Arkadaşlar Ankaraya geldik aktif tedavi süreci için,geldik,yerleştik,kontrol falan derken yazamadım kusura bakmayın,benim bugün puregonumun 6. günüydü,yarın kontrol var bakalım ne kadar olmuş benim yumoşlar,
Baby 2007,tuana 0225,beren 2010, teşekkür ederim arkadaşlar,darısı sizlere inşallah,Allah her isteyene nasip etsin,
Pınar 1202 hayırlı yolculuklar,bir kişi git,iki(en az) kişi gel inşallah
Suenvar sonucundan haberdar et bizi
Merln ben de test sonucunu almaya eşimi gönderiyordum,kendim gitmiyordum,aslında onu daha zor bir duruma soktuğumu farkedemedim,şimdi düşünüyorum da adam negatif sonuca mı yansın ,bana nasıl söyleyeceğine mi,pozitif sonucu aldığımız gün de sonucun çabuk çıkacağını öğrenip cafede bekledik,saat gelince de 'hadi sonucu almaya gidelim' dedi, ben de 'ben gelmeyeyim,negatif derler herkesin içinde tutamam koyveririm kendimi'demiştim,sonra sonucu aldı geldi,karşıdan gülümsüyor yanıma yaklaşırken,ben de o kısacık zaman diliminde gülümsemesindeki anlamı çözmeye çalışıyorum korkarak,acaba olumlu diye mi gülümsüyor,yoksa negatif de teselli babında mı gülümsüyor,sonra geldi,alnımdan öptü ve 'gözümüzaydın' dedi,sonra o gün ayaklarım yere basmadı tabii
Cnm hayırlı uğurlu olsun tedavin, inşallah bu yolculuk senin evladına kavuşma yolculuğun olsun. Bizi habersiz bırakma