2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Cnm hayırlı uğurlu olsun tedavin, inşallah bu yolculuk senin evladına kavuşma yolculuğun olsun. Bizi habersiz bırakma

allah yardımcın olsun canım.hayırlı uğurlu olsun.rabbim çabalarımızı boşuna çıkarmasın...
Canım Allah razı olsun..çok teşekkür ederim.
Tatlım sana Decapeptyl i soracaktım.Bugün ilk iğnemi vurdurdum Allah biliyor ya iğneden korkmayan ben nasıl canım yandı anlatamam.Senin de böyle oldu mu., Bir de ben başladım hüngür hüngür saatlerce ağlamaya,susturamadım, herkesi ağlattım orda ( Rabbim sen büyüksün ya Rabbim...

Yarın da fellik fellik hastane arayacağım iğnem için.HAfta içi işyerimdeki hemşire vuruyor ama haftasonu zor. ben de yapamam çok canım yandı, üzerinden 9 saat geçmesine rağmen hala ağrıyor ( Bu normal mi...

Herkese kolaylıklar diliyorum, öyle dışardan duymakla olmuyor bu..iğneler çok feci..Allah yardımcımız olsun. tez bebeklerimiz gelsin inşallah bize çifte bayram ettirsin..

canım beni de eklermisin?Bizimde ilk denememiz bu ayın 16 - 17 si gibi iğnelere başlıyorum.Hastane Ada tıp hastanesi erkek faktörü yaşım 25

Bi de sorum olacaktı bu iğneleri evde ben kendim yapıcam da bu çatlatma iğnesini kalçadan hastanede yaptıracakmışım doğru mu?

Cnm merhaba ben bu decapeptyl den çektiğimi hiçbir iğneden çekmedim. İğne ucu kalın ilaç desen inanılmaz yakiyor.sabır diyorum başka da birsey demiyorum ben de hafta ici işyeri hemşiresine yaptırıyorum.hafta sonu da yedigun tip merkezi var bornovada oraya gidiyorum.Allah yardımcımız olsun ins.bende az sonra iğneye gideceğim. Ama sunu söyleyeyim 9 saat acımadı benim.göbeğim morardi birde yarım saat falan ağrım oluyor iğneden sonra

Günaydın kızlar ..

kızlar yarın iğnelerime başlıyorum dualarınızı esirgemeyin benden olur mu...hepinizi öpüyorum inşallah güzel haberler veririz birbirimize.

Melişşş hayırlı olsun , sağlıcaklagelsin kuzun inşallah ..
O iğne niye canını yaktı o kadar anladım , puregon yada gonal f türevi birşey mi?

günaydın kızlar bu gün üç tane testi olan arkadaşıımız var.haberi alınc bizi unutmayın sakınnn.haber bekliyoruzzzz

bu arada ozlozcan dan haberi olan var mı 7 sinde test günüydü merak ettim...

Son düzenleme:
listeyi düzenlemeye çalışıyorum arkadaşlar

Son düzenleme:
İsim------------Yaş---Neden--------Deneme--------Merkez--------------------Durum

nec86----------25----sebepsiz-----1.deneme-----Kadıköy Şifa--------------10 ekim test
aymutu--------29----erkek---------4.deneme------Anatolia T.B.-------------11 ekim test

toobe----------27----kadın----------...............------Gazieurofertil------------transfer olacak
denizden77---34----........----------3.deneme------....................------------transfer olacak
baharkus------33----kadın----------1.deneme-----Smyrna T.B.--------------6 ekim transfer
mrln------------20----kadın----------2.deneme------Maya T.B. ---------------ekim sonu transfer

pınar72--------39----erkek----------2.deneme-----Acıbadem Kadıköy------10 ekim opu

off sorma sorma..aradım egeyi şimdi.diyor ki psikolojk hiç böyle bir belirti ile karşılaşmadık :) üstüne bir de güldü :)))
Hala karnım ağrıyor dedim. hemşirenin elinden de olabilir belki.Şimdi sen de acıyor deyince ben kendimde kusur aramayayım.Olsun napalım buna da şükür.
Ben saat 4 ile 6 arasında vuruluyorum.Sen neden sabahtan vuruyorsun????
Günaydın kızlar ..

Melişşş hayırlı olsun , sağlıcaklagelsin kuzun inşallah ..
O iğne niye canını yaktı o kadar anladım , puregon yada gonal f türevi birşey mi?

hayır bilgecim, bu yumurtayı çatlatan bir iğneymiş.Decapeptyl..11 gün kullanacağım kullandıktan son gün adetim gelip asıl iğnelere başlanacakmış.bu uzun protokol..
Hayırlıısı olsun inşallah.Allah yardımcımız olsun
Sen naptın hallettin mi rapor işini..

bana da yumurtayı çatlatmak için denildi :)))
cİnsel ilişki yasak mı bu iğneler sırasında :????

İSİM---------------YAŞ---NEDEN--------DENEME--------MERKEZ------------------DURUM

suaenvar----------...----...............-----...............------...................--------------8 ekim test
nec86--------------25----sebepsiz-----1.deneme------Kadıköy Şifa-------------10 ekim test
sermuh------------...-----kadın---------4.deneme------....................-------------10 ekim test
aymutu------------29----erkek---------4.deneme------Anatolia T.B.-------------11 ekim test

toobe--------------27----kadın----------...............------Gazieurofertil------------transfer olacak
denizden77-------34----........----------3.deneme------....................------------transfer olacak
baharkus----------33----kadın----------1.deneme-----Smyrna T.B.--------------6 ekim transfer
mrln----------------20----kadın----------2.deneme------Maya T.B. ---------------ekim sonu transfer

pınar72------------39----erkek----------2.deneme-----Acıbadem Kadıköy------10 ekim opu
AliasBlue-----------30----end.-----------2.deneme------.........................--------17 ekim opu

Nazlic---------------26----erkek---------1.deneme-----Acıbadem-----------------iğneler başladı
melish83-----------28----erkek---------1.deneme------Ege Üniversitesi--------iğneler başladı
DenizCeren01----34----erkek---------3.deneme-----Gürgan Clinic-------------lucrin başladı
haziran15---------...-----.........---------6.deneme-----....................-------------lucrin başladı

Deren6-------------25----erkek---------1.deneme------Ada Tıp Has.-----------16 ekimde başlıyor
pınar1202---------30----erkek----------4.deneme------Özel Ege T.B.----------ekimde başlıyor
ece22--------------.....----sebepsiz-----3.deneme------Bursa Acıbadem-------ekimde başlıyor

baby2007---------25----pco+erkek----1.deneme------Bursa T.B.--------------d.k.h kullanıyor
Bilgemmm---------23----erkek----------2.deneme------ZekaiTahirBurak-------d.k.h kullanıyor
kyr------------------31----kadın----------3.deneme------İrenbe T.B.-------------d.k.h kullanıyor
hly7-----------------23----pco------------1.deneme------Umut T.B.---------------kasımda başlıyor

sweet_baby------34----..........---------2.deneme------.................--------------.......................

tuana0225-------...-----pco-------------3.deneme------Medikalpark------------bir dahaki sefer inşallah
pepero------------...-----sebepsiz------2.deneme------Genart-------------------bir dahaki sefer inşallah

MEVLAM HEPİMİZİN BU TEDAVİLERİNE EVLATLARINI YAZMIŞ OLSUN.
SAĞLIKLA GELSİNLER, HUZURLA BÜYÜSÜNLER İNŞALLAH

Son düzenleme:
ay ne güzel herkes sonuç bekliyo ben de 10 gün sonra inşallah ransfer olup zorlu geri sayıma başlıcam Allah herkese sabır versin bu cuma saatinde

beren bilgilerin olmadığı için listemize ekleyemedim seni. yazarsan ekleyeyim. hayırlı olsun tedavin

arkadaslar tablo şeklinde listede sorun oldugu için böyle birşey hazırladım. Eksik yalnış bilgi varsa belirtin.

Bugün sonuç bekliyoruz hadi hayırlısı. İnsallah listemize ilk hamilelerimizi ekleriz bugün

transferim gerceklesti bugün
suan eve geldim dinleniyorum
tek embriyo transfer ettiler
10 taneside donduruldu hepsi kaliteliymiş cok sükür
ben atlattım kızlar cok sakindim 2 saat merkezde yattım geldim evime
2 gün raporum var carsamba baslıcam ise
20 ekim test günüm artık sabırla beklicez
ama cok güzel seyler hayal ettim transfer sırasında
herkesten güzel hbrler alabilmek dileğiyle

maşallah canımmm çok güzellll.. ultrasonda gördün mü yavrunu?? bebişini aldın rahatladın dimi:) kaç embriyo koydular? 5. gün mü 6. gün embriyosu mu?

Mrb bayanlar ben bu topinkte yeniyim
Kendimi kısaca tanitiyim 4,5 yıllık evliyim 5 kere aşılama yaptırdım olmadı gectigmiz Eylül 8 de regli oldum 9 unda Tup bebek işlemlerine başladık 20 sonde 14 yumurta toplandı dışardan 5 gün bitene emriyo kaliteli 2. Biraz düşüğü 25 Eylül'de 2 emriyo transfer edildi transferin 8. Gün hcg degerim 40 10. Gün 114 çıktı Dr um hamile olduğumu soyledi
20 şinde utrasyon görüntüm var keseye bakilicak
İnşallah kese görülür bir sorun olmaz darısı tüm isteyenlere

İSİM---------------YAŞ---NEDEN--------DENEME--------MERKEZ------------------DURUM

suaenvar----------...----...............-----...............------...................--------------8 ekim test
nec86--------------25----sebepsiz-----1.deneme------Kadıköy Şifa-------------10 ekim test
sermuh------------...-----kadın---------4.deneme------....................-------------10 ekim test
aymutu------------29----erkek---------4.deneme------Anatolia T.B.-------------11 ekim test
toobe--------------27----kadın----------...............------Gazieurofertil------------20 ekim test

denizden77-------34----........----------3.deneme------....................------------transfer olacak
baharkus----------33----kadın----------1.deneme-----Smyrna T.B.--------------6 ekim transfer
mrln----------------20----kadın----------2.deneme------Maya T.B. ---------------ekim sonu transfer

pınar72------------39----erkek----------2.deneme-----Acıbadem Kadıköy------10 ekim opu
AliasBlue-----------30----end.-----------2.deneme------.........................--------17 ekim opu

Nazlic---------------26----erkek---------1.deneme-----Acıbadem-----------------iğneler başladı
melish83-----------28----erkek---------1.deneme------Ege Üniversitesi--------iğneler başladı
DenizCeren01----34----erkek---------3.deneme-----Gürgan Clinic-------------lucrin başladı
haziran15---------...-----.........---------6.deneme-----....................-------------lucrin başladı

Deren6-------------25----erkek---------1.deneme------Ada Tıp Has.-----------16 ekimde başlıyor
pınar1202---------30----erkek----------4.deneme------Özel Ege T.B.----------ekimde başlıyor
ece22--------------.....----sebepsiz-----3.deneme------Bursa Acıbadem-------ekimde başlıyor

baby2007---------25----pco+erkek----1.deneme------Bursa T.B.--------------d.k.h kullanıyor
Bilgemmm---------23----erkek----------2.deneme------ZekaiTahirBurak-------d.k.h kullanıyor
kyr------------------31----kadın----------3.deneme------İrenbe T.B.-------------d.k.h kullanıyor
hly7-----------------23----pco------------1.deneme------Umut T.B.---------------kasımda başlıyor

sweet_baby------34----..........---------2.deneme------.................--------------.......................

tuana0225-------...-----pco-------------3.deneme------Medikalpark------------bir dahaki sefer inşallah
pepero------------...-----sebepsiz------2.deneme------Genart-------------------bir dahaki sefer inşallah

MEVLAM HEPİMİZİN BU TEDAVİLERİNE EVLATLARINI YAZMIŞ OLSUN.
SAĞLIKLA GELSİNLER, HUZURLA BÜYÜSÜNLER İNŞALLAH

cnm sağlıkla büyüsün bebeğin içinde, allahım transferde gönlünden geçen güzelliklerin 10 katını nasip etsin sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…