2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

hayırlısı inş canım sağlıklı olsunlarda kız erkek farketmez:))

ahh canım geçen hafta bakarken doktor bacak arası boş gibi dedi ay bi suratı düştü kocamın üzüldüm bende sonra kanama olunca sağlıklı olsunda gerisi boş diyo sonrada yerim ben oğlumun pipisini diyo. hey Allahım . çok erken tabi 3 aylığız daha senin kız gibi bi süpriz olur belki belli mi olur:))
Pinarcm coook t ederim cnm rabbim kucagimiza almayii nasip etsin haklisn cnmncok onemli dun aksm 5tn beri yatyorumm suanda yok sukur durdu insllh baslamz birdsha hepimz icin dua ediyrm rabbim herkese nasip etsin sizde cnm rabbime emanet olun

sağol canım yat dinlen sonra hiç fırsatımız olmayacak bebişlere koşuşturmaktan yatmaya:))

tabiki iyi cnm maşallah bebişlerine sayılı gün geçer derler bişey kalmamış azkalmış kavuşmanıza geri kalanı dondurtursun heralde çok bekledin ama değecek inşaallah

Merhaba kizlar.
Herkes iyidir insallah.
Mide bulantim cok yogundu,bir iki gundur biraz hafifledi.
Karasu cok tebrik ederim.Cok sevindim.Rabbim tamamina erdirsin.

canim biraz gec oldu ama cok gecmis olsun,dualarim seninle iyi olduguna cok sevindim
senin durumu gorunce hep kendi hamileligim aklima geliyor,ayni senin gibiydim kanamali kanamali dogurdum..)))

hayirlisiyla kucagina alicaksin canim

Merhaba kizlar.
Herkes iyidir insallah.

Sen nasılsın bilgem?
Ne kadarlık oldu bebiş?
Rab'bim bize de nasip etsin darısı başımıza inşallah.

Meryem ben iyiyim sen nasilsin!
Bebegim 8 hafta 5 gunluk oldu teyzesi.
Rabbim tez zamanda sizlere de yasatsin insallah.

canim biraz gec oldu ama cok gecmis olsun,dualarim seninle iyi olduguna cok sevindim
senin durumu gorunce hep kendi hamileligim aklima geliyor,ayni senin gibiydim kanamali kanamali dogurdum..)))

hayirlisiyla kucagina alicaksin canim
ayy minecim ya seni gördükçe öyle umut oluyorum ki. ya nasıl anlatayım yukarıda Rabbim biliyor ya ben hissediyorum Allahın izniyle ona bişey olmayacağını ama tabi o kanamlı dönemlerde çok korkularda yaşamıyo değilim. Rabbim sağlıklı bi şekilde kokusunu içime çekmeyi büyüyüşünü koşuşunu torunlarımızı görmeyi nasip etsin inş.isteyen herkese ve bana:)

Merhaba kizlar.
Herkes iyidir insallah.

Cnm cook t ederimSende buyutmussn bebisini rabbm kucaginada almayi nasip etsin cnm sen igne kullsnmiyrdun dimi ben kullaniyrm ileri derece degik ama galiba 3ay kullsncam saglikla kalun bebisinle allha emanet olcnm

insallah allahin izniyle oda olacak,hepsi arka arkaya huzurlu saglikli bi sekilde devam edecek
eee hamislerin duasi kabul olurmus,unutmazsin bizi dimi

Cnmm ne demk unutmk hep dua ediyorum hepimz icin biz yine sansli grup arsindyiz ki maddi imkanimz var sukur tedavi olduk rabbim bixim gibi imkanlari olmayn butun kardeslerimize rabbim yardim etsin hepumize hayrlu saglikli evlt versin

Cnmm sağolasın, ayy yüzüm kızardı örnek falan demişsin:))) Arkadaşın ne yapıyor cnm? Ne zaman öğrenecek sonucu, biz konuşalı epey oldu öğrenmek üzeredir sanırım. Merak ettim...

daha öncede yazdım burdan ama görmemişsin heralde canım..arkadaşım 1 hafta önce negatif sonucunu aldı maalesef..

Meryem ben iyiyim sen nasilsin!
Bebegim 8 hafta 5 gunluk oldu teyzesi.
Rabbim tez zamanda sizlere de yasatsin insallah.

Amin inşallah canım.Ben de iyiyim şükür.Yesin onu teyzesi.Zaman ne çabuk geçti bak 2.ayınızı geçmişsiniz bundan sonrası da su gibi sorunsuz geçer inşallah.

walla okudukca ümidim artıyor tedavı süreci bitti gebe kalındı sımdı cınsıyetler konusuluyor topikte insallah allah bu yolda emek harcayan herkesede banada nasip etsin bu duyguları:)

Kislar degermuz katlams 140a yaklsmis 13 ocakta kslp atisi ve kese icn cagirdi rabbime hamdolsun arti hamileyimmm diyorummmDarisu hepinize insllh

walla okudukca ümidim artıyor tedavı süreci bitti gebe kalındı sımdı cınsıyetler konusuluyor topikte insallah allah bu yolda emek harcayan herkesede banada nasip etsin bu duyguları:)
ahh canım ben inanamıyorum ultrasonda görünce çok şükür diyorum karnım büyümeye başladı kilo aldım ondandır diyorum midem bulanıyo bi şey dokunmuştur diyorum.inan yeni yeni alışabildim.
Rabbim herkese nasip etsin dilerim yeter ki Rabbim ol desin yeterki umudumuzu isteme gücümüzü kaybetmeyelim...

Kislar degermuz katlams 140a yaklsmis 13 ocakta kslp atisi ve kese icn cagirdi rabbime hamdolsun arti hamileyimmm diyorummmDarisu hepinize insllh

karasucummm test günün gelmiş miydi?? süpriz oldu mesajın bana.. çok sevindimm canımm hayırlı olsunnn Allah tamamına erdirsin inşallahhhhh

tebrik ederim çok şükür Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inş

tebrikler karasu, allah tamamına erdirsin ohh değerler de katlanmış maaşallah :)

karasucummm test günün gelmiş miydi?? süpriz oldu mesajın bana.. çok sevindimm canımm hayırlı olsunnn Allah tamamına erdirsin inşallahhhhh

Canlarimm t ederim rabbim hepimize kucagimiza saglikla almayii nasp etsinn insllh haftaya cumrtesi kalp atsi ve keseyide gordukmu icim daha cok raht edicek dualarini bekliyorumm hepinize i gecelr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…