2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

inşallah.o zaman da başka dedikodular yaparız.konular değişir

ozamanda bebişlerimizin odasını kıyafetini bebek mevlüdünü mevlüd kıyafetini falan konuşuruz ay ben şimdiden plan yapıyorum valla
aahhhhhh aaaaahhhhhhhhhhhh

adet ağrısı hissedip hamile olanları duymuştum burada.sıkma canını keşke test yapmasaydın.idrar testinde aldığın ilaçlardan dolayı çift çıkabilir diye okumuştum.sen kan testini bekle kendini üzme de umutlandırma da.inşallah pozitif çıkar...

keşke erken yapmasaydın. idrar testlerini aradan zaman geçince çok kaale almamak lazım bence tabı benım fikrim.inş bebişin senınledır ama her bünye
bir değildir yarına kadar sabret artık.kafanı başka şeylere ver kendını çok dınleme söylemek kolay tabı ama senın iyiliğin için söyluyorum.kesın sonucu yarın kan testınde ögrenırsn...

ozamanda bebişlerimizin odasını kıyafetini bebek mevlüdünü mevlüd kıyafetini falan konuşuruz ay ben şimdiden plan yapıyorum valla
aahhhhhh aaaaahhhhhhhhhhhh

aynen vallaa odalara bakıyorum eşimden gizli bişeyler alıp sandığa tıkıyorum.diğerinde hiç böyle hissetmedim.ama sanki bu sefer olacak gibi hissediyorum.isim bile buldumm.

inşallah öyledir canım .evet tatlım bende pek takmadım zaten testi dedim ya çok sağlıklı bi sonuç olduğunu sanmıyorum zaten

Amiin inş.yok canım pek sallamadım testi zaten çok sağlıklı yapadım sanki çok bekledi falan

evet beklemekten başka çare yok

hadi bakalım 4. Oldun sen yarın senin de hayırlı haberini alırız inşallah

aynen vallaa odalara bakıyorum eşimden gizli bişeyler alıp sandığa tıkıyorum.diğerinde hiç böyle hissetmedim.ama sanki bu sefer olacak gibi hissediyorum.isim bile buldumm.

ay sen çok yaşa ya.ben isim için eşime söz verdim o koycak çok istedi ben de olur karışmıcam dedım ama ne ıstıyr hıç bı fıkrım yok.
tabi ortada daha bebiş yok ya söylemiyor ...

ay sen çok yaşa ya.ben isim için eşime söz verdim o koycak çok istedi ben de olur karışmıcam dedım ama ne ıstıyr hıç bı fıkrım yok.
Tabi ortada daha bebiş yok ya söylemiyor ...

vallaa benimki de bana bırakmaz da ismi işte hayal kuruyoruz.ben de fikri ne hiç bilmiyomm.sölemiyor ne isim söylesem güzel değil diyor.en çok sevdiğim isimler de ikra yüsra alya arya ares bir de aref vardı ama ondan vazgeçtim.kötümü yaaa.kimsede olmasın istiyorummm.doğmamış çocuğa don biçiyoz ama ne yapak umut dünyası

:)) napalım bızde böyle avunuyoz işte.sen bayağı farklı isimler düşünüyosun ama ben daha sade isimlerden yanayım zeynep nazlı duru yusuf gibi mesela yalın anlamlı.çok farklı isimler hem zor telaffuz ediliyor hem herkes soyleyemedığı için farklı farklı söyluyor yazım hataları oluyr herşeyi düşünmek lazım şimdi :)))

Son düzenleme:

ay ben kimsede olmasın istiyorum yaa.değişik olsunn...elimden gelse uyduracam kadfadan

ikra yüsra alya arya ares bir de aref vardı ama ondan vazgeçtim NASIL:)

bunlar kimsede olmayan isimler değilki ama farklı neticede ben de diğer arkadaşıma katılıyorum farklılıktansa kolay ama özgün isimlerden yanayım ama ben de çok düşünüyorum isim meselesini bi türlü bulamadım tek derdimiz bu olsa ah ah

evet var bu isimler de hani ben tanıdık kimsede karşılaşmadım.zaten eşim bana bırakmayacakmış isim mevzusunuvalllaa tek dert bu olsa keşke

evet var bu isimler de hani ben tanıdık kimsede karşılaşmadım.zaten eşim bana bırakmayacakmış isim mevzusunuvalllaa tek dert bu olsa keşke

ay sana bırkmıcaksa neden kafanı yoruyosun mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler eşinde güzel bi isim bulmuştur herhalde kendi çocugu ne de olsa bi de hepsi kız ismi sanki:))

cnm bence sen hamilesin şimdiden hayırlı olsun diyelim

Arkadaşlar Ankaraya geldik aktif tedavi süreci için,geldik,yerleştik,kontrol falan derken yazamadım kusura bakmayın,benim bugün puregonumun 6. günüydü,yarın kontrol var bakalım ne kadar olmuş benim yumoşlar,
Baby 2007,tuana 0225,beren 2010, teşekkür ederim arkadaşlar,darısı sizlere inşallah,Allah her isteyene nasip etsin,
Pınar 1202 hayırlı yolculuklar,bir kişi git,iki(en az) kişi gel inşallah
Suenvar sonucundan haberdar et bizi

Merln ben de test sonucunu almaya eşimi gönderiyordum,kendim gitmiyordum,aslında onu daha zor bir duruma soktuğumu farkedemedim,şimdi düşünüyorum da adam negatif sonuca mı yansın ,bana nasıl söyleyeceğine mi,pozitif sonucu aldığımız gün de sonucun çabuk çıkacağını öğrenip cafede bekledik,saat gelince de 'hadi sonucu almaya gidelim' dedi, ben de 'ben gelmeyeyim,negatif derler herkesin içinde tutamam koyveririm kendimi'demiştim,sonra sonucu aldı geldi,karşıdan gülümsüyor yanıma yaklaşırken,ben de o kısacık zaman diliminde gülümsemesindeki anlamı çözmeye çalışıyorum korkarak,acaba olumlu diye mi gülümsüyor,yoksa negatif de teselli babında mı gülümsüyor,sonra geldi,alnımdan öptü ve 'gözümüzaydın' dedi,sonra o gün ayaklarım yere basmadı tabii

Son düzenleme:
Kaç gundur giremedim kızlar kusuruma bakmayın. Şimdi yine denedim listeyi olmuyor. Yarın ofiste yeni bir liste yapacagım. Yarın sonuc alacaklara mevlamdan iyi haberler diliyorum. Bize de umut olun inşallah karnınızda bebeklerinizle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…