• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Netten bakındım bu yumoşları uyaran Lucrin benzeri bir ilaç.Kaan hocaya sordum yanıtladığında yazarım.
Hayırlısı bakalım 9 iğnem var :)))
.

Ok cnm.ben bugün 12.yi vurulacagm. Bana doktorum dedi decapeptyl i sabh onu vurun aksam da merional ve gonal f U vurun diye. Ondan sabah vurunuyorum.çatlatmaya kadar devam bu sekilde

kızlar uzun süredir yazamadım ama hep takip ettim sizleri.bu arada benim test günümde 11 ekim az kaldı hayırlısı.
yeni katılan arkadaslar hayırlı olsun tedavileriniz.
sinem25= gözün aydın cnm ilk hamilemiz allah tamamına erdirsin kötü seyler getirme aklına.
toobe = cnm transferin güzel geçmiş devamıda güzel olur inşallah
sermuh = inşallah hamilesindir ki kanamanın devam etmemesi buna işaret gibi hadi hayırlısı bakalım güzel haberlerini bekliyoruz
nec86= heyecan dorukta demi hadi bekliyorum güzel haberini
suanver= den haber var mı kızlar?bu gün değilmiydi test günü ben mi yanlış hatırlıyorum acaba?

aymutucum merhaba canımmmm.. inşallah önce ben sonra sen güzel haberler veririzz..
bu gece bi güzel rüyalar gördü bi adet olmuşum amaaaannnn :S inşallah hayırlısı olur napalım artık..bilinç altı rüyalara etki etmeye başladı..

Günaydın kzılar .. Gününüz güzel ve aydın olsun :) Bol bebişli olsun inşallah ..

off sorma sorma..aradım egeyi şimdi.diyor ki psikolojk hiç böyle bir belirti ile karşılaşmadık :) üstüne bir de güldü :)))
Hala karnım ağrıyor dedim. hemşirenin elinden de olabilir belki.Şimdi sen de acıyor deyince ben kendimde kusur aramayayım.Olsun napalım buna da şükür.
Ben saat 4 ile 6 arasında vuruluyorum.Sen neden sabahtan vuruyorsun????

hayır bilgecim, bu yumurtayı çatlatan bir iğneymiş.Decapeptyl..11 gün kullanacağım kullandıktan son gün adetim gelip asıl iğnelere başlanacakmış.bu uzun protokol..
Hayırlıısı olsun inşallah.Allah yardımcımız olsun :(
Sen naptın hallettin mi rapor işini..
İlk defa duydum canım , üzüldüm ama çok can yakan birşeymiş , Rabbim kolaylıklar versin ..
Ben uzun protokol ile tüp bebeğe başladım , doğum kontrol hapıma başladım .. Yarın histereskopi var , onuda halledince doyam kurula gidecek , yarın teslim edeceğim kurula, 1 haftada çıkıyormuş rapor , 22 ekimde lucrine başlıyorum ..
Dr nasılsa rapor veriliyor diye doğum kontrol hapını verdi, reddedilmez gözüyle bakılıyor , herkese başlıyolar doğum kontrol hapını ..
Yarın şu histereskopiyide atlatırsam tamamdır ..

transferim gerceklesti bugün:nazar:
suan eve geldim dinleniyorum
tek embriyo transfer ettiler
10 taneside donduruldu hepsi kaliteliymiş cok sükür:nazar:
ben atlattım kızlar cok sakindim 2 saat merkezde yattım geldim evime:10:
2 gün raporum var carsamba baslıcam ise:6:
20 ekim test günüm artık sabırla beklicez
ama cok güzel seyler hayal ettim transfer sırasında:69:
herkesten güzel hbrler alabilmek dileğiyle:71:
Maşallah sana .. Bebeğin inşallah sıkı sıkı tutunur annesine ..
10 tane dondurulmuş bebeğin mi var , onlarada kocaman maşallah ..
Çok iyi olmuş , inşallah benimde dondurulmaya kalır..
arkadaşlar bende histeroskopiden geldim azönce olumsuz birşeye raslanmamış çok şükür ama bu ay dinlenmedeymişiz yani tedaviye, iğnelere kasımda başlıycam hadi hayırlısı bakalım

Arkadaşım yarın bende histereskopi çeliceğim , nasıl geçti, biraz korkuyorum ..
Temiz çıkmış gözün aydın ..
Bana biraz bilgi verir misin , lokal anestezi olucak ..

Merhaba,benim de yarın usg kotrolüm var,sanırım ayın 12 si veya 13 ünde yumurtalar toplanacak,yarınki kontrolde karar verilecek gününe,dün baklıdığında epey büyümüş ve çoğalmışlardı:9:
Aymutu,Sermuh,Nec86 inşallah üçünüzden de mutlu haberler alacağız,sonra da darısı bize:24:

Kizlar aksam olacak sabah olcak veeee kanverilecek sonuc ogrenilecek....
Nasil gecti bir ben bir ben bilirim....
Allah hepimize sabir saglik versin....

Merhaba,benim de yarın usg kotrolüm var,sanırım ayın 12 si veya 13 ünde yumurtalar toplanacak,yarınki kontrolde karar verilecek gününe,dün baklıdığında epey büyümüş ve çoğalmışlardı:9:
Aymutu,Sermuh,Nec86 inşallah üçünüzden de mutlu haberler alacağız,sonra da darısı bize:24:

canım çok saollll.. inşallah hepimiz iyi haberlerle döneriz...

.

Ok cnm.ben bugün 12.yi vurulacagm. Bana doktorum dedi decapeptyl i sabh onu vurun aksam da merional ve gonal f U vurun diye. Ondan sabah vurunuyorum.çatlatmaya kadar devam bu sekilde
Canım günde üç tane mi vuruyorsun , ay kıyamam sana ya.İnşallah güzel sonuçlarını alırsın arkadaşım.
Ben saat 4 ten sonra vuruyorum her gün bir tane.
18 ekimde başlıyorum asıl iğneme , gonalf sanırım adı
Günaydın kzılar .. Gününüz güzel ve aydın olsun :) Bol bebişli olsun inşallah ..

İlk defa duydum canım , üzüldüm ama çok can yakan birşeymiş , Rabbim kolaylıklar versin ..
Ben uzun protokol ile tüp bebeğe başladım , doğum kontrol hapıma başladım .. Yarın histereskopi var , onuda halledince doyam kurula gidecek , yarın teslim edeceğim kurula, 1 haftada çıkıyormuş rapor , 22 ekimde lucrine başlıyorum ..
Dr nasılsa rapor veriliyor diye doğum kontrol hapını verdi, reddedilmez gözüyle bakılıyor , herkese başlıyolar doğum kontrol hapını ..
..
Canım hiç yaptırmadım ama inşallah düzgün çıkar da bir an önce başlarsın.Bizim aynı zamana denk geliyor , ben de 18 ekimde asıl iğneme başlayacağım şimdilik net değil bu, muayenem yapılacak bakalım yazarım..
ben doğum kontrol hapı kullanmıyorum , herkesin farklı demek ki..
Kizlar aksam olacak sabah olcak veeee kanverilecek sonuc ogrenilecek....
Nasil gecti bir ben bir ben bilirim....
Allah hepimize sabir saglik versin....

Yaşayan biliyor kuzum..Ah ah Allah hayırlısını etsin hakkımızda..

bu arada ozlozcan dan haberi olan var mı 7 sinde test günüydü merak ettim...

evet test günüm 7 siydi ben 1 gün önce yaptırdım 15 cıktı sonra tekrar yaprtırdım 17,5 doktorum pazartesiye kadar bekliyelim bakalım yükselecekmi tutunmus ama yasamak için savasıyor dedi bugün dayanamadım yaptırdımm maalesef degerim 7 ye düşmüş :( bebeğim bıraktı beni yaniii agladım üzüldüm ama isyan etmiyorum napalım vardır elbet bundada bi hayır hafta içi doktora gidicem bakalım dondurulmuşlara hemen baslayabilirmiyiz
herkes için hayırlısı olsunnn

evet test günüm 7 siydi ben 1 gün önce yaptırdım 15 cıktı sonra tekrar yaprtırdım 17,5 doktorum pazartesiye kadar bekliyelim bakalım yükselecekmi tutunmus ama yasamak için savasıyor dedi bugün dayanamadım yaptırdımm maalesef degerim 7 ye düşmüş :( bebeğim bıraktı beni yaniii agladım üzüldüm ama isyan etmiyorum napalım vardır elbet bundada bi hayır hafta içi doktora gidicem bakalım dondurulmuşlara hemen baslayabilirmiyiz

seninde dediğin gibi üzülmemek elde değil ama hayırlısı böyleymiş demekten başka çare yok :(( RABBİM cennet kokulularını en yakın zamanda yollar inşallahhh..

slm kızlar nasılsınız?
bir kaç gündür giremedim nete benim olaylar karıştı çünkü,
ben 2 denemeden sonra genetik test ve kan pırtılaşması testi yaptırmıştım allaha şükür temiz çıktı.birde uludag üniversitesine sevkim vardı bu testler için ama sonra sonuçlar geç çıkar diye ben özelde yaptırdım bu sevklede acaba başka testler yaptırabilirmiyim diye gittim fakülteye. 4ekimde randevum vardı gittim bana hiç bakmadan muayne olmadan önceki test sonuçlarıma bakarak bana ilaç yazdılar .3 ay kullan filan dediler bu ne dedim bende atipisiz endometrium hiperplazi var yani rahmim kalınlaşıyor.buna bakıcaz önce dediler ama ben zaten haziran 16 da histereskopi oldum sonrada tüp bebek tedavisi yapıldı birde 4 agustos test günümdü 6 agustosta adet gördüm ve 10 agustosta dr muayneye gittiğimde rahim tertemiz dedi drum dedim.eeee sen buraya niye geldin dediler 1 düşüğüm ve 2 başarısız tüp bebek denemem var neden tutmadıgını araştırın diye geldim dedim.ii dediler ama 2 tane kan testi istediler birisi 5 ekimdeydi gittim kan verdim .orada bir kadınla tanıştım ben kadın doguma gidiyorum oda bende bebek tedavisi ğörüyorum ama burda tüp bebek bölümü açıldı yeni oraya gitmelisin araştırsınlar diye dedi.12 ekime hem diğer kan testi için gidicem
hemde oradaki tüp bebek merkezinde tüp bebek yapılmıyormuş sadece düşüklerin ve tüp bebeklerin neden tutmadıgını araştırıyorlarmış orada baksınlar bide.
drumuda aradım kasım ayındaki ilk adetimle tedaviyede başlıcam inşallah.allah hakkımızda hayırlısını versin bu denemeye temiz başlamak istiyorum hayırlısıyla allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.

cnm hayırlısı olsun snein için, sürecini tam olarak anlamadım ama benim anlamamdan daha önemlisi senin için iyi şeylerin olması. Kasımda başlıyor demişssin. yine aynı zamanlarda bekleyeceğiz. hakkımızda hayırlısı.

Allahtan sabır diliyorum cnm, senin bilgilerini bulamadım o yüzden listeye ekleyemedim. Yanında seninle dua eden bizler de varız unutma, bir gün hepimizin yüzü gülecek. Bir gün sen de beklediğin bebeğine kavuşacaksın, ama takdir zaman Mevlanın kararı. Bak dondurulmuşların da varmış insallah onlar olur mevlamın sana yazdığı evladın.

İSİM---------------YAŞ---NEDEN--------DENEME--------MERKEZ------------------DURUM

sinem25-----------28----.............-----1.deneme-------Memorial-----------------HAMİLE:nazar::49::nazar:

suaenvar----------...----...............-----...............------...................--------------8 ekim test
nec86--------------25----sebepsiz-----1.deneme------Kadıköy Şifa-------------10 ekim test
sermuh------------...-----kadın---------4.deneme------....................-------------10 ekim test
aymutu------------29----erkek---------4.deneme------Anatolia T.B.-------------11 ekim test

toobe--------------27----kadın----------...............------Gazieurofertil------------transfer olacak
denizden77-------34----........----------3.deneme------....................------------transfer olacak
baharkus----------33----kadın----------1.deneme-----Smyrna T.B.--------------6 ekim transfer
mrln----------------20----kadın----------2.deneme------Maya T.B. ---------------ekim sonu transfer

pınar72------------39----erkek----------2.deneme-----Acıbadem Kadıköy------11 ekim opu
DenizCeren01----34----erkek---------3.deneme-----Gürgan Clinic-------------13 ekim opu
AliasBlue-----------30----end.-----------2.deneme------.........................--------17 ekim opu

Nazlic---------------26----erkek---------1.deneme-----Acıbadem-----------------iğneler başladı
melish83-----------28----erkek---------1.deneme------Ege Üniversitesi--------iğneler başladı
haziran15---------...-----.........---------6.deneme-----....................-------------lucrin başladı

Deren6-------------25----erkek---------1.deneme------Ada Tıp Has.-----------16 ekimde başlıyor
pınar1202---------30----erkek---------4.deneme------Özel Ege T.B.----------ekimde başlıyor

baby2007---------25----pco+erkek----1.deneme------Bursa T.B.---------------d.k.h kullanıyor
Bilgemmm---------23----erkek----------2.deneme------ZekaiTahirBurak-------d.k.h kullanıyor
kyr------------------31----kadın----------3.deneme------İrenbe T.B.--------------d.k.h kullanıyor
cloudly-------------28-----kadın---------1.deneme------Özel Ege T.B.-----------d.k.h kullanıyor
hly7-----------------23----pco------------1.deneme------Umut T.B.---------------kasımda başlıyor
ece22--------------.....----sebepsiz-----3.deneme------Bursa Acıbadem-------kasımda başlıyor

sweet_baby------34----..........---------2.deneme------.................--------------.......................

tuana0225-------...-----pco-------------3.deneme------Medikalpark------------bir dahaki sefer inşallah
pepero------------...-----sebepsiz------2.deneme------Genart-------------------bir dahaki sefer inşallah

:nazar::nazar::nazar:MEVLAM HEPİMİZİN BU TEDAVİLERİNE EVLATLARINI YAZMIŞ OLSUN.
SAĞLIKLA GELSİNLER, HUZURLA BÜYÜSÜNLER İNŞALLAH
:nazar::nazar::nazar:

Maşallah sana .. Bebeğin inşallah sıkı sıkı tutunur annesine ..
10 tane dondurulmuş bebeğin mi var , onlarada kocaman maşallah ..
Çok iyi olmuş , inşallah benimde dondurulmaya kalır..

Arkadaşım yarın bende histereskopi çeliceğim , nasıl geçti, biraz korkuyorum ..
Temiz çıkmış gözün aydın ..
Bana biraz bilgi verir misin , lokal anestezi olucak ..

cnm hiç korkulacak bişey değil 5-10 dk içinde kendine geliyosun ama benm aynı adet sancısı gibi çok feci bir sancım vardı hemşire iğne yaptı iyi geldi dr. la görüştük rahim duvarı çizdik ki savunma hücreleri buraya toplansın rahmi daha güçlendirsin bebeğin tutunmasına faydası olur dedi, 2 saat yattım sonra eve döndüm çok basit bi işlem cnm sakın gerilme benm genel anestezi oldu umarım bi sorun çıkmaz şimdiden geçmiş olsun

kyr canım şuan sadece sen aktifsin senin 3.denemen sen bana göre çok çok tecrübelisin.Bu tüp bebek tedavi sürecinde yeme içme ve iş yapma konusunda dikkat etmemiz gereken bieyler varmı tavsiyede bulunursan sevinirim cnm.

kyr canım şuan sadece sen aktifsin senin 3.denemen sen bana göre çok çok tecrübelisin.Bu tüp bebek tedavi sürecinde yeme içme ve iş yapma konusunda dikkat etmemiz gereken bieyler varmı tavsiyede bulunursan sevinirim cnm.

Canim bu bunyeye gore degisiyor benim 4. Deneme 11 gundur yemek ve wc disinda hep yatiyorum

İSİM---------------YAŞ---NEDEN--------DENEME--------MERKEZ------------------DURUM

sinem25-----------28----.............-----1.deneme-------Memorial-----------------HAMİLE:nazar::49::nazar:

suaenvar----------...----...............-----...............------...................--------------8 ekim test
nec86--------------25----sebepsiz-----1.deneme------Kadıköy Şifa-------------10 ekim test
sermuh------------...-----kadın---------4.deneme------....................-------------10 ekim test
aymutu------------29----erkek---------4.deneme------Anatolia T.B.-------------11 ekim test

toobe--------------27----kadın----------...............------Gazieurofertil------------transfer olacak
denizden77-------34----........----------3.deneme------....................------------transfer olacak
baharkus----------33----kadın----------1.deneme-----Smyrna T.B.--------------6 ekim transfer
mrln----------------20----kadın----------2.deneme------Maya T.B. ---------------ekim sonu transfer

pınar72------------39----erkek----------2.deneme-----Acıbadem Kadıköy------11 ekim opu
DenizCeren01----34----erkek---------3.deneme-----Gürgan Clinic-------------13 ekim opu
AliasBlue-----------30----end.-----------2.deneme------.........................--------17 ekim opu

Nazlic---------------26----erkek---------1.deneme-----Acıbadem-----------------iğneler başladı
melish83-----------28----erkek---------1.deneme------Ege Üniversitesi--------iğneler başladı
haziran15---------...-----.........---------6.deneme-----....................-------------lucrin başladı

Deren6-------------25----erkek---------1.deneme------Ada Tıp Has.-----------16 ekimde başlıyor
pınar1202---------30----erkek---------4.deneme------Özel Ege T.B.----------ekimde başlıyor

baby2007---------25----pco+erkek----1.deneme------Bursa T.B.---------------d.k.h kullanıyor
Bilgemmm---------23----erkek----------2.deneme------ZekaiTahirBurak-------d.k.h kullanıyor
kyr------------------31----kadın----------3.deneme------İrenbe T.B.--------------d.k.h kullanıyor
cloudly-------------28-----kadın---------1.deneme------Özel Ege T.B.-----------d.k.h kullanıyor
hly7-----------------23----pco------------1.deneme------Umut T.B.---------------kasımda başlıyor
ece22--------------.....----sebepsiz-----3.deneme------Bursa Acıbadem-------kasımda başlıyor

sweet_baby------34----..........---------2.deneme------.................--------------.......................

tuana0225-------...-----pco-------------3.deneme------Medikalpark------------bir dahaki sefer inşallah
pepero------------...-----sebepsiz------2.deneme------Genart-------------------bir dahaki sefer inşallah

:nazar::nazar::nazar:MEVLAM HEPİMİZİN BU TEDAVİLERİNE EVLATLARINI YAZMIŞ OLSUN.
SAĞLIKLA GELSİNLER, HUZURLA BÜYÜSÜNLER İNŞALLAH
:nazar::nazar::nazar:
slm kızlar bende varım kasım 15 de başlıyorm
3. denemem 23 yaşındayım merkez memorial sebep erkek infertilitisi ve plistik over

İyi akşamlar arkadaşlar

32 yaşındayım 5 yıllık evliyim bu beş yıl içine iki aşılama iki tüp bebek denemesi sığdırdım doktorlar çok büyük sorunlarımızın olmadığını söylüyorlar ve her denememde yüksek şans verdiler ama bir yerlerde eksikler olduğunu düşünüyorum çünkü kucağım hala boş .......

ve sonunda Bahceci Umut Tüp Bebek Merkezinde tedaviye başlıyorum

Son düzenleme:
İyi akşamlar arkadaşlar

32 yaşındayım 5 yıllık evliyim bu beş yıl içine iki aşılama iki tüp bebek denemesi sığdırdım doktorlar çok büyük sorunlarımızın olmadığını söylüyorlar ve her denememde yüksek şans verdiler ama bir yerlerde eksikler olduğunu düşünüyorum çünkü kucağım hala boş .......

ve sonunda Bahceci Umut Tüp Bebek Merkezinde tedaviye başlıyorum

canım sen de herkes gibi zor süreçlerden geçmişsin Allah yardımcın olsun ben de umut tüp bebekteyim haftaya dondurulmşlarla transfer olacak inşallah sen ne zaman başlıyorsun belki karşılaşırız ben çarşamba günü de oradayım

Canım günde üç tane mi vuruyorsun , ay kıyamam sana ya.İnşallah güzel sonuçlarını alırsın arkadaşım.
Ben saat 4 ten sonra vuruyorum her gün bir tane.
18 ekimde başlıyorum asıl iğneme , gonalf sanırım adı

yok cnm gunde 1 adet. 12 gun oldu baslayalı. benım catlatmaya kadar devam edecek bu ıgne. geceleri de 75 merional 75 gonal f vuruluyorum. yarın usg var. bakalım yumurtalar olusmus mu :18:

Back