• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Mrb bayanlar ben bu topinkte yeniyim
Kendimi kısaca tanitiyim 4,5 yıllık evliyim 5 kere aşılama yaptırdım olmadı gectigmiz Eylül 8 de regli oldum 9 unda Tup bebek işlemlerine başladık 20 sonde 14 yumurta toplandı dışardan 5 gün bitene emriyo kaliteli 2. Biraz düşüğü 25 Eylül'de 2 emriyo transfer edildi transferin 8. Gün hcg degerim 40 10. Gün 114 çıktı Dr um hamile olduğumu soyledi
20 şinde utrasyon görüntüm var keseye bakilicak
İnşallah kese görülür bir sorun olmaz darısı tüm isteyenlere

çok güzellll ALLAH tamamına erdirsin inş. sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.. darısı bizlere inşallahh.. çok erken çıkmış sonuçların belkide ikizdir :) nerde yaptırdın peki? ilk denemede bi de yaşın 35 altında sanırım 2 embriyo koyulmuyor aslında..

Son düzenleme:
Kendimi kısaca tanitiyim 4,5 yıllık evliyim 5 kere aşılama yaptırdım olmadı gectigmiz Eylül 8 de regli oldum 9 unda Tup bebek işlemlerine başladık 20 sonde 14 yumurta toplandı dışardan 5 gün bitene emriyo kaliteli 2. Biraz düşüğü 25 Eylül'de 2 emriyo transfer edildi transferin 8. Gün hcg degerim 40 10. Gün 114 çıktı Dr um hamile olduğumu soyledi

OLEYYYY sayfamızın ilk hamilesi sensin o zaman, hadi yaz bilgilerini listemize hamile diye ekleyelim, sonuç bekleyen arkadaşlarımıza uğur getirsin.

Allahım nazarlardan korusun bebişini ya da bebişlerini:nazar::nazar::nazar:.

Saolun kizlar ben 28 yaşındayım memorial semra Kahraman duymussunzdur belki Tup bebekte ilk Türkiye'de kendi uyguluyor tavsiye ederim
Kizlar ilk benmiyim şimdi ama kzlar genede dualarına ihtiyacım var kese ve kalp atislarida çok onemli

İSİM---------------YAŞ---NEDEN--------DENEME--------MERKEZ------------------DURUM

sinem25-----------28----.............-----1.deneme-------Memorial-----------------HAMİLE:nazar::49::nazar:

suaenvar----------...----...............-----...............------...................--------------8 ekim test
nec86--------------25----sebepsiz-----1.deneme------Kadıköy Şifa-------------10 ekim test
sermuh------------...-----kadın---------4.deneme------....................-------------10 ekim test
aymutu------------29----erkek---------4.deneme------Anatolia T.B.-------------11 ekim test

toobe--------------27----kadın----------...............------Gazieurofertil------------transfer olacak
denizden77-------34----........----------3.deneme------....................------------transfer olacak
baharkus----------33----kadın----------1.deneme-----Smyrna T.B.--------------6 ekim transfer
mrln----------------20----kadın----------2.deneme------Maya T.B. ---------------ekim sonu transfer

pınar72------------39----erkek----------2.deneme-----Acıbadem Kadıköy------10 ekim opu
AliasBlue-----------30----end.-----------2.deneme------.........................--------17 ekim opu

Nazlic---------------26----erkek---------1.deneme-----Acıbadem-----------------iğneler başladı
melish83-----------28----erkek---------1.deneme------Ege Üniversitesi--------iğneler başladı
DenizCeren01----34----erkek---------3.deneme-----Gürgan Clinic-------------lucrin başladı
haziran15---------...-----.........---------6.deneme-----....................-------------lucrin başladı

Deren6-------------25----erkek---------1.deneme------Ada Tıp Has.-----------16 ekimde başlıyor
pınar1202---------30----erkek----------4.deneme------Özel Ege T.B.----------ekimde başlıyor
ece22--------------.....----sebepsiz-----3.deneme------Bursa Acıbadem-------ekimde başlıyor

baby2007---------25----pco+erkek----1.deneme------Bursa T.B.--------------d.k.h kullanıyor
Bilgemmm---------23----erkek----------2.deneme------ZekaiTahirBurak-------d.k.h kullanıyor
kyr------------------31----kadın----------3.deneme------İrenbe T.B.-------------d.k.h kullanıyor
hly7-----------------23----pco------------1.deneme------Umut T.B.---------------kasımda başlıyor

sweet_baby------34----..........---------2.deneme------.................--------------.......................

tuana0225-------...-----pco-------------3.deneme------Medikalpark------------bir dahaki sefer inşallah
pepero------------...-----sebepsiz------2.deneme------Genart-------------------bir dahaki sefer inşallah

:nazar::nazar::nazar:MEVLAM HEPİMİZİN BU TEDAVİLERİNE EVLATLARINI YAZMIŞ OLSUN.
SAĞLIKLA GELSİNLER, HUZURLA BÜYÜSÜNLER İNŞALLAH
:nazar::nazar::nazar:[/QUOTE]

Saolun kizlar ben 28 yaşındayım memorial semra Kahraman duymussunzdur belki Tup bebekte ilk Türkiye'de kendi uyguluyor tavsiye ederim
Kizlar ilk benmiyim şimdi ama kzlar genede dualarına ihtiyacım var kese ve kalp atislarida çok onemli

Evet cnm sayfamızın ilk annesi sensin. Allahım korusun bebeğini, içini rahat tut keseyi de kalp atışını da görürsün hayırlısıyla.

Eeeee nerde diğer sonuç bekleyenler, sabırsızlanıyorum listeye hamileleri eklemek için. Ayrıca herkes nerde, bugün çok boş sayfa. Kaç gündür ilk defa vaktim var siz yoksunuz :(

Tebrikler gonlunu temz tut ins kalp atislarinida duyacaksin...darisi basimiza...

transferim gerceklesti bugün:nazar:
Suan eve geldim dinleniyorum
tek embriyo transfer ettiler
10 taneside donduruldu hepsi kaliteliymiş cok sükür:nazar:
Ben atlattım kızlar cok sakindim 2 saat merkezde yattım geldim evime:10:
2 gün raporum var carsamba baslıcam ise:6:
20 ekim test günüm artık sabırla beklicez
ama cok güzel seyler hayal ettim transfer sırasında:69:
Herkesten güzel hbrler alabilmek dileğiyle:71:

masallahhhhhhhhhhhh canım .. Allah nazardan saklasın .. 20 ekıme kadar sabırla beklersın :)

arkadaslar tablo şeklinde listede sorun oldugu için böyle birşey hazırladım. Eksik yalnış bilgi varsa belirtin.

Bugün sonuç bekliyoruz hadi hayırlısı. Insallah listemize ilk hamilelerimizi ekleriz bugün

kyr merhabalar cnm .. Lıste ıcın tskler .. Bu arada benım yıne kontrolum vardı bugun.. Pazar gecesı catlatma ıgnesını vurup, salı sabahına 11 ekım yumurta toplama ıslemı olacak .. Sen nasılsın ?

transferim gerceklesti bugün:nazar:
suan eve geldim dinleniyorum
tek embriyo transfer ettiler
10 taneside donduruldu hepsi kaliteliymiş cok sükür:nazar:
ben atlattım kızlar cok sakindim 2 saat merkezde yattım geldim evime:10:
2 gün raporum var carsamba baslıcam ise:6:
20 ekim test günüm artık sabırla beklicez
ama cok güzel seyler hayal ettim transfer sırasında:69:
herkesten güzel hbrler alabilmek dileğiyle:71:
ayyy inşaallah sıkı sıkı tutunur bebeğin sana 9ay 10gün bırakmasın seni:70: busefer inat etcem hastanede bende yatıcam bikaç saat:47:

maşallah canımmm çok güzellll.. ultrasonda gördün mü yavrunu?? bebişini aldın rahatladın dimi:) kaç embriyo koydular? 5. gün mü 6. gün embriyosu mu?

rahatladım cnm:69:
göremedim ama öle bişi demediler:26:
seninde az kaldı hadi hayırlısı
buarada tek koydular:emir_bebek:

cnm çok sevindim senin adına eminim ayakların yerden keilmiştr şuan,hayırlısıyla kalp atışlarını duyarsın bi an önce

arkadaşlar bende histeroskopiden geldim azönce olumsuz birşeye raslanmamış çok şükür ama bu ay dinlenmedeymişiz yani tedaviye, iğnelere kasımda başlıycam hadi hayırlısı bakalım

kyr merhabalar cnm .. Lıste ıcın tskler .. Bu arada benım yıne kontrolum vardı bugun.. Pazar gecesı catlatma ıgnesını vurup, salı sabahına 11 ekım yumurta toplama ıslemı olacak .. Sen nasılsın ?

Hayırlısı olsun cnm. Ben ıiyorum şükür, git ise gel eve hayat rutin devam ediyor. Doktorumla konuştum, transferi bayramdan sonra yapacak sekilde ayarlayacak ilaçlarımı, rahatım şimdilik;) ben de daha en az 1 ay var diye bugün arı sütü, polen, bal karışımı yaptırdım. Hakkımızda hayirlisi

arkadaşlar bende histeroskopiden geldim azönce olumsuz birşeye raslanmamış çok şükür ama bu ay dinlenmedeymişiz yani tedaviye, iğnelere kasımda başlıycam hadi hayırlısı bakalım

Gozunaydin cnm,benim de kasıma sarktı tedavim hep beraber bekleyeceğiz güzel haberleri

rahatladım cnm:69:
göremedim ama öle bişi demediler:26:
seninde az kaldı hadi hayırlısı
buarada tek koydular:emir_bebek:

sıkı sıkı tutunur sana inşşallah canımmm..
az kaldı evet korku var birazda.. test günüm gelmesin diyorum bazen ya negatif olursa.. şmdi en azından umudum var.. ama inşallah pzt iyi haber veririm sizlere pozitifffffffff diyeee..
benim transfer esnasında yavruşum konundu ekrana yana çevirdiler bana gösterdiler oorda diye.. bakamadım doya doya gözlerim doldu..inşallah tüm büyüme aşamalarını kucağımıza alacağımız günleri de yaşarız..

tebrikler,
hayırlı olsun :nazar::nazar::nazar::nazar:

Back