• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

kızlar bu gün transferimin 10.günü 1.kalite 4.gün 2 embiryo transfer edilmişti bu gün şimd bir damla temiz kırmızı kan geldi başka yok gelen bir şey adetime daha 4 gün var normalde 28 günde bir adet olurum acaba bu yerleşme kanması olabilirmi?
çok korktummmm

kızlar bu gün transferimin 10.günü 1.kalite 4.gün 2 embiryo transfer edilmişti bu gün şimd bir damla temiz kırmızı kan geldi başka yok gelen bir şey adetime daha 4 gün var normalde 28 günde bir adet olurum acaba bu yerleşme kanması olabilirmi?
çok korktummmm

sermuhcum devamı gelmediyse korkma ama yinede doktoruna ulaşmaya çalış bence.. inşallah yerleşme kanaması denen şeydir..

cnm benin 2 tedavim sırasında da ilişki yasaktı. yani tedavinin başından sonuna kadar.
Hadi ya şimdi sorayım da ne bileyim yanlış bir şey yapmayayım..
transferim gerceklesti bugün:nazar:
suan eve geldim dinleniyorum
tek embriyo transfer ettiler
10 taneside donduruldu hepsi kaliteliymiş cok sükür:nazar:
ben atlattım kızlar cok sakindim 2 saat merkezde yattım geldim evime:10:
2 gün raporum var carsamba baslıcam ise:6:
20 ekim test günüm artık sabırla beklicez
ama cok güzel seyler hayal ettim transfer sırasında:69:
herkesten güzel hbrler alabilmek dileğiyle:71:
Ayy hadi bakalım canım hayırlısı olsun inşalahhh
sıkı sıkı tutunur sana inşşallah canımmm..
az kaldı evet korku var birazda.. test günüm gelmesin diyorum bazen ya negatif olursa.. şmdi en azından umudum var.. ama inşallah pzt iyi haber veririm sizlere pozitifffffffff diyeee..
benim transfer esnasında yavruşum konundu ekrana yana çevirdiler bana gösterdiler oorda diye.. bakamadım doya doya gözlerim doldu..inşallah tüm büyüme aşamalarını kucağımıza alacağımız günleri de yaşarız..
canım benim senin de az kaldı .içimde senin olacak diye bir his var.inşallah olur kuzum..
çok korktummmm

evet yerleşme kanaması diye bir şey varmış.vala kim burda böyle kanamadan bahsettiyse onlar hamile kaldı..gönlünü ferah tut..seninledir inşallah

ben de bugün ikinci deca ignemi vurdurdum.Bugün daha bir alıştım.Ancak kendim yapamıyorum cok sızlatan bir ilaç bu.decapeptyl kullanan var mı uzun protokolde?

kızlar sağolun inşallah yerleşme kanamasıdır yaşadığım gelen kan temiz kandı kirli değil hiç yaşayan varmı aramızda?
bu arada be kısa protokol yaşadım bilgim yok malesef

slm kızlar nasılsınız?
bir kaç gündür giremedim nete benim olaylar karıştı çünkü,
ben 2 denemeden sonra genetik test ve kan pırtılaşması testi yaptırmıştım allaha şükür temiz çıktı.birde uludag üniversitesine sevkim vardı bu testler için ama sonra sonuçlar geç çıkar diye ben özelde yaptırdım bu sevklede acaba başka testler yaptırabilirmiyim diye gittim fakülteye. 4ekimde randevum vardı gittim bana hiç bakmadan muayne olmadan önceki test sonuçlarıma bakarak bana ilaç yazdılar .3 ay kullan filan dediler bu ne dedim bende atipisiz endometrium hiperplazi var yani rahmim kalınlaşıyor.buna bakıcaz önce dediler ama ben zaten haziran 16 da histereskopi oldum sonrada tüp bebek tedavisi yapıldı birde 4 agustos test günümdü 6 agustosta adet gördüm ve 10 agustosta dr muayneye gittiğimde rahim tertemiz dedi drum dedim.eeee sen buraya niye geldin dediler 1 düşüğüm ve 2 başarısız tüp bebek denemem var neden tutmadıgını araştırın diye geldim dedim.ii dediler ama 2 tane kan testi istediler birisi 5 ekimdeydi gittim kan verdim .orada bir kadınla tanıştım ben kadın doguma gidiyorum oda bende bebek tedavisi ğörüyorum ama burda tüp bebek bölümü açıldı yeni oraya gitmelisin araştırsınlar diye dedi.12 ekime hem diğer kan testi için gidicem
hemde oradaki tüp bebek merkezinde tüp bebek yapılmıyormuş sadece düşüklerin ve tüp bebeklerin neden tutmadıgını araştırıyorlarmış orada baksınlar bide.
drumuda aradım kasım ayındaki ilk adetimle tedaviyede başlıcam inşallah.allah hakkımızda hayırlısını versin bu denemeye temiz başlamak istiyorum hayırlısıyla allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.

kızlar sağolun inşallah yerleşme kanamasıdır yaşadığım gelen kan temiz kandı kirli değil hiç yaşayan varmı aramızda?
bu arada be kısa protokol yaşadım bilgim yok malesef

cnm devamı gelmemiş sanırım yerleşme kanaması drunu aradınmı?

:48:
İSİM---------------YAŞ---NEDEN--------DENEME--------MERKEZ------------------DURUM

sinem25-----------28----.............-----1.deneme-------Memorial-----------------HAMİLE:nazar::49::nazar:

suaenvar----------...----...............-----...............------...................--------------8 ekim test
nec86--------------25----sebepsiz-----1.deneme------Kadıköy Şifa-------------10 ekim test
sermuh------------...-----kadın---------4.deneme------....................-------------10 ekim test
aymutu------------29----erkek---------4.deneme------Anatolia T.B.-------------11 ekim test

toobe--------------27----kadın----------...............------Gazieurofertil------------transfer olacak
denizden77-------34----........----------3.deneme------....................------------transfer olacak
baharkus----------33----kadın----------1.deneme-----Smyrna T.B.--------------6 ekim transfer
mrln----------------20----kadın----------2.deneme------Maya T.B. ---------------ekim sonu transfer

pınar72------------39----erkek----------2.deneme-----Acıbadem Kadıköy------10 ekim opu
AliasBlue-----------30----end.-----------2.deneme------.........................--------17 ekim opu

Nazlic---------------26----erkek---------1.deneme-----Acıbadem-----------------iğneler başladı
melish83-----------28----erkek---------1.deneme------Ege Üniversitesi--------iğneler başladı
DenizCeren01----34----erkek---------3.deneme-----Gürgan Clinic-------------lucrin başladı
haziran15---------...-----.........---------6.deneme-----....................-------------lucrin başladı

Deren6-------------25----erkek---------1.deneme------Ada Tıp Has.-----------16 ekimde başlıyor
pınar1202---------30----erkek----------4.deneme------Özel Ege T.B.----------ekimde başlıyor
ece22--------------.....----sebepsiz-----3.deneme------Bursa Acıbadem-------ekimde başlıyor

baby2007---------25----pco+erkek----1.deneme------Bursa T.B.--------------d.k.h kullanıyor
Bilgemmm---------23----erkek----------2.deneme------ZekaiTahirBurak-------d.k.h kullanıyor
kyr------------------31----kadın----------3.deneme------İrenbe T.B.-------------d.k.h kullanıyor
hly7-----------------23----pco------------1.deneme------Umut T.B.---------------kasımda başlıyor

sweet_baby------34----..........---------2.deneme------.................--------------.......................

tuana0225-------...-----pco-------------3.deneme------Medikalpark------------bir dahaki sefer inşallah
pepero------------...-----sebepsiz------2.deneme------Genart-------------------bir dahaki sefer inşallah

:nazar::nazar::nazar:MEVLAM HEPİMİZİN BU TEDAVİLERİNE EVLATLARINI YAZMIŞ OLSUN.
SAĞLIKLA GELSİNLER, HUZURLA BÜYÜSÜNLER İNŞALLAH
:nazar::nazar::nazar:
[/QUOTE]

beni de ekleyin lütfen aş 28. ilk deneme. kadın ( endometrizois)ege T.b. d.k.h kullanıyor.

kızlar uzun süredir yazamadım ama hep takip ettim sizleri.bu arada benim test günümde 11 ekim az kaldı hayırlısı.
yeni katılan arkadaslar hayırlı olsun tedavileriniz.
sinem25= gözün aydın cnm ilk hamilemiz allah tamamına erdirsin kötü seyler getirme aklına.
toobe = cnm transferin güzel geçmiş devamıda güzel olur inşallah
sermuh = inşallah hamilesindir ki kanamanın devam etmemesi buna işaret gibi hadi hayırlısı bakalım güzel haberlerini bekliyoruz
nec86= heyecan dorukta demi hadi bekliyorum güzel haberini
suanver= den haber var mı kızlar?bu gün değilmiydi test günü ben mi yanlış hatırlıyorum acaba?

bana da yumurtayı çatlatmak için denildi :)))
cİnsel ilişki yasak mı bu iğneler sırasında :????

:) herkes ayrı bisey diyor.elimiz mahkum kullanmaya...cnm bana yasak demedi hiç doktorum transferden sonra kesin yasak ama tedavi sırasında yasak değildir gibi geliyor bana...sen sorunca bilgi verir mısın bize de?

çok korktummmm

Sermuh mrb,seni Ocak asilama topiginden biliyorum.inşallah miniklerin seninledir.güzel haberlerini bekliyoruz

transferim gerceklesti bugün:nazar:
suan eve geldim dinleniyorum
tek embriyo transfer ettiler
10 taneside donduruldu hepsi kaliteliymiş cok sükür:nazar:
ben atlattım kızlar cok sakindim 2 saat merkezde yattım geldim evime:10:
2 gün raporum var carsamba baslıcam ise:6:
20 ekim test günüm artık sabırla beklicez
ama cok güzel seyler hayal ettim transfer sırasında:69:
herkesten güzel hbrler alabilmek dileğiyle:71:

İnşallah çabucak gecer 12 gün ve güzel haberlerini aliriz:3:

Sermuh mrb,seni Ocak asilama topiginden biliyorum.inşallah miniklerin seninledir.güzel haberlerini bekliyoruz

Evet mrb ..ocak asilamada dis gebelik yasadim ve kalan tek tupumude temmuz ayinda laproskopi ile aldilar hatta ocaktan sonra tekrar bir asilama daha yaptilar en son tup uctu sidi yeniden tup bebek deniyoruz cift embiryo transferi yapildi ve pzt sabah ins guzel sonucu alacagiz...
Senin durumun ne?

Mrb bayanlar ben bu topinkte yeniyim
Kendimi kısaca tanitiyim 4,5 yıllık evliyim 5 kere aşılama yaptırdım olmadı gectigmiz Eylül 8 de regli oldum 9 unda Tup bebek işlemlerine başladık 20 sonde 14 yumurta toplandı dışardan 5 gün bitene emriyo kaliteli 2. Biraz düşüğü 25 Eylül'de 2 emriyo transfer edildi transferin 8. Gün hcg degerim 40 10. Gün 114 çıktı Dr um hamile olduğumu soyledi
20 şinde utrasyon görüntüm var keseye bakilicak
İnşallah kese görülür bir sorun olmaz darısı tüm isteyenlere

Çok tebrik ederim.Allah keseyi de görmeyi nasip etsin ins.darısı basimiza

Evet mrb ..ocak asilamada dis gebelik yasadim ve kalan tek tupumude temmuz ayinda laproskopi ile aldilar hatta ocaktan sonra tekrar bir asilama daha yaptilar en son tup uctu sidi yeniden tup bebek deniyoruz cift embiryo transferi yapildi ve pzt sabah ins guzel sonucu alacagiz...
Senin durumun ne?

Bilgenin topiginden ikinci aşılamanı da biliyorum.bende ocaktan sonra Mart ta ikinci aşılamamı oldum negatifi aldım ikinciyi zaten tup bebek raporu için yaptık simdi ilk tup bebek tedavime başladım.iğneler devam ediyor kısmette 17 si gibi yumurta toplama var. Hayırlısı olur ins

:) herkes ayrı bisey diyor.elimiz mahkum kullanmaya...cnm bana yasak demedi hiç doktorum transferden sonra kesin yasak ama tedavi sırasında yasak değildir gibi geliyor bana...sen sorunca bilgi verir mısın bize de?

Netten bakındım bu yumoşları uyaran Lucrin benzeri bir ilaç.Kaan hocaya sordum yanıtladığında yazarım.
Hayırlısı bakalım 9 iğnem var :)))

Back