kasıma ne kaldı cnm
hem belki geliverir senin minnos o vakte kadar
Ahhh cnm benim saolasin, gelemez benim minnoslar yolları tikali
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kasıma ne kaldı cnm
hem belki geliverir senin minnos o vakte kadar
Gozunaydin cnm,benim de kasıma sarktı tedavim hep beraber bekleyeceğiz güzel haberleri
hadi gecmiş olsun cnm güzelce dinlen bu ay
kızlar bu gün transferimin 10.günü 1.kalite 4.gün 2 embiryo transfer edilmişti bu gün şimd bir damla temiz kırmızı kan geldi başka yok gelen bir şey adetime daha 4 gün var normalde 28 günde bir adet olurum acaba bu yerleşme kanması olabilirmi?
çok korktummmm
Hadi ya şimdi sorayım da ne bileyim yanlış bir şey yapmayayım..cnm benin 2 tedavim sırasında da ilişki yasaktı. yani tedavinin başından sonuna kadar.
Ayy hadi bakalım canım hayırlısı olsun inşalahhhtransferim gerceklesti bugün
suan eve geldim dinleniyorum
tek embriyo transfer ettiler
10 taneside donduruldu hepsi kaliteliymiş cok sükür
ben atlattım kızlar cok sakindim 2 saat merkezde yattım geldim evime
2 gün raporum var carsamba baslıcam ise
20 ekim test günüm artık sabırla beklicez
ama cok güzel seyler hayal ettim transfer sırasında
herkesten güzel hbrler alabilmek dileğiyle
canım benim senin de az kaldı .içimde senin olacak diye bir his var.inşallah olur kuzum..sıkı sıkı tutunur sana inşşallah canımmm..
az kaldı evet korku var birazda.. test günüm gelmesin diyorum bazen ya negatif olursa.. şmdi en azından umudum var.. ama inşallah pzt iyi haber veririm sizlere pozitifffffffff diyeee..
benim transfer esnasında yavruşum konundu ekrana yana çevirdiler bana gösterdiler oorda diye.. bakamadım doya doya gözlerim doldu..inşallah tüm büyüme aşamalarını kucağımıza alacağımız günleri de yaşarız..
kızlar bu gün transferimin 10.günü 1.kalite 4.gün 2 embiryo transfer edilmişti bu gün şimd bir damla temiz kırmızı kan geldi başka yok gelen bir şey adetime daha 4 gün var normalde 28 günde bir adet olurum acaba bu yerleşme kanması olabilirmi?
çok korktummmm
kızlar sağolun inşallah yerleşme kanamasıdır yaşadığım gelen kan temiz kandı kirli değil hiç yaşayan varmı aramızda?
bu arada be kısa protokol yaşadım bilgim yok malesef
Tebrikler gonlunu temz tut ins kalp atislarinida duyacaksin...darisi basimiza...
[/QUOTE]İSİM---------------YAŞ---NEDEN--------DENEME--------MERKEZ------------------DURUM
sinem25-----------28----.............-----1.deneme-------Memorial-----------------HAMİLE
suaenvar----------...----...............-----...............------...................--------------8 ekim test
nec86--------------25----sebepsiz-----1.deneme------Kadıköy Şifa-------------10 ekim test
sermuh------------...-----kadın---------4.deneme------....................-------------10 ekim test
aymutu------------29----erkek---------4.deneme------Anatolia T.B.-------------11 ekim test
toobe--------------27----kadın----------...............------Gazieurofertil------------transfer olacak
denizden77-------34----........----------3.deneme------....................------------transfer olacak
baharkus----------33----kadın----------1.deneme-----Smyrna T.B.--------------6 ekim transfer
mrln----------------20----kadın----------2.deneme------Maya T.B. ---------------ekim sonu transfer
pınar72------------39----erkek----------2.deneme-----Acıbadem Kadıköy------10 ekim opu
AliasBlue-----------30----end.-----------2.deneme------.........................--------17 ekim opu
Nazlic---------------26----erkek---------1.deneme-----Acıbadem-----------------iğneler başladı
melish83-----------28----erkek---------1.deneme------Ege Üniversitesi--------iğneler başladı
DenizCeren01----34----erkek---------3.deneme-----Gürgan Clinic-------------lucrin başladı
haziran15---------...-----.........---------6.deneme-----....................-------------lucrin başladı
Deren6-------------25----erkek---------1.deneme------Ada Tıp Has.-----------16 ekimde başlıyor
pınar1202---------30----erkek----------4.deneme------Özel Ege T.B.----------ekimde başlıyor
ece22--------------.....----sebepsiz-----3.deneme------Bursa Acıbadem-------ekimde başlıyor
baby2007---------25----pco+erkek----1.deneme------Bursa T.B.--------------d.k.h kullanıyor
Bilgemmm---------23----erkek----------2.deneme------ZekaiTahirBurak-------d.k.h kullanıyor
kyr------------------31----kadın----------3.deneme------İrenbe T.B.-------------d.k.h kullanıyor
hly7-----------------23----pco------------1.deneme------Umut T.B.---------------kasımda başlıyor
sweet_baby------34----..........---------2.deneme------.................--------------.......................
tuana0225-------...-----pco-------------3.deneme------Medikalpark------------bir dahaki sefer inşallah
pepero------------...-----sebepsiz------2.deneme------Genart-------------------bir dahaki sefer inşallah
MEVLAM HEPİMİZİN BU TEDAVİLERİNE EVLATLARINI YAZMIŞ OLSUN.
SAĞLIKLA GELSİNLER, HUZURLA BÜYÜSÜNLER İNŞALLAH
bana da yumurtayı çatlatmak için denildi :)))
cİnsel ilişki yasak mı bu iğneler sırasında :????
çok korktummmm
transferim gerceklesti bugün
suan eve geldim dinleniyorum
tek embriyo transfer ettiler
10 taneside donduruldu hepsi kaliteliymiş cok sükür
ben atlattım kızlar cok sakindim 2 saat merkezde yattım geldim evime
2 gün raporum var carsamba baslıcam ise
20 ekim test günüm artık sabırla beklicez
ama cok güzel seyler hayal ettim transfer sırasında
herkesten güzel hbrler alabilmek dileğiyle
Sermuh mrb,seni Ocak asilama topiginden biliyorum.inşallah miniklerin seninledir.güzel haberlerini bekliyoruz
Mrb bayanlar ben bu topinkte yeniyim
Kendimi kısaca tanitiyim 4,5 yıllık evliyim 5 kere aşılama yaptırdım olmadı gectigmiz Eylül 8 de regli oldum 9 unda Tup bebek işlemlerine başladık 20 sonde 14 yumurta toplandı dışardan 5 gün bitene emriyo kaliteli 2. Biraz düşüğü 25 Eylül'de 2 emriyo transfer edildi transferin 8. Gün hcg degerim 40 10. Gün 114 çıktı Dr um hamile olduğumu soyledi
20 şinde utrasyon görüntüm var keseye bakilicak
İnşallah kese görülür bir sorun olmaz darısı tüm isteyenlere
Âmin kizlar ben size dua ediyorum sizde bana edin Rabbim sesimzi duyar insallah
Evet mrb ..ocak asilamada dis gebelik yasadim ve kalan tek tupumude temmuz ayinda laproskopi ile aldilar hatta ocaktan sonra tekrar bir asilama daha yaptilar en son tup uctu sidi yeniden tup bebek deniyoruz cift embiryo transferi yapildi ve pzt sabah ins guzel sonucu alacagiz...
Senin durumun ne?
:) herkes ayrı bisey diyor.elimiz mahkum kullanmaya...cnm bana yasak demedi hiç doktorum transferden sonra kesin yasak ama tedavi sırasında yasak değildir gibi geliyor bana...sen sorunca bilgi verir mısın bize de?