırla beklersın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?