hayırlısı inş canım sağlıklı olsunlarda kız erkek farketmez:))çok sevindim cnm erkek bebişin geliyor demekkibende kız çocuklarını çok severim eltim senin oğlun olacak deyip duruyo erkek çocuk fikride sıcak gelmeye başladı bana ama en önemlisi sağlıklı olması
ay cnm ne kötüsü şimdiden hissetmen inanman çok önemli heves etmişsin almışsın kyrnın dediği gibi transferden sonra giy tshirtlerini hem daha çok hissedersin bebişi inşaallah sendende alıcaz güzel haberi nezaman olucak transfer bellimi bide kaç embriyon var şuanda
pınarrr 4 aylık oldumu bebişin ???sanırım daha 3 aylıktır...hayırlısı olsun canım yaa..bu kadar geldin yaa...banada dr um aynen öyle demişti..eşimde baya heveslenmişti erkek diye..bende dedim tam net değil heveslenme diye..nitekim öyle oldu..4. ayda öyle bi açmışki bacakları..dr kız dedi..kızım çok sevindi buna...çünkü hep kız istiyordu..ama eşim her ne kadar üzülmedim desede üzüldüğünü farkettim..çok kızmıştım ona..bu kadar zor elde etmişken..eşimde bir kızımız var buda değişik olsun diye erkek istedim ben diye kıvırdı..ama o zaman içten içe çok kırılmıştım..tabii onca ameliyatı ilaçları stresi en çok ben çekmiştim...
Pinarcm coook t ederim cnm rabbim kucagimiza almayii nasip etsin haklisn cnmncok onemli dun aksm 5tn beri yatyorumm suanda yok sukur durdu insllh baslamz birdsha hepimz icin dua ediyrm rabbim herkese nasip etsin sizde cnm rabbime emanet olun
tabiki iyi cnm maşallah bebişlerine sayılı gün geçer derler bişey kalmamış azkalmış kavuşmanızaayy canlarım beniimm.ne güzel düşünüyorsunuz öyle:):)sağolun kızlar desteğiniz için vallaa...
tuanacıımmmmm adet olmayı bekliyorum.bir iki günüm var.3 tane çok iyi çıkmış 2 tanesinin araştırması sürüyorumş.yani 6 embriyodan 1 tanesi kötü çıktı.iyi bişi sanırım bu
iyi dilekleriniz dualarınız için çok teşekkür ederiz kuzumla yatıyoruz doktor emin olmamakla beraber sanırım bi çıkıntı var bacak arasında dedi
eşim çok oğlan istiyodu tabi önce sağlıkoı olması. sevinemedi bile kocacım kanamadan. gerçi doktor çok erken dedi.sizinle paylaşmak istdim teyzelrri hepinize çk teşekkür ederiz lütfen dualarınızı eksik etmeyin bizden
Merhaba kizlar.
Herkes iyidir insallah.
Mide bulantim cok yogundu,bir iki gundur biraz hafifledi.
Karasu cok tebrik ederim.Cok sevindim.Rabbim tamamina erdirsin.
ayy minecim ya seni gördükçe öyle umut oluyorum ki. ya nasıl anlatayım yukarıda Rabbim biliyor ya ben hissediyorum Allahın izniyle ona bişey olmayacağını ama tabi o kanamlı dönemlerde çok korkularda yaşamıyo değilim. Rabbim sağlıklı bi şekilde kokusunu içime çekmeyi büyüyüşünü koşuşunu torunlarımızı görmeyi nasip etsin inş.isteyen herkese ve bana:)canim biraz gec oldu ama cok gecmis olsun,dualarim seninle iyi olduguna cok sevindim
senin durumu gorunce hep kendi hamileligim aklima geliyor,ayni senin gibiydim kanamali kanamali dogurdum..)))
hayirlisiyla kucagina alicaksin canim
Merhaba kizlar.
Herkes iyidir insallah.
Mide bulantim cok yogundu,bir iki gundur biraz hafifledi.
Karasu cok tebrik ederim.Cok sevindim.Rabbim tamamina erdirsin.
insallah allahin izniyle oda olacak,hepsi arka arkaya huzurlu saglikli bi sekilde devam edecek
eee hamislerin duasi kabul olurmus,unutmazsin bizi dimi
Cnmm sağolasın, ayy yüzüm kızardı örnek falan demişsin:))) Arkadaşın ne yapıyor cnm? Ne zaman öğrenecek sonucu, biz konuşalı epey oldu öğrenmek üzeredir sanırım. Merak ettim...
Meryem ben iyiyim sen nasilsin!
Bebegim 8 hafta 5 gunluk oldu teyzesi.
Rabbim tez zamanda sizlere de yasatsin insallah.
hayırlısı inş canım sağlıklı olsunlarda kız erkek farketmez:))
ahh canım geçen hafta bakarken doktor bacak arası boş gibi dedi ay bi suratı düştü kocamın üzüldüm bende sonra kanama olunca sağlıklı olsunda gerisi boş diyo sonrada yerim ben oğlumun pipisini diyo. hey Allahım . çok erken tabi 3 aylığız daha senin kız gibi bi süpriz olur belki belli mi olur:))
sağol canım yat dinlen sonra hiç fırsatımız olmayacak bebişlere koşuşturmaktan yatmaya:))
ahh canım ben inanamıyorum ultrasonda görünce çok şükür diyorum karnım büyümeye başladı kilo aldım ondandır diyorum midem bulanıyo bi şey dokunmuştur diyorum.inan yeni yeni alışabildim.walla okudukca ümidim artıyor tedavı süreci bitti gebe kalındı sımdı cınsıyetler konusuluyor topikte insallah allah bu yolda emek harcayan herkesede banada nasip etsin bu duyguları:)
Kislar degermuz katlams 140a yaklsmis 13 ocakta kslp atisi ve kese icn cagirdi rabbime hamdolsun arti hamileyimmm diyorummmDarisu hepinize insllh
Kislar degermuz katlams 140a yaklsmis 13 ocakta kslp atisi ve kese icn cagirdi rabbime hamdolsun arti hamileyimmm diyorummmDarisu hepinize insllh
Eki Görüntüle 321527
arkadaşlar bayadır yazamıyorum sizlere, bugün bebişimi getirdim size teyzeleri,maşallah deyin bebişime :)
tebrik ederim çok şükür Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inş
tebrikler karasu, allah tamamına erdirsin ohh değerler de katlanmış maaşallah :)
karasucummm test günün gelmiş miydi?? süpriz oldu mesajın bana.. çok sevindimm canımm hayırlı olsunnn Allah tamamına erdirsin inşallahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?