- 9 Eylül 2011
- 1.355
- 50
- 163
allah yardımcın olsun canım.hayırlı uğurlu olsun.rabbim çabalarımızı boşuna çıkarmasın...kızlar yarın iğnelerime başlıyorum dualarınızı esirgemeyin benden olur mu...hepinizi öpüyorum inşallah güzel haberler veririz birbirimize.
kızlar benim de kasımın ilk haftası olur herhalde transferim..... bayram bebekleri gelir işallah :)))) çifte bayram yapalım rabbimin izniyle :)))))))))
inşallah tutar da sağlıkla büyütürsün bebeğini.rabbim hepimize nasip etsin evlat sahibi olmayı
Herkeze merhaba konuyu yeni fark ettim bindim ucaga geldim kizlar...
Oncelikle hepimizin Allah yar ve yardimcimiz olsun.. Gun sayanlara sabir diliyorum..
Ben 8 yillik evliyim 2 tupumde bir yil arayla dis gebelikle laproskobi ile gitti simdik tupsuz kaldim...
Sirasiyla 2 asilama 3 tup bebek hep negatif sonra kendiliginden dis gebelik sonra 2 asilama ve ilk asilamada yine dis gebelik sonrasinda laproskopi histeroskopi ve simdik 4. Tup bebek
26 eylul yumoslarim toplandi 29 eylul 2 tane transferim yapildi.kalanlarida dondurttuk.
10 ekim test gunum yani transferin 12. Gunu
8. Gunu bitirdik 9. Gune basladik az kaldi ama canim burnumda birbirime destek olalim kizlar bu zor bekleyisi birlikte bitirelim....
benim tüpüm var da ne oluyor kapalııkorktuğum için açtıramadım.sence iyi mi yapmışım.benim de ikinci denemem tüp bebekte.inşallah rabbim daha fazla çekmemize izin vermez de bir an önce gelir bebeklerimiz.
ay canım oyle olmazsın merak etme hamişlık kılo aldırır sana puf puf olursun sonra
ayy inşallah kızz.azından bal damlıyorrr.tombik tombik olmak istiyorummmlöpcük löpcük maşallaahhh
Son düzenleme: